30.05.04 TŻ Lublin --- Wybrzeże Gdańsk 49:41

żużel w Lublinie

Kto wygra mecz ?? :D

TÅ» Lublin
70
64%
Wybrzeże Gdańsk
35
32%
Będzie remis
4
4%

Liczba głosów: 109

Wiadomość
Autor
meesha
Trener
Kontakt:

#151 Postautor: meesha » 22 maja 2004, o 10:00

Mam nadzieję, że żużlowcy Wybrzeża podejdą do tego meczu równie lekceważąco jak ich kibice. To by była najlepsza rzecz jaka mogłaby nam się przytrafić, bo często takie lekceważenie przeciwnika kończy się bardzo przykro dla "faworytów". Poza tym to teraz mu jedziemy u siebie i jeśli ktoś uważa, że to nie ma znaczenia to chyba w ogóle nie ma pojęcia o specyfice tego sportu...

Pozdrowienia dla kibiców Wybrzeża :)

Awatar użytkownika
rafal

#152 Postautor: rafal » 22 maja 2004, o 12:07

Gelo pisze:
rafal pisze:Gelo wyluzuj już cała brać żużlowa i Sportsboard na którym się udzielasz z ciebie się śmieje.

Gdańska brać - zapomniales dodac. Może nadmiar jodu albo nadmierny odór śledzi odbiera niektórym rozum.

Ty pacanie jaką ty miałeś ocene z geografii śledzie kolego są 25 kilometrów od Gdańska i jak niewiesz to zobacz sobie mape.

Ps.Dzięki kolegom za wytłumaczenie odnosnie grobu Dadosa.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#153 Postautor: Gelo » 22 maja 2004, o 13:06

rafal pisze:
Gelo pisze:
rafal pisze:Gelo wyluzuj już cała brać żużlowa i Sportsboard na którym się udzielasz z ciebie się śmieje.

Gdańska brać - zapomniales dodac. Może nadmiar jodu albo nadmierny odór śledzi odbiera niektórym rozum.

Ty pacanie jaką ty miałeś ocene z geografii śledzie kolego są 25 kilometrów od Gdańska i jak niewiesz to zobacz sobie mape.
Ps.Dzięki kolegom za wytłumaczenie odnosnie grobu Dadosa.

Wyluzuj sie :D bo sie zmarszek nabawisz. Proponuje wypowiadac sie w koncu na temat. Zapraszam do Lublina na meczyk. I

Awatar użytkownika
Cavel

#154 Postautor: Cavel » 22 maja 2004, o 16:19

oj bedzie mecz!!!
a kto wygra????????? niektórzy juz to wiedzą (ciekawe :D )
ja wierze że to bedzie TŻ

PS rafal może ty skończ już tą dyskusje bo "trener" :lol: Gelo raczej nieodpuści bo to jego musi być na wierzchu :wink: :D
niemożna sie upijać bo człowiek nic niema z meczu ;)

Gość

#155 Postautor: Gość » 22 maja 2004, o 16:43

Gelu , Co tak cały czas się sadzisz co kibiców z Gdańska na naszym forum jak i na sportsboardzie ? Daj se luz chłopcze bo raz żę to nie ma sensu , a dwa że żadnej klasy takimi słowami nie pokazujesz.

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#156 Postautor: Talib » 22 maja 2004, o 16:45

"Gelo raczej nieodpuści bo to jego musi być na wierzchu"

A propos Gela. Nie chciałbym żeby dyskusja znów zboczyła z tematu na manowce w stare koleiny, ale w meczu z Ostrowem jeden z tych jak to ładnie ich Gelo określił "zawodników o których rozszarpywały się czołowe kluby ekstraligi, a oni dobrowolnie wybrali pierwszoligowy chleb" :) pokazał już co potrafi. Mam na myśli Jędrzejaka i lekcję, którą "udzielił" Piszczowi. Czas teraz na nauczycieli z Gdańska...

