30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
Kamil232

#226 Postautor: Kamil232 » 24 maja 2004, o 22:06

Hollywood pisze:Szczerze mówiąc w Rzeszowie są najgorsi kibice w I lidze !!! Kupa małolatów tylko aktywna na forum , wejść na forum żużlowe Stali to co tam się wypisuje to głowa mała.To co zobaczyłem w Rzeszowie w tym sezonie , to totalna tragedia , 200 przyjezdnych kibiców z Lublina zdeklasowało kibiców gospodarzy 100 % głośniejszym dopingiem.Ale tak to bywa kupa gówniarzy mądrząca się na forum , a na stadionie lipa.Nawet kiepsko spisujący się Start Gniezno , ma kibiców którzy nie odwracają się dupskiem od zawodników mimo kiepskij jazdy , czego nie można powiedzieć o Rzeszowie.

Brawa za takie myślenie...to ze ktos nie spiewa na meczach itd to nie kibic :lol: :lol: :lol: I jakie odrwacanie sie od zespołu :shock: :shock: :shock:
Jak juz mówiłem co u nas takiego sie dzieje na forum??:lol: :lol: Popatrz na swoje forum co wypisuje jej administrator :shock: :shock:
Po drugie na doping wpłyneło równiez co innego o czym nie macie zielonego pojecia...

Łatwo rzucac słowamia, jednak poźniej je udowdnic nieco trudniej?? :o

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#227 Postautor: grzesieck » 24 maja 2004, o 22:32

Kamil232 pisze:Po drugie na doping wpłyneło równiez co innego o czym nie macie zielonego pojecia...

To moze kurwa w koncu napiszesz co sie takiego stalo a nie tak pieprzysz i pieprzysz?Dokladnie do tego pasuje to co napisales na koncu...łatwo rzucac slowami, jednak pozniej je udowodnic nieco trudniej...tak wlasnie jest w twoim przypadku:x
METHANOL ADVENTURE TEAM

Shack
Administrator

#228 Postautor: Shack » 24 maja 2004, o 22:39

Kamil232 pisze:Brawa za takie myślenie...to ze ktos nie spiewa na meczach itd to nie kibic :lol: :lol: :lol: I jakie odrwacanie sie od zespołu :shock: :shock: :shock:
Jak juz mówiłem co u nas takiego sie dzieje na forum??:lol: :lol: Popatrz na swoje forum co wypisuje jej administrator :shock: :shock:
Po drugie na doping wpłyneło równiez co innego o czym nie macie zielonego pojecia...

o widze ze kolega nie byl w tamtym roku w Lublinie, to moze cos na przypomnienie:

http://foto.zuzel.info/album17/125_2516_IMG
http://foto.zuzel.info/album17/125_2517_IMG
http://foto.zuzel.info/album17/125_2518_IMG

chciałbym dodać ze to była połowa meczu. No ale przeciez 16 letni kamilek, który siedzial wtedy w domku z mamusia i tatusiem wie lepiej.

A wogole co wypisuje ten administrator ??? shock shock

maloh
Szkółkowicz

#229 Postautor: maloh » 24 maja 2004, o 22:55

Gawrzyk pisze:
jasne ze bylem
moj wpis byl jedynie odpowiedzia na Twoj debiut na naszym forum w ktorym juz zaczales szukac "burakow" wsrod lubelskich kibicow.
i przejzyj sobie wpisy kolego, i jesli znajdziesz choc jeden w ktorym zle slowo powiedzialem na Was to na nastepny mecz do Gdanska pojde na piechote...

Poczytaj sobie kolego forum zanim zaczniejsz glosic takie pomowienia. Gdanskich kibicow podalem jako przykald do nasladowania dla calej Polski bo takiego dopingu na tak marnym meczu jeszcze nie widzialem.

chyba mnie z kimś pomyliłem bo akurat Lublin lubie i Waszych zawodników. 4um czytam średnio , tylko z Gelo miałem przeprawe i napewno od buraków nie wyzywałem nikogo.

