Skład na sezon 2013
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Re: Skład na sezon 2013
A mi się wydaje ,że to wasze stękanie i jęczenie ( nie wszystkich ) to zwykła sraczka i jeszcze nie jeden z tych żałobników będzie się wstydził na forum odezwać
ja się wstydzić nie zamierzam nawet jeśli awansują do ekstraligi (czego życzę tej drużynie) to dla mnie jej prezes to po prostu "popeliniarz" i tyle 
Bubel i Michalski, jasne że super. Jakby na stałe zagościli może zaczęli by dojeżdżać do mety na naszym torze 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Ponieważ TY żądasz a on dalej swoje ?
I nadal lipa ze składem póki co. Zero jakiejkolwiek informacji, same domysły a konkretów ani jednego...
Ostatnio zmieniony 3 stycznia 2013, o 20:43 przez Maxx, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
1.Jeleniewski
2.Miesiąc
3.Baran
4.Trojanowski
5.Kuciapa
6.Kret
7.Łukaszewski
.... " naszą siłą polski skład za nim zwiedzę cały świat , może starczy i na kilka lat , trener trzyma na nich bat , na Miesiąca i Barana by nie pili wciąż do rana , na Trojana i Kuciapę by nie brali ciągle w łapę , na Jelenia nie ma bata bo po torze nieźle lata , w młodzieżowcach siła będzie zrobią punkty prawie wszędzie , a i prezes nowy będzie jak ksiądz przyjdzie po kolędzie. "
2.Miesiąc
3.Baran
4.Trojanowski
5.Kuciapa
6.Kret
7.Łukaszewski
.... " naszą siłą polski skład za nim zwiedzę cały świat , może starczy i na kilka lat , trener trzyma na nich bat , na Miesiąca i Barana by nie pili wciąż do rana , na Trojana i Kuciapę by nie brali ciągle w łapę , na Jelenia nie ma bata bo po torze nieźle lata , w młodzieżowcach siła będzie zrobią punkty prawie wszędzie , a i prezes nowy będzie jak ksiądz przyjdzie po kolędzie. "
kibicLBN pisze:zapiszę sobie która to strona w tym wątku dla siebie i tezetomaniakaCiekaw jestem jak odnośnie juniorów może być dobrze skoro żaden dobry na rynku nie został
Ale gratuluje optymizmu i takiego też podejścia do życia
Po sezonie będzie może co wstawić jako cytat AD2013
oj mozesz sie zdziwic...
pavell pisze:kibicLBN pisze:zapiszę sobie która to strona w tym wątku dla siebie i tezetomaniakaCiekaw jestem jak odnośnie juniorów może być dobrze skoro żaden dobry na rynku nie został
oj mozesz sie zdziwic...
no to pavell - rzuc jakimis nazwiskami jak jestes wtajemniczony... wszyscy tu sie niecierpiliwa, prawie 100 stron domyslow i skarg pod asresem prezesa, moze Nas zaskoczy, wiec zdradz nam co wiesz
pavell pisze:kibicLBN pisze:zapiszę sobie która to strona w tym wątku dla siebie i tezetomaniakaCiekaw jestem jak odnośnie juniorów może być dobrze skoro żaden dobry na rynku nie został
oj mozesz sie zdziwic...
Ale wytłumacz mi jak może być dobrze odnośnie juniorów. Seniorów zostało paru ciekawych, ale z juniorów to samiuśkie ochłapy...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Adam Strzelec?
... i do tego Patryk Malitowski
Jak dla mnie taka para mogłaby być
Kalhorn pisze:Adam Strzelec?... i do tego Patryk Malitowski
![]()
Malitowski jak najbardziej "za", tylko czy on nie ma miejsca we Wroclawiu?
kibicLBN pisze:Ale wytłumacz mi jak może być dobrze odnośnie juniorów. Seniorów zostało paru ciekawych, ale z juniorów to samiuśkie ochłapy...