Awatar użytkownika
Przemas
Szkółkowicz
Kontakt:

#157 Postautor: Przemas » 22 maja 2004, o 17:52

Wpadłem niedawno na forum GKS-u i tak poczytalem troche i jestem w szoku, każdy pisze że oni wszystkie mecze wygraja ŻE JADĄ PO PEWNE ZWYCIEZTWO DO LUBLINA :lol: śmieszne, ze sa naj.. itd. :shock: pier....nie o Szopenie :P !!

maloh
Szkółkowicz

#158 Postautor: maloh » 22 maja 2004, o 19:18

to że ileś tam osób pisze tak , nie znaczy że wszyscy tak myślą. Nic nie poradze że ktoś żyje w świecie złudzeń, mało prawdopodobne jest powtórzenie osiągnięcia Unii Leszno - jest jeszcze runda finałowa , więc sporo ciężkich meczy. Nie rozumie Waszego podniecania że kilku 15 latków zjeżdża na ręcznym i myśli że liga juz sie skończyła i wynik jest oczywisty.
Będzie ciężki mecz , ale mam nadzieje że 2 punkty przybedą nad morze

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#159 Postautor: Gelo » 22 maja 2004, o 19:30

Talib pisze:"Gelo raczej nieodpuści bo to jego musi być na wierzchu"

A propos Gela. Nie chciałbym żeby dyskusja znów zboczyła z tematu na manowce w stare koleiny, ale w meczu z Ostrowem jeden z tych jak to ładnie ich Gelo określił "zawodników o których rozszarpywały się czołowe kluby ekstraligi, a oni dobrowolnie wybrali pierwszoligowy chleb" :) pokazał już co potrafi. Mam na myśli Jędrzejaka i lekcję, którą "udzielił" Piszczowi. Czas teraz na nauczycieli z Gdańska...

Gelo odpusci - a jakże ;). A czy bedzie na wierzchu - zobaczymy w niedziele

Kamil232

#160 Postautor: Kamil232 » 22 maja 2004, o 22:09

Gelo pisze:

Oj nie tylko jestes znany(a raczej twoja głupota) juz w całej Polsce...i ty mówiłes, ze cos o mnie moga powiedziec kibice z Gdanska :lol: :lol: :lol: I ty podobno chodzisz na zuzel od 15 czy ilus tam lat :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

No tak, ale ja nie zdałem jeszcze matury to sie wypowiadac nie moge...buhahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Shack
Administrator

#161 Postautor: Shack » 22 maja 2004, o 22:36

rafal pisze:Oj nie tylko jestes znany(a raczej twoja głupota) juz w całej Polsce...i ty mówiłes, ze cos o mnie moga powiedziec kibice z Gdanska :lol: :lol: :lol: I ty podobno chodzisz na zuzel od 15 czy ilus tam lat :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

No tak, ale ja nie zdałem jeszcze matury to sie wypowiadac nie moge...buhahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cicho sledziu ;) powiem Ci ze nie tylko na sportsbordzie Gela znaja, Rzeszowiaczki tez :] swego czasu chcielismy ich nauczyc na czym polega zuzel ;)

Kamil232

#162 Postautor: Kamil232 » 22 maja 2004, o 22:53

Shack pisze:
rafal pisze:Oj nie tylko jestes znany(a raczej twoja głupota) juz w całej Polsce...i ty mówiłes, ze cos o mnie moga powiedziec kibice z Gdanska :lol: :lol: :lol: I ty podobno chodzisz na zuzel od 15 czy ilus tam lat :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

cicho sledziu ;) powiem Ci ze nie tylko na sportsbordzie Gela znaja, Rzeszowiaczki tez :] swego czasu chcielismy ich nauczyc na czym polega zuzel ;)

:lol: :lol: :lol: jaki rafał..... :roll: :roll: ja jestem własnie z Rzeszowa i poznałem sie na głupocie gela, a zuzla to nas nauczylisie rzeczywiscie chyba rozwlania przeciników......
Gdansczanie najwiekszym waszym przeciwnikiem bedzie OGROMNY FART lublina , jesli nie wywala wam nikogo lub nie bedziecie mieli 100 defekótw to wygracie. Niestety my to mielismy i dlatego przegralismy wyjebali nam Trojana, nie wspominaja o absencji Macka, a te defekty Gjeede normalnie na 20 m przed meta to juz parodia....
POWTARZAM JAK GDANSK NIE BEDZIE MIAŁ DEFEKTÓW, LUB JAK NIKOGO NIE WYPIERDZIELI PISZCZ LUB KTOS INNY TO WYBRZEZE WYGRA NA 100%.....

