Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Re: Motor Lublin-GTŻ Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Gratulacje dla chłopaków za wygrany mecz, to przede wszystkim. Martwi mnie bardzo postawa Dawida na nszym torze, nadal jest źle.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Problemem Karola nie jest "jego" dyspozycja, ale moim zdaniem, jego sprzetu. To nie sa giwery na I lige i rowniez uwazam, ze trzeba na Grudziadz powaznie zastanowic sie nad Camem.
Maxx pisze:Martwi mnie bardzo postawa Dawida na nszym torze, nadal jest źle.
Mnie też martwi. Choć bardziej niż jazda - chamskie zaintonowanie przez niego przyśpiewki "jesteśmy ch....".
Jak dla mnie dom może mieć w józkowie a CV przygotowywać pod dowolną drużynę w PL, ale takie zachowanie na - póki co - swoim torze jest żenujące.
$korzen$ pisze:Problemem Karola nie jest "jego" dyspozycja, ale moim zdaniem, jego sprzetu. To nie sa giwery na I lige i rowniez uwazam, ze trzeba na Grudziadz powaznie zastanowic sie nad Camem.
Z Camem (mimo, ze jestem jego zwolennikeim) tez sie robi ryzykownie, bo tor sie lekko pozmienial i obawiam sie ze bedzie pasowanie sie przez 3 biegi. Ale pocieszajace bylo to wczoraj, ze w ostatnich biegach bylo troche scigania.
katte pisze:chamskie zaintonowanie przez niego przyśpiewki "jesteśmy ch....".
Jak dla mnie dom może mieć w józkowie a CV przygotowywać pod dowolną drużynę w PL, ale takie zachowanie na - póki co - swoim torze jest żenujące.
Nie mow, ze ta przyspiewke zaintonowal wczoraj w Lublinie
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Dobromir pisze:Karol jechał dzisiaj bardzo bezbarwnie. Trzeba brać Woodwarda i tyle. Pary zestawiłbym tak:
Miśkowiak
Miesiąc
Woodward
Stachyra
Jeleniewski
Borowicz
Łukaszewski
Moim skromnym zdaniem tak właśnie powinien wyglądać skład na Grudziądz, dokładnie takie ustawienie.
katte pisze:chamskie zaintonowanie przez niego przyśpiewki "jesteśmy ch....".
Dawid już za tą przyśpiewkę musiał się tłumaczyć kibicom w Grudziądzu. Oni też myśleli, że śpiewając ją, w ten sposób obraża miejsce, w którym się znajduje.
Natomiast Dawid tą przyśpiewkę (jak tłumaczył) interpretuje dokładnie tak: "Nie ważne gdzie jesteśmy, dobrze się bawimy".
W meczu z Grudziądzem zrobią różnice juniorzy, jeśli Łukaszewski z Borowiczem zrobią razem 9pkt lub więcej to jestem spokojny o wygraną.
Juniorzy z całą pewnością zrobią jak to ująłeś różnicę ale pozostaje zmartwienie pod tytułem "Dawid Stachyra i Karol Baran". Innymi słowy dwóch podstawowych zawodników, którzy z taką jazdą jak wczoraj mogą również zrobić różnicę, w sensie negatywnym.
MOTOR LUBLIN
Karol nie jest podstawowym zawodnikiem, a juniorzy raczej nie zrobia 9 punktow, skoro na cienkim Dauga zrobili 6+2.
Skoro Karol w ostatnich kilku meczach startował to trudno nie nazwać go podstawowym zawodnikiem. Jeśli o juniorach mowa to uważam, że stać ich na dobry wynik, Borowicz robi postępy i jego jazda zaczyna naprawdę dobrze wyglądać.
MOTOR LUBLIN
Owszem, Borowicz sie rozwija, robi nawet wiecej punktow, za to Lukszewski z poziomu 2,50/bieg w Lublinie, spadl wczoraj na 1,00.
jerry78 pisze:Dawid już za tą przyśpiewkę musiał się tłumaczyć kibicom w Grudziądzu. Oni też myśleli, że śpiewając ją, w ten sposób obraża miejsce, w którym się znajduje.
Bo zasadniczo tam gdzie to śpiewamy, czyli tylko na wyjazdach i do tego nie na każdym, ten wydżwięk obraźliwy jest odpowiedni i często zamierzony. Natomiast niedopuszczalne było intonowanie tego wczoraj. Razem z tym wywiadem wyszedł spory weekendowy niesmak
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
truskawa pisze:jerry78 pisze:Dawid już za tą przyśpiewkę musiał się tłumaczyć kibicom w Grudziądzu. Oni też myśleli, że śpiewając ją, w ten sposób obraża miejsce, w którym się znajduje.
Bo zasadniczo tam gdzie to śpiewamy, czyli tylko na wyjazdach i do tego nie na każdym, ten wydżwięk obraźliwy jest odpowiedni i często zamierzony. Natomiast niedopuszczalne było intonowanie tego wczoraj. Razem z tym wywiadem wyszedł spory weekendowy niesmak
Otóż to właśnie.
