Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. 17:00
- Łoptymista
- Trener
Re: Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. 17:00
to ze sensowniejszym roziwazaniem wydaje sie byc korzystanie z Madsa
No ale po takim meczu Miesiaca wywalenie go ze skladu na rzecz wcale nie pewniejszego Madsa byloby raczej strzalem w stope.
Gratuluje druzynie, super wynik. Mamy pierwsza czworke
.
ps. Karol Baran Karol. Czekam na wymowki Flinta i spolki.
Gratuluje druzynie, super wynik. Mamy pierwsza czworke
ps. Karol Baran Karol. Czekam na wymowki Flinta i spolki.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Łoptymista
- Trener
No gratulacje sie naleza
Kiedy przewaga zmalala do dwoch punktow myslalem ze bedzie w leb
Miesiac w tym meczu zdecydowanie zaskoczyl na plus, w przeciwienstwie do Karola. Mialo byc super, a bylo jeszcze gorzej niz tydzien temu.
Gniezno potwierdza, ze ma piekielnie mocna ekipe. Nie spodziewalem sie, ze Antoni po takiej podrozy bedzie w stanie tak zasuwac.
Kiedy przewaga zmalala do dwoch punktow myslalem ze bedzie w leb
Miesiac w tym meczu zdecydowanie zaskoczyl na plus, w przeciwienstwie do Karola. Mialo byc super, a bylo jeszcze gorzej niz tydzien temu.
Gniezno potwierdza, ze ma piekielnie mocna ekipe. Nie spodziewalem sie, ze Antoni po takiej podrozy bedzie w stanie tak zasuwac.
Wymówka już była:
A co do Madsa, to jasne, że byłby najlepszym rozwiązaniem w przypadku wyjazdów. W przypadku meczów u siebie, po takim występie nikt Miesiąca ze składu nie wyrzuci.
Jakby nie było, można szczerze pogratulować całemu zespołowi wygranej, po bardzo emocjonującym meczu.
Ciekawi mnie dlaczego Wardzała za Barana nie zaczął wstawiać Łukaszewskiego, który w tym sezonie na naszym torze jeździ naprawdę bardzo dobrze.
mlody26 pisze:Ten dzisiejszy tor to jakies nieporozumienie..
A co do Madsa, to jasne, że byłby najlepszym rozwiązaniem w przypadku wyjazdów. W przypadku meczów u siebie, po takim występie nikt Miesiąca ze składu nie wyrzuci.
Jakby nie było, można szczerze pogratulować całemu zespołowi wygranej, po bardzo emocjonującym meczu.
Ciekawi mnie dlaczego Wardzała za Barana nie zaczął wstawiać Łukaszewskiego, który w tym sezonie na naszym torze jeździ naprawdę bardzo dobrze.
istred pisze:Ciekawi mnie dlaczego Wardzała za Barana nie zaczął wstawiać Łukaszewskiego, który w tym sezonie na naszym torze jeździ naprawdę bardzo dobrze.
Może chciał rozwiać wszelkie wątpliwości?
Ach przegapilem wymowke.
No coz, mysle ze w przyszlych meczach wymowki juz nie beda potrzebne.
No coz, mysle ze w przyszlych meczach wymowki juz nie beda potrzebne.
Richie Faulkner:
Lander pisze:Może chciał rozwiać wszelkie wątpliwości?
W momencie kiedy ważyły się losy wygranej, a być może i awansu do ekstraligi?
Nie sądzę, żeby ktokolwiek był tak lekkomyślny, a tym bardziej doświadczony trener.
...w przyszłych sezonach także. Ten gość nie nadaje się do I ligi, nie ten poziom.No coz, mysle ze w przyszlych meczach wymowki juz nie beda potrzebne.
Cała drużyna trenowała wczoraj na tym samym torze co Karol i zobacz,wszyscy dobrze zapunktowali
A jeżeli był inny niż wczoraj to wszyscy umieli się dopasować oprócz Barana?
istred pisze:W momencie kiedy ważyły się losy wygranej, a być może i awansu do ekstraligi?
Nie sądzę, żeby ktokolwiek był tak lekkomyślny, a tym bardziej doświadczony trener.
