Wyjazd do Gniezna 16.09.2012, zbiórka MOSiR 5.10!!!
Re: Wyjazd do Gniezna 16.09.2012, zbiórka MOSiR 5.10!!!
zrobilem porzadek, wszystkie niezbedne informacje mozna znalezc na 2 poprzednich stronach
watku nie blokuje, bo mozliwe, ze ktos z organizatorow bedzie mial jakies wazne informacje do przekazania, ale prosze o nie pisanie bezsensownych postow, a przed zadaniem pytaniem przejrzyjcie najpierw temat i sprawdzcie czy nie ma na nie odpowiedzi na stronie 1 lub 2
dziekuje
watku nie blokuje, bo mozliwe, ze ktos z organizatorow bedzie mial jakies wazne informacje do przekazania, ale prosze o nie pisanie bezsensownych postow, a przed zadaniem pytaniem przejrzyjcie najpierw temat i sprawdzcie czy nie ma na nie odpowiedzi na stronie 1 lub 2
dziekuje
METHANOL ADVENTURE TEAM
Na wszelki wypadek jakby ktoś z jadących nie zajrzał do tematu o oprawach...
APEL DO OSÓB JADĄCYCH DO GNIEZNA!
KTO MA TAKĄ MOŻLIWOŚĆ NIECH WEŹMIE ZE SOBĄ ZGRZEWKĘ ROLEK KASOWYCH, JAK NIE MASZ MOŻLIWOŚCI WZIĄĆ ZGRZEWKI TO CHOCIAŻ JEDNĄ ROLKĘ ŻEBYŚ MIAŁ/A DLA SIEBIE!!!
Dziękuję za uwagę.
APEL DO OSÓB JADĄCYCH DO GNIEZNA!
KTO MA TAKĄ MOŻLIWOŚĆ NIECH WEŹMIE ZE SOBĄ ZGRZEWKĘ ROLEK KASOWYCH, JAK NIE MASZ MOŻLIWOŚCI WZIĄĆ ZGRZEWKI TO CHOCIAŻ JEDNĄ ROLKĘ ŻEBYŚ MIAŁ/A DLA SIEBIE!!!
Dziękuję za uwagę.
Witam
Odsprzedam jedno miejsce w busie. Koszt 80zł. Kontakt tel. 698611785
Odsprzedam jedno miejsce w busie. Koszt 80zł. Kontakt tel. 698611785
Pytanie do zorientowanych. Ile wraca się z Gniezna ? trzymając się średnio 100-130 ?
Przy jeździe nocnej bez postojów około 6h i jest się w Lublinie.
Dobrze to do Gniezna mamy 460 km ( nie wiem ile metrów, sory ) I jakies 7 godzin jazdy samochodem ( nie wiem ile minut ) Wybaczysz mi to? 
Widzę że grzesieck skasował post scibiego czy jak on się zwie ale odpowiem. Widzę że jesteś człowiek nie myślący bo skoro ja zadaje takie pytanie tzn. że jest dla mnie bardzo ważne gdyż jeszcze tej samej nocy jadę do pracy. I mam na 3 max być. Więc ogarnij się na drugi raz zanim coś palniesz.
-
Pirat
nie wiem czy się wyrobisz bo w niedzielę oprócz meczu w Gnieznie siwiętujemy też awans do ELIGI
tak więc lepiej weż sobie wolne ;]
Scibi, na mecz wybierasz sie osobowka z tego co widze, wiec bardzo Cie prosze abys przestal wypowiadac sie w tym temacie, bo nie masz nic inteligentnego do powiedzenia, a Twoje posty denerwuja nie tylko mnie, ale tez innych uzytkownikow forum
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wszystkim którzy planują wyjazd w Niedziele proponuje bardzo pilnie i uważnie pilnować pogody w Krsko (IME - R.Miśkowiak) i modlić się aby w Sobotę tam padało i to na tyle mocno żebyśmy nie musieli jechać na Niedzielny mecz a wtedy ..... eligo nadchodzimy !!!!
serio myślisz, że Gniezno nie znajdzie terminu na tygodniu, który będzie odpowiadał wszystkim ?
Naczelny obrońca Karola Barana.
Takiego zeby odpowiadal wszystkim to napewno nie znajdzie. Mecz odwolany bedzie na nasza korzysc. Gelo wie co mówi.
Ja nie myślę ja to wiem 
wracamy do tematu przepraszam za pisanie mało związane z tematem ale może warto odłożyc fetę na np środę
wracamy do tematu przepraszam za pisanie mało związane z tematem ale może warto odłożyc fetę na np środę
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
-
Pirat
sadychor pisze: Pirat, Scibi i inni z osobowek - dla kibicow przyjezdnych bedzie wydzielona oddzielna kasa (na ten moment nr 2 - o zmianie poinformujemy), takze nie musicie czekac na "zorganizowanych".
poczekamy ,albo spotkamy się jakoś przed Gnieznem.Wejdziemy na sektor razem z WIELKĄ MOCĄ !!!
w końcu ; MOTOR TO MY!!!!!
A czy mógłby ktoś racjonalnie wyjaśnić dlaczego nie będziemy jechać A2? Po I płatna jest dopiero od Konina, a my jechalibyśmy nią już od Strykowa, a po II na prawdę nie są to duże koszty, bo sprawdzałem.
-
Pirat
a nie w Strykowie jest pierwsza bramka???
stiffler pisze:A czy mógłby ktoś racjonalnie wyjaśnić dlaczego nie będziemy jechać A2? Po I płatna jest dopiero od Konina, a my jechalibyśmy nią już od Strykowa, a po II na prawdę nie są to duże koszty, bo sprawdzałem.
w piatek nia jechałem płaci sie juz od strykowa.
-
Pirat
w Strykowie chyba 10zł a w Koninie 14 zł
według tego, co tu piszą, to pierwsza bramka jest właśnie w strykowie
http://moto-trasy.pl/jak-objechac-bramki-na-autostradzie-a2/
http://moto-trasy.pl/jak-objechac-bramki-na-autostradzie-a2/
Pirat pisze:w Strykowie chyba 10zł a w Koninie 14 zł
A dla busów jaka stawka?
Autostradę omijamy nie z powodu opłat, ale z innych względów. Jednak tutaj nie mogę tego wyjaśnić, jak ktoś ciekawy to niech pyta mnie w niedzielę 
A stawka dla busów to od 20 do 40 gr za kilometr w zależności od spełnianej normy emisji spalin.
A stawka dla busów to od 20 do 40 gr za kilometr w zależności od spełnianej normy emisji spalin.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
O, no i wreszcie jakaś odpowiedź. W takim razie ja się zapytam w nd. 
trasa przejazdu jest juz ustalona
sledzio tez juz dowiedzial sie ile mniej wiecej zajmie powrot z gniezna
wiec przestancie prosze (juz chyba po raz 3 w tym temacie...)
sledzio tez juz dowiedzial sie ile mniej wiecej zajmie powrot z gniezna
wiec przestancie prosze (juz chyba po raz 3 w tym temacie...)
METHANOL ADVENTURE TEAM
Pirat pisze:nie wiem czy się wyrobisz bo w niedzielę oprócz meczu w Gnieznie siwiętujemy też awans do ELIGI![]()