Stadion
- michal5555
Re: Stadion
Coś się zanosi, że kopacze tak szybko nie wyniosą się z Zygmuntowskich na swój nowy stadion. Teraz wydadzą kasę, później będą mówić że nie mają
http://www.mmlublin.pl/418142/2012/6/29 ... egory=news
http://www.mmlublin.pl/418142/2012/6/29 ... egory=news
Re: Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. 17:00
Czarek pisze:
Lublin i Łódź nie awansują ze względu na brak kasy i stadionu.
Co jest nie tak z naszym stadionem?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
No ja właśnie też jestem ciekaw. Można się tylko czepić parkingu maszyn który nie spełnia wymogów ekstraligi ale cała reszta jest ok. Więc co z tym stadionem nie tak?

Nikt za niego jeszcze nie przepłacił, a tylko takie stadiony w Polsce są dobre 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Hela pisze:Czarek pisze:
Żadna telewizja nie zrobi profesjonalnej transmisji przez te kraty.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Remus pisze:No ja właśnie też jestem ciekaw. Można się tylko czepić parkingu maszyn który nie spełnia wymogów ekstraligi ale cała reszta jest ok. Więc co z tym stadionem nie tak?
A co z parkingiem jest nie tak?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
kibic LBN przy dzisiejszych realiach Twoja odpowiedz jest calkiem sensowna i logiczna.
Ostatnio zmieniony 1 lipca 2012, o 13:30 przez Scibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarek pisze:Hela pisze:Czarek pisze:
Żadna telewizja nie zrobi profesjonalnej transmisji przez te kraty.
Aha. Dzięki za odpowiedź. I przez to, po awansie, nie daliby kaemżecikowi licencji?
chyba spełnia wszelkie wymogi jeśli dla Rzeszowa był stadionem rezerwowym
Poza tym, że to rozlatująca się ruina, różnice poziomów pofalowanych płyt na trybunach dochodzą do pół metra, zasieków, krat i siatek jest tyle, że jeszcze tylko brakuje pod prąd je podłączyć, to tak - stadion mamy iście ekstraligowy...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Czy mi się wydaje czy w Gdańsku czy Tarnowie wiele lepiej nie jest panie meeshu?
Nigdy nie byłem w Tarnowie (aż dziwne, ale to prawda), a w Gdańsku z 5 lat temu więc nie wiem jak jest teraz (zasieków sobie nie przypominam), ale nawet jeśli to czy mamy równać do najgorszych???
To nie chodzi o kwestie licencyjne tylko o to jaki produkt (widowisko + komfort jego obserwacji) chcemy ludziom sprzedać za te 40 złotych. Ja bym tyle za siedzenie na tej ruinie nie dał. A nie sądzisz chyba, że bilety na E-lige będą kosztować 20 zł?
To nie chodzi o kwestie licencyjne tylko o to jaki produkt (widowisko + komfort jego obserwacji) chcemy ludziom sprzedać za te 40 złotych. Ja bym tyle za siedzenie na tej ruinie nie dał. A nie sądzisz chyba, że bilety na E-lige będą kosztować 20 zł?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
- niespokojny
- Trener
W Bydgoszczy maja podobne zasieki, tylko kolor przyjemniejszy.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Za oglądnie Motorku moge dać i 100 jeśli było by mnie stać, ale ja nie tylko pieniądze mogę poświęcić ale zwykli obywatele za siedzenie na ruinie nie wybulili by tyle, ci co chodza teraz zaplacili by za eligę więcej ,ale mało nowego naroda by doszło. Tylko że 40zl to tylko w Zielonce bilety kosztuja a tak to głównie 30 zl chyba ze inflacja się rozkręciła 
PS. Meesha Zadajesz pytanie i uciekasz i ze swoim postem do innego wątku, ostrzegaj na następny raz
PS. Meesha Zadajesz pytanie i uciekasz i ze swoim postem do innego wątku, ostrzegaj na następny raz
Przed czym mam ostrzegać? Robieniem porządku w wątkach? Parę razy w tygodni to robię i jeszcze nigdy nie ostrzegałem 
Bilety to są ogólnie wszędzie za drogie, ale to już całkiem inna historia...
I to jest właśnie kluczowe
W naszym mieście i okolicach jest wiele osób, które na mecz by przyszły, ale wydatek np. 200 zł na żużel (mąż, żona, dziecko 2-3 mecze na miesiąc jak ostatnio mamy) jest po prostu nie do przejścia.