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#163 Postautor: RadeKas » 22 maja 2004, o 23:06

Lublin bardzo przeprasza Rzeszow za wasze defekty. Nastepnym razem lepiej wam przygotujemy motocykle :roll: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#164 Postautor: Gelo » 22 maja 2004, o 23:49

Oj nie tylko jestes znany(a raczej twoja głupota) juz w całej Polsce...i ty mówiłes, ze cos o mnie moga powiedziec kibice z Gdanska :lol: :lol: :lol: I ty podobno chodzisz na zuzel od 15 czy ilus tam lat :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Do ksiÄ…zek idz synu, bo nie zdasz do drugiej klasy

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#165 Postautor: $korzen$ » 23 maja 2004, o 00:10

Kamil232 pisze:POWTARZAM JAK GDANSK NIE BEDZIE MIAŁ DEFEKTÓW, LUB JAK NIKOGO NIE WYPIERDZIELI PISZCZ LUB KTOS INNY TO WYBRZEZE WYGRA NA 100%.....

Zobaczymy czy taki cwaniak bedziesz za tydzien wieczorem, badz 11 lipca kiedy zbiezecie baty wieksze niz ostrow ....

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#166 Postautor: Erwin » 23 maja 2004, o 00:14

Kamil232 pisze:[...] a zuzla to nas nauczylisie rzeczywiscie chyba rozwlania przeciników......

tak, oczywiście (co miał na myśli :roll: - buahahahahaa)

Kamil232 pisze:[...] a te defekty Gjeede normalnie na 20 m przed meta to juz parodia....

defekty - liczba mnoga, przypomnę koledze, że jeden to - DEFEKT.

pozdrawiam CiÄ™ polonisto :twisted:

Shack
Administrator

#167 Postautor: Shack » 23 maja 2004, o 10:18

Kamil232 pisze: :lol: :lol: :lol: jaki rafał..... :roll: :roll: ja jestem własnie z Rzeszowa i poznałem sie na głupocie gela, a zuzla to nas nauczylisie rzeczywiscie chyba rozwlania przeciników......
Gdansczanie najwiekszym waszym przeciwnikiem bedzie OGROMNY FART lublina , jesli nie wywala wam nikogo lub nie bedziecie mieli 100 defekótw to wygracie. Niestety my to mielismy i dlatego przegralismy wyjebali nam Trojana, nie wspominaja o absencji Macka, a te defekty Gjeede normalnie na 20 m przed meta to juz parodia....
POWTARZAM JAK GDANSK NIE BEDZIE MIAŁ DEFEKTÓW, LUB JAK NIKOGO NIE WYPIERDZIELI PISZCZ LUB KTOS INNY TO WYBRZEZE WYGRA NA 100%.....

a ja bym Ci radził prosty Rzeszowiaczku zająć się swoją drużyna, bo jak tak dalej pójdzie to śmigacie na playoff'y do Lwowa. O defekty to możesz miec pretensje do Charliego albo do waszego ukraińskiego szczescia. Zobaczymy czy znów będziecie zwijac flagi ze wstydu jak przyjedziecie na rewanż do Lublina.

Awatar użytkownika
istred
Trener

#168 Postautor: istred » 23 maja 2004, o 10:32

CHrzanowski awansował do finału żużlowych mistrzostw świata
Kolejność
1. Antonin Svab (Czechy)
2. Tomasz Chrzanowski (Polska)
3. Stefan Dannoe (Szwecja)
4. Laszlo Szatmari (Węgry)
5. Mathias Schultz (Niemcy)
6. Josef Franc (Czechy)
-----------------------------
7. Tomas Topinka (Czechy)
8. Craig Watson (Australia)

Chrzanek na pewno nie jest w złej formie, ale to nic nadzwyczajnego wygrać z takimi zawodnikami.

