Na około 10 minut przed planowanym rozpoczęciem na trybunach znajduje się około 6 tysięcy fanów.
Czyli mają bardzo duży nadkomplet
Na około 10 minut przed planowanym rozpoczęciem na trybunach znajduje się około 6 tysięcy fanów.
- Prezes GTŻ Grudziądz Zbigniew Fiałkowski za publiczne krytykowanie decyzji sędziego został ukarany karą pieniężną w wysokości 5.000 zł.
- Kierownik zawodów GTŻ Grudziądz Tomasz Gościniak za nie wykonywanie poleceń sędziego otrzymał karę pieniężną w wysokości 1.000 zł.
- GTŻ Grudziądz uznano także winnym wznoszenia przez kibiców wulgarnych i rażąco nieetycznych okrzyków, za co na klub nałożono karę pieniężną w wysokości 3.000 zł.
- GKSŻ zobowiązała również GTŻ Grudziądz do naprawienia szkody powstałe w mieniu sędziego Ryszarda Bryły w wysokości 11.110,44 zł. O sprawie zniszczenia mienia sędziego Bryły pisaliśmy tutaj.
- kierownik startu GTŻ Grudziądz Wojciech Wawrzyniak za nie przekazanie informacji zawodnikom o wykluczeniu z biegu będzie musiał zapłacić 1.000 zł.
Dobromir pisze:Ja mam cichą nadzieje, że Gniezno przegra w Dugavpils. Wczoraj, mimo, że jechali o nic nie odpuszczali. Obawiam się tylko jednego, że Poważnyj nie trafi z przełożeniamii zrobi w tym meczu 3 pkt i Loko przegra.
Mad pisze:Dobromir pisze:Ja mam cichą nadzieje, że Gniezno przegra w Dugavpils. Wczoraj, mimo, że jechali o nic nie odpuszczali. Obawiam się tylko jednego, że Poważnyj nie trafi z przełożeniamii zrobi w tym meczu 3 pkt i Loko przegra.
Ty jesteś normalny czy grasz Bonda! Jakie Gniezno jechało o nic!
ravajas pisze:Grudziądz pojechał swoje.
EKSTRALIGA DLA LUBLINA TAKI BÓL...
Robson pisze:No czemu wstyd?? Dzieki nam Grudziadz zamiast ekstraligi ma taki ...uj ze ...uj
Cz@rek pisze:My w czarnej dupie?
W przyszłym roku to I liga bedzie ciekawsza niz Eksta! Przynajmniej pod względem regulaminów