Dawid Stachyra
Re: Dawid Stachyra
Dawid szuka ucieczki z Lublina do E-ligi bo takie ma ambicje i chwała mu za to...został zaproszony do Czewy na turniej w wiadomym celu i pokazał że potrafi jeździć ...wnioski można wyciągnąć samemu...dodatkowo bardzo silnie kusi go Gniezno a Lublin tak jak w przypadku Miśkowiaka to wyjście totalnie awaryjne...
Ile jeszcze razy bedziesz pisal o tym jak to Lublin daleko w tyle jest dla Miskowiaka? Gadales z nim, to fajnie. Inni tez gadali i mowia cos zupelnie innego. Wniosek z tego taki, ze ktos pisze bajki, a o wszystkim przekonamy sie pewnie za minimum 2 miesiace. Do tej pory daruj juz sobie powtarzanie tego samego w kazdym poscie, prosze.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
z Miśkowiakiem nie gadałem ale Holder przy piwku powiedział mi że rozważa jazdę w Lublinie jeśli dostanie 5 baniek za podpis i 3 razy tyle za punkt ile ma w Toruniu...podobno ma mieć piętro w Hotelu Lublinianka wynajęte...
Uruchomi jakiś admin w końcu banmaszynę ?
W bajkach red. Ostafińskiego nie ma mowy o Dawidzie w Ekstrlipie, za to pojawia się Misiek:
Walczą o Tomasza Golloba
Walczą o Tomasza Golloba
Dawid jak pewnie zorientowani wiedzą będzie jeździć w Częstochowie...
Na tą chwilę najbardziej prawdopodobny skład Włókniarza jest taki:
9.Sajfutdinow
10.Szombierski
11.Łaguta G
12.Holta
13.Nermark
14.Czaja
15.Łęgowik/Malczewski
Po uwzględnieniu ksm Stachyra musiałby walczyć o skład z Sajfutdinowem,Łagutą,Holtą lub Nermarkiem. Naprawdę myślisz, że Dawid jest taki chętny na takie rozwiązanie?
9.Sajfutdinow
10.Szombierski
11.Łaguta G
12.Holta
13.Nermark
14.Czaja
15.Łęgowik/Malczewski
Po uwzględnieniu ksm Stachyra musiałby walczyć o skład z Sajfutdinowem,Łagutą,Holtą lub Nermarkiem. Naprawdę myślisz, że Dawid jest taki chętny na takie rozwiązanie?
ja myślę że Dawid będzie jeździł w Częstochowie a ty znasz jej cały skład...wielu pasjonatów żużla chciałoby mieć taką wiedzę...wyrabianie sobie opinii na podstawie PS to nie jest dobra droga...
Rozumiem, że masz info od samego Dawida, tak? Jeśli tak, to się nie sprzeczam. 
Tu nie chodzi o sprzeczanie się bo każdy może mieć swoje zdanie i nawet się z nim zgadzać...PS opublikował wypociny na temat przyszłych składów ale opieranie się na tym to chyba kiepski pomysł...Dawid w Częstochowie mógłby spokojnie powalczyć o miejsce z Nermarkiem czy Holtą a w przejście Emila jakoś nie wierzę...Gollob w Rzeszowie?Hancock w Gnieźnie?Miśkowiak w Bydgoszczy?Mikel B. Jensen w Lesznie? to wszystko mniej prawdopodobne niż Dawid w Częstochowie ale oczywiście mogę się mylić...nie piszę że wiem na 100%...
A kto ci powiedział, że ja się opieram na wypocinach PS? To jest tylko jedno z wielu źródeł.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
efeneJGH pisze:Dawid w Częstochowie ale oczywiście mogę się mylić...nie piszę że wiem na 100%...
niby nie piszesz że wiesz na 100% ale jednocześnie właśnie taki wydźwięk miał Twój poprzedni post w tym temacie w którym jednoznacznie stwierdziłeś:
efeneJGH pisze:Dawid jak pewnie zorientowani wiedzą będzie jeździć w Częstochowie...
ja uważam że ktoś kto czyta portale żużlowe, fora , zamienił słowo z zawodnikami itd wyciąga wnioski i uważa że Dawid będzie w Częstochowie...ktoś inny może na podstawie tych samych przesłanek wywnioskować coś innego...według mnie Dawid będzie w Częstochowie...tyle...
efene, ja nigdzie nie napisałem, że Dawida nie będzie w Czewie, bo jest to w jakiś sposób prawdopodobne, jak kilka innych opcji. Napisałem tylko, że wybór Częstochowy będzie oznaczał walkę o skład z całkiem mocnymi zawodnikami.
Podejrzewam, że w żadnym zespole ekstraligi nie będzie miał pewnego miejsca, a u nas może być jednym z liderów w czołowej drużynie I ligi. Oczywiście jego wybór.
Podejrzewam, że w żadnym zespole ekstraligi nie będzie miał pewnego miejsca, a u nas może być jednym z liderów w czołowej drużynie I ligi. Oczywiście jego wybór.
Jak chłopak chce iść do e-ligi to musi walczyć z bardzo mocnymi zawodnikami...Dawidowi tamten tor leży (a nasz nie) więc ten kierunek dla niego jest wymarzony jeśli chce cokolwiek znaczyć w e-lidze...będzie czy nie będzie tam jeździł jak zwykle czas pokaże...tak jak wcześniej pisałem może się okazać że Bogdanka,miasto,Perła,Google,BMW i inni potencjalni sponsorzy postawią sprawę jasno: awans !!!awans!!!awans!!! a wtedy i Misiek i B.Pedersen i Holta chętnie u nas pośmigają...
Nieważne jak o tobie mówią, ważne aby mówili...
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32459 ... do-gdanska
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32459 ... do-gdanska
Każdemu jego Everest...
To by sobie zakpił z lublina i lubelskich kibiców jak pójdzie do gdańska
Pójdzie tam gdzie będzie miał lepsze warunki (przynajmniej teoretycznie). Jakby ktoś nie zauważył to dziki kapitalizm w sporcie żużlowym trwa w najlepsze od około 20 lat. Chyba był czas przywyknąć...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Spokojnie, teraz takie zagrywki zawodników czy menedżerów i informacje będą się pojawiały jak grzyby po deszczu. A wszystko tylko po to, żeby podbić cenę w klubie, który jest naprawdę zainteresowany danym zawodnikiem.
To nie zagrywki. Gdańsk liczy na lubelski zaciag. Ale na 1 miejscu jest Robert. A reszta? Może, może. Tutaj chodzi również o pozbycie się silnego rywala..
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
meesha pisze:Pójdzie tam gdzie będzie miał lepsze warunki (przynajmniej teoretycznie).
Zorientowani już wiedzą gdzie pódzie
efeneJGH pisze:Dawid jak pewnie zorientowani wiedzą będzie jeździć w Częstochowie...
chodziło o zdezorientowanych...lepiej?...a z oceną poczekajmy do kontraktu...
Gdańsk i Lublin po Stachyrę. Zawodnik woli Ekstraligę? http://www.sportowefakty.pl/zuzel/32578 ... ekstralige
No to Gniezno zabrało nam Dawida na sezon 2013
ps.powodzenia Dawid
ps.powodzenia Dawid
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p