Motor Lublin - Orzeł Łódź 15.07.2012 godz. 18:00
Re: Motor Lublin - Orzeł Łódź 15.07.2012 godz. 18:00
Przyjeżdża Adamczak więc Mati i Mati/Tadzio mają piekielnie ciężko. Oczywiście nie mam nic przeciwko żeby go złoili ale raczej trzeba liczyć na to że różnicę zrobią seniorzy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Przecież jedziemy u siebie tor bedzie pod nas... treningi powinny nam pomoc, mnie w ogole nie zdzwi jak nasi juniorzy beda tego calego Adamczaka wciągac nosem. Łukaszewski i Borowicz juz nie z takimi wygrywali...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Nie przesadzaj, Adamczak w każdym meczu wyjazdowym był jednym z najlepiej punktujących zawodników w zespole z Łodzi.
Borowicz może nie, ale Łukaszewski u nas na torze może z nim powalczyć
Piguła, ale to nie przeczy wcale temu co napisał Perez
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
No ale też bez przesady że zostanie wciągnięty bez problemów
szczerze ja o bieg juniorski jestem raczej pewien że go nie przegram bo jednak Adamczak tylko raz przyjechał na 2 miejscu na Łotwie. A co do Twojej wypowiedzi jacur78 możesz mieć trochę racji ale to właśnie to że mamy tak wyrównaną drużynę sprawia że jesteśmy drużyną która zaskakuje. Jeśli chodzi o sam mecz to u nas jak kto pojedzie zależy od tego jak tor przygotujecie. Jak pod koło to myślę że mecz może być bardziej wyrównany. Bo jednak Gustafsson, Trojan a zwłaszcza Kilndemand to zawodnicy którzy lubią tor pod koło. I w tedy zwłaszcza za sprawą Kilndemand'a powinno być ciekawie 
Maciekk-dopiero po dalszej części twojego postu załapałem że jesteś z Łodzi. Na początku myślałem, że to nasz Łukaszewski pisze "nie przegram" 
Łukaszewski niech wygra start w juniorskim biegu i jestem spokojny:) na trasie nikt go nie minie:)
ravajas pisze:Piguła, ale to nie przeczy wcale temu co napisał Perez
Oczywiście, że nie przeczy, ale pisanie, że nasi juniorzy będą go wciągać nosem jest trochę na wyrost. Spoko jestem wstanie się zgodzić, że Łukaszewski ma duże szanse wygrać bieg juniorski, ale obawiam się, że Adamczak napsuje naszym krwi (nie tylko juniorom). Poza tym jest jeszcze pytanie, kto będzie drugim juniorem, sądząc po awizowanym składzie Unii Tarnów jest szansa, że przyjedzie ktoś z dwójki Gomólski - Jamróg.
Mecz powinniśmy wygrać, wierzę nawet, że zdobędziemy bonus, ale raczej nie będzie to spacerek.
Piguła pisze:ravajas pisze:Piguła, ale to nie przeczy wcale temu co napisał Perez
Oczywiście, że nie przeczy, ale pisanie, że nasi juniorzy będą go wciągać nosem jest trochę na wyrost. Spoko jestem wstanie się zgodzić, że Łukaszewski ma duże szanse wygrać bieg juniorski, ale obawiam się, że Adamczak napsuje naszym krwi (nie tylko juniorom). Poza tym jest jeszcze pytanie, kto będzie drugim juniorem, sądząc po awizowanym składzie Unii Tarnów jest szansa, że przyjedzie ktoś z dwójki Gomólski - Jamróg.
Mecz powinniśmy wygrać, wierzę nawet, że zdobędziemy bonus, ale raczej nie będzie to spacerek.
