30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#251 Postautor: Talib » 25 maja 2004, o 14:43

"Trzymam też kciuki za rzeszow..."

JesteÅ› fanem Mariusza Fierleja?

"...bo wasze cwaniactwo powinno zostac ukarane."

Kibic jedynego klubu o czystych rękach się odezwał...

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#252 Postautor: jacur78 » 25 maja 2004, o 14:48

A drogi ostrowski Michal jeszcze niczego sie nie nauczyl. Pisze o naszym cwaniactwie ... smiech. Czym ze wiec byly opinie ostrowskich kibicow o tym ze macie szanse na wygrana w Lublinie nawet w krajowym skladzie :)
Drogi Michale. Otoz nie jest to cwaniactwo a realna ocena m,ozliwosci poszczegolnych druzyn. Majaca zreszta potwierdzenie w rzeczywistosci.
To wasi kibice pisza o wielkim potencjale KM podczas gdy tak na prawde to chyba na 6 miejscu sie skonczy :)

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#253 Postautor: Maxx » 25 maja 2004, o 15:32

michalw pisze:
Hollywood pisze:Nawet jakby pojechał Klinberg , Ferjan , Fajfer to i tak byście dostali bo jesteście kelnerami.Obcokrajowca objeżdża junior ! Jędzrzejaka robią na dystansie jak dziecko! i z czym do ludzi.
Grudziądz zasługuje na 4 miejsce , na Ostrów pojedzie w barażach ale o 4 ostatnie miejsca.

wstrzymaj sie z oceną do rewanzu. gdansk wam pokazal gdzie wasze miejsce, u was zrobi to ponownie, tak samo gorzów!!. Trzymam też kciuki za rzeszow, bo wasze cwaniactwo powinno zostac ukarane.

Skoro porażki na wyjazdach traktujesz jako "wskazywanie gdzie jest czyje miejsce" to powiedz mi drogi kibicu gdzie po przegranej w Lublinie jest miejsce drużyny z Ostrowa??? Bo według moich obliczeń nijak nie pasujecie do I ligi... :lol:

kamas

ile kosztuje bilet ulgowy na mecze tż sipma lublin

#254 Postautor: kamas » 25 maja 2004, o 15:50

jestem z puław i zamierzam z kolegami wybrac sie na mecz :D :D
dlatego chciałem sie dowiedziec ile kosztuje bilet ulgowy na mecz
kamas

Awatar użytkownika
michalw

#255 Postautor: michalw » 25 maja 2004, o 16:09

cwaniactwo, bo ile sie z nas nabijaliscie ze zrobilismy w gdansku 28 pkt a za to wy wycisnelliscie 27!!!!(zaraz pewnie beda "gdyby" :P :P ) a co do toru to wy oczywiscie bedziecie trwac przy swoim i twierdzic ze był prześwietny, albo rowny?????? dla wszystkich :lol: :lol: łatwo was si prowokuje bo jestescie zbyt pewni siebie i myslicie ze juz na 100 % macie 3 miejsce. Na szczescie tacy jak wy nie decydują o tym kto sie nadaje do I ligi a kto nie, wiec jeszcze w polskim zuzlu nie jest tak zle. Po zwyciestwie z nami uniesliscie sie juz tak wysoko ze pewnie juz z tej wysokosci gdansk bylo widac(dla własnego dobra nie powinniscie z gdanskiem i z nami juz wygrywac, bo niektorzy z was moga juz nigdy na ziemie nie wrocic!! :shock: :P ), macie 2 punkciki przewagi a napinacie jakbyscie mieli przynajmniej z 10 :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#256 Postautor: piwo__ » 25 maja 2004, o 16:18

