Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
truskawa pisze:King, Bridger, Klindt lepsi od Woodwarda??... jeszcze pare takich postów i forum przestanie Cie traktować poważnie
a kiedykolwiek bralo?
Bierzmy Timo Lahtiego na lidera, lepiej jezdzi w Anglii od Miska i Kameruna.
Motor mocny
Jeśli wierzyć Speedway Studio - Robert Miśkowiak zawodnikiem Wybrzeża Gdańsk 
Karol Baran Karol!
Robert w Gdańsku ,szkoda bo znalazł się sponsor co dawał 150 tys z(250tys) jakie chciał otrzymać na przygotowanie do sezonu.a dodam ,ze jest szansa,ze Bogdanka wypłaci 400 tys które mialy być nie za awans tylko za dobry wynik zadowalający bogdanke!szkoda.....
- niespokojny
- Trener
Spoko. Przyjdzie Kuciapa w jego miejsce i wszyscy beda zadowoleni.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Kuciapa ze Skornickim bo tanio jeszcze będziemy walczyć z Rawiczem o utrzymanie.
kibicLBN pisze:Dziwię się, że niektórzy na tym forum chcą tego kretyna Stachyrę w zespole. Myślałem, że Karol jest mocno niemądry, ale jak widać jak na rzeszowianina nie jest taki najgorszy. Najmądrzejszy chyba jest Pawełek raz się źle odezwał i teraz unika wypowiedzi, chyba słusznie. Niemal pluje w nas w trakcie sezonu, parę chwil po ostatnim meczu mówi, że nie chce u nas jeździć
. Czego chcieć więcej żeby przestać lubić zawodnika
. No i te zbijanie KSM
Niech idzie w cholerę, a jeśli do Gdańska to świetnie (najlepiej z gwarancją startów). Geograficznie daleko stąd, na dodatek miał jeden z najlepszych sezonów, więc teraz pewnie prawem serii będzie miał jeden z najgorszych. Myślę, że nie ja jeden mam takie zdanie i wielu innych pomacha józefowi na pożegnanie. Już wolę Karola...
A Misiek był najemnikiem, nie pucował się że wielbi nas kibiców, zrobił swoje, poszedł do nas negocjować i sam mówił że mamy pierwszeństwo, a że Sprawka to chyba źle rozegrał to nie wina chłopaka. Jeśli Misiek odejdzie to fajnie nie będzie, ale zdecydowanie inaczej to w jego wykonaniu wyglądało niż w wykonaniu józefa.
PIERWSZY sensowny post jaki przeczytałem od dwóch miesięcy. No może zamiast kretyna wstawiłbym inne słowo ale mniej więcej o to chodzi. Powiem więcej, jeżeli by Stachyrze nie wyszło z Gdańskiem, bo w Ekstra jetem raczej pewien że nie podpisze i przyszedłby z podkulonym ogonem bez wahania pokazałbym mu środkowy palec !
Oczywiście Roberta szkoda .
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
- niespokojny
- Trener
Czyli Gdansk bedzie drugim KMŻtem. Suchecki, Woodward, Stachyra, Miśkowiak + Jonasson i Pieszczek. Dobrze kombinuja nie liczac Suchego.
- Łoptymista
- Trener
max3 pisze:Robert w Gdańsku ,szkoda bo znalazł się sponsor co dawał 150 tys z(250tys) jakie chciał otrzymać na przygotowanie do sezonu.a dodam ,ze jest szansa,ze Bogdanka wypłaci 400 tys które mialy być nie za awans tylko za dobry wynik zadowalający bogdanke!szkoda.....
Ciekawe wiadomosci. Tylko na kogo pojdzie teraz ta kasa
Jesli naprawde napinamy sie na Kuciapszczaka, ktory regularnie dostawal u nas becki od wszystkich naszych zawodnikow to bedzie "ciekawie".
Gdańsk wykombinował, że najłatwiej będzie awansować rozbijając skład rywala. Cyniczne i perfidne. A naszym chłopakom do porzucenia swoich wielkich Ekstraligowych ambicji, o których obaj trąbili od pół roku, wystarczyło parę złotych więcej.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
klops pisze:Gdańsk wykombinował, że najłatwiej będzie awansować rozbijając skład rywala.
Jakiego rywala? Grudziądz chciał Miśkowiaka?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Jeśli to prawda to Miśkowi życzyć powodzenia a Sprawce gratulować głupoty. Mam nadzieje, że to będzie ostatni rok jego kadencji prezesa w naszym klubie.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Głupoty? Za co? Że nie zakontraktował zawodnika na którego nas nie stać? Nie zrozumiem takich ludzi nigdy.