Masz racje, nie poważne bo napisalem ze sie nie zdziwie jak tak będzie a nie ze bedzie na 100% i tez zmienia postac rzeczy to ze jednak pojedzie Tadzio, który też może wciagac nosem bez problemu
Boisz się tego Adamczaka jakby to byl mistrz swiata juniorow i okolic, czlowieku jedziemy u siebie jestesmy pewni siebie i powinnismy takich Adamczakow golic ile sie da. Moim skromnym zdaniem Łukaszewski u nas na torze jest duzo lepszy niz Adamczak.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Nie boje się Adamczaka tylko doceniam jego wyniki z tego roku, jest najlepiej punktacyjnym zawodnikiem Orła. Widać, że w tym sezonie trafił i z formą i z motorami.
Nawet sprawdziłem jego wyniki i ma średnią wyjazdową 2,067 (przy 1,905 na własnym torze). Jeżeli Łukaszewski, ale i inni będą go wozić to ja będę się tylko cieszyć, ale nie traktuj go jak zawodnika, który nic nie gwarantuje.
Nawet sprawdziłem jego wyniki i ma średnią wyjazdową 2,067 (przy 1,905 na własnym torze). Jeżeli Łukaszewski, ale i inni będą go wozić to ja będę się tylko cieszyć, ale nie traktuj go jak zawodnika, który nic nie gwarantuje.
Perez pisze:oisz się tego Adamczaka jakby to byl mistrz swiata juniorow i okolic, czlowieku jedziemy u siebie jestesmy pewni siebie i powinnismy takich Adamczakow golic ile sie da. Moim skromnym zdaniem Łukaszewski u nas na torze jest duzo lepszy niz Adamczak.
Oj chyba go nie doceniasz. Nie jeden mecz wygrywal Lodzi(np ten z grudziadzem), od niego zalezy bardzo duzo. Dla przypomnienia podczas wyjazdowego meczu w Lodzi, Adamczak razem z Jamrogiem robili naszych jak chcieli, nie pamietam ile pkt zdobyli, ale w porownaniu z naszymi juniorami byli bezkonkurencyjni. Miejmy nadzieje ze atut wlasnego toru i obecna forma pozwoli Lukaszewskiemu wygrac bieg juniorski i to co napisal wczesniej sieny, musi wygrac start pozniej bedzie juz z gorki.
-
alfkrystian
- Szkółkowicz
http://www.sportowefakty.pl/longtrack/2 ... przelozony
Ciekawe jak Cam zaplanuje podróż ...oby znalazł połączenie lotnicze
Lotnisko w Marmande jest zaraz obok stadionu
Może jakim kukuruźnikiem przyleci do Radawca :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
meesha pisze:Lotnisko w Marmande jest zaraz obok stadionuMoże jakim kukuruźnikiem przyleci do Radawca :p
Dla CJW otworzą pewnie Świdnik
Jaki Swidnik ? Airport Lublin :]
Łukaszewski o ile jak wyjdzie dobrze ze startu to śmiga aż miło u nas na torze i mam nadzieję że tego adamczewskiego łyknie.ale nie oszukujmy się żeby wygrać to seniorzy muszą robić przewagę
Nie ma takiego miasta Świdnik! Jest Lublin, Airport Lublin
Zaraz mnie Rioletto zje
Zaraz mnie Rioletto zje
Tak samo jak nie ma Adamczewskiego w skladzie Orla 
alfkrystian pisze:http://www.sportowefakty.pl/longtrack/297935/turniej-w-marmande-przelozony
O podróż Cama to bym sie nie martwil, wiekszy problem moze byc ze spasowaniem do toru, nie bedzie jechal od poczatku na 100%
był ktos kiedys na takich zawodach? Ciekawe jak to wyglada w realu.
owen1989 pisze:Tak samo jak nie ma Adamczewskiego w skladzie Orla
oki pomyliłem się jest adamczak ale gościu nie musisz tego pisać z podtekstem chamstwa
a gdzie tam chamstwo?
@ meesha:
Jak ty to wyczailes z tym lotniskiem, kiedy i po co?
@ meesha:
Jak ty to wyczailes z tym lotniskiem, kiedy i po co?
Kto sędziuje jutrzejszy mecz ? Nie mogłem znaleźć informacji na ten temat.