michalw pisze:cwaniactwo, bo ile sie z nas nabijaliscie ze zrobilismy w gdansku 28 pkt a za to wy wycisnelliscie 27!!!!(zaraz pewnie beda "gdyby" :P :P ) a co do toru to wy oczywiscie bedziecie trwac przy swoim i twierdzic ze był prześwietny, albo rowny?????? dla wszystkich :lol: :lol: łatwo was si prowokuje bo jestescie zbyt pewni siebie i myslicie ze juz na 100 % macie 3 miejsce. Na szczescie tacy jak wy nie decydują o tym kto sie nadaje do I ligi a kto nie, wiec jeszcze w polskim zuzlu nie jest tak zle. Po zwyciestwie z nami uniesliscie sie juz tak wysoko ze pewnie juz z tej wysokosci gdansk bylo widac(dla własnego dobra nie powinniscie z gdanskiem i z nami juz wygrywac, bo niektorzy z was moga juz nigdy na ziemie nie wrocic!! :shock: :P ), macie 2 punkciki przewagi a napinacie jakbyscie mieli przynajmniej z 10 :lol: :lol: :lol:

Ale Ty powiedz co obchodzi kogos to ile to pkt zrobila poszczegolna druzyna w Gdansku? Dostaliscie u nas lupniak i mam nadzieje ze w Ostrowie bedzie powtorka i dostaniecie baty od Tztu... A po wyciestwie z wami nie unieslismy sie nigdzie bo to zwyciestwo bylo wiecej niz pewne... Wiec raczej nikogo ono nie zdziwilo... Haha... Tyle poza tym odnosnie Twojej wypowiedzi bo widze ze juz sie totalnie gubisz w tej szarej rzeczywistosci i nie wiesz za bardzo co pisac.. I wypisujesz tak te bzdury w nieskonczonosc...Smiech na sali... I nikt sie nie napina... HAHAHAHA
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#257 Postautor: GIGI » 25 maja 2004, o 16:38

michalw pisze:cwaniactwo, bo ile sie z nas nabijaliscie ze zrobilismy w gdansku 28 pkt a za to wy wycisnelliscie 27!!!!(zaraz pewnie beda "gdyby" :P :P ) a co do toru to wy oczywiscie bedziecie trwac przy swoim i twierdzic ze był prześwietny, albo rowny?????? dla wszystkich :lol: :lol: łatwo was si prowokuje bo jestescie zbyt pewni siebie i myslicie ze juz na 100 % macie 3 miejsce. Na szczescie tacy jak wy nie decydują o tym kto sie nadaje do I ligi a kto nie, wiec jeszcze w polskim zuzlu nie jest tak zle. Po zwyciestwie z nami uniesliscie sie juz tak wysoko ze pewnie juz z tej wysokosci gdansk bylo widac(dla własnego dobra nie powinniscie z gdanskiem i z nami juz wygrywac, bo niektorzy z was moga juz nigdy na ziemie nie wrocic!! :shock: :P ), macie 2 punkciki przewagi a napinacie jakbyscie mieli przynajmniej z 10 :lol: :lol: :lol:

Wtrącę się i ja bo już nie mogę !!! Cwaniaczku przypominam że wy do Gdańska pojechaliście z Klindbergiem który machnął 9 punktów , 15 mieliście z urzędu + 9 Klindberga = 24 + pare niedobitków i co z tego macie???? Czym się szczycisz???? O co Ci biega??? Przystopuj trochę ok??? To forum nie jest od tego aby się kłócić!!!

Awatar użytkownika
michalw

#258 Postautor: michalw » 25 maja 2004, o 16:51

14. Mariusz Pacholak 2' - 0 0 0 :lol: :lol: :lol: :lol: Tego nie bierzesz pod uwage??? Fakt jest faktem 3 wyscigi po 3:3 na pacholaku :P , + 3 wyscigi po 3:3 i to wszystko co wywalczyliscie :P :P. Pewnie uwazajcie nas za kelnerów itp. bardzo mnie to bawi :) Tym wiekszy ubaw bede mial jesli przypadkowo uda nam sie was pokonac w ostrowie. Jesli przegramy to nic, bo przeciez jak ktos tu zauwazył nie nadajemy sie do 1 ligi. A co sie stalo z piszczykiem??? tlumaczenia ze sprzet za wolny nie przystoją komuś tak szybkiemu jak w meczu z ostrowem. Nie umie przyznac ze jest slabszy??
Ostatnio zmieniony 25 maja 2004, o 16:59 przez michalw, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dilucio
Senior

