Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
A miało być tak fajnie my z Polakami w składzie robimy furorę a tu taki pasztet. Taki Mośkowiak bierze więcej niż Ljungi i Hansiory razem w pakiecie a efekt taki że to Grudziądz jeździł w barażach a nie my!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Długi nasze które nie po winne być są z skąd? Sprawka czy ty chłopie jesteś w stanie panować nad tym bałaganem? ja twierdzę że nie!!!!!!
Ostatnio zmieniony 18 października 2012, o 12:07 przez Mad, łącznie zmieniany 1 raz.
Mad pisze:Długi nasze które nie po winne być są z skąd?
cytat roku?
nie cytat poranka!
to żeś poprawił... (było: Długi nasze które nie po winne być są z kąnd? )
Mad pisze:Sprawka czy ty chłopie jesteś w stanie panować nad tym bałaganem? ja twierdzę że nie!!!!!!
najpierw opanuj język polski, potem pytaj.
cytat dekady
Naczelny obrońca Karola Barana.
Nigdy więcej Mośkowiaków!
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cz wy jesteście tacy mądrzy czy tylko ze względu na ilość postów wypisanym na tym forum co nie którzy maja fory a inni nie?? mogę podać przykłady nie poprawnej pisowni przez innych na tym forum i jakoś nikt nie śpieszy się z podkreślaniem cytatów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadałem pytanie? czy jest ktoś władny na odpowiedź?
To ja odpowiem 
Stąd, że nasi żużlowcy, a szczególnie Miśkowiak zdobyli baaardzo dużo punktów.
Tak
Jeszcze jakieś pytania?
Mad pisze:Sprawka czy ty chłopie jesteś w stanie panować nad tym bałaganem?
Tak
Jeszcze jakieś pytania?
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Mad pisze:Cz wy jesteście tacy mądrzy czy tylko ze względu na ilość postów wypisanym na tym forum co nie którzy maja fory a inni nie?? mogę podać przykłady nie poprawnej pisowni przez innych na tym forum i jakoś nikt nie śpieszy się z podkreślaniem cytatów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecej wykrzyknikow. I dodaj troche caps locka, dla efektu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Czyli nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie ? tak myślałem! Wykrzykniki i wielka litera to może was obruszyć! Awans w przyszłym roku to jakiś żart???????????????? 
Ej, to pewnie Mads Korneliussen, on nie lubi naszego klubu, oj nie 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
RadeKas sam pierwszy na tym forum nabijasz posty byle co by napisać i nie piszesz poprawnie ,więc nie czepiaj się "młodego" Mad.
Nie on jeden to zauważył i nie raz było to wałkowane ,że "starzy" na tym forum mają lepiej.
Jeśli chodzi o długi:
Piszesz bzdury ,że brak kasy bo Miśkowiak i inni punktów natłukli,bo najpierw dowiedz się ile kasy było na sezon ile dali wszyscy sponsorzy dopiero pisz.Poprostu w tym klubie jednych się traktuje poważniej ,drugich trochę mniej,a kasa na wypłaty też musi zostać i inne wydatki i z tego powodu może niektórzy mają coś niedopłacone ,ale stawiam na słowo może i jeśli nawet by było jakieś zadłużenie to pewnie są to nieduże kwoty.Przy takich sponsorach jak w tym roku i przy tym nie za drogim składzie w 1 lidze klub by się ośmieszył robiąc długi na koniec sezonu.
Nie on jeden to zauważył i nie raz było to wałkowane ,że "starzy" na tym forum mają lepiej.
Jeśli chodzi o długi:
truskawa pisze:To ja odpowiemMad pisze:Długi nasze które nie po winne być są z skąd?
Piszesz bzdury ,że brak kasy bo Miśkowiak i inni punktów natłukli,bo najpierw dowiedz się ile kasy było na sezon ile dali wszyscy sponsorzy dopiero pisz.Poprostu w tym klubie jednych się traktuje poważniej ,drugich trochę mniej,a kasa na wypłaty też musi zostać i inne wydatki i z tego powodu może niektórzy mają coś niedopłacone ,ale stawiam na słowo może i jeśli nawet by było jakieś zadłużenie to pewnie są to nieduże kwoty.Przy takich sponsorach jak w tym roku i przy tym nie za drogim składzie w 1 lidze klub by się ośmieszył robiąc długi na koniec sezonu.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Nie no miałem się powstrzymać od riposty ale nie mogę. Co dla Ciebie jest bzdurą? Zdobyliśmy najwięcej małych punktów ze wszystkich zespołów w I lidze! Więcej od Gniezna i Grudziądza, więc jest logiczne, że zaległości sa właśnie Z TEGO POWODU. Bo na punktówke kluby wydają najwięcej kasy.
