Oprawa i doping na meczach
Re: Oprawa i doping na meczach
Ogólnie bardzo na plus, tylko z "Kto wygra mecz" to go trochę ponosi:) z 15 razy było??
Od siebie tylko chciałem skromnie dodać, że ś.p. Mariusz Stypuła byłby "dumny" z: "Ekstraliga dla Grudziądza..." itd. To było po stokroć niepotrzebne. Nie powinniśmy mieć żadnych kompleksów mając takich zawodników jakich mamy, a słomę z butów powinniśmy wyjąć już po rundzie zasadniczej. Trochę wstyd, nieprawdaż?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Oj tam wstyd od razu ;] Trochę napinki jeszcze nikomu nie zaszkodziło.
https://www.youtube.com/watch?v=PEnmN7Y ... _embedded#!
Wczorajsza oprawa Falubazów... Jest do czego równać.
https://www.youtube.com/watch?v=PEnmN7Y ... _embedded#!
Wczorajsza oprawa Falubazów... Jest do czego równać.
Szkoda mi Was szalikowcy,jesteście dupa i tyle,działacie tylko w tłumie ,a jak braknie prowadzącego zachowujecie się jak pikniki.
Dobrze mówię pikniki,bo po biegu 10 była długa przerwa 20min i cisza na sektorze,bo główny krzykacz poszedł szczyć lub po piwo.Krzyczałem "tańczymy labado" i inne przyśpiewki i nic 20min ciszy aż spiker puścił że nic się nie dzieje.Jesteście mocni na forum,ale po 10biegu doping ustał .Dla mnie dzisiaj przez kilka biegów i przerw byliście piknikami,dopiero po meczu się wykrzyczeliście.
Hmm, na sektorze po lewej od szalikowcow faktycznie, jakis kolej krzyczal "tanczymy labado" w okolicach przerwy po 10 biegu. Jesli dobrze slyszalem, ten sam koles krzyczal na prezentacji "jeb.c", po kazdym nazwisku z druzyny gosci. W obu przypadkach nikt inicjatywy nie podchwycil i gosc zostal totalnie zlany.
Nie wiem czy to byles ty czy nie, ale ogolnie rzecz biorac - pojedynczy krzykacze, ktorym sie wydaje, ze swietnie dopinguja, bardzo czesto rzucaja tez bluzgami (tak jak wspomniane jeb.a na prezentacji), co na szczescie spotyka sie z zerowym odzewem pozostalych kibicow.
- tezetomaniak
- Trener
A co było wykrzykiwane przez cały sektor po każdym wyczytaniu zawodnika gości ? 
Pseudonim
Generalnie nie pochwalam takiego zachowania na prezentacji, ale wczoraj jakos tak pasowalo troszke:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Akurat mnóstwo osób po każdym nazwisku gościa krzyczało "chvj" i to właśnie w sektorze szalikowców. Napinka jest obecna w całej Polsce i nie rozumiem czemu i u nas ma jej nie być. 
Nie wiesz dlaczego?
Powiem Ci: bo na stadionie są też dzieci...
A poza tym to zwykłe buractwo.
Sorry, ale nie mogę uznać tego za normę.
Powiem Ci: bo na stadionie są też dzieci...
A poza tym to zwykłe buractwo.
Sorry, ale nie mogę uznać tego za normę.
Każdemu jego Everest...
No cóż. Każdy inaczej widzi kibicowanie. Dla mnie musi być w nim też trochę agresji. Poza tym, zobaczycie jak przyjedzie do nas Falubaz czy inna e-ligowa ekipa (oby w przyszłym roku
). Tam poziom ultras jest na poziomie ekstraklasy piłkarskiej. I wtedy nasłuchasz sie bluzgów, ale od strony gości. Dla mnie buractwem jest jak do nas do młyna przychodzi matka z dzieckiem na rękach czy też jakiś burak, który siedzi cały mecz.
Sztyvny pisze:Szkoda mi Was szalikowcy,jesteście dupa i tyle,działacie tylko w tłumie ,a jak braknie prowadzącego zachowujecie się jak pikniki.
Dobrze mówię pikniki,bo po biegu 10 była długa przerwa 20min i cisza na sektorze,bo główny krzykacz poszedł szczyć lub po piwo.Krzyczałem "tańczymy labado" i inne przyśpiewki i nic 20min ciszy aż spiker puścił że nic się nie dzieje.Jesteście mocni na forum,ale po 10biegu doping ustał .Dla mnie dzisiaj przez kilka biegów i przerw byliście piknikami,dopiero po meczu się wykrzyczeliście.
