Swoją drogą jakby Ćwikłowski podpisał to przynajmniej ładniej w parku maszyn by się zrobiło
Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Ten pierwszy to coś mi się obił o uszy a drugi to już bardzo egzotyczny zawodnik
Swoją drogą jakby Ćwikłowski podpisał to przynajmniej ładniej w parku maszyn by się zrobiło
$korzen$ pisze:Zorro? Przeciez on nie ma juz sily na plynne przejechanie 4 okrazenNo i Swiderski... zejdzcie na ziemie. Gdyby nie kontuzja koles byl by w top 10 e-ligi i nie sadze, zeby "ponizyl" sie do I ligi bo to pelnoprawny ekstraligowiec. Tak jak juz wspominalem:
Miskowiak
A. Laguta
Jelen
Chrzanowski
Kosciuch
Borowicz
Lukaszewski
Mysle, ze fajna paka.
Kościuch z ksm 7,60 ? prawie taki jak Stachyra , i twoim zdaniem jest pewniejszy od Stachyry ?
Moim zdaniem Kościuch jest słabszy od Jelenia , z tym że Daniel lepiej jeździ w domu a Kościuch lepiej na wyjazdach.Jak by to ode mnie zależało to wogóle bym go nie brał pod uwagę biorąc ksm do możliwości.
Chrzanowski czy Lampart, jedno dno. Ale jak widać można się tak cenić bo zawsze się ktoś znajdzie kto zapłaci. A później się okazuje, że jeden klub ma milion a inny dwa długu. To chore. Mam nadzieję, że nie pójdziemy tą drogą i każdego takiego żużlowca szybko przegoni Sprawka na Jastków.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
GIGI pisze:Ten pierwszy to coś mi się obił o uszy a drugi to już bardzo egzotyczny zawodnik![]()
Pobobno juz nie sa razem z Joanna(rozwod trwa)Info sportowe fakty komentarze.
Info sportowe fakty komentarze.
Witamy na forum.
ps.zapewniam Ciebie ze komentarze na SF to najbardziej wiarygodne źródło na świecie
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
A mnie tam by wcale ten rozwód nie dziwił, skoro już jesteśmy w tych plotkowych klimatach 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
No i Bjarne Pedersen zostaje w Starcie. Jak dla mnie szkoda
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Ja tam bardzo plakac nie bede :p srednio go lubie, wystarczy ze przyjdzie Harris 
Taaaa Harris, będzie naprawdę ciężko
, skoro zatrzymanie Miśka, Dawida i juniorów bardzo się oddala.
Coś na ten temat wie też wracający do pisania p. A. Kwiek
http://www.akwiek.pl/artykuly/572-misie ... -roku.html
Robert i Dawid mają duże ksm'y jak na eligę, więc ze swoim ksm'em muszą się niestety szybko decydować na podpisanie kontraktu, dopóki ktoś im go proponuje za dobre pieniądze. W drugiej połowie grudnia kluby eligowe będą już miały podomykane składy, tam nikt nie będzie czekał na zawodników z wysokim ksm-em do stycznia. Oznacza to, że Dawid i Robert muszą podjąć decyzję najpóźniej do 10 grudnia.
Nieoficjalnie wiem, że jeśli kibice 7 grudnia w hali MOSiR nie zobaczą podpisów Miśka i Dawida, to niestety zobaczymy podpisy tych zawodników parę dni później w elidze na sportowych faktach. Wszystko w rękach naszego prezesa. Oby wszystko dobrze się skończyło.
Juniorów (Mateuszów) też trzeba łapać póki są wolni, bo chętnych na nich nie brakuje, a i tak przecież musimy ich mieć w drużynie. Nie wiem czy czekanie na 60% promocje wyjdzie nam w tym okienku transferowym na dobre, no chyba, że od razu prezes zakłada, że nie walczymy o awans.
Coś na ten temat wie też wracający do pisania p. A. Kwiek
http://www.akwiek.pl/artykuly/572-misie ... -roku.html
Robert i Dawid mają duże ksm'y jak na eligę, więc ze swoim ksm'em muszą się niestety szybko decydować na podpisanie kontraktu, dopóki ktoś im go proponuje za dobre pieniądze. W drugiej połowie grudnia kluby eligowe będą już miały podomykane składy, tam nikt nie będzie czekał na zawodników z wysokim ksm-em do stycznia. Oznacza to, że Dawid i Robert muszą podjąć decyzję najpóźniej do 10 grudnia.