To zależy jak wysoko mierzysz, oprócz Pieszczka w Gdańsku, Lebiediewa u długopisów i ewentualnie Pulczynskiego w Grudziadzu, to ja więcej kozaków nie widze. Klub juz jednego juniora w ramach gościa zaklepał do tego Mateusz i u siebie jest wystarczająco.
Skład z tego co wiem naprawdę powinien być ciekawy i gwarantujący pierwsza czwórke. Karol i Paweł nie maja byc zatrudniani jako liderzy wiec spokojnie, a jak będzie rzeczywiście to czas pokaże. Oby była taka paka jak wróbelki ćwierkają.
pavell pisze:kibicLBN pisze:Ale wytłumacz mi jak może być dobrze odnośnie juniorów. Seniorów zostało paru ciekawych, ale z juniorów to samiuśkie ochłapy...
To zależy jak wysoko mierzysz, oprócz Pieszczka w Gdańsku, Lebiediewa u długopisów i ewentualnie Pulczynskiego w Grudziadzu, to ja więcej kozaków nie widze. Klub juz jednego juniora w ramach gościa zaklepał do tego Mateusz i u siebie jest wystarczająco.
Skład z tego co wiem naprawdę powinien być ciekawy i gwarantujący pierwsza czwórke. Karol i Paweł nie maja byc zatrudniani jako liderzy wiec spokojnie, a jak będzie rzeczywiście to czas pokaże. Oby była taka paka jak wróbelki ćwierkają.
Myślę że większość co piszesz mija się lekko z prawdą ale nawet jeśli to brawo za to że uspokoiłeś "burze" na forum.
Zaraz zaraz, pisałeś dopiero co że ma być zagranicznych dużo a z tego co widzę to Baran i Miesiąc zostaje, Jeleń logiczne że zostaje i zostają dwa miejsca dla obco... Czyli pewnie Cam i Magnus.... Też mi paka. Chyba że Baran i Miesiąc daleka lawka ale nie sądze
pavell pisze:Skład z tego co wiem naprawdę powinien być ciekawy i gwarantujący pierwsza czwórke.
żadna obecnie możliwa konfiguracja zawodników dostępnych na rynku nie gwarantuje pierwszej czwórki. (nie wliczając Crumpa i Watta)
Karol i Paweł nie maja byc zatrudniani jako liderzy wiec spokojnie, a jak będzie rzeczywiście to czas pokaże. Oby była taka paka jak wróbelki ćwierkają.
to jest Twoja subiektywna opinia , bo być może dla Ciebie Kuciapa , Max , Jeleń + dwaj wymienieni wyżej to niezła paka , ale nie dla nas wszystkich.
pavell pisze:kibicLBN pisze:Ale wytłumacz mi jak może być dobrze odnośnie juniorów. Seniorów zostało paru ciekawych, ale z juniorów to samiuśkie ochłapy...
Jest zima i wróbelki nie ćwierkają
Ja marzę o składzie, o "pace" nawet nie śmiem...
Jeśli się jednak zdarzy jakaś "paka" to powiem, że Sprawka jest w porządku.
Na dzień dzisiejszy póki co, jest czarna d....
MOTOR LUBLIN
Tym juniorem na gościu to zapewne Borowicz?
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Maxx pisze:
Jest zima i wróbelki nie ćwierkają![]()
Ja marzę o składzie, o "pace" nawet nie śmiem...
Wróbelki w Lublinie to i wiosną nie ćwierkają, bo "wymarły" dzięki wronom i kawkom
Paki to nie da się już zlepić. Ale skład, który da nadzieję na walkę o miejsca 3-5 jeszcze tak.
- niespokojny
- Trener
3 miejsce jakos tez mi sobie ciezko wyobrazic.
Lokomotiw z takimi zawodnikami jak: Kylmaekorpi, Bogdanows, Podzuks, Powazny, Lebiediew moze namieszac.
Gdyby chcieli na powaznie walczyc o awans to czemu nie.
Lokomotiw z takimi zawodnikami jak: Kylmaekorpi, Bogdanows, Podzuks, Powazny, Lebiediew moze namieszac.
