30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
michalw

#276 Postautor: michalw » 25 maja 2004, o 21:29

$korzen$ pisze:W innym temacie (nasi w startach zagranicznych). Co do Piszcza, masz racje jestem jego wielkim fanem i mimo ze moze mu nie idzie jestem pewien ze jeszcze nie raz wygra Lublinowi mecz. A ty bys troche szacunku okazal bo narazie poziomem bije waszych (poza jedrzejakiem i klingbergiem) na lep.

na lep na muchy????? nie oorzekaj o poziomie zawodnikow po jednym udanym meczu!! Bedzie mogl sie wykazac w niedziele stawiam wynik 41 49. Co do juniorów.....to niewiele brakowalo a w polfinale MMPPK szczeki by wam pospadaly a wynosicie sie z nimi do poziomu conajmniej czołówki ekstraligi!! Przeciez oni by NIC w gdansku nie pomogli, podobnie teraz NIC was nie uchroni przed porażką z gdanskiem. Poki co macie druzynę mogącą z gdanskiem zrobic 27 pkt a nie pokonac gdansk, wiec nie rob z was nie wiadomo jakiego mocnego zespolu. Mocne to wy macie tylko te kraty i dziury na torze.

maloh
Szkółkowicz

#277 Postautor: maloh » 25 maja 2004, o 21:41

michalw pisze:zobaczymy kogo w niedziele bedzie piszczo robił :lol: :lol: , przytaczacie wyniki Jedrzejaka z anglii, a gdzie wyniki Piszcza???? :?: :?: :?:

ja wiem że Kenneth wraca do formy :)
4. Kenneth Bjerre 14 (3,2,3,2,3,1)

a na rozkładzie miał :
III. Bjerre, Norris, Svab, Kylmakorpi [4:2 | 10:8]
V. Schields, Bjerre, Svab, Ostergard [3:3 | 16:4]
VIII. Bjerre, Schlein, Ostergard, Ljung [5:1 | 29:19]
IX. Lyons (złota rezerwa), Bjerre, Moore, Svab (w) [2:7 | 31:26]
XIV. Bjerre, Kylmakorpi, Schlein, Moore [4:2 | 47:40]
XV. Schields, Norris, Bjerre, Screen [1:5 | 48:45]

może nie potentaci , ale to Anglia :)

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#278 Postautor: Gelo » 25 maja 2004, o 22:06

Bedzie mogl sie wykazac w niedziele stawiam wynik 41 49. Co do juniorów.....to niewiele brakowalo a w polfinale MMPPK szczeki by wam pospadaly a wynosicie sie z nimi do poziomu conajmniej czołówki ekstraligi!! Przeciez oni by NIC w gdansku nie pomogli, podobnie teraz NIC was nie uchroni przed porażką z gdanskiem. Poki co macie druzynę mogącą z gdanskiem zrobic 27 pkt a nie pokonac gdansk, wiec nie rob z was nie wiadomo jakiego mocnego zespolu. Mocne to wy macie tylko te kraty i dziury na torze.

Stary, co i komu chcesz udowodnic? Mamy drużynę jaką mamy. Jeżeli TŻ albo Gorzów nie wygra z Wybrzeżem to nikt nie wygra, a juz na pewno nie wasza drużyna. A poza złośliwosciami, co masz do zaoferowania na forum? Może nie jestesmy mocni ale na Was nawet w Ostrowie wystarczy.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#279 Postautor: Jinxsior » 25 maja 2004, o 22:10

michalw pisze:
na lep na muchy????? nie oorzekaj o poziomie zawodnikow po jednym udanym meczu!! Bedzie mogl sie wykazac w niedziele stawiam wynik 41 49. Co do juniorów.....to niewiele brakowalo a w polfinale MMPPK szczeki by wam pospadaly a wynosicie sie z nimi do poziomu conajmniej czołówki ekstraligi!! Przeciez oni by NIC w gdansku nie pomogli, podobnie teraz NIC was nie uchroni przed porażką z gdanskiem. Poki co macie druzynę mogącą z gdanskiem zrobic 27 pkt a nie pokonac gdansk, wiec nie rob z was nie wiadomo jakiego mocnego zespolu. Mocne to wy macie tylko te kraty i dziury na torze.

