Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Mars dojebałeś tradycyjnie. Jesteś niezawodny kolego, piszesz takie głupoty że myślę że nic głupszego nie wymyślisz. A ty za każdym razem przeskakujesz samego siebie. BRAWO!!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
- MikeMistrz
- Senior
Mars to ten, który miał powiedzieć Sprawce i Rempale na żywo, co o nich myśli ? Z tego co pamiętam Twoje info nigdy się nie sprawdzało, więc nie wiem po co siejesz zamęt jak zwykle.
Własnie Dawid Lampart zameldował na fejsie że wyjeżdża w podróż do Lublina.
Chyba nie na lokalny Marsz Niepodległości???
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
9. Baran
10. Kuciapa
11. Lampart
12. Miesiąc
13. Stachyra
14. Kret
15. Prokop
I jedziemy
10. Kuciapa
11. Lampart
12. Miesiąc
13. Stachyra
14. Kret
15. Prokop
I jedziemy
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Moja wizja (
) składu :
9. Misiek (Jeśli zostanie
) / Świderski
10. Łełek/Baranina/Hlib
11. A.Łaguta/Harris/Woodward/Bogdanow/Nicholls
12. Mroczka/K.Jabłoński/Puzon/(ostatecznie) Ząbik/Jankowski
13. Jeleń/Suchecki/Holta
14. Borowicz/Michalski
15. M.B.Jensen/Łukaszewski/Woryna
I coś czuje że Oli Allen u nas podpisze
Ale dość marzeń ;D
9. Jabłoński/Jankowski/Hlib
10. Łełek/Skórnicki
11. Misiek/Mroczka/Świderski
12. Jeleń/Lampart
13. Harris/Bjerre/Bogdanow
14. Borowicz
15. Łukaszewski/Ruski jaki ;d
Treneiro: Wardzała !
W Dawida nie wierze napewno
9. Misiek (Jeśli zostanie
10. Łełek/Baranina/Hlib
13. Jeleń/Suchecki/Holta
14. Borowicz/Michalski
I coś czuje że Oli Allen u nas podpisze
Ale dość marzeń ;D
10. Łełek/Skórnicki
12. Jeleń/Lampart
14. Borowicz
In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd! ghia sena PAO mastouroni ol' i ghi, ol' i ghi!
Veniek pisze:Moja wizja () składu :
9. Misiek (Jeśli zostanie) / Świderski
10. Łełek/Baranina/Hlib
13. Jeleń/Suchecki/Holta
14. Borowicz/Michalski
I coś czuje że Oli Allen u nas podpisze![]()
Ale dość marzeń ;D
10. Łełek/Skórnicki
12. Jeleń/Lampart
14 Borowicz
haha, dobrze, ze podałeś 2 zupełnie różne składy, bo nie byłoby zadnej alternatywy
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Ojjjj odzwyczaiłem sie od tego sarkazmu w stylu lubelskim hee
No cóż , mam bujną wyobraźnie
A znając LUBELSKIE realia przynajmniej połowa tych nazwisk, co wymieniłem będzie u nas w składzie na następny sezon ! (Ostatnio mam nosa do szczelania
)
Ale twardo trzymając się mojej perspektywy oraz nawiązując do tematu ( Skład na sezon 2013 , czyli wodze fantazji puszczone oporowo ) to powiem że! Baran zostanie, Miesiąc zostanie, juniorzy nie wiem , Misio wątpliwy, Dawid na 10000000% nie zostanie, przyjdzie Bogdanows ( "odbudować się" ) albo Allen( wiadomo że u nas eksperymenty ze stranieri z 2 ligi co to osiągnęli dobry wynik w zeszłym sezonie ) , w miejsce Miśka podobny do niego ( np. Świderski ) a w miejsce Dawida ktoś z KSM 2.50 ( Tu spory wybór żużloków ) i jakiś wielki transfer , jak to ma miejsce co roku ( Czyli np. Holta/Harris/Nicholls/Andersen/Pulpet itp. )
Jak zwykle Déjà vu na przełomie sezonów i tym razem coś czuja mam że przynajmniej połowa moich wypocin się sprawdzi
No cóż , mam bujną wyobraźnie
Ale twardo trzymając się mojej perspektywy oraz nawiązując do tematu ( Skład na sezon 2013 , czyli wodze fantazji puszczone oporowo ) to powiem że! Baran zostanie, Miesiąc zostanie, juniorzy nie wiem , Misio wątpliwy, Dawid na 10000000% nie zostanie, przyjdzie Bogdanows ( "odbudować się" ) albo Allen( wiadomo że u nas eksperymenty ze stranieri z 2 ligi co to osiągnęli dobry wynik w zeszłym sezonie ) , w miejsce Miśka podobny do niego ( np. Świderski ) a w miejsce Dawida ktoś z KSM 2.50 ( Tu spory wybór żużloków ) i jakiś wielki transfer , jak to ma miejsce co roku ( Czyli np. Holta/Harris/Nicholls/Andersen/Pulpet itp. )
Jak zwykle Déjà vu na przełomie sezonów i tym razem coś czuja mam że przynajmniej połowa moich wypocin się sprawdzi
In' ena horto magico, dhoste mou ligho ghia na pio, ton PAO mou na onirefto ke na fonaks' os to Theo: Panatha mou, se aghapo, san heroini, sa skliro narcotico, san to hashish, to lsd! ghia sena PAO mastouroni ol' i ghi, ol' i ghi!
