Skład na sezon 2013
-
dominikkk78
Re: Skład na sezon 2013
Dla mnie, zresztą tak jak pisałem, Troy Batchelor jest super opcją i na nim powinni się skupić nasi działacze. A dziś na sf - http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32870 ... nii-leszno
Aż mnie świerzbiło od samego rana kto to taki wyskoczy z Batchelorem
No i proszę 

Do obsadzenia w Ekstralidze zostały 4 drużyny : Leszno , Wrocław , Bydgoszcz , Gniezno.
Gniezno :
1.Zagar
2.Bjarne
3.Lindbeak
4. ????????? Zengota
5. ????????? Ułamek
* potrzebują 2 polskich seniorów
* przymierzani : Ułamek , Zengota , Miśkowiak , Stachyra
Wrocław :
1.Jędzejak
2.Woffinden
3. ????????? Świderski
4. ????????? Ljung
5. ????????? Watt
* potrzebują 1 polskiego seniora , 2 obcokrajowców ?
* przymierzani : Ułamek , Świderski , Ljung , Watt , Hancock
Bydgoszcz :
1.Buczkowski
2.Kościecha
3. ????????? Batechlor
4. ????????? Bjerre
5. ?????????
* raczej będą szukać obcokrajowców ?
* przymierzani : Hancock , Bjerre , Batechlor .....
Leszno :
1.Prz.Pawlicki
2.Pi.Pawlicki
3.Baliński
4. ??????? Lindgren
5. ??????? Hancock
* chyba 2 obcokrajowców tu pasuje ?
* przymierzani : Hancock , Lindgren
Także przynależność Stachyry i Miśkowiaka w ekstralidze nie jest taka różowa
Gniezno :
1.Zagar
2.Bjarne
3.Lindbeak
4. ????????? Zengota
5. ????????? Ułamek
* potrzebują 2 polskich seniorów
* przymierzani : Ułamek , Zengota , Miśkowiak , Stachyra
Wrocław :
1.Jędzejak
2.Woffinden
3. ????????? Świderski
4. ????????? Ljung
5. ????????? Watt
* potrzebują 1 polskiego seniora , 2 obcokrajowców ?
* przymierzani : Ułamek , Świderski , Ljung , Watt , Hancock
Bydgoszcz :
1.Buczkowski
2.Kościecha
3. ????????? Batechlor
4. ????????? Bjerre
5. ?????????
* raczej będą szukać obcokrajowców ?
* przymierzani : Hancock , Bjerre , Batechlor .....
Leszno :
1.Prz.Pawlicki
2.Pi.Pawlicki
3.Baliński
4. ??????? Lindgren
5. ??????? Hancock
* chyba 2 obcokrajowców tu pasuje ?
* przymierzani : Hancock , Lindgren
Także przynależność Stachyry i Miśkowiaka w ekstralidze nie jest taka różowa
Rabiosa pisze:... meesha , sting , brakuje jeszcze mikasa i paru innych gawędziarzy , co dla nich pójście na mecz to wyrwanie się z domu i leczenie kompleksów w tłumie a potem na piwko do baru.
Tak sie składa że chodzę na żużel od 94 roku i nie mów mi tak bzdur że od 16 lat nie było 6000 kibiców na meczu , kibice chodzą wtedy kiedy jest zmontowana fajna drużyna i jedzie o jakiś cel.To nie moja wina że czasy Motoru są dla was odległe.
Nie bedę już z wami polemizował bo to nie ma sensu , są na tym forum osoby bardziej merytoryczne i kulturalniejsze.
Założenie teoretyczne ma to do siebie że nie jest spójne w swoich argumentach , które można podważać ale przesłanie tej myśli jest ukierunkowane w konkretnym celu.
Gniezno - 70 000 mieszkańców (średnia na mecz 6500 widzów)
Lublin - 380 000 mieszkańców (średnia na mecz 4400 widzów)
Odpowiedzcie sobie sami na pytanie dlaczego ?
Możesz mi napisac skad sie wzialem w Twoim poscie i o co chodzi????
Swoja droga w przeciwienstwie do Ciebie zadnych kompleksow leczyc nie musze, na mecze chodze z zoną, wiec sie nie musze z domu wyrywac, a i do baru po meczach nie chadzam. Dodatkowo z tego co napisales, widac, że na żużel chodzę dłużej od Ciebie, wiec kto tu probuje leczyc jakies kompleksy?
