Co do samego występu z Grudziądzem On(K.Baran) bardzo chce zaliczyć dobry występ i mi jaki Wam pozostaje jedynie trzymać za to mocno kciuki
Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Karola znam i odnośnie jego mogę się wypowiadać dlatego tak napisałem zresztą On na forum nie zagląda 
Co do samego występu z Grudziądzem On(K.Baran) bardzo chce zaliczyć dobry występ i mi jaki Wam pozostaje jedynie trzymać za to mocno kciuki
GeloSMT pisze:Karola znam i odnośnie jego mogę się wypowiadać dlatego tak napisałem zresztą On na forum nie zagląda
Samymi chęciami człowiek nie żyje. Żyje na tyle na ile wykręci na torze nic mniej nic więcej.
- niespokojny
- Trener
GeloSMT pisze:Panowie proponuje zakończyć już polemikę kto ma za kogo pojechać bo o wszystkim i tak decyduje "coach" to On musi podjąć ryzyko i to On będzie na bank zastanawiał się na kogo postawić nie zwracając przy tym uwagi na wpisy z forum.
Nam (kibicom) pozostaje tylko trzymać kciuki za taki skład jaki da nam Trener.
GeloSMT pisze:to nie służy zawodnikom czy trenerowi którzy zaglądają na to forum(jeśli tak jest).
Gubisz sie juz w tych swoich madrosciach. Raz piszesz ze trener ma w nosie co tu piszemy, a za drugim razem ze sie moze czyms zasugerowac. Po to jest forum, zeby dyskutowac i normalna sprawa jest ze rozmawia sie o zawodnikach i ich dyspozycji. Wybacz ale kim Ty jestes, zeby mowic wszystkim o czym wolno pisac a o czym nie? Załoz wlasne forum, to tam bedziesz rzadzil i dzielil, i mowil co wolno, a co nie.
Wracajac do bardziej merytorycznej dyskusji, to statystyki nie klamia. 0,5 pkt roznicy w sredniej to jest roznica klasy. Skoro Woodward ma silniki na nasz tor, a Karol Baran nie ma to wybor jest dosc prosty. Co mecz slysze, ze tym razem Karolowi na pewno pojdzie, ze juz wszystko gra i za kazdym razem konczy sie dramatem z silniejszym przeciwnikiem. Czekam, czekam i sie chyba nie doczekam. Ja bym postawil na Woodwarda, pamietam jego zwycieskie pojedynki z Ljungiem w rz
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Były już przypadki meczów "o wszystko", choćby barażowy z Rybnikiem, czy pamiętny mecz z Rzeszowem w 2005 i przeciętny Tomek Rempała, który na silniku brata zrobił w Lublinie 17 pkt. Oba Karol powinien doskonale pamiętać.juz to mowilem, ze kazdy silnik jest robiony pod danego zawodnika i to nie jest takie hopsiup pozyczyc od kogos silnik i trzasnac kotleta.
Kibice z lepszą pamięcią pewnie są w stanie przywołać wiele więcej przykładów, kiedy zawodnicy na pożyczonym silniku robią niemal komplety, więc nie gadaj głupot.
Jeśli to nie sprzęt, to problem leży w samym zawodniku, więc w tej kwestii może rzeczywiście masz racje - przy kiepskiej formie nawet najlepszy sprzęt nie pomoże.
skoro uważasz,że się gubię to tylko Twój problem bo ja sam zauważyłeś napisałem w nawiasie "jeśli tak jest" więc?
Co do tego,że narzucam dziele i rządzę to chyba Cię lekko poniosło bo w żadnym z moich postów nie napisałem "Macie,Musicie,Nakazuje itd" więc?
Co do Cameroona to pojmij człowieku,że może stać się tak iż to właśnie On pojedzie w Niedziele ale nikt tego nie wie poza trenerem co też starałem się nakreślić w swoich postach
Jedźmy chociażby i juniorami abyśmy wygrali
Co do tego,że narzucam dziele i rządzę to chyba Cię lekko poniosło bo w żadnym z moich postów nie napisałem "Macie,Musicie,Nakazuje itd" więc?