Gość

#230 Postautor: Gość » 24 maja 2004, o 23:08

No Proszę Shack , nie znałem Cię z tej strony , jak prawnik z Harwardu , niepodważalne dowody (zdjęcia ) i proszę , co na te dowody powie kolega z Rzeszowa ???

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#231 Postautor: kdsz » 24 maja 2004, o 23:41

Nie lezy mi zupelnie para Knapp-Piszcz, natomiast nie potrafie wymyslic nic sensowniejszego nad zestaw: Sledz-Frankow, Piszcz-Knapp, Karlsson-Jeleniewski. Zamiana Tomka z Peterem to zbyt duze ryzyko, a z kolei Franki z Darkiem wspolpracujÄ… bardzo dobrze i szkoda by bylo takÄ… pare rozbijac. Mysle, ze wiecej bedziemy mogli powiedziec po czwartkowym treningu. Teraz troche ciezko wyczuc jak bedzie sie prezentowal sprzet Sledzia, w jakiej dyspozycji jest Jelen, Knapp i Piszcz. A bez tej wiedzy bez sensu dyskutowac na temat optymalnego ustawienia par.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Shack
Administrator

#232 Postautor: Shack » 25 maja 2004, o 08:30

Hollywood pisze:No Proszę Shack , nie znałem Cię z tej strony , jak prawnik z Harwardu , niepodważalne dowody (zdjęcia ) i proszę , co na te dowody powie kolega z Rzeszowa ???

zapewne ze to fotomontarz :] i ze tak sie zachowuje administrator shock shock

Awatar użytkownika
m.a.c.i.e.k.s
Junior

#233 Postautor: m.a.c.i.e.k.s » 25 maja 2004, o 09:25

Może mi ktoś powiedzieć kiedy i o której jest trening?? Z wazych wypowiedzi wnioskuję że we czwartek, ale o której? Z góry dzięki.

POZDRO 600

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#234 Postautor: Gelo » 25 maja 2004, o 10:57

Para Karlsson - Knapp moim zdaniem dla obu jest korzystna (Peter do przodu, Grzesiek walczy po słabszym starcie). W kilku meczach prowadzacym trzecią parę był Knapp i nie do konca zdało to egzamin. Teraz prowadzącym mógłby być Tomek i nie sądzę, żeby dawał się wozić po 1:5 . Dlatego mój skład: 9. Śledź, 10. Franków, 11. Karlsson, 12. Knapp, 13. Piszcz, 14. Jeleniewski

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#235 Postautor: GIGI » 25 maja 2004, o 12:00

Gelo pisze:Para Karlsson - Knapp moim zdaniem dla obu jest korzystna (Peter do przodu, Grzesiek walczy po słabszym starcie). W kilku meczach prowadzacym trzecią parę był Knapp i nie do konca zdało to egzamin. Teraz prowadzącym mógłby być Tomek i nie sądzę, żeby dawał się wozić po 1:5 . Dlatego mój skład: 9. Śledź, 10. Franków, 11. Karlsson, 12. Knapp, 13. Piszcz, 14. Jeleniewski

Gelu ten skład mi z ust wyjąłeś ;) BAłem się pisać żeby mnie nie zlinczowali na forum ;)

Uważam że Piszcz jak będzie w formie takiej( maszyny będą ok) jak z Ostrowem, to powinien pojechać z Jeleniem w parze ;)

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#236 Postautor: Scream » 25 maja 2004, o 12:41

A ja mysle ze jeszcze za wczensie aby byc pewnym powrotu do formy Tomka Piszcza. Dlatego ja opowiadam sie ze Peter jedzie z Jeleniem. Jezeli Piszcz jednak potwierdzi w tym meczu ze to znowu ten smigajacy z przodu zawodnik to i tak nie beda sobie z Knappem przeszkadzac.

