A i jeszcze jedno, pary poustawiane tak jak dzisiaj powinny tak wyglądac już do konca sezonu.
P.S. Ci kibice co byli w Lublinie też godnie przyjeli porażke. Wielki szacunek dla nich.
marius pisze: A co do sily druzyn to kazdy mzoe miec swoje zdanie i nie koniecznie musi ono byc zgodne z rzeczywistoscia.
Radzio pisze:TÅ» Lublin TÅ»!:)
Super meczyk! prawie bym trafił wynik:P ale pomyliłem sie o punkcik w jedna i drugą:) Dzięki ludziska za pomoc w oprawie. trzeba sie powoli zgrać i robić super oprawy. Gardełko mnie boli ale opłacało się. Dzieki za pomoc w trzymaniu rac.
ps. szkoda ze z dopingiem (głosowy) nie wyszlo za dobrze jedni spiewali co innego druga zcesc co innego a środek sektora nic:( ale będzie lepiej:)
TÅ» Lublin alalalalala
Regdal pisze:8)![]()
Życzymy Gdańskowi 2 punktów w Gorzowie.
GIGI pisze:sOKi [HST] pisze:"Chrzanek" - (9+1) - zdecydowanie za mało jak na lidera i kapitana zespołu, jednak był on najlepszym punktem naszej druzyny.
Na mnie o wiele większe wrażenie wywarł Kościecha , wydaje mi się że jeździł lepiej niż Chrzanowski, a może mi się tylko wydaje
sebastian pisze:< A PETER DALEJ NIE UMIE JEZDZIC PARÄ„< <
sOKi [HST] pisze:"Chrzanek" - (9+1) - zdecydowanie za mało jak na lidera i kapitana zespołu, jednak był on najlepszym punktem naszej druzyny.
""Kostek" - (9) - w 6startach zaledwie 9 oczek - mało ! zdecydowanie zawiodl
.