Oferta sponsoringu na sezon 2013
Re: Oferta sponsoringu na sezon 2013
No powinien sobie kupic Passagona, ladny i porzadny, a co wiecej lubelski ! A najlepiej Honkera, coby w bagnach nie utknac i przypadkiem nie stracic naszego majatku klubowego.
Pewnie Misiek przez tego Opla do dziś nie otrzymał zaległej pensji... A sjenitu mogłobyć przynajmniej 300 ton więcej... A w ogóle to słychać strzały w 4 sekundzie...

„Nie dyskutuję z końskim zadem, jeżeli już, to za pomocą bata...”
niespokojny pisze:Po drugie ja daje Panu Dariuszowi pieniądze na paliwo i ja amortyzuje ten samochód w swojej firmie, a Dariusz otrzymal go w leasingu. Bezplatnym.
Na czym polega bezpłatny leasing? Pytam zupełnie serio.
Istred , właśnie o tym samym pomyślałem ??? Toć może mamy jakieś nowe prawo o którym nie wiemy ?
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
Tobuls pisze:Istred , właśnie o tym samym pomyślałem ??? Toć może mamy jakieś nowe prawo o którym nie wiemy ?
może wcześniej niż się spodziewamy
Nie zapomnij przypadkiem jutro z samego rana złożyć odpowiedni donos.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
i koniecznie ten donos podpisać własnym imieniem i nazwiskiem, bo anonimowych nie sprawdzają 
niestety anonimowe donosy też sprawdzają...ale czytając o darmowym leasingu luksusowej i porządnej
zafirki dla prezesa mogą mieć ubaw...
piv pisze:Ale jak ma dotrzeć do tego sponsora? Na piechotę czy autobusem?
a potem ma się rozliczyć ze sponsorami z biletów mpk?
No weźcie już nie róbcie takiej poruty z 'łopla' bo aż śmiech.
Oczywiscie ze kazdy prezes "czegokolwiek" powinien miec fure sluzbowa. Dosyc porzadna. No moze poza prezesem Stowrayszenia "Speedway Euphoria"
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- niespokojny
- Trener
istred pisze:niespokojny pisze:Po drugie ja daje Panu Dariuszowi pieniądze na paliwo i ja amortyzuje ten samochód w swojej firmie, a Dariusz otrzymal go w leasingu. Bezplatnym.
Na czym polega bezpłatny leasing? Pytam zupełnie serio.
Tobuls pisze:Istred , właśnie o tym samym pomyślałem ??? Toć może mamy jakieś nowe prawo o którym nie wiemy ?
Nie musicie wszystkiego wiedziec
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
A gdzie taki leasing można dostać? Chętnie sam wezmę na takich zasadach samochód 
to jest leasing za 1 zł miesięcznie ale wykup po 3 latach to 99% wartości...ale wtedy ktoś inny będzie preziem i niech on się martwi... 
istred pisze:A gdzie taki leasing można dostać? Chętnie sam wezmę na takich zasadach samochód
Własnie szukam leasingu i tez nie pogardze taka informacja.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
piv pisze:istred pisze:A gdzie taki leasing można dostać? Chętnie sam wezmę na takich zasadach samochód
Własnie szukam leasingu i tez nie pogardze taka informacja.
Może tutaj znajdziecie takie informacje:
http://www.forum-kredytowe.pl/f137/
w sumie kuper ma racje (nie mylic z koperem). zazwyczaj w klubach sytuacja wyglada tak, ze mianowany prezes "cos" wnosi (czasami jest to duze albo male "cosik"). w Lublinie sytuacja byla dosyc wyjatkowa, bo auto prezesa bardziej nadawalo sie do kasacji jak do podrozy sluzbowych ale auto to nie wszystko. w ogole sytuacja mianowania byla dosyc zaskakujaca, jednak nie dla fanow, a w zasadzie fana serialu "siedem zyczen", ktory na ekranach telewizorow pojawil sie w roku 1984 wtedy kot wypowiedzial ludzkim glosem "dariuszu". jak sie teraz okazuje wcale nie chodzilo o Darka Stenke czy Rybe. pozdrawiam!
ps. o sponsorow trzeba dbac (tak zeby bylo w temacie).
ps. o sponsorow trzeba dbac (tak zeby bylo w temacie).
carpe diem!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Pisząc kuper a nie Cooper łatwiej o pomyłkębartosch pisze:w sumie kuper ma racje (nie mylic z koperem).
bartosch pisze:zazwyczaj w klubach sytuacja wyglada tak, ze mianowany prezes "cos" wnosi (czasami jest to duze albo male "cosik")
Zazwyczaj w polskich klubach(Stowarzyszeniach) jest źle, więc w sumie cieszy mnie to co piszesz, bo u nas jest dobrze, skoro mamy za sobą udany sezon, czyż nie?
