Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. 17:00
Re: Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. 17:00
Czyli jednak jest myślenie o elidze. I bardzo dobrze. Nareszcie.
Oby tylko nie była to jakaś ściema w strachu przed kibicami.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Nie ma co sie goraczkowac awansem. W rundzie finalowej bedzie nam o wiele trudniej na naszym torze, poniewaz zawodnicy gosci przyjadu tu po raz kolejny w krotkim odstepie czasu, a nie po kilku ladnych latach przerwy. Takze tor moze juz nie byc az takim naszym handicapem.
No i wlasnie zaraz bedzie sztuczne pompowanie balona z extraliga. Tylko, ze jak cos pojdzie nie tak, to zapewne wroci temat taczek. I zamiast cieszyc sie z udanego sezonu (o ktorym praktycznie juz mozna tak pisac), to bedzie zgrzyt i wylewanie madrosci typu co by bylo gdyby bylo.
No i wlasnie zaraz bedzie sztuczne pompowanie balona z extraliga. Tylko, ze jak cos pojdzie nie tak, to zapewne wroci temat taczek. I zamiast cieszyc sie z udanego sezonu (o ktorym praktycznie juz mozna tak pisac), to bedzie zgrzyt i wylewanie madrosci typu co by bylo gdyby bylo.
Z torem będziemy czynic cuda Ty widziałeś kolego Kilar ile u nas jest nawierzchni ?? w ciul oczywiście na torze możemy ja ubijać zgarniać równać wszystko z nią możemy robić tyle jej jest ba nawet pożyczyć komuś możemy 
Hela pisze:Wczoraj trafiały się rasistowskie, po prostu chamskie komentarze do Lindbacka. I to był wstyd i kicha. Sędzia jakoś przeżyje bo to związane z jego zawodem. Ale rasistowskie teksty to wiocha straszna.
Jak jest dobrze to zawsze znajdzie się baba, która palnie duże głupstwo.
1) W czym są gorsze lub lepsze ten niby rasistowskie komentarze od cyrkowych wyzwisk dużej części widowni, skierowanych pod adresem gnieźnian? Ja jak pewnie wielu z Was wolę być nazwany białasem niż pajacem.
2) Atmosfera wokół klubu jest bardzo dobra. Staramy się o nowych sponsorów. Potrzebujesz babo by ten g...y temat podchwycił dziennikarzyna z wiadomej prasy i zrobił nam totalny bajzel, po którym posypią się kary, a klub straci zaufanie Ratusza i sponsorów?
Proszę o wykasowanie wpisu Heli (i automatycznie mojego).
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
i jeszcze ten konkurs na wymianę opon dla osób o inicjałach LW, który wygrał... Wojciech Lembrych będący komentatorem jednej z lubelskich stacji telewizyjnych. Trochę niehonorowo. 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
A ja się do tej pory powstrzymywałem od udziału w konkursach "kto pierwszy u spikera ten lepszy", ale widzę, że niepotrzebnie 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Zgadzam się z Hela co do wyzwisk Antona, jak słyszałem jak jeden ch..j wyzywa go od kolorowych nie wytrzymałem (nie zrobiłem nic złego powstrzymałem sie) zapytałem sie typa, kto jest kolorowy Anton czy on goscio mi ze murzyn.To sie go pytam chłopie wytłumacz mi ,czarnoskórzanin jak się rodzi jest czarny zyje jest czarny jak umiera jest czarny.A my białasy rodzimy sie różowi jak zyjemy jesteśmy biali jak umieramy robimy się sini , to się go pytam kto tu jest kolorowy???.Facet przeprosił
ps. sory ale musiałem to napisać chamów ci u nas dostatek
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
harry pisze:Czyli jednak jest myślenie o elidze. I bardzo dobrze. Nareszcie.
