GKM Grudziądz - Motor Lublin 22.07. g. 17:00
Re: GKM Grudziądz - Motor Lublin 22.07. g. 17:00
A to chyba ze tak
W sumie to fajny pomysl tak kibicowac negatywnie:)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
No w Lublinie negatywny doping jest trendi, dżezi, a nawet seksi 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Wyniki Woodwarda na torze w Grudziądzu:
2009 (Stal Rzeszów):
3. C. Woodward (1*,1,0,0,1) 3+1
2010 (Speedway Miskolc):
3. Cameron Woodward 7+1 (1,1,1*,2,2,0)
Wyniki Miesiąca w Grudziądzu:
2004 (Stal Rzeszów):
6. Miesiąc (3,d4,0,1,0) 4
2005 (Stal Rzeszów):
7. Miesiąc (w,0,u4) 0
2008 (Daugavpils):
5. Miesiąc (d4,1,1,2) 4
4. Miesiąc (1,0) 1
2009 (Stal Rzeszów):
2. P. Miesiąc (0,0,-,1) 1
2010 (Daugavpils):
5. Miesiąc (1,1) 2
Występy Karola Barana w Grudziądzu:
2004 (Stal Rzeszów):
4. K. Baran (3,0,3,0,1,2) 9
Z całej tej trójki jedynie Baran zanotował udany występ, ale było to aż 8 lat temu. A dwójka Miesiąc - Woodward wygrała tam łącznie jeden bieg za sprawą Miesiąca również 8 lat temu.
2009 (Stal Rzeszów):
3. C. Woodward (1*,1,0,0,1) 3+1
2010 (Speedway Miskolc):
3. Cameron Woodward 7+1 (1,1,1*,2,2,0)
Wyniki Miesiąca w Grudziądzu:
2004 (Stal Rzeszów):
6. Miesiąc (3,d4,0,1,0) 4
2005 (Stal Rzeszów):
7. Miesiąc (w,0,u4) 0
2008 (Daugavpils):
5. Miesiąc (d4,1,1,2) 4
4. Miesiąc (1,0) 1
2009 (Stal Rzeszów):
2. P. Miesiąc (0,0,-,1) 1
2010 (Daugavpils):
5. Miesiąc (1,1) 2
Występy Karola Barana w Grudziądzu:
2004 (Stal Rzeszów):
4. K. Baran (3,0,3,0,1,2) 9
Z całej tej trójki jedynie Baran zanotował udany występ, ale było to aż 8 lat temu. A dwójka Miesiąc - Woodward wygrała tam łącznie jeden bieg za sprawą Miesiąca również 8 lat temu.
$korzen$ pisze:No jak ktos wstawia po jednym udanym meczu Barana w miejsce Woodwarda to z calym szacunkiem, ale jak tu sie wk****c !?
Jak Baran pojedzie lepiej od np.Jeleniewskiego w meczu z Grudziądzem,to lepiej żebys na to forum nie wchodził.Chyba,że masz zamiar dalej się ośmieszać.
Ojjj będzie pocisk na fanów Jelenia
PS.Ciśniesz Karol !
Cooper, normalne w sporcie jest to, ze ktos wygrywa a ktos przegrywa.
Nienormalne sa choragiewki i zacieranie rak na slabszy wystep zawodnika druzyny, ktorej sie kibicuje, potkniecia prezia tej druzyny itp. To swiadczy o specyfice srodowiska zuzlowego w Lublinie.
Wiesz co bedzie sie dzialo w niedziele wieczorem
"Dumni po zwyciestwie, wk****ni po porazce"
Pompatycznie sobie popisales; na elige przypakuja pikniki, tak samo jak na I lige na dobrym poziomie - nie powiekszy sie magicznie liczba kibicow, bo takowym nie steje sie ktos z dnia na dzien. To ci pierwsi wypelnia stadion. "Znawcy" beda mieli okazje pofilozofowac poziom wyzej, klecic swoje sklady i pomysly na wszystko z wypiekami na twarzy w innym towarzystwie i tyle.
