Treningi
Re: Treningi
Wieczorek Borowicz i Tadzio
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Ogólnie to jak patrzyłem na ich próby to na 4 razy Tadzio 3 razy był lepszy i już jeździ o niebo lepiej niż w maju. Ciekawe kogo wybrał pan Marian 
A seniorzy wszyscy poza Miesiącem ok. Jutro żeby nasz Month te 5pkt zrobił to ędzie już dobrze
Ale bez Nichollsa będzie dobrze. Baran bardzo szybki, ale śmiech i tak był jak taśme zrobił w 1 podejściu
PS. Wydawało mi się że motocykl Cama brzmi inaczej od innych i faktycznie inny tłumik od reszty ma. Czy dobrze pamiętam czy to dep?
A seniorzy wszyscy poza Miesiącem ok. Jutro żeby nasz Month te 5pkt zrobił to ędzie już dobrze
PS. Wydawało mi się że motocykl Cama brzmi inaczej od innych i faktycznie inny tłumik od reszty ma. Czy dobrze pamiętam czy to dep?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Po dzisiejszych treningowych "lotach" Miesiąca uważam, że Paweł niestety jutro nie gwarantuje absolutnie nic. Z obecną formą Miesiąc przy Łukaszewskim wygląda jak nieopierzony junior... Korneliussen bez treningu to i tak zdecydowanie większa szansa na punkty niż Miesiąc... Oby tych klku punktów nie zabrakło nam jutro do zwycięstwa...
kibicLBN pisze: Czy dobrze pamiętam czy to dep?
Dokładnie tak, taki model, jeśli mnie oczy nie mylą http://www.ebay.com/itm/DEP-T10-SILENCE ... 0667630389

Ale Lisiaka jeżeli wogóle pojedzie to chyba da rade wyprzedzić.
Lisiecki a nie Lisiak
Oj czepiasz się. Wiadomo o kogo chodzi 
Jezeli Baran zakreci sie jutro kolo dychy i reszta pojedzie na normalnym poziomie, to nawet przy slabszej dyspozycji Miesiaca, my tego meczu nie mamy prawa przegrac. Z Reszta historia i tak przemawia za nami 
- Egon
- Zawodowiec
Jadą dwaj Mateusze.kibicLBN pisze:Ogólnie to jak patrzyłem na ich próby to na 4 razy Tadzio 3 razy był lepszy i już jeździ o niebo lepiej niż w maju. Ciekawe kogo wybrał pan Marian
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Jakie plany treningowe na ten tydzień ? Tradycyjnie piątek i sobota ? 
Co tam wczoraj działo się na torze, bo dość mocno warczało?
Pewnie szkolka.
trening dzis o 16
chyba szkółki 
Trening drużyny odbędzie się w Piątek i Sobotę nie dziś.
Trening drużyny odbędzie się w Piątek i Sobotę nie dziś.
Wiadomo o której ?
- Egon
- Zawodowiec
Amatorzy na swoich trupach, tak dla jasności, żeby byłokeram pisze:Co tam wczoraj działo się na torze, bo dość mocno warczało?
Motor! Motor! Tylko Motor!
-
martins1982
pierwsza drużyna czy juniorzy będą trenować?
GeloSMT pisze:o 17
W sobotę też o 17 ?
w sobote nie ma
Vadik po co wypisujesz głupoty i wprowadzasz ludzi w błąd ??
Usuńcie jego posty bo nie wiem czy ma za dobry humor czy sobie owe posty nabija !
Piątek,Sobota godzina 17
Usuńcie jego posty bo nie wiem czy ma za dobry humor czy sobie owe posty nabija !
Piątek,Sobota godzina 17
100 % trening o 17 w piątek ?