Oferta sponsoringu na sezon 2013
Re: Oferta sponsoringu na sezon 2013
dokładnie o to samo pytam... 
Maxx pisze:Poproszę zatem "świetnie zorientowanych" co niektórych o wartość, za którą został zakupiony Opel Zafira i na kogo został zarejestrowany. Słucham pilnie i czekam cierpliwie na konkretne info j.w.
Akurat wiem, za ile zostało kupione, kto osobiście kupował (bo wiem kto sprzedawał
Też jestem zdania iż D.S powinien do pracy jeździć rowerem, autobusem albo chodzić na piechotę
. Ludzie dajcie sobie spokój z tą zazdrością. Mi jak by ktoś dał kase na samochód, albo go kupił to bym go wziął 
zazdrością o Opla Zafirę
jeśli klub nie ma długów i wszystko jest ok to niech jeździ nowym Lamborghini i lata na mecze helikopterem...a jak jest jak jest niech jeździ trolejbusem...
jeśli klub nie ma długów i wszystko jest ok to niech jeździ nowym Lamborghini i lata na mecze helikopterem...a jak jest jak jest niech jeździ trolejbusem...
Jakby jezdzil trolejbusem to byscie grzmieli "skad ma kase na bilety jak zawodnicy nie splaceni?". W ten sposob zawsze cos sie znajdzie zeby sie przyjejeje ... :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Jakby jezdzil trolejbusem to byscie grzmieli "skad ma kase na bilety jak zawodnicy nie splaceni?". W ten sposob zawsze cos sie znajdzie zeby sie przyjejeje ... :p
tu nie chodzi aby się go kogoś przyjejeje
tylko zawsze tak było , jest i będzie
a jeśli chodzi o autko jeśli jest ono własnością prezesa to jego sprawa jak jest używane , ale jeśli jest własnością klubu to na jakiej podstawie używane jest do celów prywatnych i kto za to płaci paliwo, amortyzacja etc...
- niespokojny
- Trener
simona pisze: ale jeśli jest własnością klubu to na jakiej podstawie używane jest do celów prywatnych i kto za to płaci paliwo, amortyzacja etc...
Ja płacę. Satysfakcjonuje Cie taka odpowiedz?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
nie macie się już do czego przyczepiać... Opel Zafira? hmmm... lepiej jakby p. Dariusz dalej jeździł "rudą Hondą" po sponsorach i innych miejscach narażając się przy okazji na kpiny, drwiny i kto wie co jeszcze.
Szczerze...
skoro ludzie tutaj na forum tak napinają pewne sprawy niech zrobią taki rachunek Plusów i Minusów i wybiorą się choć na jedno spotkanie z Zarządu z kibicami (jakie są organizowane od czasu do czasu) i porozmawia o nich szczerze na zasadzie 'face to face'.
Jest wiele możliwości na takie tematy ale Zarząd Stowarzyszenia ma prawo wydawać 'datki', które otrzyma od darczyńców czyt. "sponsorów" w sposób jaki tylko strony ustaliły między sobą i nic nam do tego.
Robienie niepotrzebnego szumu na forum nie pomaga, a wręcz robi smród, który czyta sporo osób...i przenosi później na zewnątrz siejąc niejednokrotnie ferment.
Jest wiele spraw w funkcjonowaniu tego 'młodego" klubu i mało doświadczonego zarządu.
Cieszy mnie niezmiernie fakt tworzącego się Stowarzyszenia Kibiców Lubelskiego Żużla "Speedway Euphoria" i perspektywę przyszłej współpracy na linii Klub - Kibice, a co za tym idzie transparentność i zintensyfikowanie różnorakich działań związanych z Lubelskim Żużlem.
ode mnie tyle...
Szczerze...
skoro ludzie tutaj na forum tak napinają pewne sprawy niech zrobią taki rachunek Plusów i Minusów i wybiorą się choć na jedno spotkanie z Zarządu z kibicami (jakie są organizowane od czasu do czasu) i porozmawia o nich szczerze na zasadzie 'face to face'.
