30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#326 Postautor: Gelo » 27 maja 2004, o 12:57

Co do stadionu: byłem w Lublinie (rok temu), byłem w Ostrowie (miesiac temu) i nie ma porównania.
Nawet sie nie ośmieszajcie lublinianie. Wasz stadion , w porównaniu do Ostrowa to jak Stadion Wisły Kraków, a stadion Bayeru Leverkusen ( to taki przykład). Ten kto pisał, ze Ostrów ma hujowy stadion, musiał byc tam baaaaardzo dawno.

Już to pisalem - bylem dwa lata temu i niczego powalającego nie zauważyłem. Być może cos zrobili od tamtego czasu - nie wiem. Co do naszego stadionu, to jak przyjedziesz zobaczysz jakie tesco wypakowali pod dachem :D.
Co do meczu. Z jednej strony mógł bym zyczyc Wam zwyciestwa, bo na jest to na ręke, ale tego nie zrobie :lol: Niewiem dlaczego, ale po ostatnim meczu naszych druzyn troche sie do Was uprzedziłem.

Ja wiem dlaczego siÄ™ uprzedziles - wystarczy spojrzec na wynik :D

G>k>s

#327 Postautor: G>k>s » 27 maja 2004, o 13:11

Maxx gdyby Cielaki w zeszlym sezonie raczyli wystartowac w barazach ,to jestem pewien ze dalej bysmy mieli extralige ,poza tym teraz mam calkiem inny sklad ,wiec nie wiem do czego pijesz
Ostatnio zmieniony 27 maja 2004, o 14:06 przez G>k>s, łącznie zmieniany 1 raz.

Shack
Administrator

#328 Postautor: Shack » 27 maja 2004, o 13:17

Scream pisze:Niemniej zapewne nic sie nie stanie... bo jak czesto mozna bylo uslyszec od ludzi "z klubu" celem jest awans do pierwszej czworki, a potem to sie zobaczy...

nie wiem jakich ludzi słychasz Screamie :) bo ja słyszałem, od "ludzi z klubu" że to jest najwazniejszy mecz od paru ładnych lat

ps. kolegom z Rzeszowa i Ostrowa radze sie uspokoic bo podzielą los swoich ziomków. To jest temat o meczu z Gdańskiem nie o stadionie w Ostrowie, Rzeszowie itp.

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#329 Postautor: $korzen$ » 27 maja 2004, o 13:33

Tak shack, to powiedz mi dlaczego bylo wczoraj zaledwie 2 zawodnikow z podstawowego skladu, dzis zapewne bedzie to samo. Dwa lata temu przed meczem z Warszawa nasi gryzli zuzel, a wczoraj ? wygladalo to jakbysmy mieli jechac z Wanda Krakow.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#330 Postautor: GIGI » 27 maja 2004, o 13:35

$korzen$ pisze:Tak shack, to powiedz mi dlaczego bylo wczoraj zaledwie 2 zawodnikow z podstawowego skladu, dzis zapewne bedzie to samo. Dwa lata temu przed meczem z Warszawa nasi gryzli zuzel, a wczoraj ? wygladalo to jakbysmy mieli jechac z Wanda Krakow.

A co Shack ma do tego??? On nie jest trenerem , ani managerem, proponuję zapytać Harrego co on o tym sądzi??

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#331 Postautor: Gelo » 27 maja 2004, o 13:41

G>k>s pisze:Gelo gdyby Cielaki w zeszlym sezonie raczyli wystartowac w barazach ,to jestem pewien ze dalej bysmy mieli extralige ,poza tym teraz mam calkiem inny sklad ,wiec nie wiem do czego pijesz

Sorry, ale nie rozumiem Twojego wpisu. Czy jesteś pewien, że odniosłeś się do mojej wypowiedzi?
Ostatnio zmieniony 27 maja 2004, o 13:43 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#332 Postautor: Talib » 27 maja 2004, o 13:42

A może ci Gdańszczanie są rzeczywiście tak słabi jak świeżo narodzone kocięta :) , a tor już od paru dni jest usiany przemyślnymi pułapkami i zamaskowanymi wilczymi dołami, tak że po 5 biegach zabraknie dla nich karetek :) ?

RykuÅ›

#333 Postautor: RykuÅ› » 27 maja 2004, o 13:47

Oki panowie i panie,jak przedstawia si epogoda u was na niedzielny pojedynek,mam nadzieje ze bedzie sloneczko.

Pozdrawiam.

Czarek
Trener

#334 Postautor: Czarek » 27 maja 2004, o 13:52

RykuÅ› pisze:Oki panowie i panie,jak przedstawia si epogoda u was na niedzielny pojedynek,mam nadzieje ze bedzie sloneczko.

Pozdrawiam.

