Skład na sezon 2013
- Darth Vader
Re: Skład na sezon 2013
Gorszy od Sprawki nie będzie.
A Jacek Ziółkowski ma chociaż wiedzę o żużlu i kocha ten sport. A to też bardzo ważne.
A Jacek Ziółkowski ma chociaż wiedzę o żużlu i kocha ten sport. A to też bardzo ważne.
-
jack08
Chaser pisze:Nie wiem czy ktoś już o tym pisał ale chodzą słuchy, że Sprawka jeszcze przed początkiem sezonu wyleci, a w jego miejsce wskoczy Ziółkowski.
Nie ma co się jeszcze podniecać, bo to tylko plotka póki co.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2013, o 00:37 przez jack08, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem czy narzekasz czy nie. Ty wyskoczyłeś z propozycją zaniesienia weksla, więc zaproponowałem żebyś dał przykład i pierwszy zaniósł nawet dziśravajas pisze:A czy to ja narzekam na nieudolność Sprawki?
Ależ ja tego nie odebrałem personalnie, ot tak generalnie piszęA jeśli i Ty nie, no to dlaczego uznałeś, że swój tekst kieruję do Ciebie?
oj Istred
mój tekst skierowany był do tych, którzy lamentują nad tym, jak to prezes pogrąża klub nie chcąc wydawać pieniędzy, których nie ma.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
to juz moze nie miec znaczenia. Sprawka ponoc ma ambicje byc prezesem wszystkich kibicow zuzla w Lublinie, a moze i w Polsce... Takze jak nie bedziemy wspolnie bic brawo, brawo to ma sie podobno obrazic. Choc ja w to nie wierze, bo nikt mu wiecej, nigdy, nigdzie nie zaplaci
ravajas pisze:oj Istredmój tekst skierowany był do tych, którzy lamentują nad tym, jak to prezes pogrąża klub nie chcąc wydawać pieniędzy, których nie ma.
Ja nie zauważyłem na forum żeby ktoś tak stawiał sprawę (a jeśli ktoś rzeczywiście tak pisał, to nie traktuje się takich wpisów poważnie).
Mam wrażenie, że część "obrońców Sprawki" próbuje wyszydzić tych którzy go krytykują, przypisując im jakieś absurdalne argumenty.
Jezeli to prawda ze Ziolkowski zostanie prezesem to maskra... z deszczu pod rynne. Nie mam nic do niego jako czlowiekale nie uwazam zeby byl zbyt reprezentatywny, a taki tez powinien byc prezes. Pozatym przeciez Ziolkowski jesteraz w klubie i biorac pod uwage jego charakter nie wierze ze nie ma zadnego wplywu na sytuacje w klubie, a tym bardziej na prezesa. Mowiac szczerze mysle ze Ziolkowski i Sprawka to jedno, zaden nie robi czegos na co drugi nie pozwoli. Jesli prezes rzeczywiscie ma odejsc, pod wplywem presji kibicow, otoczenia czy czegokolwiek innego, to powinnismy wykorzystac to ze nie ma zadnego innego murowanego i 'namaszczonego,, kandydata to powinien prezesem zostac ktos w stylu Kepy, czlowiek z jajami , ustawiony w zyciu i majacy wiele znajomosci w roznych branzach.
Sprawka powinien odejsc duzo wczesniej, teraz mamy po sezonie!!
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

istred pisze:ravajas pisze:oj Istredmój tekst skierowany był do tych, którzy lamentują nad tym, jak to prezes pogrąża klub nie chcąc wydawać pieniędzy, których nie ma.
Ja nie zauważyłem na forum żeby ktoś tak stawiał sprawę (a jeśli ktoś rzeczywiście tak pisał, to nie traktuje się takich wpisów poważnie).
Mam wrażenie, że część "obrońców Sprawki" próbuje wyszydzić tych którzy go krytykują, przypisując im jakieś absurdalne argumenty.