No i moze zuzlowariaty pojada w koncu do innych miast
Nienormalne sa choragiewki i zacieranie rak na slabszy wystep zawodnika druzyny, ktorej sie kibicuje, potkniecia prezia tej druzyny itp. To swiadczy o specyfice srodowiska zuzlowego w Lublinie.
Wiesz co bedzie sie dzialo w niedziele wieczorem
"Dumni po zwyciestwie, wk****ni po porazce"
Pompatycznie sobie popisales; na elige przypakuja pikniki, tak samo jak na I lige na dobrym poziomie - nie powiekszy sie magicznie liczba kibicow, bo takowym nie steje sie ktos z dnia na dzien. To ci pierwsi wypelnia stadion. "Znawcy" beda mieli okazje pofilozofowac poziom wyzej, klecic swoje sklady i pomysly na wszystko z wypiekami na twarzy w innym towarzystwie i tyle.
No i moze zuzlowariaty pojada w koncu do innych miast
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Mam nadzieje, ze po ewentualnej (bardzo prawdopodobnej) porazce Shack zamknie to forum na tydzien i bedzie spokoj. Przed sezonem podejrzewam, ze kazdy obstawial w Grudziadzu jakies +24-30 dla gospodarzy, a teraz bedzie wielkie rozliczanie prezesa, trenera i zawodnikow. Pasmo pewnych zwyciestw na naszym torze sprawilo, ze czesc ludzi nie mogla wyladowac swoich zlosci od dlugiego czasu, wiec podejrzewam ze niezle sie kumuluje.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dejman pisze:$korzen$ pisze:No jak ktos wstawia po jednym udanym meczu Barana w miejsce Woodwarda to z calym szacunkiem, ale jak tu sie wk****c !?
Jak Baran pojedzie lepiej od np.Jeleniewskiego w meczu z Grudziądzem,to lepiej żebys na to forum nie wchodził.Chyba,że masz zamiar dalej się ośmieszać.![]()
Ojjj będzie pocisk na fanów Jelenia![]()
PS.Ciśniesz Karol !
Gdzie ja cos napisalem o jakims Jeleniu w kontekscie Cama? I wytlumacz mi w jaki sposob osmieszam sie faktem, ze wole Woodwarda, ktory jest 8 zawodnikiem ligi anizeli Barana, ktory poza wystepem ze slabiutka Lodzia jest beznadziejny w tej I lidze i gdyby byl sklayfikowany to bylby IV czy V najgorszym seniorem w tej lidze? Napisz, chetnie poczytam. To, ze dzisiaj Baran jest tam gdzie jest jest wynikiem tylko i wylacznie jego nieudolnosci. Czekam bardzo na odpowiedz.
Przykro trochę że nie walczymy na całego o jakiś wynik , widocznie nie ma warunków
Za te trzy mecze u siebie w PO przytula ze 300 000 zł z biletów i może jakoś ten budżet zamkną o co tak bardzo chodziło.
Nie każdy ma takie szczęście co kibice ekstraligowi , ale co mają powiedzieć tacy z Krakowa czy Krosna ? mamy żużel jaki mamy i do tego się trzeba przyzwyczaić , bo jeśli ktoś myśli o ekstralidze to zapewniam że wątpię aby tego dożył
Za te trzy mecze u siebie w PO przytula ze 300 000 zł z biletów i może jakoś ten budżet zamkną o co tak bardzo chodziło.
Nie każdy ma takie szczęście co kibice ekstraligowi , ale co mają powiedzieć tacy z Krakowa czy Krosna ? mamy żużel jaki mamy i do tego się trzeba przyzwyczaić , bo jeśli ktoś myśli o ekstralidze to zapewniam że wątpię aby tego dożył
Mam dla Ciebie Rabiosa porade - wyjdz i nie wracaj, albo przynajmniej nie uzewnetrznaj swoich 'przemyslen'.