Co do Cameroona to pojmij człowieku,że może stać się tak iż to właśnie On pojedzie w Niedziele ale nikt tego nie wie poza trenerem co też starałem się nakreślić w swoich postach
Jedźmy chociażby i juniorami abyśmy wygrali
istred pisze: Kibice z lepszą pamięcią pewnie są w stanie przywołać wiele więcej przykładów, kiedy zawodnicy na pożyczonym silniku robią niemal komplety...
Legendarne już jest spotkanie z 93 roku z Gorzowa, gdy Nielsen na pożyczonym motocyklu od Kępy i w skórce Stenki wykręcił duży komplet. Ale to 3-4 a może 8 klas wyższy poziom
Każdemu jego Everest...
zauważ na czym śmigali w 93r, a na czym dzisiaj 
Ciekawostka z klubowego fejsbunia:
Nasz klub zwraca się z prośbą do kibiców posiadających ciągnik wyposażony w silnik o mocy nie mniejszej niż 80-90 KM o użyczenie tegoż ciągnika do obsługi niedzielnego meczu.
Osoby które są zainteresowane taką formą pomocy naszemu klubowi są proszone o kontakt telefoniczny z naszym toromistrzem - Grzegorzem Wójtowiczem pod numerem 500 730 619.
No to już jest ku... żart... 
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Masi pisze:No to już jest ku... żart...
Niby dlaczego? Może chcą mieć trzeci ciągnik na wypadek gdyby sędziemu coś nie podpasowało?? Ja nie widze w tym komunikacie nic kompromitującego czy irytującego.
haha taaa na bank chodzi o trzeci ciagnik : D
METHANOL ADVENTURE TEAM
No dobra zaluzmy ze jeden sie spier i chca miec drugi na mec, bbo nie wyobrazam sobie zeby na treningu zamknietym toromistrz nie mial na czym jezdzic 
- tezetomaniak
- Trener
Po prostu potrzebny jest silniejszy ciągnik, bo jest koncepcja aby głębiej zbronować tor 
Mateusz Borowicz o jeździe na przyczepnej nawierzchni: "Lubię czuć motocykl, to że parzy mnie w tyłek i jedzie do przodu."
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Properr pisze:zauważ na czym śmigali w 93r, a na czym dzisiaj
...a rywale na czym wtedy śmigali ?
Sprzęt z tamtych lat, po prostu nie miał tylu możliwości modyfikacji go "pod siebie", przez co łatwiej było zrobić komplet na sprzęcie kolegi
Tzn. czego nie miał?
Zębatki były, tak samo jak i gaźniki czy zapłon.
Jakoś ciężko znaleźć logiczny ciąg w tym co piszesz.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Karnet się skończył, więc jeśli jedziemy w Polskim składzie to szkoda kasy
P.S Baran to sobie może...
P.S Baran to sobie może...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

Susic pisze:Po prostu potrzebny jest silniejszy ciągnik, bo jest koncepcja aby głębiej zbronować tor
Jeśli tak to zaraz dzwonie po szfagra z prowincji po kombajn
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:(...)Jeśli tak to zaraz dzwonie po szfagra z prowincji po kombajn
To musi byc niezla prowinSja, albo nie zatrybilem joke'a
Hela pisze:Tzn. czego nie miał?
No Properr ma racje, bo np. nawet same gazniki ciut sie zmienily
grzesieck pisze:haha taaa na bank chodzi o trzeci ciagnik : D
Co w tym smiesznego
Lub klubowy ciapek faktycznie nie radzi sobie z .... rownaniem toru
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Co do Barana, mi sie juz nie chce czytac glupot, ze niby Karol nadal nie moze spasowac tych silnikow. No k***a ilez mozna? Przez 12 spotkan ich nie dopasowal, to teraz nagle dopasuje? No prosze was. Moze w koncu pojmiecie, ze to sa po prostu fury klasowo za slabe, zeby wygrywac z Ljungiem, Wattem, Kosciuchem itp itd? W klubie wiedza lepiej, byc moze wierza w obiecanki Karola, ale ja juz dawno napisalem jakim skladem powinnismy jechac od poczatku RF. Cama mi cholernie szkoda, bo to na prawde bardzo dobry zawodnik, ktoremu podcielismy skrzydla w bardzo nieodpowiednim momencie. No ale juz od kilku lat stranieri sa przez nas traktowani jak mieso armatnie i odstawiani od skladu w srednio zrozumialych sytuacjach.
