KosaRKS pisze:'Kto torem wojuje, ten od toru ginie.'
czy jakoś tak. Całkiem dobry tekst imo.
kompletnie chybiony, bo upadek Daniela wynikal z defektu motocykla
Ge(L)o pisze:Jeśli Start tak krzyczał to nasza riposta była za łagodna.
grzesieck pisze:KosaRKS pisze:'Kto torem wojuje, ten od toru ginie.'
KosaRKS pisze:grzesieck pisze:KosaRKS pisze:'Kto torem wojuje, ten od toru ginie.'
na żywo wyglądało to raczej na uślizg przy ataku na zawodnika, więc wiesz... ;]
KosaRKS pisze:to prawda, że Karol dzisiaj kompletnie zawiódł. Nie wiem, może miał słabszy dzień, może co innego, 'łotewa'. Napewno nie powinien się usprawiedliwiać, że tor był twardszy niż zazwyczaj. Inni potrafili się spasować i pojechali swoje.
Jadąc do domu myślałem sobie jak dużo osób już zdążyło zmieszać Karola z błotem, dziękuje Wam, nie zawiedliście mnie ;]
Popek - wsiądź na motocykl, walcz o punkty, narażaj się na wiele groźnych kontuzji i pokaż, że sam nie jesteś 'panienka'albo chociaż pójdź po meczu i powiedz Karolowi, że jest 'panienką'.
sadychor 25.06.2012 pisze:(...)
Albo nie...
I jest ogieeeeen...
grzesieck pisze:KosaRKS pisze:'Kto torem wojuje, ten od toru ginie.'
truskawa pisze:Chociaż tor był dzisiaj wyjątkowo bezpieczny, to nasza odpowiedź "pajace" to była dopiero beznadzieja.
Adlerxer pisze:O awans to możemy powalczyć w przyszłym roku, na chwilę obecną na ekstraligę nie mamy ani stadionu, ani pieniędzy, ani marketingu ;P
To zbędne, odkąd w sporcie panuje zasada: "było tak, jak widział sędzia". Ponadto, mam wrażenie, że Mateusz Borowicz w dwukrotnie rozpoczynanym biegu 8. wychodził ze startu pierwszy; mylę się?agu87 pisze:Czy ktoś siedzący obok startu może powiedzieć czy w 9 biegu faktycznie pierwszy był Antonio?
Cz@rek pisze:Tak,był pierwszy o koło,sędzia miał chyba wątpliwość co do trzeciego miejsca.