1. Jeleniewski
2. Adamczak
3. Puszakowski
4. Miesiąc
5. Batchelor (?)
6. Lukaszewski
7 . ...?
w obwodzie: Baran, Woodward, Kildemand
to bylby sklad ktory powalczylby z Gdanskiem i Grudziadzem na wlasnym torze (kolejnosc wyjsciowa do korekty
mOrphe pisze:Do tej pory nie pokusilem sie o typowanie, wiec zrobie to i ja w wersji super-mega-optymistycznej:
1. Jeleniewski
2. Adamczak
3. Puszakowski
4. Miesiąc
5. Batchelor (?)
6. Lukaszewski
7 . ...?
to bylby sklad ktory powalczylby z Gdanskiem i Grudziadzem na wlasnym torze (kolejnosc wyjsciowa do korekty)
Rabiosa pisze:mOrphe pisze:Do tej pory nie pokusilem sie o typowanie, wiec zrobie to i ja w wersji super-mega-optymistycznej:
1. Jeleniewski
2. Adamczak
3. Puszakowski
4. Miesiąc
5. Batchelor (?)
6. Lukaszewski
7 . ...?
to bylby sklad ktory powalczylby z Gdanskiem i Grudziadzem na wlasnym torze (kolejnosc wyjsciowa do korekty)
Spróbuj sklecić skład bez : Batchelora , Woodwarda , Jelenia i Łukaszewskiego ? i uzasadnij
mOrphe pisze:
1. Puszakowski
2. Adamczak
3. Burza/Baran
4. Miesiac
5. Kildemand
6. ...
7. ...tylko ze Gdansk i Grudziadz wyjezdzaja z 2 punktami
A co sie stanie gdyby rzeczywiscie nie wystartowali (Łódź) nikt nie spadnie ??
spokojny pisze:I nie wrzucajcie tak na prezesa bo nie ma co mu zarzucać, że nie zna się na robocie bo to nie prawda. Niestety nie ma nikogo kompetentnego na te stanowisko
mustafa pisze: Już Ziółkowski - znający się bardzo na żużlu miał być takim cudotwórcą.
Susic pisze:organizacja 500tys
Hayden pisze:Susic pisze:organizacja 500tys
oj, tu Cie ostro chyba ponioslo. Nie mam pojecia jakie w rzeczywistosci sa koszty organizacji klubu ale raczej nie powinny sie roznic od tych w innych klubach. Zatem na ten przyklad w Rawiczu, ktory awansowal do I ligi z budzetem wynoszacym 650tys organizacja stanowilaby blisko 75% calego budzetu. No chyba, ze tylko w Lublinie koszty organizacji sa takie wysokie, ale to niestety swiadczy o niegospodarnosci w klubie, albo... sami sie domylajcie, nie chce zeby na mnie zlozono zawiadomienie do prokuratury
Extreme pisze:Stefanzdzialek, Jurka masz w awatarze?