mlody26 pisze:Puzon w Lublinie jeździł nie będzie
Nie pal frana koleś
mlody26 pisze:Puzon w Lublinie jeździł nie będzie
Sledzio pisze:Fajnie że w Lublinie będzie można go zobaczyć
Filip pisze:
w obwodzie: Baran, Kildemand, Gafurov
harry pisze:Puzon w Rawiczu.
Oskarinho pisze:harry pisze:Puzon w Rawiczu.
To jest te wielkie wzmocnienie Rawicza ?
mOrphe pisze:jeszcze sie nie raz zdziwisz... i sadze ze jak wyladuje w Rawiczu, to bedziemy tego zalowac
Perez pisze:Szkoda Puzona kolejny zuzlok na ktorego mocno liczylem ze nas wzmocni i kolejny raz Pan Darek (otwórz) mnie zawiodł.
Blinki pisze:Podobno C.W. był widziany w tym tygodniu w LBN
Blinki pisze:Podobno C.W. był widziany w tym tygodniu w LBN
kibicLBN pisze:Póki to możliwe można zawsze spróbować tak:
1.Paweł Miesiąc
2.Simon Stead
3.Mariusz Puszakowski
4.Zbigniew Suchecki
5.Karol Baran
6.Mateusz Łukaszewski
![]()
Ale to tylko takie marzenie, bo to byłby skład prawie tak mocny jak na 2 ligę w 2011, teraz takich asów zabraknie. Ale jednak skład chyba w naszym zasięgu, chociaż Stead ponoć drogi
No to chyba tyle..MikeMistrz pisze:Ludzie, Puzon nie jest lepszy od Barana, ani Miesiąca. 2 liga była wyjątkowo cienka w tym sezonie, to "tylko człowiek" nabił punktów. Po co wymyślać kolejnych zawodników, którzy rokują maksymalnie średnią w granicach 1,5? Do tego Mariusz ma KSM pasujący do lidera, a nie do drugiej linii.
Za to pomysł z Drymlem bardzo mi się podoba. To też może być zawodnik na średnią w granicach 1,5 , ale gość ma papiery na jazdę, kiedyś w Toruniu całkiem dobrze sobie poczynał, w IME jak wspomniał Gelo jeździł lepiej od Miśka. Jednym słowem gdyby przyłożył się do polskiej ligi, to mógłby pociągnąć zespół. Jak dla mnie potencjalny materiał na lidera.