Hmm, na sektorze po lewej od szalikowcow faktycznie, jakis kolej krzyczal "tanczymy labado" w okolicach przerwy po 10 biegu. Jesli dobrze slyszalem, ten sam koles krzyczal na prezentacji "jeb.c", po kazdym nazwisku z druzyny gosci. W obu przypadkach nikt inicjatywy nie podchwycil i gosc zostal totalnie zlany.
Jeśli chodzi o to pierwsze to może i ja byłem,a jeśli o to drugie dotyczące prezentacji to coś Ci się pomyliło tym bardziej ,że byliśmy z trójką dzieci. Właśnie zdziwiło mnie buczenie żylety przy wyczytywaniu nazwisk i co niektórzy podłapali to jako huuj.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Rudy pisze: Jeśli chodzi o to pierwsze to może i ja byłem,a jeśli o to drugie dotyczące prezentacji to coś Ci się pomyliło tym bardziej ,że byliśmy z trójką dzieci. Właśnie zdziwiło mnie buczenie żylety przy wyczytywaniu nazwisk i co niektórzy podłapali to jako huuj.
Kiedy skończy się nazywanie młyna żyletą? Ży(L)eta jest tylko jedna ;]
fafel16 pisze:Rudy pisze: Jeśli chodzi o to pierwsze to może i ja byłem,a jeśli o to drugie dotyczące prezentacji to coś Ci się pomyliło tym bardziej ,że byliśmy z trójką dzieci. Właśnie zdziwiło mnie buczenie żylety przy wyczytywaniu nazwisk i co niektórzy podłapali to jako huuj.
Kiedy skończy się nazywanie młyna żyletą? Ży(L)eta jest tylko jedna ;]
Dokładnie tak
Cooper pisze:wczoraj jakos tak pasowalo troszke:)
No kurde jak nie na grudzioncu to na czym
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
A jeszcze napiszę na temat tego palenia co spiker przypomniał-chyba czyta forum
. To tak sami na forum się domagacie tego zakazu ,a główny sektor kibiców szalikowców właśnie w tej nieszczęsnej przerwie po 10tym biegu palili co drugi na sektorze jakby nigdy nic.Mi to nie przeszkadza,tylko śmieszy,że na forum się pisze to i tamto i własnie to samo tyczy się kibicowania i obrażania się na pikniki,jak sami robicie rzeczy wbrew temu co piszecie.
Tak na koniec powiem,bo i tak z Wami nie wygram ,że doping na meczu był,ale trochę w kółko to samo ,bo spiker podrzucał tylko "Kto wygra mecz i fala" , mi po prostu w momencie eufori jak było wiadomo że jedziemy super i mamy wygraną ,a zaraz bonus (po 10tym biegu) nastała dziwna cisza i palenie faj .Aż się prosiło o walczyka
Tak na koniec powiem,bo i tak z Wami nie wygram ,że doping na meczu był,ale trochę w kółko to samo ,bo spiker podrzucał tylko "Kto wygra mecz i fala" , mi po prostu w momencie eufori jak było wiadomo że jedziemy super i mamy wygraną ,a zaraz bonus (po 10tym biegu) nastała dziwna cisza i palenie faj .Aż się prosiło o walczyka
Ostatnio zmieniony 10 września 2012, o 12:20 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Rudy pisze:A jeszcze napiszę na temat tego palenia co spiker przypomniał-chyba czyta forum. To tak sami na forum się domagacie tego zakazu ,a główny sektor kibiców szalikowców właśnie w tej nieszczęsnej przerwie po 10tym biegu palili co drugi na sektorze jakby nigdy nic.Mi to nie przeszkadza,tylko śmieszy,że na forum się pisze to i tamto i własnie to samo tyczy się kibicowania i obrażania się na pikniki,jak sami robicie rzeczy wbrew temu co piszecie.
Tak na koniec powiem,bo i tak z Wami nie wygram ,że doping na meczu był,ale trochę w kółko to samo ,bo spiker podrzucał tylko "Kto wygra mecz" , mi po prostu w momencie eufori jak było wiadomo że jedziemy super i mamy wygraną ,a zaraz bonus (po 10tym biegu) nastał dziwna cisza .Aż się prosiło o walczyka
Zgodzę się z Tobą, że nasz repertuar jest ubogi. Trzeba to zmienić na przyszły sezon, a najlepiej już na mecz w Gnieźnie. Jest kilka znanych motywów piosenek kibicowskich, których u nas brak. Mówię o tych znanych, śpiewanych powszechnie na wielu polskich stadionach.
Dlaczego forumowiczów z zuzel.info utożsamiasz z fanami, którzy zajmują sektor od strony Bystrzycy?
istred pisze:Dlaczego forumowiczów z zuzel.info utożsamiasz z fanami, którzy zajmują sektor od strony Bystrzycy?
