Logo KMŻ 2013

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

Re: Logo KMŻ 2013

#101 Postautor: meesha » 9 listopada 2012, o 01:15

jakieś dowody?

Dowody? Rozmowa na temat pewnego gadżetu, który miała robić KP. Niestety nie nagrywałem...
przyjedzie Stopa i rzuci 2 banieczki mówiąc: od dziś klub nazywa się Eko Klinkier...i co wtedy?

No i tak się będzie nazywał. A skąd wiesz, że Stopa? Już został wybrany na prezesa?
I tak się możemy przerzucać głupimi pytaniami do rana. Ja mam czas :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Expendable

#102 Postautor: Expendable » 9 listopada 2012, o 09:41

speedwayowiec pisze:Mieszacie różnymi rodzajami loga, barwami (raz żółto-biało-niebieskie, a raz czarno-zielone) jakby to był jakiśtam "cool" obrazek i nic nie warte kolorki. I wy chcecie żeby was traktować poważnie?

Twoje posty jak i efeneJGH też trudno traktować poważne. Na szczęście jest kilka osób, które wyraziły konstruktywną opinię i tu i przez PW, nakreśliły mi sytuacje jeszcze lepiej, będziemy mogli dalej działać, dzięki. Jeśli będę coś miał nowego, niezwłocznie się tym z Wami podzielę.

A niektórym w gorącej wodzie kąpanych jeszcze raz napiszę, że to co przedstawiamy to są tylko propozycje, nic nie wdrożymy bez akceptacji większości kibiców. Pozdro

Awatar użytkownika
olien

#103 Postautor: olien » 9 listopada 2012, o 10:50

Expendable pisze:W mojej opinii, patrząc pod kątem samej kreacji, nowy kozioł jest o niebo lepszy od starego, ale rozumiem że tradycja i przywiązanie do obecnego Koziołka jest na tyle duża że nie ma sensu tego ruszać. OK, odkładamy na półkę temat zmiany logotypu.

Otóż to! W Twojej opinii. Jest jednak wielu kibiców, dla których "stary" koziołek jest tym właściwym. Oczywiście można spróbować go liftingować, upraszczać... Dla mnie osobiście jest OK.

Expendable pisze:Rodzi się pytanie czy chcielibyście, aby przeprowadzić jakikolwiek lifting koziołka? Oczywiście zachowujemy kształt, układ, kolorystykę - po prostu uproszczamy go co nieco. Czy też całkowicie odpuszczamy temat logo KMŻ?

I to pytanie powinniście jako firma marketingowa zadać na samym początku. Wybadać czego oczekiwaliby kibice, a nie od razu wychodzić na przeciw oczekiwaniom ludu z kozło-bykiem z amerykańskiego NBA. Jako agencja chyba wiecie co to takiego brief i że powinno się od niego zaczynać każde zlecenie czy projekt?.
Ostatnio zmieniony 9 listopada 2012, o 11:10 przez olien, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#104 Postautor: $korzen$ » 9 listopada 2012, o 11:00

Dokladnie, ja ogolnie jestem czlowiekiem otwartym na zmiany o ile sa one pozytywne. No a te propozycje sa po prostu slabe. Najgorsze jest to, ze ten koziolek na propozycjach rzeczywiscie wyglada jak jakis zmutowany byk wyslany do nas z przyszlosci niczym t-610 w terminatorze. Uwazam, ze koziolek jest idealny a jak ma byc cos zmieniane, to tylko szczegoly.

miedziany
Senior

#105 Postautor: miedziany » 9 listopada 2012, o 11:46

o! I ja sie podpisuje pod tym co napisał korzen

oczywiście jak ostatnie zdanie dot obecnego koziołka :D

efeneJGH
Junior

#106 Postautor: efeneJGH » 9 listopada 2012, o 12:41

a ja się podpisuję pod tym co napisałA olien...
koleś z agencji ma zabawne podejście - jeśli ktoś ma inne zdanie niż on to nie można go traktować poważnie... :lol:
Ostatnio zmieniony 9 listopada 2012, o 14:25 przez efeneJGH, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#107 Postautor: _piotrusss » 9 listopada 2012, o 13:40

efeneJGH pisze:koleś z agencji ma zabawne podejście - jeśli ktoś ma inne zdanie niż on to nie można go traktować poważnie... :lol:

Niezależnie od tego co napisze Expendable, to możesz być spokojny. Ciebie nikt tutaj poważnie nie traktuje.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
olien

#108 Postautor: olien » 9 listopada 2012, o 14:00

efeneJGH pisze:a ja się podpisuję pod tym co napisała olien...

dziękuję ;)

efeneJGH
Junior

#109 Postautor: efeneJGH » 9 listopada 2012, o 14:24

_piotrusss pisze:
efeneJGH pisze:koleś z agencji ma zabawne podejście - jeśli ktoś ma inne zdanie niż on to nie można go traktować poważnie... :lol:

Niezależnie od tego co napisze Expendable, to możesz być spokojny. Ciebie nikt tutaj poważnie nie traktuje.

kółeczko wzajemnej adoracji?wiążta się bo sie pogubita... :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener