Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Darkin jarał faje za fają. Czasami nawet kasku nie zdejmował

A z tych najbardziej naszych... wzór młodzieży - Mordel Jerzy
O Trumińskim zapomnieliście jeszcze.
sting126 pisze:Na 100000000000000000000000% Dawid zaśpiewał samo "jesteśmy".
olien pisze:Są jeszcze inne wersje, np (...) "... w Lublinie, dobrze bawimy się".
Więc wszystko jasne! Tylko Wasze zboczone głowy mogły pomyśleć, że Dawid miał na myśli wersję z przekleństwem
Nie widzę tu żadnej winy Dawida.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
grzesieck pisze:Jcob, w niewlasciwym temacie, napisal:
Woodward ma GP na długim torze w sobotę więc wątpliwe, żeby przyjechał do nas i walczył o skład.
yyy Deri ??
jaki człowiek który myśli o karierze sportowca pali papierosy?
No ja wciąż myślę. A im więcej myślę, tym więcej palę
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Chaser pisze:Przed meczem z Łotyszami stałem trochę koło parku maszyn i przecierałem oczy ze zdumienia jak zobaczyłem Barana z fajką w ręce.. bez jaj jaki człowiek który myśli o karierze sportowca pali papierosy? Ja od początku go nie lubie i według mnie to im szybciej pożegna się z Lublinem tym lepiej.
Chlopie idz do Skornickiego, on ci da solidne szkolenie i oswieci w tym temacie
Chaser chyba nie ma innych tematów, pogadaj chłopie z Darkiem Śledziem, Tomkiem Hajto zadzwoń do Gabriela Batistuty, oni Cię oświecą jeszcze bardziej. Fajki tu się mają tak jak pięść do nosa.
Ostatnio zmieniony 5 września 2012, o 11:21 przez GIGI, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież każdy powód jest dobry, żeby się przyebać do Karola. W tamtym roku pewnie go na rękach nosił jak nam wygrywał mecze.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Wracajac do tematu meczu, jestem niesamowicie ciekaw, co zrobia nasi z torem. Ja nie mam zadnych watpliwosci, na tym co bylo z Dzwinskiem i Gnieznem nie wygramy tego za 3pkt... o ile wogole wygramy. Przeciez Watt i Kosciuch na takim torze beda nielapani. Dodajac Ljunga, ktory zalicza kapitalna koncowke sezonu... to jest mi ciezko byc optymista. Wiem, ze kara podciela nam skrzydla i jest dla mnie mocno zastanawiajace, ze zostala ona wymierzona akurat na "chwile" przed meczem z Grudziadzem. Smierdzi mi ta sprawa na tysiac kilometrow. Wiem, ze jest strach itp itd. ale jak mamy stuknac Grudziadz za 3pkt, to tylko na takim torze, jaki byl w rundzie zasadniczej. Na tym co bylo w niedziele i z Gnieznem to ja mam obawy ogolnie o zwyciestwo, o zwyciestwie za 3pkt nawet nie wspomne.
Pelna zgoda, skoro taki Puodzuks sieknal sobie na wejsciu 2 trojki bez wiekszego wysilku, to tym bardziej szanse maja na to Ljung, Watt i nawet Hansio. Zwlaszcza, ze wyprzedzac tez jest ciezko (eh...), tor do jako takiej walki robi sie dopiero w ostatnich biegach. A wtedy moze byc juz za pozno.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Tak więc nie pozostaje nic innego jak dosypanie nowej nawierzchni przed zimą, aby było więcej regulaminowych możliwości w przygotowaniu toru na następny sezon... Może wtedy szeroka zacznie chodzić jak za starych czasów 

Marcinex pisze:Tak więc nie pozostaje nic innego jak dosypanie nowej nawierzchni przed zimą, aby było więcej regulaminowych możliwości w przygotowaniu toru na następny sezon... Może wtedy szeroka zacznie chodzić jak za starych czasów
Temat z dosypaniem nawierzchni jest wałkowany co roku pod koniec sezonu. Jak narazie nie przynosi efektów. Chociaż... może Wardzała komuś przemówi do rozsądku....
Obsada sędziowska.
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - GTŻ Grudziądz godz.18.30 K.Meyze
To już chyba 3 przyjazd tego sędziego w tym roku do Lublina. Jak na razie wszystko było ok.
Lubelski Węgiel KMŻ Lublin - GTŻ Grudziądz godz.18.30 K.Meyze
To już chyba 3 przyjazd tego sędziego w tym roku do Lublina. Jak na razie wszystko było ok.
jerry78 pisze:o już chyba 3 przyjazd tego sędziego w tym roku do Lublina. Jak na razie wszystko było ok.
To super można zrobic teraz przyczepny tor!!
miedziany pisze:jerry78 pisze:o już chyba 3 przyjazd tego sędziego w tym roku do Lublina. Jak na razie wszystko było ok.
To super można zrobic teraz przyczepny tor!!Jest dobrze.
500 patyka mało ci? wyłóż na karę a potem rób kartoflisko!
Mad pisze:500 patyka mało ci? wyłóż na karę a potem rób kartoflisko!
Masz racje, zróbmy twardy tor i przeje**my mecz 44-45.
500 'patyka'? cos Ci sie chyba pomylilo :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
miedziany pisze:Mad pisze:500 patyka mało ci? wyłóż na karę a potem rób kartoflisko!
Masz racje, zróbmy twardy tor i przeje**my mecz 44-45.
No tak zapłaćmy razem z bańkę a na żużel będziemy chodzić do piaskownicy osiedlowej.
Po poście Jerrego78 jestem spokojniejszy o tor. Obyśmy zobaczyli takie widowisko jak z grudziądzem czy gnieznem w rz 
Total pomyłka 50 tysięcy a nie 500 tysięcy. Moja wina moja wielka wina . Admin niech nawet tego nie umieszcza. Proszę
Nie ma za co 
Uwielbiam gości dla których "przyczepny tor" = "kartoflisko"
Uwielbiam gości dla których "przyczepny tor" = "kartoflisko"
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
A beton = stół 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nasz meczyk z Grudziądzem na telebimie na Hallera 4
Trzeba się sprężyć i nie dać siary my jako zawodnicy i kibice 
Mad pisze:Nasz meczyk z Grudziądzem na telebimie na Hallera 4Trzeba się sprężyć i nie dać siary my jako zawodnicy i kibice
O proszę. Dogadali się z iTVL.
http://www.gtz.grudziadz.net/index.php? ... aktualnoci
Przy okazji mamy awizowane:
GTŻ Grudziądz
1. Davey Watt
2. Andriej Karpov
3. Hans Andersen
4. Norbert Kościuch
5. Peter Ljung
6. Łukasz Cyran
KMŻ Lublin
9. Robert Miśkowiak
10. Paweł Miesiąc
11. Daniel Jeleniewski
12. Karol Baran
13. Dawid Stachyra
14. Mateusz Łukaszewski
Ostatnio zmieniony 5 września 2012, o 14:36 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.