Wiesz po nikach na koszulkach widzę ,że to forumowicze,oczywiście na pewno nie można wszystkich tak oceniać,ale chodzi mi właśnie o sektor od bystrzycy bo ten akurat zaobserwowałem.Druga sprawa dla mnie stadion jest miejscem nie koniecznie publicznym ,owszem może publiczne, ale prywatne i tam jak sobie organizator zażyczy tak będzie.Już lekka przesada,na świeżym powietrzu robić takie zakazy,a na alkoholizowanie się nikt nie zwraca uwagi.Nawet na wyjazdach nie raz widziałem jak nasi najwierniejsi kibice potrafią się zbetonić.Najpierw trzeba zacząć od siebie dopiero od innych wymagać.Bo nie jeden forumowicz tu pisze,że trzeba zakazać palić itp. a w domu jak mu matka,czy ojciec pali to się słowem nie odezwie.Klawiatura przyjmie wszystko.
Najlepiej niech państwo jak z narkotykami zabroni sprzedaży alkoholu i papierosów i nie będzie problemu,a nie żyją z tego bo akcyza cholernie droga ,a później marudzą ,że to i tamto szkodzi.
Ps.Jak coś to teraz nie palę,kiedyś paliłem i mi to nie przeszkadza.
Ostatnio zmieniony 10 września 2012, o 12:35 przez Rudy, łącznie zmieniany 1 raz.
Z papierosów to teraz u nas (w Lublinie) głównie żyją przybysze ze wschodu i szara strefa 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Z papierosów to teraz u nas (w Lublinie) głównie żyją przybysze ze wschodu i szara strefa
Może w Twoich sferach tak jest,moja żona pali państwowe z polską akcyzą i co miesiąc 400zł idzie w niebo .
Wiesz po nikach na koszulkach widzę ,że to forumowicze,oczywiście na pewno nie można wszystkich tak oceniać,ale chodzi mi właśnie o sektor od bystrzycy bo ten akurat zaobserwowałem.Druga sprawa dla mnie stadion jest miejscem nie koniecznie publicznym ,owszem może publiczne, ale prywatne i tam jak sobie organizator zażyczy tak będzie.Już lekka przesada,na świeżym powietrzu robić takie zakazy,a na alkoholizowanie się nikt nie zwraca uwagi.Nawet na wyjazdach nie raz widziałem jak nasi najwierniejsi kibice potrafią się zbetonić.Najpierw trzeba zacząć od siebie dopiero od innych wymagać.Bo nie jeden forumowicz tu pisze,że trzeba zakazać palić itp. a w domu jak mu matka,czy ojciec pali to się słowem nie odezwie.Klawiatura przyjmie wszystko.
Najlepiej niech państwo jak z narkotykami zabroni sprzedaży alkoholu i papierosów i nie będzie problemu,a nie żyją z tego bo akcyza cholernie droga ,a później marudzą ,że to i tamto szkodzi.
Ps.Jak coś to teraz nie palę,kiedyś paliłem i mi to nie przeszkadza.
Przeczytałem to kilka razy i za cholerę nie mogę dojść o co Ci w zasadzie chodzi?
istred pisze:Dlaczego forumowiczów z zuzel.info utożsamiasz z fanami, którzy zajmują sektor od strony Bystrzycy?
Przeczytaj to ,potem mój post i może zrozumiesz,a jeśli nie to chodzi o to,że piszecie na forum co innego a na stadionie wychodzi (robicie) co innego.
To chyba taki mix zazalen, na 'szalikowcow', na zakazy palenia, na panstwo i na forumowiczow polaczony z jakimis niezrozumialymi wywodami na temat czy stadion jest miejscem publicznym oraz zakonczony wlasna opinia o sam nie wiem czym.
Motor mocny
Hayden pisze:To chyba taki mix zazalen, na 'szalikowcow', na zakazy palenia, na panstwo i na forumowiczow polaczony z jakimis niezrozumialymi wywodami na temat czy stadion jest miejscem publicznym oraz zakonczony wlasna opinia o sam nie wiem czym.
Nie rozumiesz lub masz chęć się nabijać to Twoja sprawa.
Tak jak mnie zawsze poprawiają,to i ja zapytam - jesteś w Belgi czy gdzieś indziej ,że masz zagraniczny układ klawiatury bez polskich znaków,czy w szkole na wsi tak Cię nauczyli pisać ?
-
Pirat
Rudy masz jakieś osobiste problemy/kompleksy w życiu??!!
Rudy pisze:jesteś w Belgi czy gdzieś indziej
Gdzie?