Jest wiele możliwości na takie tematy ale Zarząd Stowarzyszenia ma prawo wydawać 'datki', które otrzyma od darczyńców czyt. "sponsorów" w sposób jaki tylko strony ustaliły między sobą i nic nam do tego.
Robienie niepotrzebnego szumu na forum nie pomaga, a wręcz robi smród, który czyta sporo osób...i przenosi później na zewnątrz siejąc niejednokrotnie ferment.
Jest wiele spraw w funkcjonowaniu tego 'młodego" klubu i mało doświadczonego zarządu.
Cieszy mnie niezmiernie fakt tworzącego się Stowarzyszenia Kibiców Lubelskiego Żużla "Speedway Euphoria" i perspektywę przyszłej współpracy na linii Klub - Kibice, a co za tym idzie transparentność i zintensyfikowanie różnorakich działań związanych z Lubelskim Żużlem.
ode mnie tyle...
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!
meesha pisze:Jakby jezdzil trolejbusem to byscie grzmieli "skad ma kase na bilety jak zawodnicy nie splaceni?". W ten sposob zawsze cos sie znajdzie zeby sie przyjejeje ... :p
to niech chodzi na piechotę...
cały sezon słyszeliśmy ze lubelski klub to finansowa potęga, zawodnicy dostają kasę w okienku po meczu, że prezes nie podpisuje wirtualnych a jedynie realne kontrakty a tu klops - wisimy kasę , mit upadł a potencjalny zastrzyk finansowy od miasta i kopalni okazuje się być załatwiony na gębę...chcesz więcej argumentów że prezes powinien chodzić piechotą a przede wszystkim wyjaśnić jednemu z największych sponsorów co się takiego stało że się zesrało...
Jak można komuś zarzucać, że nie chodzi na spotkania, o których wie tylko pewna, wąska grupa osób?skoro ludzie tutaj na forum tak napinają pewne sprawy niech zrobią taki rachunek Plusów i Minusów i wybiorą się choć na jedno spotkanie z Zarządu z kibicami (jakie są organizowane od czasu do czasu) i porozmawia o nich szczerze na zasadzie 'face to face'.
Istred, nawet Twoj podpis jakos stracil na aktualnosci, moze ewentualnie poza czescia o wyplacie dla prezesa:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
istred pisze:Jak można komuś zarzucać, że nie chodzi na spotkania, o których wie tylko pewna, wąska grupa osób?skoro ludzie tutaj na forum tak napinają pewne sprawy niech zrobią taki rachunek Plusów i Minusów i wybiorą się choć na jedno spotkanie z Zarządu z kibicami (jakie są organizowane od czasu do czasu) i porozmawia o nich szczerze na zasadzie 'face to face'.
Co najmniej kilka takich spotkań było oficjalnie anonsowanych poprzez stronę klubową.
Cooper pisze:Istred, nawet Twoj podpis jakos stracil na aktualnosci, moze ewentualnie poza czescia o wyplacie dla prezesa:)
Fakt, końcówka tego sezonu pokazała, że stracił i niedługo go usunę.
Generalnie, uważam że prezes w końcu zaczął się trochę ogarniać. Owszem, czasami palnie jeszcze jakąś gafę, ale już przynajmniej z akceptowalną częstotliwością. A za zakontraktowanie Miśkowiaka zamiast Karlssona - szacun.
Co najmniej kilka takich spotkań było oficjalnie anonsowanych poprzez stronę klubową.
Fakt, że rzadko zaglądam na stronę klubową, ale teraz przeszukałem wiadomości od września i nigdzie takiej nie znalazłem, a spotkania chyba były. Przypominam sobie jedynie informacje o spotkaniach w stylu "konferencja prasowa z okazji zakontraktowania Miśkowiaka", ale przecież nie można tego traktować jak spotkanie z kibicami.