Jak będzie awans do ekstraligi, zrobi się SA na szybkości tak jak dzisiaj zrobiono tutaj http://www.zuzel.sport24.pl/news/show/175292/enea-ekstraliga/w-gnieznie-utworzono-spolke-akcyjna/ i pretensji do prezesa o "coś" już nie będzie. Normalnie w takiej sytuacji prezes dostaje limuzynę i uposażenie pozwalające na życie na bardzo wysokim poziomie.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
meesha pisze:Nie zapomnij przypadkiem jutro z samego rana złożyć odpowiedni donos.
Donos jak donos, ale skoro Sabat podstawial zatankowane furki a wyjezdzal Opel, to sie ludzie wk*****a...
Ale nie martwcie sie, mam info bardzo pewne, ze Misiek baaaardzo chce zostac w Lublinie i czeka na rozwoj sytuacji z kopalnia.
Koper pisze:Może tutaj znajdziecie takie informacje:
http://www.forum-kredytowe.pl/f137/
Ale po co, skoro na forum mamy eksperta. Żużlowa brać powinna sobie pomagać
- niespokojny
- Trener
Po pierwsze to napisałem, ze JA udzielilem tego leasingu Dariuszowi, na potrzeby klubu w ramach sponsoringu. Z jakiej paki mialbym dac Tobie?
Po drugie to byl zart, chyba czesc to kupila a chodzilo mi o wywolanie dyskusji, takiej zebyscie mi udowodnili ze mowie nieprawde i uwypuklenie jak ktos tam sobie cos zmysli, albo napisze jak mu sie wydaje a pol forum lyka to jak mlode pelikany. Ale cniektorzy nie zajarzyli i zepsuli misterny plan, wiec proponuje skonczyc te jakze glupia dyskusje.
Po drugie to byl zart, chyba czesc to kupila a chodzilo mi o wywolanie dyskusji, takiej zebyscie mi udowodnili ze mowie nieprawde i uwypuklenie jak ktos tam sobie cos zmysli, albo napisze jak mu sie wydaje a pol forum lyka to jak mlode pelikany. Ale cniektorzy nie zajarzyli i zepsuli misterny plan, wiec proponuje skonczyc te jakze glupia dyskusje.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No to się chyba [nam] udało, nie?chodzilo mi (...) zebyscie mi udowodnili ze mowie nieprawde
I sądzę, że każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie o leasingu wiedział, że piszesz głupoty
Kilka słów w temacie.
Dajmy na to taki nauczyciel. Sugeruje zakup podręczników pewnej firmy. Takich nauczycieli jest w danej szkole powiedzmy 4. Klasa liczy średnio 20 - 25 uczniów. Mamy 80 - 100 kpl. podręczników w cenie 300 - 400 zł za komplet. Nauczyciel ma udostępniony od danego wydawnictwa w zamian za "reklamowanie" w danej szkole konkretnych podręczników w ramach leasingu na przykład laptop za umowne 1 zł miesięcznie. Ot i tajemnica odnośnie (prawie) darmowego leasingu.
Taką zasadę można przecież zastosować w każdej dziedzinie.
Dajmy na to taki nauczyciel. Sugeruje zakup podręczników pewnej firmy. Takich nauczycieli jest w danej szkole powiedzmy 4. Klasa liczy średnio 20 - 25 uczniów. Mamy 80 - 100 kpl. podręczników w cenie 300 - 400 zł za komplet. Nauczyciel ma udostępniony od danego wydawnictwa w zamian za "reklamowanie" w danej szkole konkretnych podręczników w ramach leasingu na przykład laptop za umowne 1 zł miesięcznie. Ot i tajemnica odnośnie (prawie) darmowego leasingu.
Taką zasadę można przecież zastosować w każdej dziedzinie.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
no jak darmowy jak płaci 1 zł? 
Jak ktoś ma ochotę to i dom może sprzedać Sprawce za 1 złoty i nic innym do tego...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?