Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
GKM od porażki z nami w rundzie zasadniczej nie przegrał ani jednego meczu a czasu trochę już minęło i kto, ale oni robią na mnie największe wrażenie. Mecz prawdy dla jednych jak i dla drugich! Tylko nasza wygrana i to za 3 przedłuża nasze szanse na baraże przy każdym innym wyniku 1 liga do powtórki.
Ja od poczatku pisalem, ze wiazanie nadziei z Madsem jest srednio zasadne. W Lodzi byl baaaardzo wolny, z Gnieznem to samo. Pozniej sparing w Lublinie i nawet Baran wzial go na trasie lekka reka. Przed Miskowiakiem tez bronil sie prawie tak samo mocno, jak niegdys Hlib przed Joonasem. To na co mielismy czekac? Pozniej odpalil Cam wiec temat zostal zamkniety. Ja nie zaluje, bo uwazam na przekor wam, ze jest to po prostu przecietny zawodnik z prawie 30-tka na karku. Cam zrobil bardzo duzo dobrego i nie rozumiem, dlaczego po I meczu natychmiast go skreslono. Ja rozumiem, ze kasa... ale chyba warto doplacic dla tych 4-5pkt wiecej? W Karola, mimo krytyki i zarazem duzej sympatii juz po prostu nie wierze. Ma sprzet za slaby na I lige. Takie jest moje zdanie, duzo juz w zyciu widzialem jezeli chodzi o zuzel i po prostu nie widze wielkich perspektyw w kontekscie reaktywacji Karola. A szkoda, bo go bardzo lubie. Szkoda tylko, ze Karol tak jak i Tomek Piszcz w ostatnich latach swojej kariery srednio mi sie odwzajemnia za te sympatie 
$korzen$ pisze:Ja od poczatku pisalem, ze wiazanie nadziei z Madsem jest srednio zasadne. W Lodzi byl baaaardzo wolny, z Gnieznem to samo. Pozniej sparing w Lublinie i nawet Baran wzial go na trasie lekka reka.
ale kiedy się już spasował to taki cienki nie był. Moim zdaniem klub pod tym względem zawalił sprawę po całości.
Cam zrobil bardzo duzo dobrego i nie rozumiem, dlaczego po I meczu natychmiast go skreslono. Ja rozumiem, ze kasa... ale chyba warto doplacic dla tych 4-5pkt wiecej?
No i po raz kolejny sprawa Cama. Nikt dokładnie nie wie dlaczego został ostawiony od składu. Ciągle ktoś snuje domysły. Czy to o pieniądze chodzi??
W Karola, mimo krytyki i zarazem duzej sympatii juz po prostu nie wierze. Ma sprzet za slaby na I lige.
.. cienki to nie jest bo talent jakich mało, moim zdaniem on kompletnie nie inwestuje w sprzęt.
Nie sądzę, że to chodzi o pieniądze. Sprawa jest prosta - Cam zawalił mecz w Grudziądzu, a zastępował Łełka. Łełek akurat zaczął jechać lepiej, a Karol jak to Karol - jest nieobliczalny i chociaż nie ma formy to kilka punktów ciuła.
GIGI pisze:ale kiedy się już spasował to taki cienki nie był. Moim zdaniem klub pod tym względem zawalił sprawę po całości.
GIGI ale kiedy rzekomo Mads sie spasowal? Bo ja sobie nie moge przypomniec, a sklerozy poki co na szczescie jeszcze nie mam
A co do inwestycji w sprzet mam takie same odczucia.
Gelo pisze:Nie sądzę, że to chodzi o pieniądze. Sprawa jest prosta - Cam zawalił mecz w Grudziądzu, a zastępował Łełka. Łełek akurat zaczął jechać lepiej, a Karol jak to Karol - jest nieobliczalny i chociaż nie ma formy to kilka punktów ciuła.
Pewnie, że nie o kasę. W tym akurat przypadku jest dużo przypadku
Na co iśc na ten mecz?? ja już postanowiłem na krajówke nie chodzę. Jak wygramy to raczej przez defekty GOŚCI.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

zawsze możesz przyjść dopingować gości 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
Mars pisze:Na co iśc na ten mecz?? ja już postanowiłem na krajówke nie chodzę. Jak wygramy to raczej przez defekty GOŚCI.
