Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. 17:00
- niespokojny
- Trener
Re: Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. 17:00
dziś nie wyobrażam sobie nawet żeby ktoś krzyknął "sędzia kalosz" bo byłby uznany za chuligana, chama i złodzieja
W tamtym roku jak Gomolski upadl na ostatnim luku i sedzia przerwal wyscig, to wszyscy na prostej startowej wstali i glosno, i rytmicznie krzyczeli ''sedzia ch...'', wymachujac przy tym piescia jak przy szkocji. Po czym sedzia zaliczyl bieg, wykluczyl Adranika do konca zawodow i wszyscy poslali mu gromkie brawa
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Tak odnośnie dyskusji - coś z lubelskiego podwórka:
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,1206 ... ialam.html
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,1206 ... ialam.html
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/29609 ... -kmz-wideo
Najciekawszy jest chyba kawałek od 3.20min. Prezes Startu cytuje słowa Skóry nt. toru w Lublinie.
Najciekawszy jest chyba kawałek od 3.20min. Prezes Startu cytuje słowa Skóry nt. toru w Lublinie.
Każdemu jego Everest...
- niespokojny
- Trener
Bez watpienia tor byl gorszy niz na meczu z Grudziadzem. Podbijalo szczegolnie na wejsciu w drugi luk. Zreszta tam prawie zawsze podbija, a szkoda. Bo mysle ze i widowisko by bylo lepsze, i naszym by bylo latwiej mijac na trasie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Skóra i Zorro nie bardzo mogli skręcić 
Po obejrzeniu wywiadu z Rusieckim stwierdzam jedno. Ten człowiek nie widział jeszcze ciężkiego toru w Lublinie. Mam zatem nadzieję, że go zobaczy w rundzie finałowej
Po obejrzeniu wywiadu z Rusieckim stwierdzam jedno. Ten człowiek nie widział jeszcze ciężkiego toru w Lublinie. Mam zatem nadzieję, że go zobaczy w rundzie finałowej
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Na meczu niestety nie mogłem być, obejrzałem dopiero relację TV.
Moje wnioski są następujące:
- Miśka trzeba "nadpłacić, przepłacić, przebić", nawet gdybyśmy mieli jechać w Ekstralidze. To klasowy zawodnik.
- tor kompletny dramat, z tego, co się widziało w Lublinie naprawdę trudno sobie przypomnieć gorszy. "trzy lewo hopa ciąć"? bez jaj, to nie rajdy. Ruchy tektoniczne, tarcze prekambryjskie mnie nie przekonują. Zrobienie porządku z nawierzchnią - nie mylić z działaniami pozornymi - to priorytet na jesień.
- Baran jedzie gorzej niż jechał w II lidze - wygląda na kompletnie bezradnego. Nie sądzę, aby to był jego normalny poziom, ale sam pracuje na własną markę. Myślę, że to ostatni sezon w Lublinie i że przyszły odjedzie w II lidze, gdzie przynajmniej chwilowo jest jego miejsce.
- Jeleń w Lublinie jest w stanie pokonać każdego, prawdopodobnie ze ścisłą światową czołówką włącznie.
- rozgrywanie meczów w upale dnia niekorzystnie wpływa na warunki torowe, do których przygotowani są nasi zawodnicy. Po to mamy sztuczne oświetlenie, żeby z niego korzystać.
Moje wnioski są następujące:
- Miśka trzeba "nadpłacić, przepłacić, przebić", nawet gdybyśmy mieli jechać w Ekstralidze. To klasowy zawodnik.
- tor kompletny dramat, z tego, co się widziało w Lublinie naprawdę trudno sobie przypomnieć gorszy. "trzy lewo hopa ciąć"? bez jaj, to nie rajdy. Ruchy tektoniczne, tarcze prekambryjskie mnie nie przekonują. Zrobienie porządku z nawierzchnią - nie mylić z działaniami pozornymi - to priorytet na jesień.
- Baran jedzie gorzej niż jechał w II lidze - wygląda na kompletnie bezradnego. Nie sądzę, aby to był jego normalny poziom, ale sam pracuje na własną markę. Myślę, że to ostatni sezon w Lublinie i że przyszły odjedzie w II lidze, gdzie przynajmniej chwilowo jest jego miejsce.
- Jeleń w Lublinie jest w stanie pokonać każdego, prawdopodobnie ze ścisłą światową czołówką włącznie.
- rozgrywanie meczów w upale dnia niekorzystnie wpływa na warunki torowe, do których przygotowani są nasi zawodnicy. Po to mamy sztuczne oświetlenie, żeby z niego korzystać.
- tor kompletny dramat, z tego, co się widziało w Lublinie naprawdę trudno sobie przypomnieć gorszy. "trzy lewo hopa ciąć"?
No i właśnie zdradziłeś publicznie nasz najpilniej strzeżony sekret.
Teraz ze Skrzydlewskim przyjedzie Wisławski i jak popilotuje tych Szczepaniaków to wylądujemy w czarn...ym rowie
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Jak w większości wywiadów główna sprawa to pieniądze czyli nic nowego nie powiedział.
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Deri pisze:Zgadzam się z Hela co do wyzwisk Antona, jak słyszałem jak jeden ch..j wyzywa go od kolorowych nie wytrzymałem (nie zrobiłem nic złego powstrzymałem sie) zapytałem sie typa, kto jest kolorowy Anton czy on goscio mi ze murzyn.To sie go pytam chłopie wytłumacz mi ,czarnoskórzanin jak się rodzi jest czarny zyje jest czarny jak umiera jest czarny.A my białasy rodzimy sie różowi jak zyjemy jesteśmy biali jak umieramy robimy się sini , to się go pytam kto tu jest kolorowy???.Facet przeprosił![]()
ps. sory ale musiałem to napisać chamów ci u nas dostatek
Dziwny jest świat - część społeczeństwa ma coś do ludzi z ciemną karnacją skóry, nazywając ich w różny sposób (długo wymieniać) tylko się pytam - po jakiego diabła dość spora część tego społeczeństwa biega do solarium i smaży się na słońcu, w celu nabrania brązowej barwy. A potem następuje licytacja kto bardziej jest opalony.
Zachowanie GTŻu było o wiele gorsze gdy Antonio przyjechał w barwach Rybnika i został obrzucany bananami. O takie zachowanie mogła by być panika, a to że ktoś coś w ferworze walki powiedział na niego to cóż. Drymla od gorszych wyzywaliście i jakoś luzik. Transparenty na swoich zawodników rysowaliście i tez jakoś nie było takiego hallo. Niestety Antonio wybrał taki sport w którym jest jedynym czarnoskórzaninem i mu się obrywa od wszystkich rasistów. Ale jak to mówił Gelo nie ma większych rasistów od czarnych.