Rabiosa ewidentnie uderza w fanklubowy beton. Cena władzy 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Pytanie tylko co komu do tego co dorośli ludzie robią w wolnym czasie... Przecież za swoje piję 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
W lesznie podobno też zengota jako 2 sm. Powoli miejsca się kończą. Jeszcze wrócą chłopcy.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
truskawa pisze:Rabiosa ewidentnie uderza w fanklubowy beton. Cena władzy
o to mi właśnie chodziło
... jeśli Zengota podpisał w Lesznie to rosną szanse Stachyry i Miśkowiaka w Gnieźnie , wiadomość z Zengotą jest dla nas nie na ręke.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32858 ... owy-skladu
Jak zwykle, najwiecej wywiadow na syfach ze Sprawka, a jak zwykle najmniej wiemy = zero konkretow
Wolalbym jeden wywiad na tydzien, ale konkretny.
Jak zwykle, najwiecej wywiadow na syfach ze Sprawka, a jak zwykle najmniej wiemy = zero konkretow
Wolalbym jeden wywiad na tydzien, ale konkretny.
-
dominikkk78
Remus pisze:Aż mnie świerzbiło od samego rana kto to taki wyskoczy z BatcheloremNo i proszę
Wiecie co, drodzy kibice, na tym forum trudno coś napisać - zawsze ktoś musi napisać w odpowiedzi coś szyderczego albo wyśmiewającego. To jest właśnie Polska.
- Egon
- Zawodowiec
Wyluzuj poślady Dominik
Remus tu chyba jednym z ostatnich, którym chciałoby się tutaj wyśmiewać czy szydzić z kogoś
Ja też czekałem, aż ktoś zaproponuje Troy'a i co też jestem szyderca? 
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Egon ma rację. Ja do słynnej loży szyderców się nie zaliczam. Ale proponuję troszkę rozsądku Dominik w typowaniu zawodników do składu. Jeśli nie stać nas na Miśkowiaka to liczysz że będzie nas stać na "podobno" bardzo drogiego Batchelora?

Pewnie nie. Ale niektórzy są oderwani od ziemi i bujają w obłokach. Ekstraliga to zupełnie inna bajka, pod względem finansowym. Ściągniecie kogokolwiek z eligi, do pierwszej to naprawdę będzie niezły wyczyn. Bo taki Chrzanowski w Lublinie, w oczekiwaniach finansowych, przebił Miśkowiaka (z zeszłego roku). Jeśli uda się do Lublina zakontraktować kogoś z eligową przeszłością to będzie mega sukces.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Zatem są duże szanse, że będzie mega sukces 
... bo może Kret, a może Kuciapa dołączy
... bo może Kret, a może Kuciapa dołączy
Tu mnie masz 
Rabiosa pisze:truskawa pisze:Rabiosa ewidentnie uderza w fanklubowy beton. Cena władzy
o to mi właśnie chodziłoFC = PZPN ?
![]()
Ale do czego pijesz i co ja mam miec wspolnego z Twoimi wypocinami?
P.S. Chciales Truskawa wladzy to teraz zobaczysz
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32881 ... -przypadek
Czyżby kolejny klub ze skompletowanym składem ?
Czyżby kolejny klub ze skompletowanym składem ?
Czyli odpada kolejny klub Miśkowi i Stachyrze. Zaczyna się robić podobnie do tego co było przed rokiem. Miejsca w składzie mają jeszcze Wrocław, Bydgoszcz i Leszno a grajków kilku jeszcze zostało. Jeszcze się okaże, że Prezes niczym wytrawny pokerzysta zakontraktuje skład po promocji 60% i wszyscy będą tutaj odszczekiwać swoje mądrości.
- tezetomaniak
- Trener
Zawsze zostają Gdańsk czy Grudziądz, które nie zaproponują promocji -60%. To, że nie pojadą w elidze, nie oznacza automatycznie startów w Lublinie.
No Wrocław też raczej nie skorzysta z Miśka czy Dawida. Skład mają już dograny. Do Leszna też raczej, najbardziej prawdopodobna jest Bydzia.
Jeśli Bydgoszcz nie chce zlecieć z hukiem to musi zakontraktować lepszych zawodników. Robi się ciekawie.
-
jack08
Tyle, że w Gdańsku na rynku transferowym działa nasz bardzo dobry znajomy Grzegorz Dzikowski, który wszelkimi sposobami próbuje wyrwać do Gdańska Dawida i Miśka.
Ekstraliga Ekstraligą, ale dopiero głupio się zrobi gdy nasi tegoroczni liderzy znajdą się w innych zespołach (zespole?) I ligi.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.