Chcialem ci tylko przypomniec,ze gdyby nie Jelenewski to twoi wspaniali juniorzy zapierdalali by piechota na stadiaon na MMPPK.
Wracajac do naszego stadionu...chcialbys miec taki, bo to co widze na filmikach kreconych z waszej trybuny wola o pomste do nieba.
Jestem mocno ciekawy co ciekawego tu napiszesz jak w niedziele wygramy.
Ostatnio zmieniony 25 maja 2004, o 22:12 przez Jinxsior, łącznie zmieniany 1 raz.

Sober
Senior

#280 Postautor: Sober » 25 maja 2004, o 22:11

maloh pisze:
michalw pisze:zobaczymy kogo w niedziele bedzie piszczo robił :lol: :lol: , przytaczacie wyniki Jedrzejaka z anglii, a gdzie wyniki Piszcza???? :?: :?: :?:

a na rozkładzie miał :

Widzisz - akurat Schields jest z Australii :twisted: I tu sie potwierdza Twoja znajomość żużla. :) Peter by wykręcił tam z palcem w ***** komplet więc jeśli chodzi o stranieri to nam do pięt nie dorastacie.

Awatar użytkownika
michalw

#281 Postautor: michalw » 25 maja 2004, o 22:32

Wracając do NASZEGO stadionu. Byłeś??? Widziałeś??? Stałeś??? Siedziałeś???? Słyszałeś????? Przyjedź i zobacz sam. I wtedy wołaj o pomstę do nieba. Takiie macie podejscie: jak my nie wygramy to juz nikt nie wygra. Swiadczy to o zadufaniu i zbytniej pewności siebie. Na razie jeszcze nie wygraliscie, wiec jak wygracie to sie dopiero wypowiem, a złosliwosci to są raczej z waszej strony. Obiektywien patrząc to tak: dwa wymeczone zwyciestwa w tym jedno fuksem plus jedno ze startem, co mowi samo za siebie plus jedno z "kelnerami" nie są to powody do tekstów typu : jak nie my to juz nikt :lol: :lol: . My w lidze nie brylujemy, ale przynajmniej sie nie wywyzszamy pod niebiosa. A tu znowu "Peter by....." w gdybaniu to poziom macie ekstraligowy!!!

maloh
Szkółkowicz

#282 Postautor: maloh » 25 maja 2004, o 22:46

Manback pisze:
maloh pisze:

a na rozkładzie miał :

Widzisz - akurat Schields jest z Australii :twisted: I tu sie potwierdza Twoja znajomość żużla. :) Peter by wykręcił tam z palcem w ***** komplet więc jeśli chodzi o stranieri to nam do pięt nie dorastacie.

moja znajomość ? naucz sie czytać ze zrozumieniem najpierw - to jest Anglia - znaczy angielskie tory i ich specyfika. Bjarre nie ma tylu lat co Peter i tyle doświadczenia , więc o co ci chodzi ?
Zobacz co pisali grudziądzanie , rzeszowiaki , gorzowiaki itd. o Kargerze - wszystkim udowodnił że wie jak sie jeździ i przypadkowo takiej średniej nie ma.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#283 Postautor: GIGI » 25 maja 2004, o 22:55

Proponuję skończyć ( tzn ignorować posty Michalaw) ten gościo wyraźnie szuka zaczepki a to nie o to tu biega

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#284 Postautor: grzesieck » 25 maja 2004, o 23:04

Dlaczego cholera moj post zostal skasowany???Co tu sie qrwa dzieje?Posty zaczelismy kasowac?I to nie tylko w tym temacie...w tym o plakatach rowniez ktos wypieprzyl mojego posta :evil:
METHANOL ADVENTURE TEAM

harry
Trener

#285 Postautor: harry » 25 maja 2004, o 23:47

Dawid zdał dzisiaj ustny polski na 4! Podobno zaczął dzisiaj chodzić??? Cholera! Może za wcześnie?

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#287 Postautor: Gelo » 25 maja 2004, o 23:53

michalw pisze:Wracając do NASZEGO stadionu. Byłeś??? Widziałeś??? Stałeś??? Siedziałeś???? Słyszałeś????? Przyjedź i zobacz sam.