Jestem ostatni, który by bronił Sprawki do upadłego, ale nie krytykuję go w czambuł. Mnie zastanawia jedna rzecz: facet po prostu przelicytował licząc, że inwestycja, która prowadzi w trakcie sezonu jednak da ostateczny sukces. Dziś już każdy wie, że nie awansowaliśmy, ale w trakcie sezonu nadzieje były do ostatniego meczu i Sprawka stawiając na to, zagrał va bank. Gdybysmy awansowali to nie byłoby pewnie problemu, bo przyszliby pewnie sponsorzy, dzięki którym jakoś udałoby się poukładać sprawy finansowe. A, że nie wyszło, to teraz jest to, co jest. Gdyby Sprawka w trakcie sezonu powiedział: "jedziemy składem oszczędnościowym, bo w przypadku braku awansu możemy mieć ogromne długi", to pewnie na forum przez kibiców zostałby zjedzony wraz z butami, chwiejem a nawet zafirą. Ponadto, gdyby nie grał va bank to nie udałoby się awansować na 100%. Więc ja to widzę tak, że facet po prostu przelicytował. Wydał wszystko na kupon, na którym skreślił nie te sześć cyfr co trzeba.
Co dalej? Ano trzeba posprzątać po rozbudzonych apetytach. I nie bardzo jest komu.
Uchowaj nas Panie Boże przed prezesem, który odchodziłby pod presją kibiców!Popek pisze:Jesli prezes rzeczywiscie ma odejsc, pod wplywem presji kibicow,
Ostatnio zmieniony 2 stycznia 2013, o 17:55 przez ravajas, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Ziółkowski to mądry facet, nieraz musi myśleć za Sprawkę, czy byłby dobrym prezesem nie wiemy. Wiemy jednak jedno - gorszym od Sprawki nie będzie. Bo w czym Sprawka się dobrze sprawdza? Pytam serio w czym?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Ziółkowski to mądry facet, nieraz musi myśleć za Sprawkę, czy byłby dobrym prezesem nie wiemy. Wiemy jednak jedno - gorszym od Sprawki nie będzie. Bo w czym Sprawka się dobrze sprawdza? Pytam serio w czym?
Wiemy, bo już był. Za czasów jego prezesury klub byl najbiedniejszy w historii speedwaya w Lublinie. A zdaje się pozyskiwanie pieniędzy to główne zadanie prezesa.
Ziołkowski broń boże!!! Tylko jedna osoba z Lublina może sprawic że będzie lepiej..
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Jacek Ziolkowski nie nadaje sie na prezesa i zapewne nie przyjalby takiego stanowiska. Jacek sie super sprawdza w roli harcerza i wolontariusza zuzlowego. Cos jak nasz prezydent Komorowski. Na wysokie stanowisko po prostu nie pasuje i nie podola.
PS. Bardzo lubie i cenie Jacka. Jest fachowcem
PS. Bardzo lubie i cenie Jacka. Jest fachowcem
kibicLBN pisze: Bo w czym Sprawka się dobrze sprawdza? Pytam serio w czym?
Sprawka bardzo dobrze sprawdza się w:
- wkurwianiu ludzi,
- w udzielaniu bezsensownych wywiadów, obrażających np prezydenta
- kłamaniu i oszukiwaniu
- robieniu sobie wrogów
- laniu wody
- obiecywaniu dobrych wyników finansowych.
Można dopisywać dalej.
niespokojny napisał(a):
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Sprawka to człowiek mentalnie z jakiegoś starego, skrajnego PGRu na zadupiu. Kononowicz kuźwa.
Masi pisze:Nie wiem czy Ziółkowski to człowiek na prezesa. To człowiek od czarnej roboty w klubie ( na tym się zna i mu to wychodzi), nie od gadania ze sponsorami czy reprezentowania klubu. Takie jest przynajmniej moje zdanie.
I właśnie z tego powodu że zna ten sport od podszewki powinien zostać prezesem.
Mars pisze:Ziołkowski broń boże!!! Tylko jedna osoba z Lublina może sprawic że będzie lepiej..
Kogo masz na myśli? Simonę?
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/33133 ... -po-wodzie
coś ciekawego
coś ciekawego
Z informacji które posiadam, drużyna ta zmieści się w odpowiednim limicie KSM i będzie mogła pokazać, że potrafi dobrze jeździć
Karol Baran Karol!
Kod: Zaznacz cały
W I lidze ustalono górny limit KSM na poziomie 40 punktów. Nie będzie obowiązywał dolny limit KSM.Przecież nie ma takiej możliwości nawet zbierając najlepszych z możliwych na rynku zawodników, aby KMŻ przekroczył KSM ( nie Krosno
Limit 40, biorąc pod uwagę KSM Łukaszewskiego - 3,79; na seniorów zostaje nam 36,21.