Mi to lotto czy spotkania są organizowane dla wszystkich, czy tylko dla pewnej grupy, ale zarzucanie osobom, które o spotkaniach nie wiedzą, że w nich nie uczestniczą jest chyba nie na miejscu.
istred pisze:Jak można komuś zarzucać, że nie chodzi na spotkania, o których wie tylko pewna, wąska grupa osób?
właśnie problem tkwi w tym, że nikomu nie zarzucam tylko podsuwam propozycję działania...
podejrzewam, że należy poczekać do pierwszych oficjalnych stanowisk SKLŻ odnośnie kierunku działania takiego 'tworu'... później inicjatywą będzie się mógł wykazać każdy z formowych 'pismaków'
NO breakes, NO rules.....SPEEDWAY!!!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Były też spotkania zatytułowane: "spotkanie kibiców z zarządem klubu". Co do spotkań prezesa z wąskim gronem osób z fanklubu to były o ile się nie mylę dwa: jedno na początku działalności obecnego klubu, drugie rok temu. Prezes odwiedził też pub H2O przy okazji imprezy na zakończenie sezonu 2012.istred pisze: Przypominam sobie jedynie informacje o spotkaniach w stylu "konferencja prasowa z okazji zakontraktowania Miśkowiaka", ale przecież nie można tego traktować jak spotkanie z kibicami.
Mi to lotto czy spotkania są organizowane dla wszystkich, czy tylko dla pewnej grupy, ale zarzucanie osobom, które o spotkaniach nie wiedzą, że w nich nie uczestniczą jest chyba nie na miejscu.
Jako że trochę schodzicie z tematu
Postanowiłem wkleić tekst z SF:
Za ty dzień wszystko będzie już wiadomo.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32463 ... kmz-lublin
Z ustaleń Dziennika Wschodniego wynika, że władze kopalni swoje postanowienie ogłoszą podczas specjalnie zwołanej konferencji prasowej w przyszłym tygodniu. Do tego czasu działacze Koziołków muszą uzbroić się w cierpliwość.
Włodarze KMŻ pilnie potrzebują pieniędzy, bowiem klub nie wypłacił jeszcze zawodnikom pełnej pensji za minione rozgrywki. Nieoficjalnie mówi się, że zaległości wynoszą kilkadziesiąt tysięcy złotych.
Klub liczył na środki z budżetu miasta, ale podczas ostatniej sesji radni Lublina podjęli uchwałę o przekazaniu pieniędzy innym klubom sportowym. Niewykluczone jednak, że żużlowcy otrzymają wsparcie w innym terminie.
Źródło: Dziennik Wschodni - www.dziennikwschodni.pl
Za ty dzień wszystko będzie już wiadomo.
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32463 ... kmz-lublin
.niespokojny pisze:simona pisze: ale jeśli jest własnością klubu to na jakiej podstawie używane jest do celów prywatnych i kto za to płaci paliwo, amortyzacja etc...
nie i nie tylko mnie , myślę że i większości kibiców , to nie jest prywatny folwark D.S tak samo i nie Twój kolego .Wszystko powinno być przejrzyste , przychody oraz wydatki !! zaznaczam wszystkie wydatki , nawet wszystkie wyjazdy ( niby służbowe prezesa) powinny być wnikliwie sprawdzane przez zarząd ,Jeśli prezes założy prywatny klub i będzie sam go opłacał może wtedy robić co tylko zechce , a Ty kolego możesz nawet utrzymywać prywatny samolot, helikopter i wtedy nikomu nic do tego. Każdy sponsor i nie ważne czy duży czy mały chce wiedzieć na co wydatkowane są jego pieniądze przeznaczane na klub , zawodników.
I skończmy z tą dyskusją niech lepiej prezes ruszy cztery litery i zacznie poważnie traktować klub oraz obecnych sponsorów nas kibiców i wezmie się za ciężka pracę , a nie ciągły płacz bo MIASTO , BOGDANKA tylko zacznie szukać sponsorów
Ale jak ma dotrzeć do tego sponsora? Na piechotę czy autobusem?
a potem ma się rozliczyć ze sponsorami z biletów mpk?
No weźcie już nie róbcie takiej poruty z 'łopla' bo aż śmiech.
a potem ma się rozliczyć ze sponsorami z biletów mpk?
No weźcie już nie róbcie takiej poruty z 'łopla' bo aż śmiech.