Nie sadzilem, ze to kiedys tu napisze, ale po raz pierwszy widze dobry (dla niego i klubu) wywiad z prezesem. Wreszcie przestal sie pchac na afisz, jest a jakoby go wogole nie bylo
PS. Rozmowy z potencjalnymi i istniejacymi sponsorami juz teraz, to IMO bardzo dobry pomysl i odpowiedni czas. Zarowno dla opcji "awans" jak i "2 sezon w 1 lidze"
Deri pisze:Zgadzam się z Hela co do wyzwisk Antona, jak słyszałem jak jeden ch..j wyzywa go od kolorowych nie wytrzymałem (nie zrobiłem nic złego powstrzymałem sie) zapytałem sie typa, kto jest kolorowy Anton czy on goscio mi ze murzyn.To sie go pytam chłopie wytłumacz mi ,czarnoskórzanin jak się rodzi jest czarny zyje jest czarny jak umiera jest czarny.A my białasy rodzimy sie różowi jak zyjemy jesteśmy biali jak umieramy robimy się sini , to się go pytam kto tu jest kolorowy???.Facet przeprosił![]()
To nie powód by wywlekać takie sprawy na forum publiczne, bo wiadomo z czym to się wiąże. Ty pewnie z tych, co doniosą na policję, gdy kumpel zapali jointa...
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Dla mnie mecz bardzo fajny. Doping trochę słabszy niż na poprzednim, ale to chyba wina pogody.
No i tradycyjnie kilka fotek: https://picasaweb.google.com/1022841263 ... artGniezno
No i tradycyjnie kilka fotek: https://picasaweb.google.com/1022841263 ... artGniezno
Deri pisze:Zgadzam się z Hela co do wyzwisk Antona, jak słyszałem jak jeden ch..j wyzywa go od kolorowych nie wytrzymałem (nie zrobiłem nic złego powstrzymałem sie) zapytałem sie typa, kto jest kolorowy Anton czy on goscio mi ze murzyn.To sie go pytam chłopie wytłumacz mi ,czarnoskórzanin jak się rodzi jest czarny zyje jest czarny jak umiera jest czarny.A my białasy rodzimy sie różowi jak zyjemy jesteśmy biali jak umieramy robimy się sini , to się go pytam kto tu jest kolorowy???.Facet przeprosił![]()
Ta.. A jakby Toninho jeździł u nas i woził komplety to by mu brawo bił. Zasrany hipokryta.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Przez te odzywki pojedyńczych debili po raz pierwszy musiałem używać do obcych ludzi słów "zamknij mordę" . Nie to że nie można zażartować delikatnie np. jak Deri, bo nie znaczy to że się do faceta ma jakieś urazy
. Ale nie odzywki typu "sp... bambusie" "za...ć bambusowi bananem" "uhuhuhuhu" itp.
I prawdą jest że 3/4 z nich nosiło by go na rękach gdyby jechał w naszym klubie.
I jeszcze jeden wniosek. Ogół naszych kibiców robi dobre wrażeni, a fanklub przynosi chlubę naszemu miastu, ale takich buraków i w takich ilościach to przyznam szczerze kiedyś nie widywałem. Trzeba z tym walczyć na trybunie, i myślę że wielu z nas to robi. Ale ci mniej odważni też muszą spinać się i powiedzieć żeby się debil zamknął. Jeśli 1 debil zostanie upomniany przez 10-20 osób to takich odzywek nie będzie. Więcej odwagi kulturalni ludzie
I prawdą jest że 3/4 z nich nosiło by go na rękach gdyby jechał w naszym klubie.