Pod 15 M.B.Jensen albo jakiś Ruski
Fajnie.
Fajnie.
jerry78 pisze:Pod 15 M.B.Jensen albo jakiś Ruski![]()
Fajnie.
Tak! Bo zmieni sie regulamin! HA!

Bardzo ciężko będzie zatrzymac Roberta, miał świetny sezon, a pozatym to ostatni gwizdek żeby próbowac w EE swoich sił(ponownie- ciekawe z jakim skutkiem), nawet jako solidna druga linia.. mozna nawet poczytac co on o tym sądzi tutaj : http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32226 ... skowiakiem
Jeżeli odejdzie on i Dawid, będzie problem zbudowac skład na poziomie (walka o awans - bo przecież takie DS miał plany?)
Jeżeli odejdzie on i Dawid, będzie problem zbudowac skład na poziomie (walka o awans - bo przecież takie DS miał plany?)
Czy ja wiem czy tak cięzko?
ps bądźmy dobrej mysli
Pragnę jednak podkreślić, że jestem po rozmowie z prezesem klubu z Lublina. Będziemy rozmawiać nadal, ponieważ bardzo tego chcę. Tak naprawdę to ten klub jako pierwszy od długiego czasu dał mi zarobić normalne pieniądze za wykonywanie swojej pracy. Byłoby bardzo nie w porządku, gdybym podpisał kontrakt z kimś innym i nie rozmawiał na temat swojej przyszłości z obecnym pracodawcą. Tak się nie robi i tak na pewno nie postąpię. W Lublinie zarobiłem pierwsze pieniądze od dawna i jestem za to bardzo wdzięczny. Na pewno będziemy dyskutować wspólnie, co dalej.]
ps bądźmy dobrej mysli
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Spokojnie, w ciągu najbliższych 3 tygodni wszystko się wyjaśni. Wtedy prawdopodobnie wyjaśni się czy będzie Dawid, Misiek a nawet Borowicz. Jak się do tego czasu panowie nie dogadają to szanse na ich zatrzymanie bardzo zmaleją, bo chłopaki mając dobre oferty gdzie indziej, nie będą czekać w nieskończoność.
Lampart? Allen? Psie Sabo - nie idźcie tą drogą...
- tezetomaniak
- Trener
w pierwszej chwili sobie pomyślałem" jak to nas nie stać?" Po takim mizernym sezonie w jego wykonaniu? Ale zaraz sobie przypomniałem - KSM. On ma bardzo niski KSM. Ojh będzie faktycznie drogi
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32237 ... h-w-polsce
Ciekawy zawodnik. Na ekstraligę za słaby ale w 1 powinien te 10-12 przywozić.
Ciekawy zawodnik. Na ekstraligę za słaby ale w 1 powinien te 10-12 przywozić.
No na kontrakt w Rzeszowie nie ma co liczyć, więc warto się nim zainteresować. Jakąś petardą to On nie jest, ale na pewno prezentuje wyższy poziom od Camerona i Madsa. Do tego Bogdanows z Cameronem i jestem spokojny o zagranicznych zawodników
Luka po Dawidzie była by załatana.
Dajcie spokoj z Lampartem, prosze was... wolal bym juz chyba nawet Siwego Jacka 
- Expendable
też mi się wydaje że Kylmaekorpi to bardzo ciekawa opcja i warto się nim zainteresować
Gość ma tylko jedną wadę - dyskwalifikującą niestety. Jest strasznie kontuzjogenny. Nie pamiętam żeby któryś sezon na polskich torach przejeździł bez urazu.
Czas na zmiany :]
Moglby rowniez rywalizowac z Miesiacem o miano najlepszego startowca w zespole! 
Mars pisze:Bez sponsora LW żle to będzie wyglądać .
Niczym nie poparte bajki.
Dzisiaj miałem okazje rozmawiać z ludźmi z kopalni zorientowanymi dość dobrze w temacie i przekazali wręcz odwrotne informacje. Oczywiście dopóki nie sa klepnięte to jeszcze niepewne i nie ma co siać huraoptymizmu, ale na pewno nie jest tak, jak pisze MARS.
No i zmieniła się koncepcja obsadzenia prezesa a to też byłaby dobra informacja.
Ale musimy czekać...
Mars widze nadal szaleje, dlatego tez polecam moj ruch tzn ignor Marsa.... ile czlowiek nerwow zaoszczedzi 
harry pisze:Własnie Dawid Lampart zameldował na fejsie że wyjeżdża w podróż do Lublina.
Lepiej żeby na marsz przyjechał bo nie chcę go przerabać u nas. Bo to mi przypomina sucheckiego z tamtego roku. Gość przyszedłby bez większego objeżdzenia w lidze. Jeżeli już kogoś z rzeszowa to już wolę kuciapę którego nie lubię a w rzeszowie mówi się że do nas trafi