Awatar użytkownika
PAJDA

#237 Postautor: PAJDA » 25 maja 2004, o 12:43

a juz myslalam ze nikt mnie nie poprze!!! :D :lol: :)

ale do rzeczy, Gawrzyk przedstawil dobra argumentacje, co do pary Śledź-Franków zgadzamy sie, Piszcz na Kościeche-ok, ale nie rozumiem dlaczego Jeleniewski nie moglby jechac z Piszczem.
Jesli Jelen pojedzie z Karlssonem to praktycznie jest bez szans na punkt, a z Piszczem wydaje mi sie, ze jakas tam szanse ma!
a poza tym para Karlsson-Knapp moglaby byc naprawde mocna.

ale czy Jeleniewski w ogóle pojedzie ???!!! hehehheheheh

a to w ramach przypomnienia:

Gawrzyk pisze:a teraz o samym meczu.
Tak jak pisalem po tym jak kontuzji nabawili sie juniorzy-Karlson musi jechac z 13. w tych biegach trzeba wyciagnac max mozliwych punktow czyli 3. jesli jelen co ujedzie to ok. a jak sie nie uda to nie mozemy sobie pozwolic na to zeby stracic choc jeden punkt. dlatego karlik.

Drugim naszym najlepszym zawodnikiem w obecnej chwili jest Piszcz. Jego trzeba wystawic na Koscieche czyli na 11. z Piszczem niech jedzie Knapp. W gdansku piszcz mial naprawde dobre starty wiec przeszkadzac sobie nie powinni. na chrzanowskiego sledzia z frankiem.

oczywiscie numery zaleza od tego jaki sklad przysle Gdansk i wtedy trzeba bedzie wybrac najlepszy wariant.

Awatar użytkownika
michalw

#238 Postautor: michalw » 25 maja 2004, o 13:17

Hollywood pisze:Szczerze mówiąc w Rzeszowie są najgorsi kibice w I lidze !!! Kupa małolatów tylko aktywna na forum , wejść na forum żużlowe Stali to co tam się wypisuje to głowa mała.To co zobaczyłem w Rzeszowie w tym sezonie , to totalna tragedia , 200 przyjezdnych kibiców z Lublina zdeklasowało kibiców gospodarzy 100 % głośniejszym dopingiem.Ale tak to bywa kupa gówniarzy mądrząca się na forum , a na stadionie lipa.Nawet kiepsko spisujący się Start Gniezno , ma kibiców którzy nie odwracają się dupskiem od zawodników mimo kiepskij jazdy , czego nie można powiedzieć o Rzeszowie.

co ty wiesz???? dziwna sprawa bo bylem teraz w gnieznie i kibicow na stadionie bylo moze .......z 2 tys.........z czego sporą czesc stanowili kibice z ostrowa!! Była coprawda grupa dopingująca start gniezno wspolnie z nami w sektorze, ale raczej niezbyt okazala.......

A na zwyciestwo z gdanskiem szanse macie nikłe, chyba ze znnowu pokombinujecie z torem. Smieszą mnie takie wpisy "gdyby w gdansku jechal karlsson i juniorzy to......" niestety nie jechal i zgarneliscie jeszcze wieksze baciki niz my :lol: :lol: Idąc waszym tokiem myslenia: "gdyby z lublinem jechal klingberg i fajfer to.....:lol: :lol: :lol: :lol:"........uzyskalismy u was 34 pkt, wcale nie mowie ze u siebie napewno wygramy, ale rownie dobrze to wy mozecie sie niezle zdziwic :)

Gość

#239 Postautor: Gość » 25 maja 2004, o 13:29

Michal W - Podejdź chłopie to Rzeszowa , to się przekonasz.
Ja nie mówie że Gniezno ma popisowych kibiców , ale mowię że Gniezno ma okazalszych.

Gość

#240 Postautor: Gość » 25 maja 2004, o 13:43

Nawet jakby pojechał Klinberg , Ferjan , Fajfer to i tak byście dostali bo jesteście kelnerami.Obcokrajowca objeżdża junior ! Jędzrzejaka robią na dystansie jak dziecko! i z czym do ludzi.
Grudziądz zasługuje na 4 miejsce , na Ostrów pojedzie w barażach ale o 4 ostatnie miejsca.

meesha
Trener
Kontakt:

#241 Postautor: meesha » 25 maja 2004, o 13:45

PAJDA pisze:Jesli Jelen pojedzie z Karlssonem to praktycznie jest bez szans na punkt, a z Piszczem wydaje mi sie, ze jakas tam szanse ma!

