Scibi pisze:Troche trudno mi to zrozumiec bo jak narazie my i Lodz stanowimy dla nich powazniejsze zagrozenie niz Grudziadz...
Lublin i Łódź nie chcą awansować.
Scibi pisze:Troche trudno mi to zrozumiec bo jak narazie my i Lodz stanowimy dla nich powazniejsze zagrozenie niz Grudziadz...
Czarek pisze:Jeśli już rozmawiamy o plotkach to są takie, które mówią, że Gniezno chce obecnie dobrze "ustawić" Grudziądz w tabeli i mieć prawie pewny awans. Do tego może się przydać przegrana w Lublinie.
Czarek pisze:Scibi pisze:Troche trudno mi to zrozumiec bo jak narazie my i Lodz stanowimy dla nich powazniejsze zagrozenie niz Grudziadz...
Scibi pisze:Czarek pisze:Scibi pisze:Troche trudno mi to zrozumiec bo jak narazie my i Lodz stanowimy dla nich powazniejsze zagrozenie niz Grudziadz...
Z tego co sie orientuje po konferencji naszego klubu to Bogdanka wylozyla 40 procent na zuzel przed sezonem. Reszta czyli 60 procent to taka premia za awans ktora klub otrzyma dopiero po tym fakcie wiec dlaczego mieli by nie chciec? Przypuszczam ze to nie mala kwota...
Scibi pisze:Czarek pisze:Scibi pisze:Troche trudno mi to zrozumiec bo jak narazie my i Lodz stanowimy dla nich powazniejsze zagrozenie niz Grudziadz...
Z tego co sie orientuje po konferencji naszego klubu to Bogdanka wylozyla 40 procent na zuzel przed sezonem. Reszta czyli 60 procent to taka premia za awans ktora klub otrzyma dopiero po tym fakcie wiec dlaczego mieli by nie chciec? Przypuszczam ze to nie mala kwota...
Scibi pisze:Z tego co sie orientuje po konferencji naszego klubu to Bogdanka wylozyla 40 procent na zuzel przed sezonem. Reszta czyli 60 procent to taka premia za awans ktora klub otrzyma dopiero po tym fakcie wiec dlaczego mieli by nie chciec? Przypuszczam ze to nie mala kwota...

niespokojny pisze:Zeby Gniezno sie dobrze ustawilo to musialoby albo zremisowac albo przegrac 44:46. Chyba jednak za maly margines bledu, zeby sobie kalkulowali.
Flint pisze:Karol dziś rozpierdol na torze.
Sprawdzone info.