Jak się jest uczniem/studentem i dostaje pieniądze od rodziców czy tam odłoży z roznoszenia ulotek/kelnerowania/łorewa to życie wygląda na proste. Później niestety czar pryska
Bilety to są ogólnie wszędzie za drogie, ale to już całkiem inna historia...
Za oglądnie Motorku moge dać i 100 jeśli było by mnie stać
I to jest właśnie kluczowe
Jak się jest uczniem/studentem i dostaje pieniądze od rodziców czy tam odłoży z roznoszenia ulotek/kelnerowania/łorewa to życie wygląda na proste. Później niestety czar pryska
Ostatni raz na bilet od rodzica dostałem pieniądze w 2004 roku 
Powiem tak jak mnie kosztuje bilet 2h roboty na budowie to dla mnie nie problem, nawet jak na wyjazd trzeba tyrac całe 10h i wiemy że na budowie sama kasa nie leci to uwierz mi że nigdy mi nie było szkoda. Ale ja to ja ty tak samo element fanatyzmu działa chyba
A jak bym się nie jarał tym tak niesamowicie bym mógł się wahać czy oplaca sie 40zl za bilet, ale skoro byle koncert, czy bilet do kina tyle kosztuje....
PS. Ostrzegać bo odpowiadam na pytanie, a pytanie frunie gdzie indziej
Powiem tak jak mnie kosztuje bilet 2h roboty na budowie to dla mnie nie problem, nawet jak na wyjazd trzeba tyrac całe 10h i wiemy że na budowie sama kasa nie leci to uwierz mi że nigdy mi nie było szkoda. Ale ja to ja ty tak samo element fanatyzmu działa chyba
PS. Ostrzegać bo odpowiadam na pytanie, a pytanie frunie gdzie indziej
Pracuje w tej samej branzy co Ty i tez nigdy nie zalowalem na to kasy. Wyjazd nie raz kosztowal mnie 200zl ale co tam. Lubie zuzel i pieniadze czesto graja drugoplanowa role dla mnie ( chociaz nie przychodza mi latwo).
Znaczy ja w budownictwie robię w lecie i okazyjnie tak kombinuje, że ze stypendium znajduje kasiorkę. Ale mówię: Nie dla każdego mecz jeśli się pojawia w danym tygodniu staje się najważniejszym wydarzeniem tego tygodnia. Gdyby tak było nie było by gadki.
Panowie, ale chyba nie będziemy się tu licytować kto ile pieniędzy "zmarnotrawił" na bilety, wyjazdy itp. 
Ja mówię o przeciętnej rodzinie, bez żużlowej "korby", która ma np. 100 zł na weekendową rozrywkę i wybiera - kino, kręgle, basen, a może żużel. I uwierzcie mi, to jest większość na stadionie, a nie my
Ja mówię o przeciętnej rodzinie, bez żużlowej "korby", która ma np. 100 zł na weekendową rozrywkę i wybiera - kino, kręgle, basen, a może żużel. I uwierzcie mi, to jest większość na stadionie, a nie my
dlatego powinno się wprowadzić bilety rodzinne 
To bylo by dobre rozwiazanie. W 1 lidze juz jeden klub w tym sezonie takie wprowadzil. Jak sie nie myle to w Grudziadzu. Tam rodzinny kosztuje 40zl.
kibicLBN pisze: Ale ja to ja ty tak samo element fanatyzmu działa chyba![]()
Gdyby do tego Twojego fanatyzmu dodac odrobine powsciagliwosci i szacunku dla innych, byloby zdecydowanie lepiej.
Fanatyzm nieodlacznie wystepuje z nietolerancja i przykladem tego jest Twoj podpis.
Duzo lepsze wrazenie robi zakochany w ulubionej dyscyplinie fascynat niz fanatyk...
Koniec kazania i nauk niedzielnych
P.s.
W przyplywie radosnej tworczosci w takim podpisie mozna wstawic kazde miasto.
Chcialbys kiedys w takim kontekscie zobaczyc Lublin ?
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Niestety, nie kazde miasto. Jak wstawisz taka Zielona Gore to nierytmicznie wychodzi

Motor mocny
Racja, nie przylozylam sie zbytnio
i wyszedł post nieprzemyslany.
Jak ktos chce psa uderzyc ....to znajdzie Zielona Gore
Jak ktos chce psa uderzyc ....to znajdzie Zielona Gore
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Ojtam, ojtam, toż to przyśpiewka jeszcze z czasów starocerkiewnogrudziądzkich
I oni już dobrze wiedzą za co :p