Nie za bardzo łapię czemu Jeleń jadąc z Piszczem ma mieć większe szanse na zdobycie punktów... Że niby na Tomku je będzie robił :roll: :wink:

Mam też taką nieśmiałą propozycję co by stworzyć temat "Kto ma najlepszych a kto najgorszych kibiców?". Będzie to świetne poletko do dyskusji, która zaczyna dominować w temacie naszego meczu z Gdańskiem... :( :( :(

Awatar użytkownika
michalw

#242 Postautor: michalw » 25 maja 2004, o 13:47

Hollywood pisze:Michal W - Podejdź chłopie to Rzeszowa , to się przekonasz.
Ja nie mówie że Gniezno ma popisowych kibiców , ale mowię że Gniezno ma okazalszych.

luz.. moze pojade :P , ale to nie powod zeby im wytykac to ze kibice sa tacy jacy sa, tym bardziej, ze raczej zwracasz sie z tym do niewlasciwych osob, ktore naprawde sa ze stalÄ… na dobre i na zle (nie zapomnij o tym ze wy tez nie zawsze brylowaliscie w lidze), co oni moga za innych??? poza tym odwiedzalem rzeszowskie forum przed meczem naszych druzyn i jakos z chamstwem sie za bardzo nie spotkalem, wrecz przeciwnie z calkiem rzeczowÄ… dyskusjÄ… :)

meesha
Trener
Kontakt:

#243 Postautor: meesha » 25 maja 2004, o 13:50

Właśnie o tym mówię... Co to ma wspólnego z meczem TŻ Lublin - Wybrzeże Gdańsk :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
michalw

#244 Postautor: michalw » 25 maja 2004, o 13:51

Hollywood pisze:Nawet jakby pojechał Klinberg , Ferjan , Fajfer to i tak byście dostali bo jesteście kelnerami.Obcokrajowca objeżdża junior ! Jędzrzejaka robią na dystansie jak dziecko! i z czym do ludzi.
Grudziądz zasługuje na 4 miejsce , na Ostrów pojedzie w barażach ale o 4 ostatnie miejsca.

wstrzymaj sie z oceną do rewanzu. gdansk wam pokazal gdzie wasze miejsce, u was zrobi to ponownie, tak samo gorzów!!. Trzymam też kciuki za rzeszow, bo wasze cwaniactwo powinno zostac ukarane.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#245 Postautor: Talib » 25 maja 2004, o 13:52

michalw napisał:

"uzyskalismy u was 34 pkt, wcale nie mowie ze u siebie napewno wygramy, ale rownie dobrze to wy mozecie sie niezle zdziwic"

Proszę nie strasz nas już więcej, bo podobno nasz dyrektor po lekturze twoich buńczucznych wypowiedzi zastanawia się czy nie oddać w tym meczu walkowera, a tak się śmiesznie składa, że dla mnie jest to najbliższy (jeśli chodzi o odelgłość) mecz wyjazdowy i chciałbym się na nim pojawić wspomagając przy okazji skarbiec waszego klubu :) .

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#246 Postautor: piwo__ » 25 maja 2004, o 14:16

Hehe... Tak czytajac te wpisy (czyt. klotnie :P) to przypomina mi sie okres przed inauguracja zeszlego sezonu z Rybnikiem... Tam tez bylo goraco... Mam tylko nadzieje ze ten mecz skonczy sie pomyslnie dla nas i 2 pkt zostana w Lublinie...
Jezeli chodzi o uklady par to i ten gdzie Jelen mialby z Piszczykiem jak i ten z Karlikiem sa fajne ale ktory w danym dniu bedzi skuteczniejszy... Napewno Janusz bedzie mial ciezki wybor ale ostateczna decyzja nalezy do niego... Pozdrawiam i z niecierpliwoscia czekam na mecz...

wstrzymaj sie z oceną do rewanzu. gdansk wam pokazal gdzie wasze miejsce, u was zrobi to ponownie, tak samo gorzów!!. Trzymam też kciuki za rzeszow, bo wasze cwaniactwo powinno zostac ukarane.

