Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
Nie byli braćmi z tego co mi wiadomo 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Myślałam, że byli braćmi. Autor przytoczonego przeze mnie tekstu z tego co doczytałam pracował w Polonii Bydgoszcz i jako młodszy sędzia żużlowy w Anglii w latach 2009/2010. Nie mam pojęcia, czy to ten Kalinowski z Inter Polanu.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2012, o 17:55 przez Bozena, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ten, żartowałem ino. Jak widać Kalinowskich Jarków przy żużlu jak mrówków. A i w PSL-u ich oczywiście nie brak 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
to Twoje "ino" to myslalem, ze zart, zgrywa, ale moze jednak PSL? 
PS. Skad oryginalnie pochodzisz?
PS. Skad oryginalnie pochodzisz?
Oryginalnie? Z Lublina, a konkretnie z Kruczkowskiego jeśli to ma znaczenie 
Jakby nie patrzec, spod samiuskich Tater :]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
meesha pisze:Oryginalnie? Z Lublina
No to u nas sie tak nie gada
ino => tylko ?
Ino sie nie łobraź na te różności żużlowe
Obczajcie jaki wariat 
05.08. Leicester - Edinburgh (PL): Craig Cook 14 (3,2,3,3,3)
08.08. Somerset - Edinburgh (PL): Craig Cook 13 (3,3,1,3,3)
09.08. Sheffield - Edinburgh (PL): Craig Cook 15 (3,3,3,3,3)
10.08. Edinburgh - Somerset (PL): Craig Cook 15 (3,3,3,3,3)
11.08. Edinburgh - Newcastle (PL): Craig Cook 15 (3,3,3,3,3)
13.08. Belle Vue - Lakeside (EL): Craig Cook 11+1 (2*,3,3,3,u)
No i chyba się kontuzjował bo od tamtej pory nie jeździ :/ Wiem, że to tylko cienka angielska liga (w większości druga), ale taka seria w kilka dni i na 5 różnych torach nie zdarza się często
05.08. Leicester - Edinburgh (PL): Craig Cook 14 (3,2,3,3,3)
08.08. Somerset - Edinburgh (PL): Craig Cook 13 (3,3,1,3,3)
09.08. Sheffield - Edinburgh (PL): Craig Cook 15 (3,3,3,3,3)
10.08. Edinburgh - Somerset (PL): Craig Cook 15 (3,3,3,3,3)
11.08. Edinburgh - Newcastle (PL): Craig Cook 15 (3,3,3,3,3)
13.08. Belle Vue - Lakeside (EL): Craig Cook 11+1 (2*,3,3,3,u)
No i chyba się kontuzjował bo od tamtej pory nie jeździ :/ Wiem, że to tylko cienka angielska liga (w większości druga), ale taka seria w kilka dni i na 5 różnych torach nie zdarza się często
Czytam po łepkach
Kto jest z Kruczkowskiego?
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
No raczej nie Craig Cook 
meesha pisze:No i chyba się kontuzjował bo od tamtej pory nie jeździ :/ Wiem, że to tylko cienka angielska liga (w większości druga), ale taka seria w kilka dni i na 5 różnych torach nie zdarza się często
Skoro tak Cię to interesuje news z 17.08.:
"Craig fell in his second ride at Matthew Wethers Testimonial and withdrew from the meeting with a wrist injury."
źródło: http://www.cookieracing.com
Czas na zmiany :]
Zaraz po tym jak to napisałem to sam sobie znalazłem tę stronkę i informację, ale już mi się nie chciało edytować więc zostało jak było 
To ten nasz Cookie z CF?
To ten nasz Cookie z CF?
Hasał, hasał, aż go w koncu ktos w plot wsadzil ;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Ale Gorzów będzie miał lipę jak potwierdzą złamanie nogi u Zmarzlika
Istnieje zagrożenie, że za rok znów trzeba będzie jechać do Rawicza :/ Trzeba jednak z tej ligi spierdzielać jak najszybciej 
choć występował w Lublinie tylko przez trzy lata.
Cztery panie Janie kochany, cztery...
Prawdopodobnie lubelski sędzia Lis strzelił dziś gafę roku -źle policzony KSM Tarowa i zawody mają być powtórzone w czwartek.Ciekawe kto koszta pokryje-straty za bilety 15.000 kibiców ,gaże dla zawodników itp. ?
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
Moze geniusze, ktorzy pisza regulaminy? Kurde, ja tam sie nie dziwie - milion zmian, ciagle kruczki, zmiany, itp. Teoretycznie to prosty sport - 4 kolka w lewo i wszystko jasne. W praktyce - nawet sedzia nie jest w stanie opanowac tych wszystkich genialnych wymyslow.
A co do kosztow, itp. - wystarczylo przeciez ciut dobrej woli z obu stron. Gdyby torunianie, tarnowianie i sedzia wspolnie powiedzieli "6 min to nie spoznienie, jedziemy", to nie byloby cyrku.
A co do kosztow, itp. - wystarczylo przeciez ciut dobrej woli z obu stron. Gdyby torunianie, tarnowianie i sedzia wspolnie powiedzieli "6 min to nie spoznienie, jedziemy", to nie byloby cyrku.
Regulamin jaki jest kazdy widzi, ale kto jak nie sedzia powinien w takich sytuacjach miec go w malym palcu? Za to mu placa i to jest zasadniczo jego jedyny obowiazek. Znac regulamin i go przestrzegac.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Niewątpliwy plus pozostania w pierwszej lidze będzie brak takich problemów
Oby tylko sponsorzy dopisali i mozna szalec lepiej niz w Ekstralidze
Oby tylko sponsorzy dopisali i mozna szalec lepiej niz w Ekstralidze
Nie wiem czy ktoś już wspomniał o wątku lubelskim w meczu Toruń - Tarnów. Szkoda trochę Piotrka Lisa w końcu to "nasz" lubelski sędzia i jest on wydaje mi się jednym z lepszych arbitrów a tu teraz taka wtopa. Mam nadzieje, że to nie przekreśli jego dalszej kariery.
W praktyce - nawet sedzia nie jest w stanie opanowac tych wszystkich genialnych wymyslow.
Jak nie sędzia to kto? Jak księgowa ma mieć wyrytą ustawę vat tak sędzia ma mieć wyryty regulamin. Nie ma wytłumaczenia dla tak poważnych błędów. Naraził na straty finansowe oba kluby (głównie Apator), wielu kibiców i trudniej zmierzalne straty wynikające z wkur*u wszystkich kibiców żużla i sponsorów.
No i LOTOS poszedł po rozum do głowy
Chyba trudno im będzie tak szybko wrócić do elity...
Chyba trudno im będzie tak szybko wrócić do elity...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.