Daniel Jeleniewski
Re: Daniel Jeleniewski
Poszalał Danny:
1 Mariusz Puszakowski 3,2,3,2,4!,3,2 =19
7 Daniel Jeleniewski 2,d,2,0,w,0 =4
1 Mariusz Puszakowski 3,2,3,2,4!,3,2 =19
7 Daniel Jeleniewski 2,d,2,0,w,0 =4
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Nie zdazyl silnika poskrecac 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cały Dany. Mistrz Lublina i okolicznej galaktyki, ale coś poza i mogą być mega kłopoty.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Ciekawe co na to Chaser 
Nie wiem co na to Chaser, ale Jeleniewski ma już lepsze statystyki nawet od Karlssona, nie wspominając o Miśku. Także oszczędź sobie, bo chyba nikt ci nie docinał jak Peter jechał prosto na łukach w Lublinie.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
zobaczy się w niedzielę, a potem w Grudziądzu. I wtedy sobie oszczędzimy 
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
truskawa pisze:Nie wiem co na to Chaser, ale Jeleniewski ma już lepsze statystyki nawet od Karlssona, nie wspominając o Miśku [....] w Lublinie
Tak powinna brzemiec prawidlowa wypowiedz. Tyle, ze w Lublinie i tak wiecej niz 15-18 nie zrobi, a po raz 159 powiem, ze wszyscy czekaja na to, ze Jelen pojedzie chociaz polowe tego na wyjezdzie.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:(...) ze wszyscy czekaja na to, ze Jelen pojedzie chociaz polowe tego na wyjezdzie.
Juz pojechal. W Gnieznie, z ktorym mamy szanse na bonusa (w duzej mierze dzieki jego postawie).
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
w Łodzi- Daniel Jeleniewski d 0 d 0
i
w Ostrowie też pojechał -Daniel Jeleniewski 1 d 2 0 3
i
w Daugavpils - Daniel Jeleniewski 1 1 0 2
i
w Ostrowie też pojechał -Daniel Jeleniewski 1 d 2 0 3
i
w Daugavpils - Daniel Jeleniewski 1 1 0 2
Jeśli chciałeś udowodnić, że Jeleń jest trochę rzadki, to ci sie udało i się zgadzam. Nawet chyba przypadkiem jakąś trójke błędnie dopisałeś w Ostrowie. Nie wnosi to jednak nic do bieżącej dyskusji. Są w tej lidze znacznie większe niewypały niż Jeleniewski i niektórym userom nie wypada szydzić z naszych zawodników i wspierających ich kibiców, bo gdyby oni wybierali skład, to pisaliby teraz posty na taczce
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Daniel zaczal w Lodzi od defektu na prowadzeniu i cyrkow na starcie a potem jak bylo, widzialo sporo osob.
Zarzuca mu sie brak ambicji i inne bzdury, czemu zaprzeczyl w Gnieznie. To ze ma problemy z motorami jest oczywiste i nieodosobnione w tym sporcie. Tylko czy to jest taki argument, zeby zwalczac jego i zwolennikow "spokoju" na kazdym kroku
Poza tym jakby same cyferki oddawaly przebieg akcji na torze to po cholere jest mozliwosc ogladania spotkan na wlasne oczy.
Zarzuca mu sie brak ambicji i inne bzdury, czemu zaprzeczyl w Gnieznie. To ze ma problemy z motorami jest oczywiste i nieodosobnione w tym sporcie. Tylko czy to jest taki argument, zeby zwalczac jego i zwolennikow "spokoju" na kazdym kroku
Poza tym jakby same cyferki oddawaly przebieg akcji na torze to po cholere jest mozliwosc ogladania spotkan na wlasne oczy.
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
truskawa, ale ja np nie piszę o lidze, tylko o Jeleniewskim 
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
truskawa pisze:Nie wiem co na to Chaser, ale Jeleniewski ma już lepsze statystyki nawet od Karlssona, nie wspominając o Miśku. Także oszczędź sobie, bo chyba nikt ci nie docinał jak Peter jechał prosto na łukach w Lublinie.
Nie, nie oszczedze sobie. To, ze Jelen bedzie matadorem swojego toru bylo niemalze jasne. Jednakze Daniela zakontraktowano jako lidera, ktory bedzie robil po 10 i wiecej rowniez na wyjazdach. Gdyby nie jego zalosna postawa w Lodzi oraz w szczegolnosci w Ostrowie niedzielny mecz mialby dla nas calkiem inny wymiar. Prawdopodobnie nie musielibysmy nawet wygrac, bo wystarczyla by nam do czworki wygrana z Lodzia nawet za 2 pkt bez bonusa. Zobacz nawet na wczorajszy wystep Daniela, smiech na sali. Mecz z Grudziadzem zaciemnil (niestety) obraz bardzo slabo przygotowanego do sezonu Jelenia, ktory w Grudziadzu zrobi z 5 pkt na trupach i znowu sie zacznie lament, ze Jelen olal klub i nas kibicow. Malo tego, w Gnieznie nie jechal na swoim sprzecie. Jestem Danielem bardzo mocno rozczarowany. Fajnie, ze w Lublinie jedzie super, ale nie po to go kotraktowalismy za na prawde duza kase. No i prosze cie, nie porownuj Jelenia do Miska, bo to tak jakby porownac Cadillaca z Wartburgiem i Jelen oczywiscie jest lepszy, szkoda jednak, ze tylko na wlasnym torze
nie chodziło o szydzenie z Daniela, gdyż nawet przez myśl mi to nie przeszło. tylko o uświadomienie, że "jedna jaskółka wiosny nie czyni". Odkąd pamiętam to Daniel zazwyczaj zawodził w meczach wyjazdowych, a na lubelskim torze był wyśmienity.
