Oprawa i doping na meczach

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Hayden
Trener

Re: Oprawa i doping na meczach

#2751 Postautor: Hayden » 10 września 2012, o 13:30

Wypisujesz jakies glupoty w internetach a potem sie dziwisz, ze ludzie reaguja.
Motor mocny

Rudy
Junior

#2752 Postautor: Rudy » 10 września 2012, o 13:35

Powinienem napisać w dupie ale napisze jeszcze raz w Belgii pasuje teraz ? Jesteś idiotą czy takiego udajesz,że nie znasz takiego państwa ?Czy z jednym czy z dwoma ii powinieneś wiedzieć o co chodzi.
Ps. Dziękuję i do widzenia .
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#2753 Postautor: radonis » 10 września 2012, o 13:38

Tego za wiele. Nie czytam postów tego Rudego ktosia. Warto byłoby Panie Rudy nauczyć się zasad używania tego forum. Myślę, że któryś adminów to niebawem zrobi.

Pirat

#2754 Postautor: Pirat » 10 września 2012, o 13:40

radonis przeczytaj to co Rudy ma w stopce i zastosuj bo nie warto dyskutować :lol:

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#2755 Postautor: radonis » 10 września 2012, o 13:41

Spoko luz. 8)

Rudy
Junior

#2756 Postautor: Rudy » 10 września 2012, o 13:49

radonis a co Ci tak przeszkadza,że masz dość ?
Zauważ ,że to ktoś inny szuka zaczepki pisząc np. gdzie ,jeśli napisane jest w Belgi .Przez to że jednego" i "zabrakło to nie wie gdzie to jest? Pomyśl kto specjalnie podpuszcza .
Masz dość ,bo napisałem ,że tzw. żyleta po 10tym biegu usnęła,a tak to nabijają się z pikników.
Masz dość ,bo na forum piszą użytkownicy o zakazach palenia i między innymi są to kibice z żylety,a na meczu na trybunie fajczą jakby nigdy nic?
Jeśli tak to czep się wyżej wymienionych forumowiczów,bo ich biorę w tym momencie za przykład jaki powinni dawać jak tak na forum się udzielają ,a nie za to wytknięcie zostałem zrugany na forum.
Naprawdę szkoda czasu na klepanie,każdy niech myśli co chce (mądrzejsi wiedzą swoje ,a boją się napisać) ja już nie polemizuje z Wami na ten temat.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#2757 Postautor: radonis » 10 września 2012, o 13:51

Odpowiem krótko. Mam dość wyzwisk w kierunku innych użytkowników. Nie toleruję tego typu dyskusji. Rozumiemy się?
Jeden przykład, resztę sobie sam znajdź.
Rudy pisze:Powinienem napisać w dupie ale napisze jeszcze raz w Belgii pasuje teraz ? Jesteś idiotą czy takiego udajesz,że nie znasz takiego państwa ?Czy z jednym czy z dwoma ii powinieneś wiedzieć o co chodzi.

Pirat

#2758 Postautor: Pirat » 10 września 2012, o 13:56

Rudy pisze:Naprawdę szkoda czasu na klepanie

to po uja klepiesz?!chcesz żeby przyznać Ci rację??? TAK,TAK ,TAK wszystko co napisałeś to prawda.Starczy???
Ostatnio zmieniony 10 września 2012, o 15:22 przez Pirat, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pav
Junior

#2759 Postautor: pav » 10 września 2012, o 13:56

Rudy pisze:Zauważ ,że to ktoś inny szuka zaczepki pisząc np. gdzie ,jeśli napisane jest w Belgi .Przez to że jednego" i "zabrakło to nie wie gdzie to jest? Pomyśl kto specjalnie podpuszcza .

Jako obrońca języka polskiego pouczyłeś innego użytkownika forum:
Tak jak mnie zawsze poprawiają,to i ja zapytam - jesteś w Belgi czy gdzieś indziej ,że masz zagraniczny układ klawiatury bez polskich znaków,czy w szkole na wsi tak Cię nauczyli pisać ?