Ma być słonecznie i bardzo ciepło, a słońce z pewnością zaświeci dla Gdańska...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#335 Postautor: Scream » 27 maja 2004, o 14:03

Shack pisze:nie wiem jakich ludzi słychasz Screamie :) bo ja słyszałem, od "ludzi z klubu" że to jest najwazniejszy mecz od paru ładnych lat

Tylko ze ja myslalem ze to bedzie najwaniejszy _s_e_z_o_n_ od paru ladnych lat.
Tymczasem jak mozna bylo nie raz uslyszec od ludzi z klubu :) celem jest pierwsza czworka, a dopiero potem sie zobaczy co dalej.

Zaloze sie ze w Gdansku nikt nawet nie mowi o czworce bo u nich cel jest tylko jeden... od zakonczenia poprzedniego sezonu.

Shack
Administrator

#336 Postautor: Shack » 27 maja 2004, o 15:07

$korzen$ pisze:Tak shack, to powiedz mi dlaczego bylo wczoraj zaledwie 2 zawodnikow z podstawowego skladu, dzis zapewne bedzie to samo. Dwa lata temu przed meczem z Warszawa nasi gryzli zuzel, a wczoraj ? wygladalo to jakbysmy mieli jechac z Wanda Krakow.

Knapp ze Sledziem byli. Dziś Knapp pojechał do mechanika.
Piszcz w Anglii. Franków nie dojechal zapewne poniesie tego konsekwencje.

A może ci Gdańszczanie są rzeczywiście tak słabi jak świeżo narodzone kocięta , a tor już od paru dni jest usiany przemyślnymi pułapkami i zamaskowanymi wilczymi dołami, tak że po 5 biegach zabraknie dla nich karetek

:)

Tylko ze ja myslalem ze to bedzie najwaniejszy _s_e_z_o_n_ od paru ladnych lat.
Tymczasem jak mozna bylo nie raz uslyszec od ludzi z klubu :) celem jest pierwsza czworka, a dopiero potem sie zobaczy co dalej.

No a nie jest ??? wszakże mamy najmocniejszą druzyne od ładnych paru lat :] Ja słyszałem nawet na oficjalnej koferencji, gdy kontrakt podpisywał Karlik, że pierwsza czwórka to cel minimum, głownym celem jest awans :)

Zaloze sie ze w Gdansku nikt nawet nie mowi o czworce bo u nich cel jest tylko jeden... od zakonczenia poprzedniego sezonu.

mysle ze cele mamy podobne, ale Gdańsk może miec niezły ból głowy jak przegra w Lublinie, Gorzowie i Ostrowie.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#337 Postautor: GIGI » 27 maja 2004, o 15:22

Shack pisze:mysle ze cele mamy podobne, ale Gdańsk może miec niezły ból głowy jak przegra w Lublinie, Gorzowie i Ostrowie.

Chyba sam w to nie wierzysz że Gdańsk może przegrać w Ostrowie ??;)

Shack
Administrator

#338 Postautor: Shack » 27 maja 2004, o 15:26

GIGI pisze:
Shack pisze:mysle ze cele mamy podobne, ale Gdańsk może miec niezły ból głowy jak przegra w Lublinie, Gorzowie i Ostrowie.

Chyba sam w to nie wierzysz że Gdańsk może przegrać w Ostrowie ??;)

a co sie stalo z Gdańskiem w Grudziądzu ?????? co sie działo z Kosciecha i Chrzanowskim ??? supergwiazdami ????? ja mysle że Gdańsk wcale nie jest taki mocny......może sie myle, przekonamy sie w niedziele.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#339 Postautor: GIGI » 27 maja 2004, o 15:52

Shack pisze:a co sie stalo z Gdańskiem w Grudziądzu ?????? co sie działo z Kosciecha i Chrzanowskim ??? supergwiazdami ????? ja mysle że Gdańsk wcale nie jest taki mocny......może sie myle, przekonamy sie w niedziele.

nic się nie stało bo wygrali ;) Nam będzie ciężko powalczyć w Grudziądzu

G>k>s

#341 Postautor: G>k>s » 27 maja 2004, o 17:34

Najpierw wywalczcie swoimi gwiazdami taki sam wynik jak wybrzeze,potem mozemy porozmawiac ,bo jak na razie to nie widze dyskusji na ten temat.A tak wogole to bylijcie jestescie bedziecie ciency, zapomnijcie o extralidze na zawsze

meesha
Trener
Kontakt:

#342 Postautor: meesha » 27 maja 2004, o 19:00

G>k>s pisze:Najpierw wywalczcie swoimi gwiazdami taki sam wynik jak wybrzeze,potem mozemy porozmawiac ,bo jak na razie to nie widze dyskusji na ten temat.A tak wogole to bylijcie jestescie bedziecie ciency, zapomnijcie o extralidze na zawsze

Z pierwszym zdaniem zgadzam się całkowicie, ale to drugie... Po co od razu takie wrzuty :?: Prorok jakiś jesteś czy co? Jeśli tak to podrzuć mi numery Dużego Lotka na sobotę :twisted: Złapaliście dobrego sponsora i się sadzicie. Ropa niedługo się skończy i Lotos przestanie istnieć :lol: I wtedy może już nie być tak kolorowo...