Zobaczymy co pokaże w Grudziądzu i życzę jemu by zdobył jak najwięcej punktów.
Zobaczymy co pokaże w Grudziądzu i życzę jemu by zdobył jak najwięcej punktów.
$korzen$ pisze:Wywyzszanie nad Karlsonem (moim zdaniem) rowniez przedwczesne, dzieli ich zaledwie niecale 0,050 pkt/b wiec zaczekajmy. Fakt, Karlsson daje ciala, ale jeszcze go nie przekreslajmy.
Ciekawe, bo Daniel ma przed sobą dwa mecze u siebie i jeden trudny wyjazd, w którym gorzej do pozostałych pojechać nie może. Karlsson natomiast nic już raczej nie poprawi, bo ma dwa wyjazdy przed sobą i Grudziądz u siebie, jeśli w ogóle go ktoś jeszcze da do składu.
$korzen$ pisze:Gdyby nie jego zalosna postawa w Lodzi oraz w szczegolnosci w Ostrowie
W Ostrowie żałosne(raczej pechowe) było jedynie to, że nie dowiózł darmowego punktu. Oprócz tego ładna i skuteczna walka ze Staszewskim i Gomólskim(byłem, widziałem). Porażka z mocnymi u siebie Gizatulinem i Jamrożym wstydu nie przynosi.
Daniela zakontraktowano jako lidera, ktory bedzie robil po 10 i wiecej rowniez na wyjazdach
Chyba tylko twoja wyobraźnia widziała te dyszki ja wyjazdach, bo dotychczasowe jego sezony, a szczególnie ostatni tego nie sugerowały
Gnieznie nie jechal na swoim sprzecie.
Nie interesuje mnie na czyim sprzęcie jechał. Jesli pożyczył, znaczy że miał skąd, że mu zależało i że potrafi jechać.
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2012, o 13:13 przez truskawa, łącznie zmieniany 1 raz.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Chłopie, a co nas obchodzi Karlson? Walczymy o awans do czwórki i tym się emocjonujemy. Nie dopingujemy w jakiejś wirtualnej walce Karlika z Jeleniem o miano największego niewypału transferowego, na podstawie meczów wyjazdowych. Ich występy wyjazdowe są KOMPROMITUJĄCE i powinni się spalić ze wstydu. Ale to dla nas marna pociecha, że spośród dwóch niewypałów, odrobinę gorszy jest Szwed.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
truskawa pisze:
Ciekawe, bo Daniel ma przed sobą dwa mecze u siebie i jeden trudny wyjazd, w którym gorzej do pozostałych pojechać nie może. Karlsson natomiast nic już raczej nie poprawi, bo ma dwa wyjazdy przed sobą i Grudziądz u siebie, jeśli w ogóle go ktoś jeszcze da do składu.
W Ostrowie żałosne(raczej pechowe) było jedynie to, że nie dowiózł darmowego punktu. Oprócz tego ładna i skuteczna walka ze Staszewskim i Gomólskim(byłem, widziałem). Porażka z mocnymi u siebie Gizatulinem i Jamrożym wstydu nie przynosi.
Chyba tylko twoja wyobraźnia widziała te dyszki ja wyjazdach, bo dotychczasowe jego sezony, a szczególnie ostatni tego nie sugerowały]
Okularnik to tak doswiadczony i dobry zawodnik, ze w kazdym momencie moze wypalic, dlatego tez sugeruje sie wstrzymac. Co do Ostrowa, to nie bardzo wiem do czego dazysz... Jelen zrobil tam 3pkt
Ostatnio zmieniony 29 czerwca 2012, o 13:25 przez $korzen$, łącznie zmieniany 1 raz.
Konsekwentnie twierdzę, że kompromitacją była tylko inauguracja w Łodzi.
Porównanie do Karlssona przywołuje tylko ze względu na Korzenia, nevermind
Jeśli bonus w Grudziądzu będzie nam potrzebny do awansu do czwórki, a Jeleń nie zrobi 7 punktów, to idę na autobana do końca sezonu, a truskawkę wręczę Danielowi jako kolejne kibicowskie trofeum
Porównanie do Karlssona przywołuje tylko ze względu na Korzenia, nevermind
Jeśli bonus w Grudziądzu będzie nam potrzebny do awansu do czwórki, a Jeleń nie zrobi 7 punktów, to idę na autobana do końca sezonu, a truskawkę wręczę Danielowi jako kolejne kibicowskie trofeum
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
- tezetomaniak
- Trener
nie zapominacie, że pierwsza czwórka to więcej meczów w sezonie, a więcej meczów to więcej wydatków ? 
No wlasnie, a nie wiadomo czy sprzet Daniela wogole wytrzyma do Play-Off 
Liga czeska to wiecie
Z Gnieznem będzie blisko kompletu
$korzen$ pisze:w Gnieznie nie jechal na swoim sprzecie.
a na czyim?
przeciez to nie tajemnica 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.