Motor mocny
Jestem już u brata w Grudziądzu i czekamy razem na meczyk
Byłem dziś na stadionie w godzinach 11-12 i tor betonowy do białości, co moim zdaniem trochę utrudnia nam zadanie. Ciekawe jak pojedzie Karol z Pawłem,na cuda nie liczę ale jeżeli zrobią łącznie z 9 - 10 pkt to będzie dobrze. Misiek jest w gazie więc w granicach 13 pkt powinien się zakręcić i teraz największa zagadka w postaci Jeleniewskiego, chłopak niby dobrze punktował na owalu przy H4 ale na wyjazdach w tym sezonie chłopak zbytnio nie błyszczy i jeżeli to się nie zmieni w Grudziądzu to o bonus będzie ciężka przeprawa. W juniorach mamy przewagę, i mimo iż Cyran z Osmólskim zaczęli jechać myślę że 4:2 w pierwszym biegu dla nas jest w zasięgu. Mam obawy co do meczu,o wygranej raczej możemy pomarzyć ale bonus jest w zasięgu.
Jutro może się wybiorę na stadion to dam wam relacje jaką skałę nam gotują
Jutro może się wybiorę na stadion to dam wam relacje jaką skałę nam gotują
Rabiosa pisze:Przykro trochę że nie walczymy na całego o jakiś wynik , widocznie nie ma warunków![]()
No właśnie tu jest małe sprężenie zwrotne.
Przytulą 300K ale jak będą właśnie walczyć o awans. Jak nie będzie walki o awans to nawet połowy nie przytulą. I tak źle i tak niedobrze.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Hayden pisze:Mam dla Ciebie Rabiosa porade - wyjdz i nie wracaj, albo przynajmniej nie uzewnetrznaj swoich 'przemyslen'.
To jest forum a nie twój prywatny folwark !
harry pisze:Rabiosa pisze:Przykro trochę że nie walczymy na całego o jakiś wynik , widocznie nie ma warunków![]()
No właśnie tu jest małe sprężenie zwrotne.
Przytulą 300K ale jak będą właśnie walczyć o awans. Jak nie będzie walki o awans to nawet połowy nie przytulą. I tak źle i tak niedobrze.
Myślę że jednak lubelscy kibice nawet przy srogiej porażce w Grudziądzu , a nawet ewentualnej w PO u nas z Gnieznem czy Grudziądzem nie zawiodą , przy naszych ostatnich tułaczkach drugoligowych.
- marcin_lub
- Junior
Mnie najbardziej śmieszy podejście kibiców do meczu w Grudziądzu. Jeszcze tydzień temu na tym forum mało kto wierzył w bonus z tak, jak teraz wszyscy piszą, słabą Łodzią, a teraz wymagają od drużyny wygranej w Grudziądzu. Panowie, gdzie logika w waszych analizach?? Czy to jest typowe stereotypowe podejścia kibica tylko w Lublinie czy ogólny taki trend??
Ze sportowym pozdrowieniem
Pierwszy mecz w PO powinien być sukcesem finansowym niezależnie od wyniku w Grudziądzu. Nastepne mecze u nas to już zależy jak się sytuacja ułoży. Jak będzie mecz o pietruchę to przyjdzie góra ze dwa tysiące a jak będzie mecz o wszystko to będzie pełny stadion.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
W tym sezonie w I lidze nie ma PO tylko RF 
harry,
chyba Cię trochę poniosło z tym że mecz w g-dzu nie ma znaczenia mogę się założyć że jak dostaniemy ostry wpieprz to tłumy nie przyjdą no chyba że będziemy z Gnieznem jechać to wtedy może ...
Co do ostatniej kolejki to marzy mi sie choć to mało realne że wchodzą do czwórki my , gniezno , g-dz , ostrów ... kolejność nie przypadkowa. czyli łódź za 3 i ostrów za 3 no i oczywiście my za 3 o ile niczego nie popieprzyłem
chyba Cię trochę poniosło z tym że mecz w g-dzu nie ma znaczenia mogę się założyć że jak dostaniemy ostry wpieprz to tłumy nie przyjdą no chyba że będziemy z Gnieznem jechać to wtedy może ...