Dobra, powiedz mi z czym my mamy awansować do tej e-ligi i po co?
Jakie wymogi spełniamy oprócz oświetlenia?
Pomijam fakt, że i Łukaszewski w tym biegu i Baran gwarantowali tyle samo. Ale właśnie wstawieniem tego pierwszego ucinamy wszelki komentarze odnośnie dalszych startów Barana.
Po to samo po co awansowaliśmy do I ligi. Żeby rywalizować z najlepszymi i żeby walczyć o najwyższe cele.Lander pisze:Dobra, powiedz mi z czym my mami awansować do tej e-ligi i po co?
Wszystkie. Nasz stadion już w tym sezonie został dopuszczony do rozgrywek ekstraligi.Jakie wymogi spełniamy oprócz oświetlenia?
Bzdura. Łukaszewski miał na koncie 3,3 i na rozkładzie Skórnickego, z którym Baran (0,1,0) przegrał. Różnica jest oczywista.Pomijam fakt, że i Łukaszewski w tym biegu i Baran gwarantowali tyle samo.
No przecież młody26 już znalazł winowajcę:RadeKas pisze:ps. Karol Baran Karol. Czekam na wymowki Flinta i spolki.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
Brawo, brawo i jeszcze raz brawo. Chłopaki spięli poślady i pokazali że są drużyną.
Sorry istred, ale jak patrze na stadiony e-ligi i na nasz...no chyba sam widzisz:)
Pomijam inne aspekty. Skoro sam klub mówi, że gotowy na awans nie jest, to widocznie tak jest...A wejść do e-ligi po to, aby za rok czy dwa zaczynać nowym klubem od początku...to chyba nie jest dobry pomysł...
Szkoda że nie dla wszystkich;)
Pomijam inne aspekty. Skoro sam klub mówi, że gotowy na awans nie jest, to widocznie tak jest...A wejść do e-ligi po to, aby za rok czy dwa zaczynać nowym klubem od początku...to chyba nie jest dobry pomysł...
Szkoda że nie dla wszystkich;)
Pisalem wczesniej w watku Motor Lublin-GKM Grudziadz ze Mateusz po tym meczu dostal szalik Motoru od mojego kolegi i obiecal nam ze bedzie mial go ze soba na kazdym meczu. Nie wiem czy zwróciliscie uwage na ten szczegól ale chlopak dotrzymal slowa i wyjechal z tym szalikiem do rundy honorowej po dzisiejszym meczu. 
- tezetomaniak
- Trener
Jelen jest zajebisty : ]
Ide podpis zmieniać ;/
Ide podpis zmieniać ;/
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Kolejne super zawody, oby jeszcze kilka razy w tym sezonie dane nam było oglądać takie mecze. Bałem się o sprzęt Daniela po defekcie, ale na szczęście dalej "zagrało" i możemy się cieszyć z bonusa.
Jeleń i Misiek to dzisiaj była ekstraklasa, podobnie z resztą i "rodowity" Szwed;) Pokonaliśmy bardzo silną ekipę i bez względu na to, jak liga dalej się "potoczy", będzie co pamiętać.
Dla Łukaszewskiego trochę "niewdzięczne" jest to, że ma długą przerwę przed swoim trzecim startem, co przy naszym zmieniającym się torze stanowi problem.
Kompletnie zawiódł Baran. Starty w stylu "Libery", wolny sprzęt i w konsekwencji szurał po torze
Tym większe gratulacje należą się Pawłowi, jego punkty były bardzo potrzebne (dwa razy po 5:1).
Jeszcze raz gratulacje, mamy niezły zespół
Jeleń i Misiek to dzisiaj była ekstraklasa, podobnie z resztą i "rodowity" Szwed;) Pokonaliśmy bardzo silną ekipę i bez względu na to, jak liga dalej się "potoczy", będzie co pamiętać.
Dla Łukaszewskiego trochę "niewdzięczne" jest to, że ma długą przerwę przed swoim trzecim startem, co przy naszym zmieniającym się torze stanowi problem.