Byłem, siedziałem, słyszałem - i woła o pomstę do nieba.
Takiie macie podejscie: jak my nie wygramy to juz nikt nie wygra.

Nie przekłamuj - napisałem, że jeszcze Gorzów może wygrać. I tak właśnie jest.
Swiadczy to o zadufaniu i zbytniej pewności siebie.

Bzdura. Świadczy o realnym podejściu do sprawy. Jeżeli my przegramy z Wybrzeżem, co jest możliwe - Wy przegracie tym bardziej. A to dlatego, że jesteśmy po prostu lepsi od Ostrowa.
Obiektywien patrząc to tak: dwa wymeczone zwyciestwa w tym jedno fuksem plus jedno ze startem, co mowi samo za siebie plus jedno z "kelnerami" nie są to powody do tekstów typu : jak nie my to juz nikt

Życzę Wam żebyście fuksem wygrali w Rzeszowie, ale niestety, za fuks uznam 35 punktów. I jeszcze raz powtórze, jak nie my LUB GORZÓW to w tym roku nikt z Wybrzeżem nie wygra.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#288 Postautor: GIGI » 26 maja 2004, o 01:10

Gawrzyk pisze:19 lat to nie za wczesnie zeby zaczac chodzic ;]
moze zdazy na wybrzeze.

zdąży czy nie zdąży , wiele to nie zmieni , Jabłońskiemu raczej rady nie da ;) NIe ma co chłopaka męczyć , lepiej niech się wykuruje dobrze

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#289 Postautor: Maxx » 26 maja 2004, o 08:06

michalw pisze:człowieku chyba cie zaślepia gwiazda piszcza!!!! to po meczu w gdansku narzekał na sprzęt(z ostrowem był szybki, wiec ciekawe co sie stalo???)a ty mi tu wyjezdzasz z ligą angielską. Przegrałeś zakład pionku bo akurat byłem w lublinie i widziałem zarówno kelnerów jak i wasze gwiazdy. I nie porównuj jedrzejaka z piszczem, bo Tomek umie sie przynajmniej przyznać ze był słabszy, a nie zwala winę na sprzęt. I znowu kolejny "gdybacz" sie włączył. Pogdybacie sobie znowu w niedziele wieczorem :lol: :lol: .

Człowieku zobaczymy którą lokatę zajmie Ostrów po rundzie zasadniczej i wtedy pogadamy. A poza tym człowieku nie odpowiedziałeś na moje pytanie, choc przyznaję nie należało ono do tych łatwych, ale może powiesz łaskawie, gdzie jest miejsce Ostrowa po tym jak dostał baty w Lublinie, skoro twoim zdaniem wyjazdowe przegrane pokazują, "gdzie jest czyje miejsce"?
I nie ma sie co licytować kto z dwójki Piszcz-Jędrzejak jest lepszy, bo jak dotąd w lidze w bezpośrednich pojedynkach tej dwójki górą jest Piszczyk i o czym chcesz tu dyskutować?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#290 Postautor: $korzen$ » 26 maja 2004, o 08:55

michalw pisze:
$korzen$ pisze:W innym temacie (nasi w startach zagranicznych). Co do Piszcza, masz racje jestem jego wielkim fanem i mimo ze moze mu nie idzie jestem pewien ze jeszcze nie raz wygra Lublinowi mecz. A ty bys troche szacunku okazal bo narazie poziomem bije waszych (poza jedrzejakiem i klingbergiem) na lep.

Czlowieku ile ty msaz lat !? , popatrz na to ze nerwy byly w naszej ekipie podczas tych zawodow dlatego ze Dawid doznal kontuzji i Jelen musial walczyc w pojedynke. Przed wypadkiem Dawida nie mieliscie zadnych szans i nie nawiazywaliscie zadnej walki czlowieku pojmij to w koncu.
Zrzera cie to ze wydaliscie w cholere kasy a wasze gwiazdy jezdza jak kelnerki !?, ciekaw jestem co powiesz jak wygramy z Gdanskiem. Byliscie, jestescie i narazie bedziecie slabsi od nas !! widzi to cala zuzlowa Polska poza wami ostrowianie. Jak sam widzisz wydac pieniadze to nie sztuka.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#291 Postautor: istred » 26 maja 2004, o 10:08

Darujcie sobie juz te klotnie, albo przeniescie sie na osobny temat. To jest temat o meczu z Gdanskiem i wiekszosc osob nie chce tutaj czytac tego co wypisujecie.

