Żużel w TV
- tezetomaniak
- Trener
Re: Żużel w TV
Takich cyrków na starcie to chyba nawet amatorzy nie odwalają 
Szacun dla ŻKS OSTROVIA za to że nie są chamami, że grają fair play
Oksymoron - dziekuje Ci zuzel.info (wiedza wyniesiona ze skasowanego tematu tranquilo)
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Ogarnia ktoś jak to jest z tym ITVL-em? Najpierw mi się pokazała informacja : Płatność wykonana NIEprawidłowo, a w górnym prawym rogu jest napisane "dostęp do 18.06. 16:59". To w końcu jest OK czy nie?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
no, zajebiscie
Przez ten mecz i przez to, ze wykupilem dostep, to nie poszedlem z dziecmi na spacer w dzien ojca
Przez ten mecz i przez to, ze wykupilem dostep, to nie poszedlem z dziecmi na spacer w dzien ojca
go! pisze:no, zajebiscie
a dzien ojca to nie przypadkiem 23 czerwca?
Można gdzieś w necie dziś obejrzeć Elite League z Polsatu? Wolę Lorka niż przez 2h ciągle słuchać "sensation of speedway!!!" itp.
SopCast też wchodzi w grę.
Tak czy siak, nie ma tego nigdzie?
A zajrzałeś tam chociaż?
teraz jest na polsacie sport Lakeside - Swindon
Macie jakąś stronkę gdzie można obejrzeć powtórkę GP Polski? Bo nie mogłem obejrzeć i nie mogę nigdzie znaleźć.
EDIT: znalazłem stream Canal+ Sport na żywo, właśnie leci GP:
http://www.online-mecze.pl/2012/02/canal-sport.html
EDIT: znalazłem stream Canal+ Sport na żywo, właśnie leci GP:
http://www.online-mecze.pl/2012/02/canal-sport.html
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Chciałbym wiedzieć gdzie w relacji z meczu z Grudziądzem są biegi 1-6? Harry?
1/3 meczu jet urwana to może i cene za dostęp o 1/3 zmniejszyć...co?
1/3 meczu jet urwana to może i cene za dostęp o 1/3 zmniejszyć...co?
-
antysnaper
Za chwile w lidze angielskiej startuja Cameron Woodward i Davey Watt - Polsart Sport.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Fajne zachowanie Watt'a - pozdrowił serdecznie Dawida podczas kilku słów, które zamienił z nim Chris Louis. I to jest fajne, że mimo tego, że jeszcze wczoraj ze sobą walczyli i zaliczyli dzwon, dziś jeden drugiego pozdrawia. Szacunek. I o to chodzi.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
antysnaper pisze:Masz kolego chwilowo za darmo. Zadowolony?
Jeśli to do mnie "kolego" to zapłaciłem za dostęp 24 złote i mam mecz od 6 biegu. Więc sorry ale zadowolony nie jestem.
Po obejrzeniu meczu na ITVL moje spostrzeżenia. Mam nadzieję, że się przydadzą:
Jeśli ktoś miał pretensje o stronniczy komentarz to rozumiem, bo oczywiście był stronniczy. Ale chyba taki miał być bo przecież to lubelska telewizja i nie ma sensu na silić się na obiektywizm?
Technicznie też wygląda to coraz lepiej. Kilka kamer, powtórki, nawet jakieś wywiady. Nieźle.
Mam tylko jedną uwagę co do komentarza. Po co wymyślać dziwne teorie, jeśli czegoś się nie wie na 100%? Potem wychodzą kwiatki, jak np. ten, że zawodnicy protestowali przeciwko ubijaniu toru i pokazywali sędziemu, że nawierzchnia nie przykleja się do deflektora
. Czasem lepiej się wstrzymać kilkadziesiąt sekund z obwieszczeniem urbi et orbi newsa...
Jeśli ktoś miał pretensje o stronniczy komentarz to rozumiem, bo oczywiście był stronniczy. Ale chyba taki miał być bo przecież to lubelska telewizja i nie ma sensu na silić się na obiektywizm?
Technicznie też wygląda to coraz lepiej. Kilka kamer, powtórki, nawet jakieś wywiady. Nieźle.
Mam tylko jedną uwagę co do komentarza. Po co wymyślać dziwne teorie, jeśli czegoś się nie wie na 100%? Potem wychodzą kwiatki, jak np. ten, że zawodnicy protestowali przeciwko ubijaniu toru i pokazywali sędziemu, że nawierzchnia nie przykleja się do deflektora
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
antysnaper pisze:Masz kolego chwilowo za darmo. Zadowolony?
Nastepnym razem proponuje zrobic gratisowy skrot polegajacy na pokazaniu samych startow do biegow.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
antysnaper