#259 Postautor: dilucio » 25 maja 2004, o 16:58

michalw pisze:14. Mariusz Pacholak 2' - 0 0 0 :lol: :lol: :lol: :lol: Tego nie bierzesz pod uwage??? Fakt jest faktem 3 wyscigi po 3:3 na pacholaku :P , + 3 wyscigi po 3:3 i to wszystko co wywalczyliscie :P :P. Pewnie uwazajcie nas za kelnerów itp. bardzo mnie to bawi :) Tym wiekszy ubaw bede mial jesli przypadkowo uda nam sie was pokonac w ostrowie. Jesli przegramy to nic, bo przeciez jak ktos tu zauwazył nie nadajemy sie do 1 ligi.

jedyne co pozostaje to pozdrowic autora tych postow niejakiego michalka :D piekny jest ten twoj swiat!! :D

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#261 Postautor: Lublin_Fan » 25 maja 2004, o 17:34

Ja bym z 13 puścił Petera. Niech on od startu wyrywa do przodu i nie ogląda sie ani troche. Przecież Jeleń to nie zawodnik, któremu można pomagać na trasie. Jakim cudem chcecie jechać parą z zawodnikiem, który zaczyna wiraż przy krawężniku a kończy pod bandą?? ja osobiście tego nie widzę. natomiast Piszcza wystawiłbym z 11, w parze z Knappem. Dwóch rzeźników w jednym biegu to dodatkowa atrakcja :) I nie wiem czy będą sobie specjalnie przeszkadzać na torze. Prawda, że obaj starty mają raczej średnie, ale powinni sobie poradzić. Skoro Tomek dawał rade (pomimo przegranych startów) jeszcze na 1 łuku mijać Jędrzejaka to chyba wszystko jest ok. A u Grześka zauważyłem ostatnio tendencje do rozkręcania się na 2-3 okrążeniu. Teoretycznie ta para powinna pojechać o niebo lepiej niż na początku sezonu.

Geest
Senior

Re: ile kosztuje bilet ulgowy na mecze tż sipma lublin

#262 Postautor: Geest » 25 maja 2004, o 19:18

kamas pisze:jestem z puław i zamierzam z kolegami wybrac sie na mecz :D :D
dlatego chciałem sie dowiedziec ile kosztuje bilet ulgowy na mecz

11 zlotych, widzicie, trzeba sie kiedys do Puław z plakatami wybrac :D

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#263 Postautor: $korzen$ » 25 maja 2004, o 19:36

michalw pisze:14. Mariusz Pacholak 2' - 0 0 0 :lol: :lol: :lol: :lol: Tego nie bierzesz pod uwage??? Fakt jest faktem 3 wyscigi po 3:3 na pacholaku :P , + 3 wyscigi po 3:3 i to wszystko co wywalczyliscie :P :P. Pewnie uwazajcie nas za kelnerów itp. bardzo mnie to bawi :) Tym wiekszy ubaw bede mial jesli przypadkowo uda nam sie was pokonac w ostrowie. Jesli przegramy to nic, bo przeciez jak ktos tu zauwazył nie nadajemy sie do 1 ligi. A co sie stalo z piszczykiem??? tlumaczenia ze sprzet za wolny nie przystoją komuś tak szybkiemu jak w meczu z ostrowem. Nie umie przyznac ze jest slabszy??

Czlowieku Piszcz w tym roku debiutuje w lidze angielskiej !!!!.
Po 2 gdzie wasz pietrzyk,dym,tajchert, Piszcz jechal tych kelnerow jak chcial. gdzie ci sami zawodnicy sa w angli czy szwecji !? . Piszcza chociaz ktos chcial zatrudnic, z reszta zaloze sie ze na meczu nie byles i nawet nie widziales jak robil wasze wielkie gwiazdy z Jedrzejakiem na czele. W gdansku gydby nie pech (upadek) mialby 3,4 pkt wiecej czyli wiecej niz wszyscy wasi seniorzy. Wiec pmysl co piszesz.