Idz za ciosem i od razu przestan pisac na forum, wielu ludzi bedzie Ci za to dozgonnie wdziecznych.
Motor mocny
Mars pisze: ja już postanowiłem na krajówke nie chodzę.
To stań przy jakiejś drodze gminnej.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Mars pisze:Na co iśc na ten mecz?? ja już postanowiłem na krajówke nie chodzę. Jak wygramy to raczej przez defekty GOŚCI.
A kogo to obchodzi? łaski bez.
Karol Baran Karol!
Mars jest taki zajebisty, że żużlowcy będą chodzili na niego, a nie on na żużlowców 
$korzen$ pisze:GIGI pisze:ale kiedy się już spasował to taki cienki nie był. Moim zdaniem klub pod tym względem zawalił sprawę po całości.
GIGI ale kiedy rzekomo Mads sie spasowal? Bo ja sobie nie moge przypomniec, a sklerozy poki co na szczescie jeszcze nie mam
A co do inwestycji w sprzet mam takie same odczucia.
Im dalej w las tym było lepiej, już tak nie odstawał. Mam wrażenie że nie wykorzystaliśmy potencjału Madsa. Za wcześnie został spisany na straty. Szkoda mi chłopa ale to jest tylko moje zdanie
Widać, że Baran jest kompletnie bez formy i powinien być odstawiony od składu niech sobie w spokoju jara jakieś ukraińskie Zebry na trybunach, a w jego miejsce Woodward 
Jeszcze pare takich wrzutek i naladujecie Karola tak, ze bedzie najlepszy! "To chyba prosimy?"
PS. Przynajmniej w tym meczu
PS. Przynajmniej w tym meczu
...a teraz to juz popij wodą 
Wszyscy się raczej zgodzą, że kadrowo Gniezno i Grudziądz są od nas mocniejsze. Moim zdaniem na własne życzenie odbieramy sobie atuty, które dawały nam przewagę. Woodward robił świetną robotę na pierwszym łuku i rozprowadzał kolegów. Stachyra wystawiony z juniorem i tak niewiele mu pomoże bo ostatnio wiecznie zostaje z tyłu na 1:5 . Miesiąc z Miśkowiakiem całkiem fajnie się rozumieją , wystawienie teoretycznie najmocniejszego zestawienia wydaje się oczywiste
Miśkowiak
Miesiąc
Woodward
Stachyra
Jeleniewski
Borowicz
Łukaszewski
Dawid na wyjeździe pod 5 jak najbardziej ale u nas ? nie bardzo rozumiem takie niepotrzebne ryzyko
Miśkowiak
Miesiąc
Woodward
Stachyra
Jeleniewski
Borowicz
Łukaszewski
Dawid na wyjeździe pod 5 jak najbardziej ale u nas ? nie bardzo rozumiem takie niepotrzebne ryzyko
teoretycznie to jest wlasnie sklad na robienie przynajmniej 11:7 w kazdej serii, no ale coz...
METHANOL ADVENTURE TEAM
No i ja się w 100% zgadzam z Yamahą.
Witam,
Wybieram się jutro na meczyk z Warszawy. Mam 3 wolne miejsca w aucie. Będę wracał kilka minut po meczu do Warszawy. Chętnych zapraszam. 696085588.
Wybieram się jutro na meczyk z Warszawy. Mam 3 wolne miejsca w aucie. Będę wracał kilka minut po meczu do Warszawy. Chętnych zapraszam. 696085588.
To prawda, że karnety na ten mecz już nie obowiązują? 
- marcin_lub
- Junior
Chaser pisze:To prawda, że karnety na ten mecz już nie obowiązują?
Tyle razy było już o tym pisane na forum... Na ten mecz karnety nie obowiązują!
Nie śledzę wszystkich wątków i nie czytam wszystkich postów na forum.. W połowie rundy finałowej karnety przestają być ważne? jakiś ponury żart ? Rozumiem, że karnet może być na cały sezon albo na rundę zasadniczą ale takie cuda ?
Ale co w tym dziwnego ? Skonczyly sie zrywki wiec skonczyla sie waznosc karnetu... 
no, trzeba było kończyć sezon w lipcu ;P
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski