Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Ogladalem, acz nie slyszalem:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
meesha pisze:BTW - rozwalił mnie Darżynkiewicz tym tekstem o januszach
Darzynkiewicz mowil o frekwencji na MotoArenie i powiedzial cos w stylu, ze 'w sporcie zuzlowym nie brakuje kibicow sukcesu, niedzielnych kibicow, czy tez tzw. januszy, no ale miejmy nadzieje, ze januszy na stadionie nie ma'
meesha pewnie lepiej pamieta, wiec niech mnie poprawi : P
METHANOL ADVENTURE TEAM
istred pisze:mikas pisze:Dobra konczymy, bo ja podalem też tylko moj tok rozumowania, ale nie jestem jego pewny na 100%, podpytam mądrzejszych ode mnie i od Torsena jak to interpretują, jak wygląda praktyka i dam znac Torsenowi na PW
Nie na PW tylko tutaj. Wbrew pozorom są osoby, które to interesuje
Ps. Podzielam zdanie Mikasa
Żeby zakonczyc temat. Rozmawialem z kilkoma prawnikami (nie magistrami prawa
Mam pytanie. Czy gdzieś w TV będzie transmitowany jutrzejszy finał DMŚJ? Z góry dzięki za odpowiedź.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
na tvp lublin zuzel 
Nie będzie.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Finalnie okazalo sie, ze TVNy nakreca epizod na MotoArenie, tylko ze statystami 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
No i git. Zrobi się sztuczny tłok w jednym sektorze i klaps! 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
A miala byc stracona szansa i pomor swin
TVN zaprasza wszystkich chetnych, mozna sie przysluzyc megapromocji speedwaya i Torunia. Jedzie ktos z marketingowych

TVN zaprasza wszystkich chetnych, mozna sie przysluzyc megapromocji speedwaya i Torunia. Jedzie ktos z marketingowych
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
A nie łaska zajrzeć stronę wcześniej?
Hayden pisze:Czy itvl bedzie na piatkowych parach w Lesznie ?
harry pisze:Nie będzie.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Hayden pisze:Czy itvl bedzie na piatkowych parach w Lesznie ?
harry pisze:Nie będzie.
5 postow wczesniej...
edit: goddamn, Meesha 2
Zastanawiam się, dlaczego nie ma w ogóle tematu ustawienia na Krakowskim telebimu na mecz z Gnieznem... Mam nadzieję, że się pojawi od razu po zwycięstwie z Grudziądzem 
A co na tym telebimie ma być wyświetlane? Sportowefakty.pl? 
No nie gadaj
. iTVL zrobi wszystko, żeby pojechać do Gniezna jak wygramy z Grudziądzem i ostatni mecz będzie decydował o awansie.
Pomysł NervGal'a warty podchwycenia.
Pomysł NervGal'a warty podchwycenia.
Krrwa, zapomniałem, że to buractwo wymaga jakiejś absurdalnej kasy za transmisję... Pytanie do itvl: nie będziecie negocjować? W transmisjach pojawiają się reklamy, publika też na bank by dopisała, a nuż się zwróci z nawiązką?
Jednak będzie możliwość obejrzenia finału MPPK za opłatą
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/30882 ... inalu-mppk
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/30882 ... inalu-mppk
ktos ostro szarzuje po torze teraz 
Na SportKlubie leci finał DMŚJ z Gniezna