Cala ta dyskusja jest bardzo smieszna, Panowie proponuje sie wyluzowac sobota walnac jakies piwko itp a nie rozliczac Sprawke z Zafiry tymbardziej, ze wiekszosc z was nie ma chyba o sprawie zadnego pojecia. Czasami wydaje mi sie, ze dobrze zrobilo by dla tego forum kilka tygodni przerwy.
- niespokojny
- Trener
simona pisze:.niespokojny pisze:simona pisze: ale jeśli jest własnością klubu to na jakiej podstawie używane jest do celów prywatnych i kto za to płaci paliwo, amortyzacja etc...
nie i nie tylko mnie , myślę że i większości kibiców , to nie jest prywatny folwark D.S tak samo i nie Twój kolego .Wszystko powinno być przejrzyste , przychody oraz wydatki !! zaznaczam wszystkie wydatki , nawet wszystkie wyjazdy ( niby służbowe prezesa) powinny być wnikliwie sprawdzane przez zarząd ,Jeśli prezes założy prywatny klub i będzie sam go opłacał może wtedy robić co tylko zechce , a Ty kolego możesz nawet utrzymywać prywatny samolot, helikopter i wtedy nikomu nic do tego. Każdy sponsor i nie ważne czy duży czy mały chce wiedzieć na co wydatkowane są jego pieniądze przeznaczane na klub , zawodników.
I skończmy z tą dyskusją niech lepiej prezes ruszy cztery litery i zacznie poważnie traktować klub oraz obecnych sponsorów nas kibiców i wezmie się za ciężka pracę , a nie ciągły płacz bo MIASTO , BOGDANKA tylko zacznie szukać sponsorów
Po pierwsze to nie jestem twoim kolega kolezanko. Po drugie ja daje Panu Dariuszowi pieniądze na paliwo i ja amortyzuje ten samochód w swojej firmie, a Dariusz otrzymal go w leasingu. Bezplatnym. Wiec czemu siejesz nieprawde? Jakie masz pojecie na co ida pieniadze w klubie i skad pochodza? Jestes ksiegowa?
Nie chcialbym wtykac palca miedzy drzwi, ale jak ona jest Twoja kolezanka, to chyba sila rzeczy Ty jestes jej kolega? 
Nie no, rozliczanie Sprawki z tego powodu, że kupił jakąś marną osobówkę najgorszej niemieckiej marki jest śmieszne. Już bym bardziej miał do niego pretensje, ze nie zainwestował w coś lepszego 
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Niektóre posty przypominają wypowiedź klasyka: http://www.youtube.com/watch?v=KMOyXv66nh0
Ogarnijcie się ludzie. Zazdrościcie, że facet ma porządne auto służbowe? To dlaczego nie strajkujecie z powodu, że rząd jeździ limuzynami a nie Polonezami? Przecież na to idą pieniądze z waszych podatków
Masz rację meesha , aby się przypieprzyć.
Ogarnijcie się ludzie. Zazdrościcie, że facet ma porządne auto służbowe? To dlaczego nie strajkujecie z powodu, że rząd jeździ limuzynami a nie Polonezami? Przecież na to idą pieniądze z waszych podatków
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
go! pisze:Nie chcialbym wtykac palca miedzy drzwi, ale jak ona jest Twoja kolezanka, to chyba sila rzeczy Ty jestes jej kolega?
Pewnie ze tak. Absurd, tak jak cała ta dyskusja. Ktoś zobaczył ze Sprawka ma Opla, oko mu zbielalo i juz sadzi wyroki, ale nie wie skad i na jakiej zasadzie. http://www.youtube.com/watch?v=UjmKbO9nizk
kibicLBN pisze: facet ma porządne auto służbowe
Do zartow to sie dodaje jakies emotikony. Znam pare osob jezdzacych Zafira. To podobno najgorsze zakazenie.. Pol czasu posiadania jezdza, a pol stoja na warsztacie.
Tak jak powiedzial(a) truskawa, nas-biedny klub nie stac na posledniej jakosci inwestycje. Sprawka powinien miec porzadny, niezawodny, sluzbowy woz. Nie jestem przekonany czy potrzebne mu 7 siedzen, natomiast samochod powinien miec nowy i dobry, acz bez afiszu.