Osobie, która dba o czystość języka ojczystego nie wypada popełniać błędów ortograficznych i tyle.
Żadna zaczepka

BR
Senior

#2760 Postautor: BR » 10 września 2012, o 13:57

Co do palenia to niestety chyba nigdy się buractwo nie nauczy, że zatruwa powietrze wokoło :(
Apel spikera został tylko przez nich wyśmiany :/
Dobrze, że przynajmniej niektórym się chce i na czas palenia schodzą na dół lub idą na koronę stadionu.

PS. W przyszłym sezon chyba wezmę trąbkę stadionową i będę nad uchem trąbił durnym palaczom.

Rudy
Junior

#2761 Postautor: Rudy » 10 września 2012, o 13:58

radonis pisze:Odpowiem krótko. Mam dość wyzwisk w kierunku innych użytkowników. Nie toleruję tego typu dyskusji. Rozumiemy się?
Jeden przykład, resztę sobie sam znajdź.
Rudy pisze:Powinienem napisać w dupie ale napisze jeszcze raz w Belgii pasuje teraz ? Jesteś idiotą czy takiego udajesz,że nie znasz takiego państwa ?Czy z jednym czy z dwoma ii powinieneś wiedzieć o co chodzi.

Bo tak jest,bo albo ktoś jest i naprawdę nie Wie ,nie domyśla się,albo tylko udaję po to ,aby kogoś sprowokować lub wprowadzić zamęt.Nie wyrywaj zdań z kontekstu tyko połącz posty w całość to nie będziesz miał dość.Tak zrobiłem błąd ,ale nie taki,żeby ktoś nie rozumiał o co chodzi.
To jak będzie baraż w lublinie :wink: pamiętajmy o walczyku jak będziemy wygrywać.

Awatar użytkownika
Majo
Szkółkowicz

#2762 Postautor: Majo » 10 września 2012, o 15:10

Rudy jak czytam twoje wypociny to śmiać mi się chce , narzekasz ze po 10 biegu nie było dopingu.
Człowieku dopingowałeś coś na tym meczu?bo ja już po 8 biegu gardła nie miałem i mi ta przerwa dobrze zrobiła.
Zapraszam zejdź na dół do Gela powiedz ze poprowadzisz doping to zobaczymy jak ci pójdzie, a nie narzekasz.
Jacek Rempała:"Niezbyt ciepło przyjęli mnie kibice w Bydgoszczy, od jednego dostałem nawet morelem"

Awatar użytkownika
radonis
Zawodowiec

#2763 Postautor: radonis » 10 września 2012, o 15:16

Majo rukwa musisz? Trochę spokoju było.

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#2764 Postautor: ravajas » 10 września 2012, o 15:20

Pirat pisze:
Rudy pisze:Naprawdę szkoda czasu na klepanie

to po uja klepiesz?!chcesz żeby przyznać Ci rację??? TAK,TAK ,TAK wszystko co napisałeś to prawda.Straczy???
Co robi???? :shock: :shock:

przepraszam, nie umiałem się powstrzymać, ale nie chcę bana :)
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Pirat

#2765 Postautor: Pirat » 10 września 2012, o 15:24

edytowane,trochę mnie poniosło i tak wyszło 8) .ale ile można czytać tego gó**a :?

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#2766 Postautor: InDorka » 10 września 2012, o 16:48

Generalnie nie pochwalam takiego zachowania na prezentacji, ale wczoraj jakos tak pasowalo troszke:)

Wczorajsze ozdobniki okolicznosciowe podobaly sie prawie wszystkim...a jak zostana skopiowane w Gnieznie?
Robert Miskowiak /powiedzmy/- uuuuuuuuu... itd.
Czy to moze byc fajne?

Nie zycze takiego powitania nikomu ani przyspiewki " ekstraliga dla Lublina....''

Przy wychodzeniu ze stadionu dwojka dzieci w wieku na oko 6-7 lat spiewala z zapamietaniem
''ekstraliga dla Grudziadza'', a rodzice rozgladajac sie na boki tlumaczyli, ze to bardzo brzydka piosenka i maja :wink: szybko zapomniec.
Pokrakalam sobie troszke i juz mi lepiej :)
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~

Rudy
Junior

#2767 Postautor: Rudy » 10 września 2012, o 17:16

InDorka pisze:
Generalnie nie pochwalam takiego zachowania na prezentacji, ale wczoraj jakos tak pasowalo troszke:)

Wczorajsze ozdobniki okolicznosciowe podobaly sie prawie wszystkim...a jak zostana skopiowane w Gnieznie?
Robert Miskowiak /powiedzmy/- uuuuuuuuu... itd.
Czy to moze byc fajne?