Gdyby chcieli na powaznie walczyc o awans to czemu nie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Zaratustra
- Kadrowicz
1.Jeleniewski
2.Miesiąc/Baran
3.Woodward
4.Zetterstroem
5.Watt
6.Łukaszewski
7.Malitowski (o ile nie stanął w miejscu)
Ten skład też mógłby zaskoczyć
Zarówno na plus, jak i minus
I średnia wieku też jest 
Na poważnie. Faworytów mamy w lidze dwóch. Bezsprzecznie Gdańsk i raczej Grudziądz (chociaż uważam, że przy odrobinie "szczęścia" ich skład mógłby tak do końca nie wypalić
). Łotysze też mogą być mocni (tradycyjnie - przede wszystkim u siebie).
I chociaż pewnie już wszystko jasne - trzymam do końca kciuki za Łódź. Czym "nas" więcej, tym dłużej do zgonu
2.Miesiąc/Baran
3.Woodward
4.Zetterstroem
5.Watt
6.Łukaszewski
Ten skład też mógłby zaskoczyć
Na poważnie. Faworytów mamy w lidze dwóch. Bezsprzecznie Gdańsk i raczej Grudziądz (chociaż uważam, że przy odrobinie "szczęścia" ich skład mógłby tak do końca nie wypalić
I chociaż pewnie już wszystko jasne - trzymam do końca kciuki za Łódź. Czym "nas" więcej, tym dłużej do zgonu
- Egon
- Zawodowiec
A kto to jest wg Ciebie Manager?mariusz76 pisze:Słuchajcie! A może trzeba Pana Siwka wesprzeć np aby został Managerem klubu!? Co o tym sądzicie
Z całym szacunkiem ale an pewno lepsza niż zaciąg brytyjskich i innych wynalazków których proponowałeśRabiosa pisze:pavell pisze:Skład z tego co wiem naprawdę powinien być ciekawy i gwarantujący pierwsza czwórke.
żadna obecnie możliwa konfiguracja zawodników dostępnych na rynku nie gwarantuje pierwszej czwórki. (nie wliczając Crumpa i Watta)Karol i Paweł nie maja byc zatrudniani jako liderzy wiec spokojnie, a jak będzie rzeczywiście to czas pokaże. Oby była taka paka jak wróbelki ćwierkają.
to jest Twoja subiektywna opinia , bo być może dla Ciebie Kuciapa , Max , Jeleń + dwaj wymienieni wyżej to niezła paka , ale nie dla nas wszystkich.
Zaratustra pisze:1.Jeleniewski
2.Miesiąc/Baran
3.Woodward
4.Zetterstroem
5.Watt
6.Łukaszewski
Ten skład też mógłby zaskoczyćZarówno na plus, jak i minus
I średnia wieku też jest
![]()
Może niech lepiej nie zaskakują na plus bo to dla DS-a byłby koszmar
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Zaratustra pisze:1.Jeleniewski
2.Miesiąc/Baran
3.Woodward
4.Zetterstroem
5.Watt
6.Łukaszewski
Ten skład też mógłby zaskoczyćZarówno na plus, jak i minus
I średnia wieku też jest
Na poważnie. Faworytów mamy w lidze dwóch. Bezsprzecznie Gdańsk i raczej Grudziądz (chociaż uważam, że przy odrobinie "szczęścia" ich skład mógłby tak do końca nie wypalić). Łotysze też mogą być mocni (tradycyjnie - przede wszystkim u siebie).
Zamieńmy Zorra na Maxa + Kuciapa i w Lublinie nikt nie wygra.
No, szczególnie po jego wspaniałych dwóch występach na naszym torze, gdzie ciężko mu było wejść w łuk...
rieper pisze:No, szczególnie po jego wspaniałych dwóch występach na naszym torze, gdzie ciężko mu było wejść w łuk...
Masz rację, Zorro - 1,466pkt/bieg to pewniak.
W obecnej sytuacji i Zorro i Max beda sukcesem, moznaby wziac nawet obydwu, do tego Adamczak, Jeleń, Kuciapa i Woodward.