Shack
Administrator

#169 Postautor: Shack » 23 maja 2004, o 11:15

ulala ale nazwiska :) w Lublinie 10 max robi :]

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#171 Postautor: jacur78 » 23 maja 2004, o 13:00

Hehe. Ci rzeszowianie to maja jakies kompleksy. Moze to dlatego ze regularnie dostaja od nas baty :). Narzekaja na swe defetkty i to ze ich zawodnicy sie rozbijaja. Smieszne bo wychodza tu braki sprzetowe albo zwyczajny brak umiejetnosci jazdy :) hyhy Ciezko dwukrotnie z rzedu przezywac gorycz porazki na wlasnym torze ze slabiutkim Lublinem:)
Ale zajmijcie sie swymy problemami bo niedlugo znowu bedzie miernota :) Trojan to sredniak, Rempale sie skonczy motor i przestanie jechac Barnan gwiazdor Kuciapa znowu sie rozbije i kicha :)
A Kamil twe przemyslenia sa niewiele warte bo juz nie raz rzeczywistosc pokazala ze to co piszesz to stek bzdur :)

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#172 Postautor: KubuÅ› » 23 maja 2004, o 13:22

CHrzanowski awansował do finału żużlowych mistrzostw świata
Kolejność
1. Antonin Svab (Czechy)
2. Tomasz Chrzanowski (Polska)
3. Stefan Dannoe (Szwecja)
4. Laszlo Szatmari (Węgry)
5. Mathias Schultz (Niemcy)
6. Josef Franc (Czechy)
-----------------------------
7. Tomas Topinka (Czechy)
8. Craig Watson (Australia)

Chrzanek na pewno nie jest w złej formie, ale to nic nadzwyczajnego wygrać z takimi zawodnikami.

Wlasnie tam nie jezdzili zbyt dobrzy zawodnicy, Drabik mial wypadek i nie jezdzil, a sadze ze by wygral te zawody.Co do meczu u nas to sadze ze Chrzanowski przywiezie okolo 8 punktow, mysle ze na wiecej mu nasi nie pozwola.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#173 Postautor: Jinxsior » 23 maja 2004, o 13:42

Powiedzmy sobie szczerze czy to sie podoba kibicom z Gdanska czy nie.
Przegralismy u was w mocno okrojonym skladzie wy u nas polegniecie w najsilniejszym.I niech nikt mi nie pisze z Wybrzeza ze nie bylo Kargera bo zrobil by tyle samo pkt co wasz senior.Gdyby jechali nasi juniorzy i Karlson mecz byl by na remis(nie licze straconych pkt Piszcza).
Tak wiec panowie z GKS-u milej podrozy wam zycze do naszego pieknego miasta,ale nastawcie sie na baty.Jak do tej pory to jedziecie na opini takiego mocarza co to nikt z nim nie wygra,bardzo sie mylicie i my wam to udowodnimy.Tak naprawde to wasz zespol ciagnie dwoch zawodnikow i wrazie tfu tfu nieszczescia, Wybrzeza nie ma i nie ma wygrywania.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#174 Postautor: grzesieck » 23 maja 2004, o 13:44

$Kuba$ pisze:Wlasnie tam nie jezdzili zbyt dobrzy zawodnicy, Drabik mial wypadek i nie jezdzil, a sadze ze by wygral te zawody.Co do meczu u nas to sadze ze Chrzanowski przywiezie okolo 8 punktow, mysle ze na wiecej mu nasi nie pozwola.

Chyba troche Chrzanka nie doceniasz, na pewno stac go na wygranie z kazdym z naszych zawodnikow...ciezko go bedzie objechac za tydzien ale nie mialbym nic przeciwko jakby zrobil te ok. 8 pkt :D
METHANOL ADVENTURE TEAM

maloh
Szkółkowicz

#175 Postautor: maloh » 23 maja 2004, o 13:53

Jinxsior pisze:Powiedzmy sobie szczerze czy to sie podoba kibicom z Gdanska czy nie.
Przegralismy u was w mocno okrojonym skladzie wy u nas polegniecie w najsilniejszym.I niech nikt mi nie pisze z Wybrzeza ze nie bylo Kargera bo zrobil by tyle samo pkt co wasz senior.Gdyby jechali nasi juniorzy i Karlson mecz byl by na remis(nie licze straconych pkt Piszcza).
Tak wiec panowie z GKS-u milej podrozy wam zycze do naszego pieknego miasta,ale nastawcie sie na baty.Jak do tej pory to jedziecie na opini takiego mocarza co to nikt z nim nie wygra,bardzo sie mylicie i my wam to udowodnimy.Tak naprawde to wasz zespol ciagnie dwoch zawodnikow i wrazie tfu tfu nieszczescia, Wybrzeza nie ma i nie ma wygrywania.

proponuje oddać mecz walkowerem - zawsze to tylko -40 małych punktów , a uniknie sie batów i straszliwej kompromitacji :)