Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Motor Lublin - GKM Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Dyskusje czas zacząć przed jak że ważnym spotkaniem.
Re: Motor Lublin-GTŻ Grudziądz 09.09.2012 godz.18:30
Wygrana Lublina za pewni praktycznie awans Gniezna, Grudziądz tak czy siak już praktycznie baraż zapewniony.
Hmm a o czym tu dyskutować. Musi być za trzy i już
Będzie to jednak cholernie trudne zadanie. Postępy zrobił Miesiąc a Łukaszewski się cofnął. Stachyra ciągle u nas się męczy. Mam nadzieję że dwa treningi odbędą się przed spotkaniem.
Po dzisiejszym meczu utwierdzam się, że na naszym torze Dawid "w Rzeszowie jest mój dom" Stachyra nie powinien jechać w parze z juniorem. Zaryzykowałbym ustawienie Miśka z juniorem.
Gelo ma zdecydowanie racje już nie pierwszy raz Stachyra przywiózł z juniorem 1-5 , Miśkowiak z juniorem , Stachyra z Woodwardem , Jeleń z Miesiącem.
Napewno przed meczem przydały by się dwa solidne treningi,oczywście trzeba zaprosić Cama bo Karol nawet w dzisiejszym meczu poza jednym biegiem nie błysnął.No i podejrzewam że zainteresowanie meczem będzie ogromne.Dawidowi ewidentnie nasz tor nie leży męczy się na nim cholernie.
Karol był dzisiaj bez mechanika i nie mógł sobie poradzić z silnikiem, który był baaardzo za mocny.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Karol jechał dzisiaj bardzo bezbarwnie. Trzeba brać Woodwarda i tyle. Pary zestawiłbym tak:
Miśkowiak
Miesiąc
Woodward
Stachyra
Jeleniewski
Borowicz
Łukaszewski
Miśkowiak
Miesiąc
Woodward
Stachyra
Jeleniewski
Borowicz
Łukaszewski
Jeleń to też zły pomyśł z juniorem,zresztą u nas każdy senior jak wyjdzie z juniorem na 5-1 to zero pomocy,zostawiają młodych w tyłach i niech się sami martwią.
Innej opcji za bardzo nie ma. Widać, że para Misiek-Miesiąc od kilku meczy się sprawdza i nie zmieniałbym tego.
Moze sie naraze ale za Karola widze tylko Cama w parze z Danielem innej opcji nie widzę,jesli chcemy walki o E-lige.
Dla mnie zadne tłumaczenie ze brak mechanika i takie tam ble ble powiedzmy sobie szczerze Karol nie istnieje,brak mechanika hahah co to za tłumaczenie z tak wymagającym rywalem jak dziś
Dla mnie zadne tłumaczenie ze brak mechanika i takie tam ble ble powiedzmy sobie szczerze Karol nie istnieje,brak mechanika hahah co to za tłumaczenie z tak wymagającym rywalem jak dziś
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Nie wiem czy ze swoim mechanikiem na 100% by sobie z tym poradzili ;] po prostu silnik dziś był dziki i nawet na najmniejszej zębatce wciąż był zbyt mocny i nie kleiło.
Naczelny obrońca Karola Barana.
- Gelo
- Leszek Demski