Awatar użytkownika
michalw

#264 Postautor: michalw » 25 maja 2004, o 20:02

człowieku chyba cie zaślepia gwiazda piszcza!!!! to po meczu w gdansku narzekał na sprzęt(z ostrowem był szybki, wiec ciekawe co sie stalo???)a ty mi tu wyjezdzasz z ligą angielską. Przegrałeś zakład pionku bo akurat byłem w lublinie i widziałem zarówno kelnerów jak i wasze gwiazdy. I nie porównuj jedrzejaka z piszczem, bo Tomek umie sie przynajmniej przyznać ze był słabszy, a nie zwala winę na sprzęt. I znowu kolejny "gdybacz" sie włączył. Pogdybacie sobie znowu w niedziele wieczorem :lol: :lol: .
Ostatnio zmieniony 25 maja 2004, o 20:04 przez michalw, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
michalw

#266 Postautor: michalw » 25 maja 2004, o 20:05

Gawrzyk pisze:skoro jest slabszy to co ma zganiac na sprzet.
chociaz szczery jest ;-)

gawrzyk tutaj sie z TobÄ… zgodzÄ™ :wink: sczery to on jest :P

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#267 Postautor: Apocalips » 25 maja 2004, o 20:14

Świetny występ Ogóra na wyspach :!:
Belle Vue 48
1. Joe Screen 8 (3,3,2,0,0)
2. Z/Z
3. Antonin Svab 2+1 (1,1*,u/w)
4. Kenneth Bjerre 14 (3,2,3,2,3,1)
5. Jason Crump 11 (2,3,3,3)
6. Tomasz Jedrzejak 3+2(0,0,1*,0,1,1*)
7. Rory Schlein 10+2 (3,w, 2*,2*,0,2,1)

Eastbourne 45
1. Adam Shields 12 (2,3,2,2,3)
2. Ulrich Ostergaard 2+1 (1*,0,1, u/w)
3. David Norris 12+1 (2,2,3,3,2*)
4. Joonas Kylmakorpi 4+1 (0,1*,1,2)
5. Jason Lyons (gość.) 10+1 (3,d,6,1*)
6. Peter Ljung 3 (2,1,0,0)
7. Andrew Moore 2+1 (1*,0,1,0)

Bieg po biegu:
1. Screen, Sheilds, Ostergaard, Jedrzejak 3:3 (3:3)
2. Schlein, Ljung, Moore, Jędrzejak 3:3 (6:6)
3. Bjerre, Norris, Svab, Kylmakorpi 4:2 (10:8)
4. Lyons, Crump, Jedrzejak, Moore, Schlein(w/2min) 3:3 (13:11)
5. Sheilds, Bjerre, Svab, Ostergaard 3:3 (16:14)
6. Screen, Schlein, Ljung, Lyons(d) 5:1 (21:15)
7. Crump, Norris, Kylmakorpi, Jedrzejak 3:3 (24:18)
8. Bjerre, Schlein, Ostergaard, Ljung 5:1 (29:19)
9. Lyons(z/r), Bjerre, Moore, Svab(u/w) 2:7 (31:26
10. Norris, Screen, Kylmakorpi, Schlein 2:4 (33:30)
11. Crump, Shields, Jędrzejak, Ostergaard(u/w) 4:2 (37:32)
12. Norris, Schlein, Jędrzejak, Ljung 3:3 (40:35)
13. Crump, Shields, Lyons, Screen 3:3 (43:38)
14. Bjerre, Kylmakorpi, Schlein, Moore 4:2 (47:40)
15. Shields, Norris, Bjerre, Screen 1:5 (48:45

Przecież On jest o niebo lepszy od Piszcza, a przegrywał z Tomkiem tylko przez nieznajomość lubelskiego toru :lol:

Pozdrawiam :twisted:

P.S. Pewnie mu sprzęt nie "szedł" :wink:
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#268 Postautor: Gelo » 25 maja 2004, o 20:20

A co sie stalo z piszczykiem??? tlumaczenia ze sprzet za wolny nie przystojÄ… komuÅ› tak szybkiemu jak w meczu z ostrowem. Nie umie przyznac ze jest slabszy??

