Stadion
Re: Stadion
istred..
Czasami, po prostu, po naszemu, po robotniczemu lepiej sie przyznac!
Nikt Ci jeszcze tego nie wytlumaczyl?
Ja zlozylem juz samokrytyke..
Ja juz swoje dostalem i powiem Ci szczerze, ze niepredko podniose glowe. Tzn. przepraszam, nigdy nie mialem glowy opuszczonej i obecna wladza tez pozwala mi trzymac glowe w gorze, a wogole to na temat zuzla lubelskiego zawsze mowilem co chcialem, i byly to opinie niezalezne, i nigdy z tego tytulu nie bylem w zaden sposob szykanowany, ograniczany ani nie czulem sie cenzurowany.
Teraz mi duzo lzej i lepiej. Czolem koledzy i kolezanki aktywisci !!
Czasami, po prostu, po naszemu, po robotniczemu lepiej sie przyznac!
Nikt Ci jeszcze tego nie wytlumaczyl?
Ja zlozylem juz samokrytyke..
Ja juz swoje dostalem i powiem Ci szczerze, ze niepredko podniose glowe. Tzn. przepraszam, nigdy nie mialem glowy opuszczonej i obecna wladza tez pozwala mi trzymac glowe w gorze, a wogole to na temat zuzla lubelskiego zawsze mowilem co chcialem, i byly to opinie niezalezne, i nigdy z tego tytulu nie bylem w zaden sposob szykanowany, ograniczany ani nie czulem sie cenzurowany.
Teraz mi duzo lzej i lepiej. Czolem koledzy i kolezanki aktywisci !!
istred pisze:Że policja na Podkarpaciu jest inna niż ta na Lubelszczyźnie czy w Warszawie (o stadionie Legii rozmawialiśmy)? W którym miejscu?
W tym, że lubelska policja kazałaby dodatkowo zamontować na nowej trybunie trzymetrowe kraty?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
A czy w tym artykule nie jest napisane, że policja NIE dopuściła nowej trybuny?
Na Lubliniance też krat nie ma... to znaczy, że policja jest inna na wieniawie i inna w śródmieściu?
Wydaje mi się, że albo jak pisaliście to mieliście już za dużo % we krwi albo ja mam za mało jak to czytam
Na Lubliniance też krat nie ma... to znaczy, że policja jest inna na wieniawie i inna w śródmieściu?
Wydaje mi się, że albo jak pisaliście to mieliście już za dużo % we krwi albo ja mam za mało jak to czytam
Istred emotka, patrz na emotke "
"
"Nowy" stadion, wszystko zrobione jak sie patrzy i zobaczymy, czy chodzi tylko o "plac budowy", czy tak jak pisze Czarek - czy nie kaza okratowac stadionu.
"Nowy" stadion, wszystko zrobione jak sie patrzy i zobaczymy, czy chodzi tylko o "plac budowy", czy tak jak pisze Czarek - czy nie kaza okratowac stadionu.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
istred pisze: Na Lubliniance też krat nie ma... to znaczy, że policja jest inna na wieniawie i inna w śródmieściu?
Albo dyskryminuje kibiców przychodzących na stadion przy Zygmuntowskich.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Nie jest dla mnie zaskoczeniem ,że miasto nie za bardzo interesuje budowa tego stadionu. Interesuje mnie natomiast dlaczego miasto infrastrukturę piłkarska kładzie przez infrastrukturą żużlową.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Mam nadzieje ze dzisiaj w nocy ktos pilnuje band.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Nowa trybuna w Rzeszowie:

Taka sobie
Jak skończą to moim zdaniem najepszy stadion żużlowy w Polsce będziemy mieć całkiem blisko...
Jak skończą to moim zdaniem najepszy stadion żużlowy w Polsce będziemy mieć całkiem blisko...
A ten chaos kolorystyczny krzeselek to jest zamierzony i ma sie ukladac w wieksza calosc, czy o tak o naciapali 
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
taki jest teraz trend - podobnie zrobili bodajże w Kijowie - nawet jak jest pusto jest wrażenie ze są ludzie.
A jak skrzypią, to jest wrażenie, że prowadzą doping!
taki sam motyw "mozaiki" jest na narodowym, pytalem jakiegos kierwonika i potwierdzil to co mowil Gelo, ze jest to w celu zrobienia "wrazenia" szczegolnie podczas transmisji TV ze sa ludzi na stadionie.
lepiej, żeby mnie dwunastu sądziło, niż czterech niosło.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Davv pisze:Jak skończą to moim zdaniem najlepszy stadion żużlowy w Polsce będziemy mieć całkiem blisko...
Stadion ten doczekał się swojej oficjalnej strony:
http://www.stadionmiejski.erzeszow.pl/
Ja tam nic pięknego w nim nie widzę. Niezły kloc...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Decydująca będzie jego funkcjonalność. Jako rywala do stadionu numer 1 w Polsce ma właściwie tylko toruńską Motoarenę.
Polemizowałbym, ale zbyt późna pora na to 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
meesha pisze:Ja tam nic pięknego w nim nie widzę. Niezły kloc...
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Można oczywiście polemizować ale ten kloc ma mieć docelowo 30 tys pojemności i zadaszone trybuny oraz tor.
Tak było:

Tak jest:

.JPG)

Tak będzie:

Tak było:

Tak jest:

Tak będzie:

- luckylukelbn
Czy tak bedzie to sie okaze, ale pozazdroscic
Trzeba sie bedzie turystycznie na Ekstralige przejechac zeby zobaczyc ta trybune 
Ja być może się przejadę bo będę wracał ze Śląska, to będzie prawie po drodze.
Jak to jest z tą banda wokół toru. Musi być wykonana ze sklejki czy nie? Wydaja mi się, że w Grudziądzu mają siatkę.
Nie.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!