Co do ostatniej kolejki to marzy mi sie choć to mało realne że wchodzą do czwórki my , gniezno , g-dz , ostrów ... kolejność nie przypadkowa. czyli łódź za 3 i ostrów za 3 no i oczywiście my za 3 o ile niczego nie popieprzyłem
zamiast 500 + program Beryl +
marcin_lub pisze:Mnie najbardziej śmieszy podejście kibiców do meczu w Grudziądzu. Jeszcze tydzień temu na tym forum mało kto wierzył w bonus z tak, jak teraz wszyscy piszą, słabą Łodzią, a teraz wymagają od drużyny wygranej w Grudziądzu. Panowie, gdzie logika w waszych analizach?? Czy to jest typowe stereotypowe podejścia kibica tylko w Lublinie czy ogólny taki trend??
przecież w gazecie napisali, że jesteśmy faworytem!
"Ostatnie pasmo sukcesów sprawiło, że to lublinianie są raczej faworytem spotkania w Grudziądzu." (Dziennik Wschodni)
BR pisze: jesteśmy faworytem
Nie bierz na powaznie wszystkiego tego co pisze Dziennik Wschodni.
Mam takie pytanie głównie do "kibica" (tak nazywa się ludzi dopingujących swój klub i jego zawodników więc sam nie wiem czy serio nim jest) o nicku Korzen.
Czy Ty masz może jakieś informacje,że z Cameroona zdrowiem jest wszystko ok czy tylko płaczesz bo to lubisz ?
Obawiam się a wręcz jestem pewien,że g*wno wiesz ale popisać musisz
Ja też kocham takie posty jakie wpisujesz bo uświadamiam sobie,że na tym forum są ludzi godni zostania minimum trenerem wielkiego klubu
Czy Ty masz może jakieś informacje,że z Cameroona zdrowiem jest wszystko ok czy tylko płaczesz bo to lubisz ?
Obawiam się a wręcz jestem pewien,że g*wno wiesz ale popisać musisz
Ja też kocham takie posty jakie wpisujesz bo uświadamiam sobie,że na tym forum są ludzi godni zostania minimum trenerem wielkiego klubu
Scibi pisze:BR pisze: jesteśmy faworytem
powiedz "niedzielnym" kibicom i czytelnikom Dziennika, że jest inaczej
Ludzie dajcie juz spokój z tym ustalaniem składu, fakt faktem że Cameron jest lepszy od naszej dwójki (kazdy wie kogo mam na mysli), ale to trener jest od ustalania skladu. Pozwólmy jemu ustalać skład. A jak wygramy mecz w Grudziadzu i Baran z Miesiacem przywiozą dobre punkty to wszyscy bedziecie lizac dupe Wardzale jaka to świetna decyzja i w ogóle. Trener jest z nimi bliżej i na pewno wie lepiej od nas kogo wziąć do Grudziądza. Lepiej wszyscy w niedziele zacznijmy trzymac kciuki za nasza ekipe 
BR pisze:Scibi pisze:BR pisze: jesteśmy faworytem
powiedz "niedzielnym" kibicom i czytelnikom Dziennika, że jest inaczej
Ja jestem tym miedzy innymi niedzielnym kibicem i gdybym nie wierzyl w wygrana to nie jechal bym na ten mecz 430km po prostu staram sie co nie których sprowadzic do rzeczywistosci i uswiadomic ze nie jedziemy tam do babci na paczki. To bedzie bardzo ciezki mecz w którym napweno nie jestesmy faworytem.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2012, o 13:02 przez Scibi, łącznie zmieniany 2 razy.
Pamiętajcie że jest sezon wakacyjny i ludzie wyjechali więc bez względu na wynik z Grudziądza wiele więcej kibiców nie będzie ogólnie na meczach na wszystkich stadionach jest spadek frekwencji
a o komplecie u nas można zapomnieć
AGENCIK pisze: o komplecie u nas można zapomnieć
O jaki komplet Ci chodzi?-Bo ten pamietam ostatnio za czasów Hansa Nielsena
Mam nadzieje ,ze jedzie Michalski jako gość bo Borowicz na betonie gwarantuje 0,0,0