Do ludzi z Ostrowa i Rzeszowa:
Po co wypisujecie te bzdury ? Co chcecie tym osiagnac ? A moze nie macie co robic... ? Ja proponuje walenie pingwina. :twisted:

Awatar użytkownika
rafal

#292 Postautor: rafal » 26 maja 2004, o 11:49

Zobaczymy co ci niesamowici ultrasi z gdańska przygotują.

Oj przygotują , przygotują napewno będzie kolorowo na trybunach a dla was kolorowo ale na torze.

Awatar użytkownika
michalw

#293 Postautor: michalw » 26 maja 2004, o 12:32

gelo byles moze 5 lat temu i do tego narabany wiec g....... wiesz jak stadion wyglada w tej chwili.....zapewniam cie ze jest o niebo lepszy od waszego. Po kilku meczach stwierdzacie ze jestescie lepsi......nie badzcie smieszni. Taki rzeszów jesli bedzie w pelnym skladzie moze wam jeszcze pokazac na waszym torze kto jest lepszy, o gorzowie i gdansku nie wspomne. Mnie spokojnie wystarczy jesli sie w tym sezonie utrzymamy, bedzie 4 to juz spoko. Wy natomiast przymiezacie sie do barazy ba do ekstraligi nawet :D . Zobaczymy na koniec rundy zasadniczej.

procent

po ile bilety??

#294 Postautor: procent » 26 maja 2004, o 13:06

Hejka!! pozdro dla Kibicow TZ Lublin!!! Mam male pytanko, po ile bilet normalny, ulgowy i program na zawody?? Do zobaczenia na meczu w niedziele!!! 8)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#295 Postautor: Talib » 26 maja 2004, o 13:17

Wiesz co michalw zadbaj o codzienne regularne wypróżnianie to może będzie w Tobie mniej złości i zajadłości.

"Po kilku meczach stwierdzacie ze jestescie lepsi......nie badzcie smieszni. "

Przypominam Ci znawco, że Lublin wygrał z Ostrowem 56 do 34 i dopóki w rewanżu nie wygracie różnicą większą niż 22 punkty jest drużyną lepszą. Jeżeli takie argumenty do Ciebie nie przemawiają, to ... kto tu jest śmieszny.

"gelo byles moze 5 lat temu i do tego narabany wiec g....... wiesz jak stadion wyglada w tej chwili.....zapewniam cie ze jest o niebo lepszy od waszego. "

Ja kolego byłem na tym waszym stadionie dokładnie 13 lipca zeszłego roku. Chodziłeś już wtedy na żużel :) ? No rzeczywiście Maracana i Wembley się nie umywają. Nie zauważyłem nic lepszego od stadionu w Lublinie, kategoria podobna.

"Taki rzeszów jesli bedzie w pelnym skladzie moze wam jeszcze pokazac na waszym torze kto jest lepszy, o gorzowie i gdansku nie wspomne. Mnie spokojnie wystarczy jesli sie w tym sezonie utrzymamy, bedzie 4 to juz spoko. "

Masz zadatki na całkiem niezłego proroka, musisz jeszcze tylko zorganizować sobie wyznawców, którzy w te rewelacje uwierzą.

I wiesz co na koniec chłopie drogi, pisz ten swój Ostrów z wielkiej litery, bo to w końcu nazwa własna i do tego Twojego rodzinnego miasta.

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#296 Postautor: piwo__ » 26 maja 2004, o 13:23

michalw pisze:gelo byles moze 5 lat temu i do tego narabany wiec g....... wiesz jak stadion wyglada w tej chwili.....zapewniam cie ze jest o niebo lepszy od waszego. Po kilku meczach stwierdzacie ze jestescie lepsi......nie badzcie smieszni. Taki rzeszów jesli bedzie w pelnym skladzie moze wam jeszcze pokazac na waszym torze kto jest lepszy, o gorzowie i gdansku nie wspomne. Mnie spokojnie wystarczy jesli sie w tym sezonie utrzymamy, bedzie 4 to juz spoko. Wy natomiast przymiezacie sie do barazy ba do ekstraligi nawet :D . Zobaczymy na koniec rundy zasadniczej.