Swoją drogą Tadek nie miał problemów z doborem przyśpiewkowego repertuaru
Cooper pisze:
Nie mow, ze ta przyspiewke zaintonowal wczoraj w Lublinie![]()
niestety tak
Brakuje tutaj zgromadzonym poczucia humoru
Dawidowi zaś nie brakuje to przecież było celowe,że tak powiem dla JAJ ale nie każdy to wyłapał i wychodzi kupa 
- rafal13056
jakie mamy szanse ze wygramy w gnieznie ? bo to raczej jest nie osiagalne i tak mamy 3 miejsce o nic lepszego nie powalczymy ...
I właśnie do tego od jakiegoś czasu zmierzałem,że 3 miejsce wcale dla beniaminka ligi nie jest miejscem złym. Nie przynosi nam to wstydu a raczej odwrotnie to bardzo dobry wynik składem który większośc spisywała na spadek z ligi.
Wiem doskonale co większość powie "ale jest okazja... itd" owszem wszak bądźmy realistami i serio zacznijmy sie cieszyć tym co mamy.
ps.jak za rok w elidze wejdzie KSM to okaże się,że 1 liga będzie mocniejsza niż eliga więc dla mnie osobiście mogą wcale nie wchodzić bynajmniej jeszcze nie teraz.
Wiem doskonale co większość powie "ale jest okazja... itd" owszem wszak bądźmy realistami i serio zacznijmy sie cieszyć tym co mamy.
ps.jak za rok w elidze wejdzie KSM to okaże się,że 1 liga będzie mocniejsza niż eliga więc dla mnie osobiście mogą wcale nie wchodzić bynajmniej jeszcze nie teraz.
- niespokojny
- Trener
GeloSMT pisze:Brakuje tutaj zgromadzonym poczucia humoruDawidowi zaś nie brakuje to przecież było celowe,że tak powiem dla JAJ ale nie każdy to wyłapał i wychodzi kupa
Nie kazdy lubi troli.
I właśnie do tego od jakiegoś czasu zmierzałem,że 3 miejsce wcale dla beniaminka ligi nie jest miejscem złym. Nie przynosi nam to wstydu a raczej odwrotnie to bardzo dobry wynik składem który większośc spisywała na spadek z ligi.
Tylko co daje to 3 miejsce? To samo co 4 i 5. Poki jest nadzieja, to trzeba wykorzystac wszystkie mozliwosci zeby osiagnac jak najwyzszy wynik, a nie pierdziec w stołek i byc z siebie zadowolonym, robiac sobie jaja ze wszystkiego jak leci. Kase na ta ''zabawe'' daja powazni ludzie i powazne firmy, z takim podejsciem jak twoje to gowno zobaczysz w przyszlym sezonie a nie jakies wieksze dziengi. Nawet Darek sie juz opamietał i spiewa inaczej.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Żebyś tylko tego "gówno zobaczysz" nie musiał odszczekać po awansie jak się okaże,że w Lublinie na elige nie ma kasy i degradacja do 2 ligi 
GeloSMT pisze:Brakuje tutaj zgromadzonym poczucia humoruDawidowi zaś nie brakuje to przecież było celowe,że tak powiem dla JAJ ale nie każdy to wyłapał i wychodzi kupa
No tak, tylko o ile Dawid zyskal duzo intonujac to w niezbyt lubianym Grudziadzu, to odgrzewajac ten zart wczoraj, na naszym lubelskim stadionie, w meczu dedykowanym M. Stypule, raczej kolejnych "lajkow" nie zebral...
Pomijajc fakt, ze to przyspiewka calkowicie "wyjazdowa".
trudno ocenić na ile wywiad po memoriale był autoryzowany przez Dawida, na ile był "życzeniowy" przez redaktora z Rzeszowa i jakie w końcu padły słowa, ale jeżeli rzeczywiście były takie jak wypowiedział Dawid - to widocznie miał po prostu słabszy weekend. Puścił bąka którego ciężko wywietrzyć. Jak widać kilka razy
GeloSMT pisze:składem który większośc spisywała na spadek z ligi.
wiekszosc przed rozpoczaciem sezonu pisala, ze mamy sklad na 3 miejsce w lidze oraz napedzenia stracha ekipom z Gniezna i Grudziadza, wiec nie wiem o czym piszesz, zreszta juz od paru miesiecy nie wiem o czym piszesz, czyta sie te Twoje wypociny strasznie ciezko i jestem przekonany, ze nie jest to tylko moje zdanie
METHANOL ADVENTURE TEAM
Tu jak ulał pasuje znany tekst z minimalną modyfikacją:
"Pisać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi, jak co komu wychodzi. Czasami człowiek musi, inaczej się udusi, uuu."
"Pisać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej, ale nie oto chodzi, jak co komu wychodzi. Czasami człowiek musi, inaczej się udusi, uuu."
Każdemu jego Everest...
pisać każdy może - ale nie każdy powinien - ze śpiewem jest podobnie 
Ale czasami człowiek musi, inaczej się udusi 
Każdemu jego Everest...
...inaczej nie ma brechty pokochałem "ten" rodzaj rozrywki przyznaje się 
Niestety.