To tyle, stosuję się do twojego podpisu, bez odbioru.
To tyle, stosuję się do twojego podpisu, bez odbioru.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Rudy pisze:RadeKas sam pierwszy na tym forum nabijasz posty byle co by napisać i nie piszesz poprawnie ,więc nie czepiaj się "młodego" Mad
Szkoda, ze nie zrozumiales o co mi chodzilo, ale specjalnie mnie to nie dziwi.
Do pierwszego nabijacza jest mi bardzo daleko, ale dzieki za troske.
Richie Faulkner:
Truskawa nikt nie zna umów ze sponsorami,ale niektórzy dają kasę w transzach i na pewno nasz prezes to wie i dlatego mówi ,że sezon jest na zero i jest do końca sezonu(roku) w stanie wszystkich spłacić zgodnie z umową.Co do punktów to mamy najwięcej ,ale chyba kwoty za punkty były mniejsze i to dużo mniejsze niż w Grudziądzu na przykład,więc myślę że wszyscy dostana co mieli podpisane w kontraktach.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
skoro nikt nie wiem co jest w umowach to na jakiej podstawie uwazasz ze beda transze i ze kwoty za punkty byly mniejsze niz np w Grudziadzu...

temu wątkowi należy się ankieta, a nie pi*** o Chopenie
efeneJGH pisze:skoro nikt nie wiem co jest w umowach to na jakiej podstawie uwazasz ze beda transze i ze kwoty za punkty byly mniejsze niz np w Grudziadzu...
![]()
![]()
Nikt nie wie, czy ty nie wiesz? Co tam panie słychać w gramatyce?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
wiesz co to literówka? ogarniasz taki prosty temat?a może wiesz coś o kontraktach i na ten temat się wypowiesz zamiast bić pianę...
PR, czy faktycznie nie śpimy?
http://www.kurierlubelski.pl/artykul/68 ... ,id,t.html
http://www.kurierlubelski.pl/artykul/68 ... ,id,t.html
trening czyni mistrza.
Takiego rodzaju rzeczy robią pozostałe ekipy i nic w tym dziwnego tylko kibice nie zawsze są obiektywni i doszukują się spiskowej teorii dziejów. Każdy prezes chce dobrze dla swojego klubu i nie inaczej jest w Lublinie.
Przez chwilę była złowróżbna cisza. Dobre wieści.
Wreście dosypujemy sjenit na jesieni, nie na wiosnę. Ciekawe czy stan lubelskiego toru przez to się poprawi, szczególnie wejście w drugi łuk. Słyszałem plotki że trener Wardzała już jest dogadany z klubem, zostały tylko jakieś formalności. ALe trudno mi powiedzieć czy to jest prawda
Ale jak już nim zostanie to niech robi błędu które popełniali jego poprzednicy, chodzi mi o prawidłowe wejście w sezon, trzeba pojechać ze 3 sparingi i to na torze w lbn.
PS. Mad weź pisz z sensem, czytać się tego nie da. Co drugi post na tej stronie jest Twój i co drugi to jakieś wypociny.
PS. Mad weź pisz z sensem, czytać się tego nie da. Co drugi post na tej stronie jest Twój i co drugi to jakieś wypociny.
miedziany pisze:Wreście dosypujemy sjenit na jesieni, nie na wiosnę. Ciekawe czy stan lubelskiego toru przez to się poprawi, szczególnie wejście w drugi łuk. Słyszałem plotki że trener Wardzała już jest dogadany z klubem, zostały tylko jakieś formalności. ALe trudno mi powiedzieć czy to jest prawdaAle jak już nim zostanie to niech robi błędu które popełniali jego poprzednicy, chodzi mi o prawidłowe wejście w sezon, trzeba pojechać ze 3 sparingi i to na torze w lbn.
Co drugi post to mój no, no chyba trochę zaszalałeś z tą statystyką! A czego szanowny kolega nie jest w stanie zrozumieć? Czy ja piszę po Chińsku?
Z całą resztą się zgadzam trzeba odjechać jak najwięcej sparingów na torze w Lublinie
Teraz wystarczy tylko czekać i mieć nadzieje, że Mateusz jeden z drugim szybko się zdecydują, podpiszą kontrakty i zaczną się spokojnie przygotowywać do sezonu.
Statystyka się zgadza spójrz dwa posty nad swoim do kogo należy
Miedziany pisze:PS. Mad weź pisz z sensem, czytać się tego nie da. Co drugi post na tej stronie jest Twój i co drugi to jakieś wypociny.
Mad pisze:Co drugi post to mój no, no chyba trochę zaszalałeś z tą statystyką! A czego szanowny kolega nie jest w stanie zrozumieć? Czy ja piszę po Chińsku?
Statystyka się zgadza spójrz dwa posty nad swoim do kogo należy