niespokojny pisze:To juz wiemy dlaczego nie ma spolki w Lublinie.
No tak, bo teraz nie ma kontroli, a gdzie się podziała kasa to naprawdę zastanawia się wiele osób.
Niech będzie 1.000.000 za punkty + 500.000 za przygotowanie do sezonu + 100.000 za dojazdy. Mocno zaokrąglając zawodnicy nie kosztowali więcej jak 1,6-1,7 mln zł. Hotele zapewniał sponsor za grosze lub bezpłatnie, użytkowanie toru za 1zł, toromistrz nie kosztował klubu, bo opłacał go sponsor. Można jeszcze doliczyć trochę kasy za użytkowanie pomieszczeń biurowych no i jeszcze kilka etatów w klubie, pensja prezesa, samochód + eksploatacja, do tego szkółka itd.
Przychód to jak zapowiedział prezes 1.500.000 z biletów i od drobnych sponsorów + około 600.000 Bogdanka + około 450.000 miasto + Kompania Piwowarska (nie wiem ile, ale raczej nie mniej niż 100.000-200.000 tyś). No i na koniec okazało się, że jest kilkaset tysięcy długu. Co się stało z tymi pieniędzmi? Mi na oko brakuje gdzieś minimum 0,5mln, ale może czegoś nie uwzględniłem.

mlody26 pisze:Nic nie slyszalem o zaleglosciach zwiaznych z “administracja“ wiec raczej rozchodzi sie tylko o punktowki
Są nadal zaległości w stosunku do MOSiRu za pomieszczenia biurowe, nawet prezes mówił w DW o tym.