Kompletnie zawiódł Baran. Starty w stylu "Libery", wolny sprzęt i w konsekwencji szurał po torze
Jeszcze raz gratulacje, mamy niezły zespół
Taa juz widze jak Łukaszewski jedzie za Barana, a pozniej przez dwa tygodnie na forum 50 stron o fochach i sprawach pozasportowych na temat Karola Barana, to jest zwykla panienka, jechac nic nie jedzie, a rzuca sie jak mistrz swiata i okolic.
Dobry mecz i baardzo cenne zwyciestwo!
Kto by pomyslal, ze Paul Month pojedzie w 15. biegu ?
Kto by pomyslal, ze Paul Month pojedzie w 15. biegu ?
Motor mocny
Dla mnie sprawa jest prosta
bożyszcze fan clubu Karol Baran wylatuje ze składu a skreślany przez wszystkich Miesiąc zrobił swoje i zajmuje jego miejsce. Wyczuwam awans 
Kurde, bez przesady z tym pojazdem na Barana. Ja rozumiem, że łaska kibica na pstrym koniu jeździ i że dzisiaj jechał jak junior ale bez przesady. Niech bierze się za swoje osiołki (a raczej muły w dzisiejszym meczu) i będzie jeszcze z niego pociecha.
PS. Piękny mecz, Miesiąc rozwalił mnie na łopatki. Czapki z głów.
PS. Piękny mecz, Miesiąc rozwalił mnie na łopatki. Czapki z głów.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
to prawda, że Karol dzisiaj kompletnie zawiódł. Nie wiem, może miał słabszy dzień, może co innego, 'łotewa'. Napewno nie powinien się usprawiedliwiać, że tor był twardszy niż zazwyczaj. Inni potrafili się spasować i pojechali swoje.
Jadąc do domu myślałem sobie jak dużo osób już zdążyło zmieszać Karola z błotem, dziękuje Wam, nie zawiedliście mnie ;]
Popek - wsiądź na motocykl, walcz o punkty, narażaj się na wiele groźnych kontuzji i pokaż, że sam nie jesteś 'panienka'
albo chociaż pójdź po meczu i powiedz Karolowi, że jest 'panienką'.
Jadąc do domu myślałem sobie jak dużo osób już zdążyło zmieszać Karola z błotem, dziękuje Wam, nie zawiedliście mnie ;]
Popek - wsiądź na motocykl, walcz o punkty, narażaj się na wiele groźnych kontuzji i pokaż, że sam nie jesteś 'panienka'
Naczelny obrońca Karola Barana.
co Gnieźnianie krzyczeli po upadku Jelenia?
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Na moje cos o torze, ale nie slyszalem dokladnie 
Motor mocny
'Kto torem wojuje, ten od toru ginie.'
czy jakoś tak. Całkiem dobry tekst imo.
czy jakoś tak. Całkiem dobry tekst imo.
Naczelny obrońca Karola Barana.
Super meczyk. Jak widać trening nie odzwierciedla tego co jest na meczu. Brawo Miesiąc. Wszyscy widzieliście Pawła na ławce w zamian może Ryan czy Mads, a tu boom w 15 biegu wystartował
Misiek klasa samego siebie. Kasa płacona zaraz po meczu to i jechać mu się chce
Gdyby GP zrobić w Lublinie, a Jeleń by dostał dziką kartę to finał murowany
Graty oby tak dalej.
Woodward cień samego siebie z Grudziądza. Ale za 14 bieg wybaczam mu
Baran - wolny tragicznie. Na następny mecz Miesiąc za Barana i jedziemy dalej.
Juniorka zrobiła swoje.
Jedziemy PO AWANS !!!! mamy 2 msc i trzeba cisnąć nie ma wyjścia
Misiek klasa samego siebie. Kasa płacona zaraz po meczu to i jechać mu się chce
Gdyby GP zrobić w Lublinie, a Jeleń by dostał dziką kartę to finał murowany
Woodward cień samego siebie z Grudziądza. Ale za 14 bieg wybaczam mu
Baran - wolny tragicznie. Na następny mecz Miesiąc za Barana i jedziemy dalej.
Juniorka zrobiła swoje.
Jedziemy PO AWANS !!!! mamy 2 msc i trzeba cisnąć nie ma wyjścia