Nasze cwaniactwo... Ale gosciu rosmieszasz ludzi... Kto tu mowi o cwaniactwie... Ci co mieli rzadzic w 1 lidze bo maja Jedrzejaka i superstar Fajfer... Olaboga :P Ty naprawde nie wiesz co piszesz... Ale to forum wiec masz do tego prawo... Tylko Ty sie nie zdziw jak po meczeu Tż - Lotos i Ostrow - Lublin punkty zdobeda Lublinianie... Kazdy kibic chce zeby jego druzyna wygrala ale od cwaniakow to nie wypisuj... Chociaz nie powiem ze tacy sa (ale nie u nas :P)
Ostatnio zmieniony 25 maja 2004, o 14:22 przez piwo__, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#247 Postautor: Ar2rB » 25 maja 2004, o 14:19

Oj... to teraz gdyby jakoś udało nam się wygrać z Gdańskiem to goście typu Kamilka, michalaw i inni będą nakręcać spiralę, źle przygotowanego, spreparowanego toru. Panowie - czyli nam po prostu nie wolno wygrywać z zespołami wyżej notowanymi (w tabeli) bo bedziemy z urzedu posądzani o nieuczciwość :lol:

Awatar użytkownika
PAJDA

#248 Postautor: PAJDA » 25 maja 2004, o 14:25

meesha pisze:
PAJDA pisze:Jesli Jelen pojedzie z Karlssonem to praktycznie jest bez szans na punkt, a z Piszczem wydaje mi sie, ze jakas tam szanse ma!

Nie za bardzo łapię czemu Jeleń jadąc z Piszczem ma mieć większe szanse na zdobycie punktów... Że niby na Tomku je będzie robił :roll: :wink: (...)

hehehehehheheehe, noooo, to to by bylo ciekawe, :D , ale nie!!
raczej mialam na mysli to, ze Karlsson para nie jezdzi (zazwyczaj), a juz napewno nie bedzie czekal na Jelenia. Ale to dobrze, ma zbic 15 punktow i na to wszyscy chyba liczymy.
Natomiast Piszcz to juz zupelnie inna typ zawodnika :lol:
(przynajmniej ja go tak oceniam); jak trzeba jezdzi para, tu pomoze, tam przyblokuje, no wiecie :D

Jesli to wyjasnienie jest kiepskie to powiem ze mam takie przeczucie, tak zwana "kobieca intuicje" i to musi wystaryc!!! :D :lol: :wink:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#249 Postautor: Gelo » 25 maja 2004, o 14:31

Rewanż niczego nie zmieni, drogi kolego. Nawet jeżeli przegramy w Ostrowie (co mam nadzieję się nie stanie), to i tak bedziemy przed Wami w tabeli, bo jak dla mnie różnica między Ostrowem a Lublinem jest dość wyraźna. A co do naszego "cwaniactwa", to jeżeli byliśmy cwaniakami to chyba tylko przy doborze zawodników. U Was niestety wygląda top znacznie gorzej, bo moim zdaniem poza Ogórem (czego się można było spodziewać) pozostali zawodnicy to pieniadze wyrzucone w błoto. Dziś dziękujemy panu Dymowi, że wybrał tam gdzie mu bliżej.

Awatar użytkownika
sOKi [HST]
Kontakt:

#250 Postautor: sOKi [HST] » 25 maja 2004, o 14:41

Ar2rB pisze:Oj... to teraz gdyby jakoś udało nam się wygrać z Gdańskiem to goście typu Kamilka, michalaw i inni będą nakręcać spiralę, źle przygotowanego, spreparowanego toru. Panowie - czyli nam po prostu nie wolno wygrywać z zespołami wyżej notowanymi (w tabeli) bo bedziemy z urzedu posądzani o nieuczciwość :lol:

hehehe... ;-)
ostatnio przegladajac rozne inne fora (m.in. SB-ecjÄ™), natykam sie coraz czesciej na opinie ze w Gdansku jest beton i tylko dzieki temu wygrywamy mecze.... =]
no coz, mnie osobiscie takie opinie nieco smiesza, ale wporzadku ;)

pozdrawiam
ObrazekNIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!

ObrazekWybrzeże > Extraliga 2005