Zasadniczo to sie nawet z Toba $korzen zgadzam, ale argumentujac swoje tezy mocno koloryzujesz. Camerunowi skrzydel nie podcielismy ani nie zostal odstawiony od skladu w srednio zrozumialej sytuacji. Zostal odsuniety po cienkim meczu w Grudziadzu, gdzie zrobil "3. Cameron Woodward - 1 (0,1,-,-)" i to tylko jego wina, ze stacil miejsce w skladzie.
A tak jeszcze wybiegajac poza watek meczowy ale nawiazajac do Woodwarda. Mam nadzieje, ze w przyszlym sezonie bedzie jezdzil u nas, oleje to smiesze GP na trawie czy tam na dlugich torach i skupi sie przede wszystkim na Polsce tak, zeby mogl jezdzic w kazdym meczu naszej druzyny bo kazdy przyzna, ze jest to zawodnik bardzo wartosciowy.
A tak jeszcze wybiegajac poza watek meczowy ale nawiazajac do Woodwarda. Mam nadzieje, ze w przyszlym sezonie bedzie jezdzil u nas, oleje to smiesze GP na trawie czy tam na dlugich torach i skupi sie przede wszystkim na Polsce tak, zeby mogl jezdzic w kazdym meczu naszej druzyny bo kazdy przyzna, ze jest to zawodnik bardzo wartosciowy.
Motor mocny
$korzen$ pisze:Co do Barana, mi sie juz nie chce czytac glupot, ze niby Karol nadal nie moze spasowac tych silnikow. No k***a ilez mozna? Przez 12 spotkan ich nie dopasowal, to teraz nagle dopasuje? No prosze was. Moze w koncu pojmiecie, ze to sa po prostu fury klasowo za slabe, zeby wygrywac z Ljungiem, Wattem, Kosciuchem itp itd? W klubie wiedza lepiej, byc moze wierza w obiecanki Karola, ale ja juz dawno napisalem jakim skladem powinnismy jechac od poczatku RF. Cama mi cholernie szkoda, bo to na prawde bardzo dobry zawodnik, ktoremu podcielismy skrzydla w bardzo nieodpowiednim momencie. No ale juz od kilku lat stranieri sa przez nas traktowani jak mieso armatnie i odstawiani od skladu w srednio zrozumialych sytuacjach.
Stranieri = $$$$ jasna sytuacja ?
K.Baran nic nie obiecuje w klubie = nie oczekują wywiązania się z obietnic, jasna sytuacja ?
Tylko, że nam potrzebne są punkty a nie obietnice/brak obietnic tego czy innego. Cały sezon dotychczas uważam za superudany. Mam tylko jeden żal - zmarnowaliśmy potencjał Madsa. Pomijam już smród po tym jak go potraktowano ale to bardzo poważny zawodnik, który praktycznie w każdym analogicznym meczu w Anglii jest lepszy od Cama. Szkoda - sądzę, że jakby dano mu możliwość dopasowania się do naszego toru mielibyśmy dzisiaj problem z głowy czy Baran czy Woodward.
Gelo pisze:Mam tylko jeden żal - zmarnowaliśmy potencjał Madsa.
Mam dokładnie takie samo zdanie. Wczoraj w Szwecji Mads Korneliussen - 15 (3,3,3,3,3). Niby nie za mocna obsada, ale to nadal jest nie byle jaki zawodnik. Nie dostał u nas szansy.
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby za rok jeździł w I lidze w innej drużynie i miałby średnią powyżej 2.0.