30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41
Nie spodziwałem się takiego obrotu sprawy, a już z pewnością tego, że nasi przez cały mecz (oprócz 1 biegu) będą kontrolować wynik. Karlsson i Knapp bez komentarza, ale ja bym wyróżnił Piszcza, bo miał najtrudniejsze zadanie - 4 biegi jechał praktycznie sam.
Ludzi trochę mniej niż niektórzy myśleli - wynik z Gdańska zrobił swoje.
A na pana Piątka to nie radzę głosować. Nie wysyła się tak dobrego sponsora na parę lat za granicę.
Ludzi trochę mniej niż niektórzy myśleli - wynik z Gdańska zrobił swoje.
A na pana Piątka to nie radzę głosować. Nie wysyła się tak dobrego sponsora na parę lat za granicę.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Znakomite zawody pod każdym względem, począwszy od oprawy podczas prezentacji a skończywszy na emocjonujących wyścigach. Wygraliśmy dzięki doskonałej postawie wszystkich zawodników (no może z wyjątkiem juniorów), ale to co robili Karlsson, Knapp, Śledź i Piszcz to był kawał naprawdę dobrej roboty. Z dobrej strony zaprezentował się również Franków ale nie uniknął wpadek. Zwycięzców się nie sądzi, więc powiem jedynie, że wszystkim należą sie słowa wielkiego uznania za heroiczną momentami walkę na torze. Pokonaliśmy doskonałą drużynę, tym bardziej cieszą te 2 punkty.
Mówiąc krótko fantastyczne zawody na najwyższym poziomie.
Niestety zupełna kicha wyszła z maszyną startową, takich rzeczy nie powinno być.
Jeszcze raz wielkie słowa uznania dla naszych zawodników i gratulacje!!!
Oby tak dalej panowie a dzięki takiej jeździe rzeczywiście dojedziemy do... (nie powiem żeby nie zapeszyć
)
Brawa również dla gdańskich kibiców za oprawę jaką zgotowali swoim zawodnikom.
Pozdrawiam
Mówiąc krótko fantastyczne zawody na najwyższym poziomie.
Niestety zupełna kicha wyszła z maszyną startową, takich rzeczy nie powinno być.
Jeszcze raz wielkie słowa uznania dla naszych zawodników i gratulacje!!!
Oby tak dalej panowie a dzięki takiej jeździe rzeczywiście dojedziemy do... (nie powiem żeby nie zapeszyć
Brawa również dla gdańskich kibiców za oprawę jaką zgotowali swoim zawodnikom.
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Był to mój pierwszy mecz w tym sezonie. Z Ostrowca Św. wybraliśmy się w 5-tkę, z czego dwóch absolutnych debiutantów (pierwszy raz oglądali żużel na żywo). Wrażenia super. Szczerze mówiąc jechałem z obawami, że może być bardzo ciężko. Finał jednak znakomity i powrót do Ostrowca w wyśmienitych nastrojach. No i jeszcze dwóch nowych kibiców, którzy już zapowiadają, że na następny mecz również wybierają się ze mną
PZDR serdecznie
PZDR serdecznie
Gawrzyk pisze: a pomyslec ze mozna bylo pokonac Lotos jeszce pare punktow wiecej. nie ma co gdybac, ale z juniorami w skladzie, i z lepsza dyspozycja Sledzia i Franka gdanszczaki mieliby o wiele wieksze problemy.
Co ma wisieć - nie Antoni
Jeszcze jedno. Jakiś czas temu pisałem o gościu w białej bluzie z kretyńskim napisem "speed way fan hooligans". Oprócz tego, że podczas meczu rzucał k....mi do gdańskich fanów i zawodników to jeszcze mam świadka, że po jednym z biegów wrzucił butelkę na tor. Pozdrawienia dla służb porządkowych. Jak na następnym meczu trafi w jakiegoś zawodnika płacił będzie klub.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Wracajac do wczorajszego meczu zwrócę jeszcze uwagę na 11 bieg i pojedynek Karlssona z Kościechą. Ten wyścig to była prawdziwa kwintesencja żużla. Mistrzostwo świata po prostu. Peter po raz kolejny udowodnił, że należy do ścisłej światowej czołówki a jego nieobecność podczas GP Szwecji to było nieporozumienie...