Skoro piszcz jest słabszy, a z Waszym dream teamem zrobił 14 punktów, to co powiedzieć o Waszym idolu Ogórze, którego ten słabszy piszczyk ośmieszył trzy razy jak dzieciaka? chłopie wyluzuj bo bzdury wypisujesz. Na finiszu bedziecie mieli 6-8 punktów straty do nas. Bardzo mocno sie zdziwie jak wygracie z nami w Ostrowie - a dlaczego? Mamy lepszego obcego, lepszych juniorów (wy ich nie macie wcale), a na Ogóra mamy "słabszych" piszczyka i Śledzia

RykuÅ›

#269 Postautor: RykuÅ› » 25 maja 2004, o 20:33

Boże juz sie gubie co to za mecz bedzie w niedziele Lublin-Ostrów,to po co ja jade do Lublina na mecz Lublin-Wybrzeże.

Pozdrawiam.

Gość

#270 Postautor: Gość » 25 maja 2004, o 20:50

Dajcie spokój nie ma co się kłocić z Ostrowem w chwili obecnej , przyjdzie mecz w Ostrowie to sobie pogadamy !
W niedziele czeka nas nielada przeprawa , mecz Sezonu w Lublinie , i nie będę oryginalny Tż Lublin ten mecz wygra !!!!!!
bo zawodnicy się sprężą i kibice dadzą z siebie wszystko aby tak się stało.
Zobaczymy co ci niesamowici ultrasi z gdańska przygotują.

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#271 Postautor: piwo__ » 25 maja 2004, o 20:51

RykuÅ› wszystko jest oki... :P:P:P Jest Lublin - Gdansk tylko niektorzy zyja w innej rzeczywistosci :P :) Do zobaczenia na meczu... Bynajmniej nie Lublin - Ostrow :D
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#272 Postautor: GIGI » 25 maja 2004, o 21:06

michalw pisze:człowieku chyba cie zaślepia gwiazda piszcza!!!! to po meczu w gdansku narzekał na sprzęt(z ostrowem był szybki, wiec ciekawe co sie stalo???)a ty mi tu wyjezdzasz z ligą angielską. Przegrałeś zakład pionku bo akurat byłem w lublinie i widziałem zarówno kelnerów jak i wasze gwiazdy. I nie porównuj jedrzejaka z piszczem, bo Tomek umie sie przynajmniej przyznać ze był słabszy, a nie zwala winę na sprzęt. I znowu kolejny "gdybacz" sie włączył. Pogdybacie sobie znowu w niedziele wieczorem :lol: :lol: .

HEHE bardzo śmieszne , Jędrzejak mówił po meczu że tor nie nadawał się do jazdy:) To mówił vice mistrz Polski Tomasz Jędrzejak a Piszczo na tym torze zrobił 14 pktów i ośmieszał jak chciał Ogóra ;)

Awatar użytkownika
michalw

#273 Postautor: michalw » 25 maja 2004, o 21:14

zobaczymy kogo w niedziele bedzie piszczo robił :lol: :lol: , przytaczacie wyniki Jedrzejaka z anglii, a gdzie wyniki Piszcza???? :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#274 Postautor: $korzen$ » 25 maja 2004, o 21:18

W innym temacie (nasi w startach zagranicznych). Co do Piszcza, masz racje jestem jego wielkim fanem i mimo ze moze mu nie idzie jestem pewien ze jeszcze nie raz wygra Lublinowi mecz. A ty bys troche szacunku okazal bo narazie poziomem bije waszych (poza jedrzejakiem i klingbergiem) na lep.

Shack
Administrator

#275 Postautor: Shack » 25 maja 2004, o 21:20

ja widze ze najwiecej do powiedzenia w tym temacie maja panowie z ostrowa czy rzeszowa, nie wiadomo czemu. Już to tak bardzo boli, że mamy drużyna która jest w stanie pokonac Gdańsk ? a wy macie dream teamy mogące zrobić 30 punktów z Gdańskiem ?