Nieoficjalnie wiem, że jeśli kibice 7 grudnia w hali MOSiR nie zobaczą podpisów Miśka i Dawida, to niestety zobaczymy podpisy tych zawodników parę dni później w elidze na sportowych faktach. Wszystko w rękach naszego prezesa. Oby wszystko dobrze się skończyło.
Juniorów (Mateuszów) też trzeba łapać póki są wolni, bo chętnych na nich nie brakuje, a i tak przecież musimy ich mieć w drużynie. Nie wiem czy czekanie na 60% promocje wyjdzie nam w tym okienku transferowym na dobre, no chyba, że od razu prezes zakłada, że nie walczymy o awans.
Będzie dobrze.
Ważne, żeby nie przepłacać. Nawet kosztem awansu, o który będzie i tak piekielnie ciężko.
Ważne, żeby nie przepłacać. Nawet kosztem awansu, o który będzie i tak piekielnie ciężko.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Oczywiście, też chciałbym, żeby nie przepłacać. Dobrze by było, żeby wszyscy prezesi dokładnie tak samo podchodzili. Ale należy siąść i porozmawiać o realnych pieniądzach, tylko, że trzeba porozmawiać już teraz. Samo czekanie dla zasady jest równoważne stracie tych zawodników, bo z wiadomych powodów nie mogą długo zwlekać.
Mam nadzieje, że jednak dostaniemy prezent na Mikołaja
Poza tym wierzę, że prezes wcale nie zmienił celów drużyny przed kolejnym sezonem i nadal aktualne jest to co mówił:
W 2013 powalczymy o awans do ekstraligi
Chcemy zbudować skład na awans
LW KMŻ zrobi wszystko, żeby zatrzymać Miśkowiaka
Hela, o awans wiadomo, że będzie ciężko, ale w sezonie 2014 będzie jeszcze ciężej. Teraz silny może być Gdańsk i może Grudziądz, a za rok po spadku trzech eligowców to w ogóle będzie karkołomne zadanie. Jak awansować to tylko teraz.
Mam nadzieje, że jednak dostaniemy prezent na Mikołaja
Poza tym wierzę, że prezes wcale nie zmienił celów drużyny przed kolejnym sezonem i nadal aktualne jest to co mówił:
W 2013 powalczymy o awans do ekstraligi
Chcemy zbudować skład na awans
LW KMŻ zrobi wszystko, żeby zatrzymać Miśkowiaka
Hela, o awans wiadomo, że będzie ciężko, ale w sezonie 2014 będzie jeszcze ciężej. Teraz silny może być Gdańsk i może Grudziądz, a za rok po spadku trzech eligowców to w ogóle będzie karkołomne zadanie. Jak awansować to tylko teraz.
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2012, o 20:38 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespokojny
- Trener
Hela pisze:Będzie dobrze.
To ja proponuje wynajac amatorow, ktorzy beda jezdzic za darmo. Przynajmniej bedzie pewnosc ze nie przeplacimy.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
zakontraktujmy samych killerów a po 3 meczach skończy się kasa i dopiero będzie zabawa... 
Zanim o składzie i o tych kilerach czy samych strzelbach na sezon 2013, to poczekajmy na licencje, bo czasu zostało niewiele, a zaległości niestety chyba jeszcze nie spłacone?
Dariusz Zafire pogoni w niedziele na giełdzie w Elizówce i będzie dobrze...będziemy zadowoleni...
dobrze, że nie poszalał i kupił tylko zafire a nie jakieś A7 czy X6 ;]
nie kupił, wziął BEZPŁATNY leasing...
a tak na poważnie to chętnie poznałbym chociaż jedno nazwisko na nowy sezon i oby to nie był Franków...
a tak na poważnie to chętnie poznałbym chociaż jedno nazwisko na nowy sezon i oby to nie był Franków...