MOTOR LUBLIN
GIGI pisze:sebastian pisze:< A PETER DALEJ NIE UMIE JEZDZIC PARÄ„< <
Chłopie spałeś na meczu !!! Tyle powiem
Albo był ale nie na tym meczu
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
sting126 pisze:a wczesniej jak sluzby porzadkowe sprzataly serpentyny to z jego ust mozna bylo uslyszec "zapier***** k****"", a chce jeszcze przypomniec, ze ten idiota do niedawna przychodzil na mecze w masce (takiej jak maja motocyklisci jezdzacy na scigaczach) szkoda slow na takich...
Ten klient był w zeszłym roku w Rzeszowie i tez się wydurniał , krzyczł ale go szybko uciszyli. Poprostu totalny ignore
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Dziwne wszyscy wiedza o kogo chodzi i nikt go jeszcze nie sprowadzil na ziemie,co jest z wami panowie,przeciez takich kolesi trzeba jak najszybciej eliminowac z naszych stadionow bo taka menda prowokuje innych debili jemu podobnych.Obok mnie siedzial koles (recydywa) z dzieckiem i cos tam wrzucal na GKS, mowil ze zars zrobi z nimi porzadek,uwierzcie mi bardzo szybko doprowadzilismy go porzadku i na koniec meczu krzyczal juz "dziekujemy"dla gdanskich zuzlowcow i kibicow.
Jestem dumny z naszej ekipy RUTA CRU ktora rozruszala kibicow na pierwszym sektorze na wejsciu w pierszy luk,dzieki nam bylo nas troche slychac na stadionie.Wielkie dzieki panowie.
Jestem dumny z naszej ekipy RUTA CRU ktora rozruszala kibicow na pierwszym sektorze na wejsciu w pierszy luk,dzieki nam bylo nas troche slychac na stadionie.Wielkie dzieki panowie.
Jinxsior pisze:Dziwne wszyscy wiedza o kogo chodzi i nikt go jeszcze nie sprowadzil na ziemie,co jest z wami panowie,przeciez takich kolesi trzeba jak najszybciej eliminowac z naszych stadionow bo taka menda prowokuje innych debili jemu podobnych.Obok mnie siedzial koles (recydywa) z dzieckiem i cos tam wrzucal na GKS, mowil ze zars zrobi z nimi porzadek,uwierzcie mi bardzo szybko doprowadzilismy go porzadku i na koniec meczu krzyczal juz "dziekujemy"dla gdanskich zuzlowcow i kibicow.
HEh mądry był bo siedział z kibicami z Lublina !! A kibice z Gdańska super!! Bili nam brawo , nie wiem czy wszyscy słyszeli ale oni potem i na naszą cześć krzyknęli Gtratulujemy TŻ - to jest postawa wzorowego kibica !!
POzdrawiam kibiców z Gdańska!!
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
No i jeszcze jedno co mnie bardzo zmartwilo, czemu jest taka wiocha u nas??? Cala polska sie z nami laczyla w zalobie po Robercie, wczoraj nikt slowkiem nie wspomnial o smierci Rafala nie mowiac juz o minucie ciszy, ktora byc powinna, na innych stadionach wczoraj taka sytuacja miala miejsce.Jest mi wstyd za organizatorow.
Ostatnio zmieniony 31 maja 2004, o 12:12 przez Jinxsior, łącznie zmieniany 1 raz.
NO,DOKÅADNIE.MIAÅEM ÅšREDNIÄ„ PRZYJEMNOŚĆ SIEDZIEĆ TUÅ» ZA TYM GOÅšCIEM(NO I ZA JINXEM,ALE TO JUZ O WIELE WIĘKSZA PRZYJEMNOŚĆ)GOŚĆ Z MGIEÅKAMI POD OCZAMI I OKOÅO 5LETNIM SYNKIEM,ZAMIAST SIE TYM DZIECKIEM ZAJĄĆ TO NON STOP NA PIWO LATAÅ,A DZIECIAKA POD NASZÄ„ OPIEKÄ„ ZOSTAWIAÅ,NO PEÅNY DEBIL.A Å»EBYÅšCIE WIDZIELI TÄ„ EUFORIĘ JAK SPIKER PODAÅ WYNIK MOTORU Z ZAMOÅšCIA.MAÅO NIE WYSKOCZYÅ Z SIEBIE.ALE FAKT FAKTEM,KRZYKNĄŠCOÅš ZE DWA RAZY W STRONE SÄ„SIEDNIEGO SEKTORA NA KTÓRYM SIEDZIELI GDAŃSZCZANIE I OD RAZU ZOSTAÅ USADZONY:)POWINNIÅšMY SAMI DBAĆ O KULTURĘ NA MECZACH TEÅ»ETU BO INACZEJ TO SIE NAM CHAMNSTWO ROZPLENI I JUZ BĘDZIE ZA PÓŻNO.
Kochani Lubinianie gratuluje wygranej,mecz byl super,wyjazd jeszcze lepszy kibiców macie zajebistych,szkoda tylko ze autokar tak szbko postawili i musielismy sie zbierac do Gdańska ale i tak wielkie dzieki za goscine,mam andzieje ze jeszcze sie nie raz do was wybiore,bo bylo warto.Jeśli chodzi o wynik to zasluzony,bez dwoch zdan Knap wam wygrał mecz a to co wyprawial Karlsson i jego szybkie motory,dziwie sie ze ten gosciu nie jezdzi w GP.A nasi zawiedli na calej lini,z takimi staratami to nie mamy co szukac w Gorzowie a co dopiero w ekstralidze.jeśli chodzi o wydarzenia poza sportowe to fajny macie bar i panią sprzedawczynie a piwo perla miodzio.Tak wiec wyjazd pierwsza klasa i załuje ze tak szybko sie on skonczy.Pozdrawiam wszystkich poznanych kolegow z Lublina sorry ale pamietam tylko Norbiego z mega fajna koszulką aha i dzieki za wymaine szalika,ciezko mi bylo rozstac sie z szalikiem sparty ale dzieki temu gosciowi ktory sie zamienil.jeszcze raz dzieki wszystkim i zapraszam do nas.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam.....
Powiem krotko super mecz....i super przyjecie....przez waszych kibicow....pelna kultora i tak powinno byc.....
Tylko jedna rzecz mnie caly czas mnie denerwowala.......ten wasz spiker....co za koles nie wiem jak wy z nim wytrzumujecie nie dosc ze sie darl do tego mikrofonu to jescze tak zanudzal ze plakac sie chce....
szkoda ze tak szybko musielismy jechac bo pare piwek jeszce u was sie by wypilo hihih....pozdro dla waszej ekipy i szacuneczek nara
Powiem krotko super mecz....i super przyjecie....przez waszych kibicow....pelna kultora i tak powinno byc.....
Tylko jedna rzecz mnie caly czas mnie denerwowala.......ten wasz spiker....co za koles nie wiem jak wy z nim wytrzumujecie nie dosc ze sie darl do tego mikrofonu to jescze tak zanudzal ze plakac sie chce....
szkoda ze tak szybko musielismy jechac bo pare piwek jeszce u was sie by wypilo hihih....pozdro dla waszej ekipy i szacuneczek nara
...:::Zawsze Duchem i Sercem z GKS!!!:::...
Mecz był taki jak tego oczekiwałem.Super.Emocje i adrenalina siegała zenitu.Przypomniały mi się czasy świetności speedwaya w Lublinie.Bardzo wysoki poziom.
Gdańszczanie są silną drużyną.Zdobycie ponad 40 punktów w Lublinie przecież nie jest łatwą sprawą(lublin zawsze był silny u siebie).
Pozdrowienia dla kibiców z Gdańska,fajna atmosfera.
PS. Ci niby kibice co przychodzą na speedway z dziećmi i walą od rana browar przez co są nie za bardzo trzymają pion to żenujące jest.Jeszcze krzycza jakieś chamskie teksty w storne gości.Tak nie powinno być i trzeba takich ludzi gasić w przedbiegach.
Pozdrawiam.
Gdańszczanie są silną drużyną.Zdobycie ponad 40 punktów w Lublinie przecież nie jest łatwą sprawą(lublin zawsze był silny u siebie).
Pozdrowienia dla kibiców z Gdańska,fajna atmosfera.
PS. Ci niby kibice co przychodzą na speedway z dziećmi i walą od rana browar przez co są nie za bardzo trzymają pion to żenujące jest.Jeszcze krzycza jakieś chamskie teksty w storne gości.Tak nie powinno być i trzeba takich ludzi gasić w przedbiegach.
Pozdrawiam.