Nie zycze takiego powitania nikomu ani przyspiewki " ekstraliga dla Lublina....''

Przy wychodzeniu ze stadionu dwojka dzieci w wieku na oko 6-7 lat spiewala z zapamietaniem
''ekstraliga dla Grudziadza'', a rodzice rozgladajac sie na boki tlumaczyli, ze to bardzo brzydka piosenka i maja :wink: szybko zapomniec.

Właśnie trójka dzieci która z nami była,w tym syn kolegi pierwszy raz na żużlu ,głównie zapamiętali i całą drogę podśpiewywali "ekstraliga dla Grudziądza taki ..." ,po pouczeniu ich dalej śpiewały ,ale "ekstraliga dla Grudziądza taki wuj" .Małe ,a już wiedzą jak ominąć zakazy .

Ge(L)o
Trener

#2768 Postautor: Ge(L)o » 10 września 2012, o 17:21

Zuchy.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2769 Postautor: sadychor » 10 września 2012, o 17:23

Tylko po kim, jak rodzice nie wiedza jak ominac "mlyn" majac ze soba male dzieci.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
agu87

#2770 Postautor: agu87 » 10 września 2012, o 17:44

tezetomaniak pisze:A co było wykrzykiwane przez cały sektor po każdym wyczytaniu zawodnika gości ? :wink:

Nie przez cały. Niestety większość podłapała. Kiepsko to wyszło. Szła za mną para i dziewczyna do chłopaka powiedziała "mówiłeś, że tu nie będzie tak jak na piłce...". Wstyd. Zawodnicy i tak Was nie zrozumieli, ale cała zgraja dzieciaczków tak. Bez sensu.

Jeśli chodzi o spikera, to uważam, że jest na 4 :) Trochę za często było wczoraj "Kto wygra mecz?". Ale szybko podłapuje co się dzieje na sektorze i zaprasza wszystkich do zabawy :P Szalony nawet falę w drugą stronę zrobił :P No i z nazwiskami już trochę lepiej u Niego :P

Napis wyszedł fajnie, zabawa była przednia. Tylko te wszystkie .uje wg mnie zupełnie niepotrzebne.

stiffler

#2771 Postautor: stiffler » 10 września 2012, o 17:57

Doping dopingiem, zawsze jest w nim trochę przekleństw, więc nie wiem co Cię tak dziwi agu87.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2772 Postautor: sadychor » 10 września 2012, o 18:00

agu87 pisze:(...) dziewczyna do chłopaka powiedziała "mówiłeś, że tu nie będzie tak jak na piłce...".(...)

Pomijajac genetyczna marudnosc niewiast na miejscu typa dopytalbym skad jego luba wie jak jest na pilce...
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

stiffler

#2773 Postautor: stiffler » 10 września 2012, o 18:02

sadychor pisze:
agu87 pisze:(...) dziewczyna do chłopaka powiedziała "mówiłeś, że tu nie będzie tak jak na piłce...".(...)

Pomijajac genetyczna marudnosc niewiast na miejscu typa dopytalbym skad jego luba wie jak jest na pilce...

Pewnie z mediów, gdzie dużo rzeczy jest zupełnie inaczej przedstawianych niestety...

Awatar użytkownika
agu87

#2774 Postautor: agu87 » 10 września 2012, o 18:10

Trochę, wczoraj było więcej. Po prostu uważam, że witanie zawodników .ujami jest bez sensu.

Awatar użytkownika
agu87

#2775 Postautor: agu87 » 10 września 2012, o 18:13

sadychor pisze:

Owa niewiasta była ewidentnie niezadowolona słysząc tą ilość .ujów na prezentacji. Ale my niewiasty, już takie marudne jesteśmy jak zauważył Sadychor... :P