I jeszcze jeden wniosek. Ogół naszych kibiców robi dobre wrażeni, a fanklub przynosi chlubę naszemu miastu, ale takich buraków i w takich ilościach to przyznam szczerze kiedyś nie widywałem. Trzeba z tym walczyć na trybunie, i myślę że wielu z nas to robi. Ale ci mniej odważni też muszą spinać się i powiedzieć żeby się debil zamknął. Jeśli 1 debil zostanie upomniany przez 10-20 osób to takich odzywek nie będzie. Więcej odwagi kulturalni ludzie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
zgadzam sie w 100% , zuzel zaczyna przyciagac chamskich ludzi którzy wygwizduja swoich zuzlowcow jak nie jada na 5:1 do przodu i zawodnikow przeciwnej druzyny za to ze sa szybsi , cholernie tego nie toleruje i wolalbym zeby nie przychodzili wogole bo to dziadostwo
Pisz jeszcze, a nuz ktos podchwyci, ze w Lublinie rasisci i trzeba z tym zrobic porzadek

Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
och och - jakie oburzenie. Cóż za tolerancja i kultura. A to, że na świecie modny stał się rasizm ale w drugą stronę - to nie łaska zauważyć? Łatwo być tolerancyjnym i kulturalnym jak się siedzi na stadionie w Lublinie. Ciekawy jestem, który z odważnych tolerancyjnych zachowałby tolerancję na Bronxie czy na ulicy Johannesburgu. Tolerancja i brak rasizmu zakończyłaby się kosą w plecach - tylko dlatego, że jest się białym.
Teqila11 pisze:zgadzam sie w 100% , zuzel zaczyna przyciagac chamskich ludzi którzy wygwizduja swoich zuzlowcow jak nie jada na 5:1 do przodu i zawodnikow przeciwnej druzyny za to ze sa szybsi , cholernie tego nie toleruje i wolalbym zeby nie przychodzili wogole bo to dziadostwo
Jak długo chodzisz na żużel?
- tezetomaniak
- Trener
Łatwo być tolerancyjnym i kulturalnym jak się siedzi na stadionie w Lublinie.
Jak widać niektórym nie jest łatwo. Zgadzam się jednak, że nie warto na publicznym forum wałkować temat, tylko załatwić go na trybunie.
Jak długo chodzisz na żużel?
poczatek od 1990 roku pozniej z przerwami na wyjazdy zagraniczne , zycie
Pewnie dlatego, że to zjawisko całkiem nienowe 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Pytam, bo porównując publiczność z lat 90 tych z obecną różnica jest kolosalna. I to na korzyść tej obecnej.
Kiedyś uje na sędziego leciały prawie na każdym meczu, później było ebanie rzeszowa itd. dziś nie wyobrażam sobie nawet żeby ktoś krzyknął "sędzia kalosz" bo byłby uznany za chuligana, chama i złodzieja
Nawet gwizdanie uznaje się za niekulturalne.
Moim zdaniem to jest już popadanie w skrajności. Stadion to nie teatr ani filharmonia.
Kiedyś uje na sędziego leciały prawie na każdym meczu, później było ebanie rzeszowa itd. dziś nie wyobrażam sobie nawet żeby ktoś krzyknął "sędzia kalosz" bo byłby uznany za chuligana, chama i złodzieja
Nawet gwizdanie uznaje się za niekulturalne.
Moim zdaniem to jest już popadanie w skrajności. Stadion to nie teatr ani filharmonia.
Jesteś pewien? A czy to nie "aktorzy dzisiejszego spotkania" wychodzą do przedmeczowej prezentacji? I czy słabych grajków mamy w drużynie?istred pisze:Stadion to nie teatr ani filharmonia
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Spotkania? Spektaklu przecież 
istred pisze:Pytam, bo porównując publiczność z lat 90 tych z obecną różnica jest kolosalna. I to na korzyść tej obecnej.
Kiedyś uje na sędziego leciały prawie na każdym meczu, później było ebanie rzeszowa itd. dziś nie wyobrażam sobie nawet żeby ktoś krzyknął
No tak, tylko kiedys jak przylazlo sie 2 godz przed meczem to juz nie bylo gdzie usiąść. Zwykle na samym dole na wirażu. Ot posiedział jeden z drugim na słońcu czekając na mecz to i nerwy puszczały
Dajcie spokój z Lindbaeckiem. Dziki też człowiek.