Ja też. Jeśli mam na jedzenie miesięcznie do wydania 500 złotych to nie kupuję szynki parmeńskiej w Delimie, tylko mielonkę faworytkę w Biedrze. To chyba proste...
Równie zagadkowe jest dla mnie to w jaki cudowny sposób po awansie do Eligi znajdzie się nagle jeszcze 8 takich Bogdanek, żebyśmy w ogóle mogli myśleć o utrzymaniu się w niej. No ale na szczęście mamy tu samych speców od pozyskiwania funduszy na lubelski żużelek więc nie ma się czego obawiać.
Równie zagadkowe jest dla mnie to w jaki cudowny sposób po awansie do Eligi znajdzie się nagle jeszcze 8 takich Bogdanek, żebyśmy w ogóle mogli myśleć o utrzymaniu się w niej. No ale na szczęście mamy tu samych speców od pozyskiwania funduszy na lubelski żużelek więc nie ma się czego obawiać.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- tezetomaniak
- Trener
Może nie głupoty, ale totalnej amatorki pt. "czekamy na Ratusz" 
Ciekawe ile nam Wybrzeże wklepie na Zygmuntowskich...
Ciekawe ile nam Wybrzeże wklepie na Zygmuntowskich...
Tyle co Grudziądz z Gnieznem ?

meesha pisze:Równie zagadkowe jest dla mnie to w jaki cudowny sposób po awansie do Eligi znajdzie się nagle jeszcze 8 takich Bogdanek, żebyśmy w ogóle mogli myśleć o utrzymaniu się w niej.
wszystko zalezy od Prezydenta Żuka
meesha pisze:Ja też. Jeśli mam na jedzenie miesięcznie do wydania 500 złotych to nie kupuję szynki parmeńskiej w Delimie, tylko mielonkę faworytkę w Biedrze. To chyba proste...
Albo biorę się za robotę, żeby móc wydawać nie 500, a 1000...
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Shack pisze:wszystko zalezy od Prezydenta Żuka
to w takim razie prezes klubu powinien zrezygnowac ze swojego wynagrodzenia i przekazywac je co miesiac prezydentowi.
carpe diem!
Hela pisze:
Albo biorę się za robotę, żeby móc wydawać nie 500, a 1000...
No tak, w dzisiejszych czasach wystarczy chciec i lepsza robota sama sie znajduje
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- niespokojny
- Trener
meesha pisze:Jeśli mam na jedzenie miesięcznie do wydania 500 złotych to nie kupuję szynki parmeńskiej w Delimie, tylko mielonkę faworytkę w Biedrze. To chyba proste...
Oszczędzanie na żywności, źle wpływa na zdrowie i zwieksza ryzyko zachorowania na raka. Natomiast np. jazda na rowerze to zdrowie poprawia. I jeszcze oszczedza środowisko. Tak więc oszczędzamy na dobrach luksusowych, nie podstawowych.
Hela pisze:Albo biorę się za robotę, żeby móc wydawać nie 500, a 1000...
Koleżanka to już chyba za długo w tej Warszawie siedzi
Oczywiście zawsze jest opcja "na Zbyszka" - pożyczamy milion i żremy na masę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
No to mamy już 3. Która najrozsądniejsza?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Przecież wiadomo - Sprawka na taczkę i wiśta wio!
A jak tylko się go pozbędziemy to prezesem zostanie prawdziwy managier, który przyciągnie miliony złotych. Tak jak stało się to po odejściu Króla.
I Ziółkowskiego.
I Drohobyckiego.
I Milczuka.
I Kępy.
I Kołodzieja.
I Siwka.
I Wojciechowskiego.
I Wszystkich-Innych-Prezesów-Których-Już-Nie-Pamiętam...
Przecież to takie proste
A jak tylko się go pozbędziemy to prezesem zostanie prawdziwy managier, który przyciągnie miliony złotych. Tak jak stało się to po odejściu Króla.
I Ziółkowskiego.
I Drohobyckiego.
I Milczuka.
I Kępy.
I Kołodzieja.
I Siwka.
I Wojciechowskiego.
I Wszystkich-Innych-Prezesów-Których-Już-Nie-Pamiętam...
Przecież to takie proste
Pewnie, że nieproste. Proste jest sprowadzenie dyskusji do absurdu..