Zawodnicy o najwyższym KSM: Watt 8,30, Woodward 8,00. Także DS ma problem z głowy. Nie musi się zamartwiać ksmem
Jeleniewski-7,43
Miesiąc-6,73
Kildemand-6,50 lub Adamczak- 6,00
Michalsen-6,50
Watt-8,30 lub Woodward 8,00
Łukaszewski-3,79
Kevlar- do 3,78
----------------------------------------------
KSM: 39,25 najwyższy
To bardzo dobry skład, moim zdaniem na pierwszą 4.
Miesiąc-6,73
Kildemand-6,50 lub Adamczak- 6,00
Michalsen-6,50
Watt-8,30 lub Woodward 8,00
Łukaszewski-3,79
Kevlar- do 3,78
----------------------------------------------
KSM: 39,25 najwyższy
To bardzo dobry skład, moim zdaniem na pierwszą 4.
Jesli chcemy walczyc o cokolwiek w tym sezonie to musi zostac przynajmniej ta 3(4)
1.Jeleniewski
2.Kuciapa
3.Adamczak/Woodward(albo obaj)
Do tego Miesiac,Kildemand i jazda.
Jesli nie bedzie przynajmniej trzech z tych czterech zawodnikow to naprawde bedziemy walczyc o utrzymanie i to startujac z przegranej pozycji.Chodze na wszystkie mecze nie wazne z kim i kiedy bo planuje sobie nawet wakacje poz zuzel, ale jesli bedziemy jezdzic Rempałami oraz kimś typu Burza czy Pytel lub nawet dziadek Trojanowski to ja przyjde na ze 2 mecze, poogladac sobie dobrych zawodnikow z Gdanska czy Grudziadza. Moze prawdziwy kibic powinien chodzic na kazdy mecz, ale ja nie bede dawal robic z siebie wala, bilety pewnie nie beda tansze niz byly, a zawodnicy moga byc jak w II lidze i to jeszcze tacy z ktorymi w zaden sposób nie mozna sie utozsamiac.
W zasadzie teraz jestesmy w jedynym okresie w historii klubu, gdzie nie jestesmy dziadami, mamy dosyc wysoki budzet, a dlugi rzedu 400 tys to nie jest tragedia, co roku sie slyszy o tym ze prawie kazdy klub ma dlugi takiej wysokosci lub i wieksze. Pomimo ze powinnismy skonczyc z dziadostwem zeby zaczac budowac jakis porzadny wizerunek wokol klubu i klimat, aby zawodnicy nie odchodzili po jednym sezonie to szykuje sie niezla popelina ze skladem.
Do tej pory uwazalem Sprawke za dobrego prezesa i w sumie dalej mysle sobie ze jest dobrym managerem, ale to troche nie taki rodzaj firmy w jakiej on moze sie odnalezc, bo tu oprocz wyniku finansowego wazny jest tez aspekt sportowy i jesli sklad bedzie do dupy na co sie szykuje, bo Łódź prawdopodobnie wystartuje i to z pełnym wsparciem Skrzydlewskich to zostaniemy na lodzie i za to bedzie sie nalezal Sprawce porzadny kop w dupe i wypad ze stolka, pomimo wczesniejszej dwuletniej jego dosyc dobrej pracy.
1.Jeleniewski
2.Kuciapa
3.Adamczak/Woodward(albo obaj)
Do tego Miesiac,Kildemand i jazda.
Jesli nie bedzie przynajmniej trzech z tych czterech zawodnikow to naprawde bedziemy walczyc o utrzymanie i to startujac z przegranej pozycji.Chodze na wszystkie mecze nie wazne z kim i kiedy bo planuje sobie nawet wakacje poz zuzel, ale jesli bedziemy jezdzic Rempałami oraz kimś typu Burza czy Pytel lub nawet dziadek Trojanowski to ja przyjde na ze 2 mecze, poogladac sobie dobrych zawodnikow z Gdanska czy Grudziadza. Moze prawdziwy kibic powinien chodzic na kazdy mecz, ale ja nie bede dawal robic z siebie wala, bilety pewnie nie beda tansze niz byly, a zawodnicy moga byc jak w II lidze i to jeszcze tacy z ktorymi w zaden sposób nie mozna sie utozsamiac.
