"Mlyn" wzial udzial w zabawie z Dawidem
Czepialscy widzicie w tym cos nieodpowiedniego
Jesli nie, polecam zlamanie kopary w temacie.
GeloSMT pisze:
Wiem doskonale co większość powie "ale jest okazja... itd" owszem wszak bądźmy realistami i serio zacznijmy sie cieszyć tym co mamy.
sadychor pisze:Dzien bez jazdy po ktoryms z zawodnikow dniem straconym.
"Mlyn" wzial udzial w zabawie z DawidemJesli wzial to taka byla ich wola i nie widzieli w tym nic zdroznego.
Czepialscy widzicie w tym cos nieodpowiedniegoZajmijcie sie prowadzeniem dopingu, wyznaczeniem standardow moralnych, a nie medrkujecie zza monitora.
Jesli nie polecam zlamanie kopary w temacie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:(...)Tak jest! Co tam, ze smieszny nawet zart z Grudziadza, wczoraj byl zwykla wiocha, wazne ze tlum w ciemno podchwycil i wszystkim ma sie podobac urwa! Reszta milczec, w ogole po co forum? Na sektorze sie mozna wymedrkowac przeciez.
Gelo pisze:(...)Puścił bąka którego ciężko wywietrzyć. Jak widać kilka razy
sadychor pisze:"Mlyn" wzial udzial w zabawie z Dawidem Jesli wzial to taka byla ich wola i nie widzieli w tym nic zdroznego.
Ustal jakas wersje, bo wczoraj zrobiles z rzeszowiaka ikone KMZ, a teraz Ci przeszkadza to, gdzie Stachyra ma dom.
truskawa pisze:(...)Moim zdaniem większość sektora NIE WZIĘŁA w tym udziału.(...)
truskawa pisze:bo Dawidek Stachyra się podjarał, że jest fejmi
truskawa pisze:A co do mędrkowania na sektorze, wyraziłem głośno co o tym myślę już na miejscu, więc to samo mogę zrobić tutaj.

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]