A że byliście za PRL- u lepsi to wiadomo i wiadomo też dlaczego. Wystarczy rozszyfrować skrót GKS i wszystko staje się jasne 8)
Ostatnio zmieniony 27 maja 2004, o 19:23 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#343 Postautor: Apocalips » 27 maja 2004, o 19:12

Jeśli chcemy awansować w tym roku do E-ligii TO WSZYSCY MAJĄ ZAPRZESTAĆ TANKOWAĆ NA STACJACH LOTOS :!: :lol: :lol: Kasa się skończy i dokopiemy w Play-Off'ach "Pomorzanom" :lol:

Pozdrawiam :P

P.S. Traktujcie ten post z :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

maloh
Szkółkowicz

#344 Postautor: maloh » 27 maja 2004, o 19:35

ja tam nie mam nic przeciw żeby Lublin awansował , ale razem z Wybrzeżem !
Dla kibiców napewno jest ważniejszy mecz ze Stalą. Wcale nie jest powiedziane że Wybrzeże MUSI wygrać wszystkie mecze. Celem jest Ekstraliga 2005.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#345 Postautor: dannie » 27 maja 2004, o 20:29

Złapaliście dobrego sponsora i się sadzicie. Ropa niedługo się skończy i Lotos przestanie istnieć I wtedy może już nie być tak kolorowo...

hehe :D ... a kosiarki beda potrzebne ZAWSZE I WSZEDZIE! :) i TŻ WYGRYWAC BEDZIE! ...jak sie skonczy ropa to beda kosiarki na prad i na wodór 8) ...wiec niech SIPMA inwestuje w technolegie :)

hehe... :D :D

Awatar użytkownika
istred
Trener

#346 Postautor: istred » 27 maja 2004, o 20:33

G>k>s pisze:Najpierw wywalczcie swoimi gwiazdami taki sam wynik jak wybrzeze,potem mozemy porozmawiac ,bo jak na razie to nie widze dyskusji na ten temat

Nie mamy "gwiazd" i na tym polega sila naszego zespolu, u nas jezdzi cala druzyna, zawodnicy nie sa przypadkowi (nie twierdze, ze w Gdansku sa zeby sie jakas nowa dyskusja nie wywiazala :) ) i potrafia tworzyc w meczu zespol. Gdansk opiera sie przede wszystkim na Chrzanowskim i Kosciesze, reszta + dobry sprzet tez punktuja.
Nie potrzebujemy takiego samego wyniku jak wybrzeze, nam wystrcza dwa punkty i z nich bedziemy w pelni usatysfakcjonowani :)

.A tak wogole to bylijcie jestescie bedziecie ciency, zapomnijcie o extralidze na zawsze

Tutaj brawa dla Ciebie ! Dlugie przemyslenia poparte bardzo rzeczowymi argumentami. Mamy kolejnego prawnika na forum :D:D:D:D

G>k>s

#347 Postautor: G>k>s » 27 maja 2004, o 21:53

Osobiscie nie mam nic przeciwko waszej druzynie,ale wydaje mi sie ze za nadto przecaniacie jej mozliwosci ,ktore sa porownywalne do druzyny ...Co najwyzej z Ostrowa :oops:

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#348 Postautor: grzesieck » 27 maja 2004, o 22:07

Wy za to k**** nie przeceniacie mozliwosci swojej druzyny?Juz dawno zrobiliscie z nich mistrzow swiata, w ogole co oni robia w I lidze?Powinni walczyc teraz o DMP!!! Nawiedzony kibic z Gdanska ktory po niedzielnym meczu pewnie bedzie wrzucal na kazdego zawodnika swojej druzyny...(wiadomo dlaczego 8) )
METHANOL ADVENTURE TEAM

G>k>s

#349 Postautor: G>k>s » 27 maja 2004, o 22:20

Jesli przegramy odszczekam wszystko co powiedzialem....Obiecuje

RykuÅ›

#350 Postautor: RykuÅ› » 27 maja 2004, o 22:22

Jak ja czytam co wy tu wypisujecie to mi sie żygać chce normalnie,jedni i drudzy zachowujecie sie jak dzieci,czy to juz normalnie nie mozna gadac,po ile wy macie lat,kłócicie sie o najprostrze sprawki czasami nie mające nic wspolnego z zuzlem.A niektorych kibicow zapraszam do Lublina z nami jak sa tacy mądrzy i niech pokibicują naszym zawodnikom.Wynik jest dla mnie sprawą otwarta chociaż nie byl bym kibicem jakbym nie wierzyl w zwyciestwo naszej drużyny ale porażka mnie nie zdziwi.
Pozdrawiam kibiców z Lublina i do zobaczenia na meczu,najlepiej przed na małym zimnym browarku.