Hela, o awans wiadomo, że będzie ciężko, ale w sezonie 2014 będzie jeszcze ciężej. Teraz silny może być Gdańsk i może Grudziądz, a za rok po spadku trzech eligowców to w ogóle będzie karkołomne zadanie. Jak awansować to tylko teraz.[/quote]
Ja jesten innego zdania że w 2014 będzie ciężej o awans niż w przyszyłm bo przecież znoszą od 2014 roku KSM we wszystkich ligach więc co lepsi zawodnicy pójdą do E-LIGI i wtedy dużo będzie zależało od pozostawienia liderów z poprzedniego sezon(2013rok) i ewentualne trafienie w okresie transferomym w zawodników którzy będą mieli przyszły sezon gorszy a w 2014 roku odpalą
Ja jesten innego zdania że w 2014 będzie ciężej o awans niż w przyszyłm bo przecież znoszą od 2014 roku KSM we wszystkich ligach więc co lepsi zawodnicy pójdą do E-LIGI i wtedy dużo będzie zależało od pozostawienia liderów z poprzedniego sezon(2013rok) i ewentualne trafienie w okresie transferomym w zawodników którzy będą mieli przyszły sezon gorszy a w 2014 roku odpalą
efeneJGH pisze:zakontraktujmy samych killerów a po 3 meczach skończy się kasa i dopiero będzie zabawa...
A ile według Ciebie pozostało jeszcze tych kilerów??? Bo mi się wydaje że co lepszy kiler to już albo już podpisał kontrakt albo jest dogadany z jakimś klubem
jerry78 pisze:Nieoficjalnie wiem, że jeśli kibice 7 grudnia w hali MOSiR nie zobaczą podpisów Miśka i Dawida, to niestety zobaczymy podpisy tych zawodników parę dni później w elidze na sportowych faktach.
A co to za impreza sie szykuje 7 grudnia? Cos a'la 2010 rok (o ile dobrze pamiętam) i podpisanie kontraktu z Simonem Steadem i umowy z LWB? Trenejro tez gdzies przebąkiwał, że siódmego dnia grudnia ma przyjechać do Lublina. W co tu się gra rodzinko?
trening czyni mistrza.
meesha pisze:Maxx pisze:P.S. Co do Golloba, to był "przymierzany" w 1989 roku do naszego składu ale kwota, która wówczas padła, czyli 2 mln. zł. okazała się "zaporową".
Gazeta codzienna kosztowała wtedy jakieś 1000 zł więc 2 miliony to nie było raczej dużo (relatywnie jakieś 4 tysiące "dzisiejszych" złotych). Zatem albo kwotę wymyśliłeś, albo rok nie ten, albo zawodnik
Bo np. ofertę za 2 mld to dostał z Lublina Bajerski jakoś w 1993/4
Meescha może i coś poplątałem z kwotą (pamięć jest zawodna) ale z całą pewnością nie zawodnika. Info poszło w wieczornym serwisie sportowym albo w sobotni wieczór albo niedzielny w TVP. Kwota była jednak wówczas "kosmiczna".
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
vadik pisze:Zanim o składzie i o tych kilerach czy samych strzelbach na sezon 2013, to poczekajmy na licencje, bo czasu zostało niewiele, a zaległości niestety chyba jeszcze nie spłacone?
i chyba przez to skończy się wreszcie
kapsel pisze:efeneJGH pisze:zakontraktujmy samych killerów a po 3 meczach skończy się kasa i dopiero będzie zabawa...
A ile według Ciebie pozostało jeszcze tych kilerów??? Bo mi się wydaje że co lepszy kiler to już albo już podpisał kontrakt albo jest dogadany z jakimś klubem
przeczytaj jeszcze raz o czym mowa...jeden chce żeby nie przepłacić a drugi proponuje samych juniorów a ja chcę samych killerów bez względu na cenę...
Grudzień za pasem więc jak widzę era spamu, plotek i zmyślania rozpoczęta. Życzę uczestnikom miłej zabawy.
A tak poza tym to jakoś opóźniają się doniesienia w sprawie sponsoringu Bogdanki. Podobno miało się do końca miesiąca wyjaśnić a 3 dni listopada zostały.
A tak poza tym to jakoś opóźniają się doniesienia w sprawie sponsoringu Bogdanki. Podobno miało się do końca miesiąca wyjaśnić a 3 dni listopada zostały.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- niespokojny
- Trener
jerry78 pisze:Nieoficjalnie wiem, że jeśli kibice 7 grudnia w hali MOSiR nie zobaczą podpisów Miśka i Dawida
No i nie zobacza. Przeciez od miesiaca juz wiadomo, ze Dawid w Czestochowie a Misiek w Gnieznie, info 100% efeneJGH
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych