Karol Baran
Re: Karol Baran
skoro zwycięskiego składu się nie zmienia, to co, jedziemy bez Dawida? ochłoń.
Naczelny obrońca Karola Barana.
napisalem, ze najslabszy w meczu z Gnieznem odpada, a wskakuje Dawid. Co tu ochłaniać. Paweł już pauzował, widać że niezmarnował tego czasu ...
Najpierw wszyscy narzekali na jelenia że nic nie jedzie że w jego miejsce Baran powinien jechać, a teraz wszyscy na Barana że Miesiąc powinien za niego jechać. Za chwile jakiś naczelny rysownik Motoru wyskoczy z transparentem "anty Baran" .
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Jak zadziała na niego jak "anty jeleń" na Daniela to niech jak najszybciej robi ten transparent 

- tezetomaniak
- Trener
Najpierw wszyscy narzekali na jelenia że nic nie jedzie że w jego miejsce Baran powinien jechać
widzę że każdy teraz będzie narzekał na karola a nikt tak naprawdę nie wie jakie są powody słabszej postawy karola w ostatnim czasie
ch***wa forma? Przyda mu się odpoczynek
nigdy go nie lubiłem więc nie będę płakał jak zostanie odsunięty od składu
Chaser pisze:ch***wa forma? Przyda mu się odpoczyneknigdy go nie lubiłem więc nie będę płakał jak zostanie odsunięty od składu
może nie jest to jego optymalna forma(między innymi przez przerwę związaną z obojczykiem) to pewne jest że kłopoty ze sprzętem dają się we znaki
aby zdążył odzyskać formę na najważniejsze mecze w play offach, a szczególnie na te wyjazdowe, bo w domu sobie chłopaki poradzą.
kapsel pisze:widzę że każdy teraz będzie narzekał na karola a nikt tak naprawdę nie wie jakie są powody słabszej postawy karola w ostatnim czasie
Powód słabszej postawy jest znany tylko nikt nie jest ciekaw o co tak naprawdę chodzi lepiej pisać ze pipa z niego i już
A forma Karola nie jest zła bo nie w tym tkwi sedno całego problemu który niewątpliwie jest.
Ja jestem ciekawy
Pisz śmiało.
tez bym był zainteresowany 
Odsuwać Karola od składu? Bo co, mecz mu nie wyszedł? Pare tygodni a wszyscy będą pisać w tym wątku, jaki to Karol jest zajebisty i zaczniecie jechać po month'ie. Ochłońcie.
Nie to że się czepiam ale w tym sezonie to który mu mecz wyszedł (kontuzja ? ostatni mecz - to najsłabszy zawodnik naszej drużyny ) na chwile obecna lepszy Miesiąc choć chciałbym obu zobaczyć
Marko dokładnie masz rację na obecną chwilę na meczu lepiej wypadł Paweł więc teraz jedyne co Karol powinien zrobić to ostro potrenować i postarać się wskoczyć do składu a później wykorzystać daną szansę dobrą postawą i w tym składzie zostać.
- niespokojny
- Trener
A kogo to wina ze ma klopoty sprzetowe? Sprawki, trenera? Moze Drzyzga zaprosi go do Rozmow w Toku to sie czegos dowiemy
Jak Jelen mial klopoty sprzetowe to kazdy mial to w 4 literach i chcieliscie go wywalic ''na zbity pysk'' albo ''lac po mordzie''. Co sie stalo z zasada najslabszy wypada? Czyzbyscie jakies uklady probowali przepchac? 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
zdecydowanie nie !!!! - najsłabszy trenuje , siedzi w parku maszyn i silniki szykuje (bo u Karola w ostatnim meczu ten element był najsłabszy ) Jeszcze w tym sezonie można przecież zabłysnąć ! A i nam potrzeba mocnego zmiennika !
co do układów kolego niespokojny to jeleń ma je większe bo jak sam wiesz nie jednokrotnie w tym sezonie był najsłabszy z zespole a z premedytacją jechał w kolejnym czy kolejnych meczach a karol powinien dostać szansę tak jak jeleń dostawał po kolejnych swoich wpadkach
Nie to zebym bronil Jelenia, bo jak zapewne wiekszosc wie niedawno pisalem, ze jestem nim baaaardzo mocno rozczarowany. Jelen jednak przynajmniej jedzie u siebie, Baran natomiast z tymi motorynkami obawiam sie, ze "nie pojedzie" na zadnym torze I ligi. Przeciez widac jak na dloni, ze te trykacze sa niesamowicie wolne.
Z naszego 3 letniego doświadczenia wynika, że im bliżej końca sezonu, tym zajawka i forma u Barana większa, więc o niego bym się nie obawiał.
Wydaje się, że na ostatnim meczu z Gnieznem rzeczywiście miał zbyt mocne silniki na lekko twardszy i przesuszony tor. Szczególnie było to w jednym z początkowych biegów widać gdy chciał pójść szeroko i go obkręciło niemal, później się odwrócił jakby chciał obczaić to miejsce. Jeżeli się nie mylę to jest to raczej "problem" do rozwiązania
W ogóle to Rujner się rozwalił, więc jest szansa na dobre otwarcie meczu w Grudziądzu. Rywale mają kłopoty, trzeba to wykorzystać i zrobic przynajmniej 4 punkty do końca rundy zasadniczej.
Wydaje się, że na ostatnim meczu z Gnieznem rzeczywiście miał zbyt mocne silniki na lekko twardszy i przesuszony tor. Szczególnie było to w jednym z początkowych biegów widać gdy chciał pójść szeroko i go obkręciło niemal, później się odwrócił jakby chciał obczaić to miejsce. Jeżeli się nie mylę to jest to raczej "problem" do rozwiązania
W ogóle to Rujner się rozwalił, więc jest szansa na dobre otwarcie meczu w Grudziądzu. Rywale mają kłopoty, trzeba to wykorzystać i zrobic przynajmniej 4 punkty do końca rundy zasadniczej.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Ja widziałem mecz w telewizji ale chyba inny zuzel oglądaliśmy. Mi się wydaje ze Karol miał zdecydowanie za słabe motory a nie za mocne. Mocny silnik przecież łatwiej jest dopasować do warunków torowych, a jak nie masz porządnego sprężania w silniku to d..a zbita 
GIGI pisze:Ja widziałem mecz w telewizji ale chyba inny zuzel oglądaliśmy. Mi się wydaje ze Karol miał zdecydowanie za słabe motory a nie za mocne. Mocny silnik przecież łatwiej jest dopasować do warunków torowych, a jak nie masz porządnego sprężania w silniku to d..a zbita
Nie zawsze tak jest GIGI. Jak silnik jest za mocny to czasem "mieli" a nie odjeżdża. Zawodnicy często celowo osłabiają silniki.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
I czasami zdarza sie, ze wlasnie taki rozprezony silnik calkiem dobrze jedzie 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/299020/baran-trener-to-bardzo-madry-czlowiek
Karol tym tekstem udowodnił, że dzieje się u niego dobrze, że mentalnie ma obecnie poukładane. To bardzo dobrze wróży.
Nie opowiada bzdur na rozgoryczeniu tylko pełna dyplomacja i profesjonalizm.
Karol tym tekstem udowodnił, że dzieje się u niego dobrze, że mentalnie ma obecnie poukładane. To bardzo dobrze wróży.
Nie opowiada bzdur na rozgoryczeniu tylko pełna dyplomacja i profesjonalizm.