W zasadzie teraz jestesmy w jedynym okresie w historii klubu, gdzie nie jestesmy dziadami, mamy dosyc wysoki budzet, a dlugi rzedu 400 tys to nie jest tragedia, co roku sie slyszy o tym ze prawie kazdy klub ma dlugi takiej wysokosci lub i wieksze. Pomimo ze powinnismy skonczyc z dziadostwem zeby zaczac budowac jakis porzadny wizerunek wokol klubu i klimat, aby zawodnicy nie odchodzili po jednym sezonie to szykuje sie niezla popelina ze skladem.
Do tej pory uwazalem Sprawke za dobrego prezesa i w sumie dalej mysle sobie ze jest dobrym managerem, ale to troche nie taki rodzaj firmy w jakiej on moze sie odnalezc, bo tu oprocz wyniku finansowego wazny jest tez aspekt sportowy i jesli sklad bedzie do dupy na co sie szykuje, bo Łódź prawdopodobnie wystartuje i to z pełnym wsparciem Skrzydlewskich to zostaniemy na lodzie i za to bedzie sie nalezal Sprawce porzadny kop w dupe i wypad ze stolka, pomimo wczesniejszej dwuletniej jego dosyc dobrej pracy.
Skąd u Was ten Watt, zejdźcie na Ziemię proszę. Nie stać nas na Miśka i Dawida, a będzie na Watta? Myślicie, że on przyjdzie tu za "super-realny-kontakt" od Sprawki, skoro na razie WSZYSCY się na nie wypinają? 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Zacznijmy od tego, że KSM liczy się 6 (słownie: sześciu) zawodnikom z ekipy- najniższy odpada.
Ludzie nie zapominajcie o czymś takim jak kontrakt warszawski. Lata w żużlu uczą, że zawodnik szybciej podpisze gdzieś "warszawke" niż będzie jechać za ochłapy. Historii takich co nie miara, co pół sezonu nie jechał, a poźniej był zbawieniem.
2007: Steve Johnston. Do Lublina nigdy nie przyjechał, a nota bene finale ekstraligi pojechał
Ludzie nie zapominajcie o czymś takim jak kontrakt warszawski. Lata w żużlu uczą, że zawodnik szybciej podpisze gdzieś "warszawke" niż będzie jechać za ochłapy. Historii takich co nie miara, co pół sezonu nie jechał, a poźniej był zbawieniem.
2007: Steve Johnston. Do Lublina nigdy nie przyjechał, a nota bene finale ekstraligi pojechał
-
jack08
Popek pisze:bilety pewnie nie beda tansze niz byly, a zawodnicy moga byc jak w II lidze i to jeszcze tacy z ktorymi w zaden sposób nie mozna sie utozsamiac.
No nie żartuj. Skoro w Gdańsku na porządną ekipę walczącą o awans bilety ustalili na 20zł/12zł to zakładając, że nasz skład będzie o połowę tańszy, nie sądzę, że p. Dariusz ustali wyższe ceny niż 10zł/6zł.
Ostatnio zmieniony 13 stycznia 2013, o 00:38 przez jack08, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
Panie i Panowie, czym tu sie podniecac. Znajac zdolnosci Dariusza do przygotowania toru, to sezon rozpoczniemy w czerwcu jak ostatnio, a skonczymy w drugiej polowie lipca. Lepiej zbierajmy na pakiecik canal+ 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
... Ciekawe skad ta informacja ze pan Sprawka ma stracić stanowisko. Widze powszechna radosc wsrod kibicow. Zobaczymy co powiecie jak faktycznie zmieni sie prezes i skonczy sie sezon. Znow zacznie sie akcja "ratujmy lubelski zuzel" i placz na forum zeby chociaz 2ga liga byla i ostatnie miejsce w tabeli ale zeby cos bylo... Wtedy zacznie sie odszczekiwanie. Sprawka i Wojciechowski reaktywowali zuzel w Lublinie i ciągną ten wózek z gorszym lub lepszym skutkiem ale wirtualnych kontraktow prezes nie chce podpisywac i co w tym dziwnego? Ciekawe kto z tych narzekających jest na kierowniczym/dyrektorskim stanowisku bo z tego co widze to na tym forum same gorące łby patrzące aby jakie nazwisko będzie w skladzie a jak nie bedzie to jazda na prezesa... Dopnijcie swego i szykujcie kase na msze pogrzebowa klubu. W trumnie sie lustro postawi i zgadnijcie co wniej zobaczycie, sami sobie dołki kopiecie pod sobą... Psioczcie dalej i wylewajcie zale. az ktoś się wkurzy i pier**lnie to wszystko.