Ty jestes bez kitu slepy... HAHAHAHA... Wszyscy pisza ze TÅ» jest lepszy od Ostrowa a ty wypisujesz tu o Rzeszowie i Gorzowie... Nie pisz juz lepiej bo to nie ma sensu... buahahaha... Pozdro...

Hejka!! pozdro dla Kibicow TZ Lublin!!! Mam male pytanko, po ile bilet normalny, ulgowy i program na zawody?? Do zobaczenia na meczu w niedziele!!!

normalny bodajze 16
ulgowy 11
bilet 2
MOTORLUBLIN

maloh
Szkółkowicz

#297 Postautor: maloh » 26 maja 2004, o 13:55

Manback - więc czemu Peter nie zrobił kompletu w Gorzowie ? po za tym Keneth jest 2 obcym w Wybrzeżu - więc nie porównój go do Stefaniego bo mi sie zajady robią ! nauczyłeś sie już czytać ze zrozumieniem ?

Gawrzyk - znalazłeś ten mój wpis o burakach ? nie sądze , więc wyszło że to Ty nim jesteś

Awatar użytkownika
michalw

#298 Postautor: michalw » 26 maja 2004, o 14:27

dziwne podejscie do sprawy, my wygralismy np z rzeszowem i grudziądzem i nikt nie uwaza ze jestesmy od nich lepsi. Kto jaki jest to sie okaze na koniec sezonu. Stadion tej samej kategorii......... :lol: :lol: a to dobre. U nas po 1 jest na czym usiąśc, po 2 słychac cokolwiek z tego co mowi spiker i nie demontują głośnikow w obawie przed kradziezą, po 3 te kraty to juz w ogole porazka........Patrzycie na druzyny przez pryzmat jdenego meczu to swiadczy tylko o jednym, macie klapeczki na oczach. spadną wam po 3 kolejnych meczach. My wcale nie musimy z wami 22 pkt wygrywac zeby byc lepszymi. Tłumaczenia beda potem (juz są zresztą)ze ten czy tamten ma kontuzje, dziwne, bo ze strony rzeszowa takie tłumaczenia jakos do was nie przemawiają, Wystarczy spojrzec na to ze np. z trojana robicie conajmniej przeciętniaka, a on sam w gorzowie zrobił prawie tyle pkt co cala wasza druzyna poza karlssonem. Za to z piszcza po jednym udanym meczu robicie wielkiego lidera ekstraligi, który juz w nastepnym meczu tłumaczy ze sprzet mu nie gra.....Popatrzcie na jego wyczyny w anglii i na srednią biegową ze wszystkich dotychczasowych meczów. I poczekajcie jeszcze do konca sezonu i wtedy oceniajcie kto jest lepszy a kto gorszy.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#299 Postautor: Gelo » 26 maja 2004, o 14:28

michalw pisze:gelo byles moze 5 lat temu i do tego narabany

bylem 2 lata temu, a co do drugiego - hm. na trzeźwiaka nie da się przejechac takiej odległości :D. ale tak źle nie było. Czyj stadion jest ładniejszy to kwestia gustu, ja na pewno bym się nie zamienił.
Po kilku meczach stwierdzacie ze jestescie lepsi......nie badzcie smieszni.

To raczej Ty jestes smieszny. bo nie po kilku meczach a po całej rundzie - to raz, po meczu w Lublinie nie można uważać inaczej - to dwa, niewiadomo do czego zmierzasz swoimi wywodami, bo chyba nie chcesz nikomu wmówić że macie lepszą drużynę - to trzy, to jest wątek o meczu z Gdańskiem - to cztery.
Taki rzeszów jesli bedzie w pelnym skladzie moze wam jeszcze pokazac na waszym torze kto jest lepszy

Chyba od niedawna chodzisz na żużel, żeby takie banialuki wypisywac