Czarek pisze:......Prezes mówi coś o prawidłowej postawie z kopertą,...
To nie prezes mówił o tej kopercie tylko ksiądz Kiełbasa
Czarek pisze:......Prezes mówi coś o prawidłowej postawie z kopertą,...
mlody26 pisze:bez przesady z tymi kontraktami i typowaniem wynikow.. kazdy a przynajmniej wiekszosc tutaj piszacych miala sraczke przed dzisiejszym meczem.. a tematu Karola nie ma co ciagnac bo zaraz wpadnie tezetomaniak z kibicemlbn i derim na czele i znowu zacznie sie dyskusja nie majaca celu
bez napinki
KosaRKS pisze:KosaRKS pisze:a skończy się tak, że Karol spasuje silnik na treningu, zrobi dyche z Grudziądzem, a Wy znów będziecie go nosić na rękach... chorągiewki.
i co Wy na to?
perszing pisze:mi sie wydawało, że przemawiał wtedy DS, w ogole nie za bardzo zrozumiałem o co chodzi w tej wypowiedzi, moze ktos uslyszał lepiej i mógłby mi wytłumaczyć?
perszing pisze:chyba sie Fiałkowski lekko wku*wil na swoich zawodnikow przed biegami nominowanymiwystawienie juniorow do biegu 14 bylo moim zdaniem najwiekszą kompromitacją Grudziądza w tym sezonie. Gwiazdy GP nie potrafiące złożyć się w łuk kiedy Borowicz jest o 0,2 do rekordu toru
dawno mi nic nie poprawiło humoru tak jak ten mecz
Mokatte pisze:perszing pisze:chyba sie Fiałkowski lekko wku*wil na swoich zawodnikow przed biegami nominowanymiwystawienie juniorow do biegu 14 bylo moim zdaniem najwiekszą kompromitacją Grudziądza w tym sezonie. Gwiazdy GP nie potrafiące złożyć się w łuk kiedy Borowicz jest o 0,2 do rekordu toru
dawno mi nic nie poprawiło humoru tak jak ten mecz
Kompromitacją była reakcja kibiców, którzy myśleli podobnie do Ciebie.
W 14 Grudziądz nie mając już szans na bonusa, wystawia naszych polskich juniorów aby Ci mogli się w meczu ligowym trochę objeździć - tym samym nie dając zarobić najemnikom-kalekom pokroju Ljunga, a w efekcie słyszymy gwizdy i nazywanie tego zachowania kompromitacją. Legit.
na szczescie to juz ostatni mecz w Lublinie w tym sezonie.
Masi pisze:Karol dzisiaj szacun, wyciągnął stare silniki i pojechał. Miesiąc rewelacja, on naprawde ma kapitalną koncówkę sezonu, jedzie wszedzie. Misiek przed meczem kroplówka, a na torze spokojniutko - tez szacuneczek. Jeleń - w Lublinie jak zawsze. Juniorzy - brawo zwłaszcza dla młodszego z Mateuszów! Zawiódł tylko Dawid, na szczescie to juz ostatni mecz w Lublinie w tym sezonie. Wszystko dzisiaj zagrało - przygotowanie toru, zawodnicy, publika - elegancko!
Oby w Gnieznie nie bylo jak dwa lata temu w Łodzi.