Motor Lublin - Start Gniezno 12.08.12r. g.19.00
- niespokojny
- Trener
Re: Motor Lublin - Start Gniezno 12.08.12r. g.19.00
Stawiam, ze Baran zrobi dwie cyfry. Serio
. Martwi mnie Stachyra, ostatni mecz u nas jechal jak paralita.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dwie cyfry to i Cameron zrobił ostatnio. Zero i jeden 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Marian czuwa. Nie bez powodu jedzie z juniorem.
- niespokojny
- Trener
meesha pisze:Dwie cyfry to i Cameron zrobił ostatnio. Zero i jeden
Wiedziałem ze tak ktos napisze i sie nie zawiodlem
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Martwi mnie Stachyra, ostatni mecz u nas jechal jak paralita.
Dawid odkurzy silnik, na którym w tym sezonie jeszcze nie jechał i może akurat się nada
Koper pisze:Jak to, bez Hansa w składzie mamy podejmować lidera ?meesha pisze:Niektórzy widzę się zatrzymali w żużlu 20 lat temu
Dopiero na Grudziądz u nas będę gotowy, także jeszcze trochę lubelski zespół musi sobie radzić beze mnie
Nasze niedzielne spotkanie z Gnieznem kojarzy mi się ze spotkaniem z Lotosem Gdańsk w 2004 roku. Mam nadzieję, że ludu na trybunach będzie chociaż tyle samo, lecz wynik będzie lepszy.
Hans pisze:Nasze niedzielne spotkanie z Gnieznem kojarzy mi się ze spotkaniem z Lotosem Gdańsk w 2004 roku. Mam nadzieję, że ludu na trybunach będzie chociaż tyle samo, lecz wynik będzie lepszy.
Jeżeli chodzi o ten mecz z rundy finałowej (co został przerwany z powodu ciemności), to był on rozgrywany we wrześniu, to i ludzi było sporo. Teraz mecz jest w połowie sierpnia. Żeby zapełnić stadion ponad standardową liczbę widzów, trzeba wyjść trochę do ludu, przypomnieć, że w wakacje nie ma odpoczynku od żużla. Mam tu na myśli jakieś plakaty, reklamy, hapeningi na deptaku czy inne zniżki w KFC. Ostatnio strona marketingowa jakoś mocno kuleje w naszym klubie.
trening czyni mistrza.
Fork pisze:Hans pisze:Nasze niedzielne spotkanie z Gnieznem kojarzy mi się ze spotkaniem z Lotosem Gdańsk w 2004 roku. Mam nadzieję, że ludu na trybunach będzie chociaż tyle samo, lecz wynik będzie lepszy.
Jeżeli chodzi o ten mecz z rundy finałowej (co został przerwany z powodu ciemności), to był on rozgrywany we wrześniu, to i ludzi było sporo. Teraz mecz jest w połowie sierpnia. Żeby zapełnić stadion ponad standardową liczbę widzów, trzeba wyjść trochę do ludu, przypomnieć, że w wakacje nie ma odpoczynku od żużla. Mam tu na myśli jakieś plakaty, reklamy, hapeningi na deptaku czy inne zniżki w KFC. Ostatnio strona marketingowa jakoś mocno kuleje w naszym klubie.
To podczas tamtego meczu zrobiliśmy pokaz motocykli Harley`a na torze. Fajne czasy były a i wynik niczego sobie wówczas, którego życzyłbym sobie w nadchodzącym meczu z Gnieznem
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
zmiana sędziego - będzie sędziował Meyze (ten sam co poprzedni mecz ze Startem) a nie Bryła. To dla nas chyba lepiej zważywszy na mecz Grudziądz - Gniezno
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/30366 ... dziowskich
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/30366 ... dziowskich
No i praktykant. Oby tym razem "sprawiedliwy" nie popisywal sie przed mlodszym kolega 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
A niech sie popisuje, byle wynik byl taki jak po poprzednich popisach 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No to gościmy jutro zwycięzcę dzisiejszego GP. Niech sobie chłopak trochę poświętuje ten sukces, nadzieja w tym, że jutro zabraknie mu trochę świeżości 
Ciarki mnie przechodza na sama mysl o Antonio. Misiek bedzie bardzo zmotywowany w swoim pierwszym biegu:-) Zapowiada sie bardzo ciekawy mecz, oby ciekawszy i bardziej szczesliwy dla nas.
Kurcze obawiam się,że może być kłopot z rozegraniem dzisiejszego meczu jeśli tor zrobiony jest na bardzo przyczepny(a taki jest) to zbyt dużo wody nie przyjmie więc każde opady są dla nas bardzo złym prognostykiem 
Miszcz Typera Jerzy Szczakiel pisze:Faworytami są gnieźnianie, którzy chcą wejść do ENEA Ekstraligi i powinni dać sobie radę w Lublinie. Tory w obu miastach są mniej więcej podobne, ale potencjał startu wyższy. Typuję wynik 42:48.
Co do deszczu- jest to zbyt ważne spotkanie, aby go jechać po jakichkolwiek opadach deszczu. Jak popada, zalać wodą jeszcze bardziej co by Meyze nie chciał przypadkiem jechać
Niech ktoś z władz klubu ma jaja i ogłosi już z rana czy jedziemy ,czy nie bo pogoda typowo barowa i nie wiadomo czy pić czy nie
.
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".
"Manie jaj" nie ma tu raczej nic do rzeczy. Jeśli się do piątku kluby nie dogadały w sprawie zmiany terminu to teraz mecz przełożyć może wyłącznie sędzia. A to nie wcześniej jak koło 16-17.
Oczywiście, że pić. Człowiek nie wielbłąd przecie
nie wiadomo czy pić czy nie
Oczywiście, że pić. Człowiek nie wielbłąd przecie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
Rudy pisze:Niech ktoś z władz klubu ma jaja i ogłosi już z rana czy jedziemy ,czy nie bo pogoda typowo barowa i nie wiadomo czy pić czy nie.
A z kim miałeś jechać pić z klubu ??? Mogę się załapać czy ogłoszą ,że nie jedziecie ?
Jak ma nie być meczu to niech ogłoszą przynajmniej godzin,ę a nie 15 minut przed spotkaniem jak już wszyscy kupią bilet i zasiądą na krzesełkach!
Jeśli nie będzie informacji to wstrzymuje się z kupnem biletu do 18.55
Jeśli nie będzie informacji to wstrzymuje się z kupnem biletu do 18.55
- tezetomaniak
- Trener
Pod względem frekwencji będzie już słabo. Zimno, mokro i Anton w życiowce. Wszystko jest na NIE 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
To że Anton w życiówce to na plus a nie na minus, właśnie taki był cel awansu z II ligi do I ligi aby na naszym torze oglądać takich zawodników jak Anton.
Wieczorem mu Mateusz (nieważne który :p) pokaże miejsce w szeregu więc nie ma się co martwić 
Panowie spokojnie, lekko popadalo a Wy juz mecz odwolujecie
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
meesha pisze:Wieczorem mu Mateusz (nieważne który :p) pokaże miejsce w szeregu więc nie ma się co martwić
I tym większa będzie z tego satysfakcja w im większej formie jest Anton