Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. 17:00
Re: Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. podobno 17:03
Koper ale chyba mówimy o Gnieźnie 
Tak czy siak mówimy o wyniku 45:44 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Oj przecież wiadomo o co mi chodziło. Jakbyśmy chcieli się czepiać, to może być wynik 44:34 zakończony po 13 biegach bo nadejdzie ulewa
i wtedy 44 punkty mogą nam dać 3 pkt !!! 
Re: Motor Lublin - Start Gniezno 01.07, godz. sie wstawi
jerry78 pisze:Ja bym zmienił. Jeleń pod 13, i Mads z Woodwardem, czyli
9. Misiek
10. Baran
11. Woodward
12. Korneliussen
13. Jeleniewski
14. Łukaszewski
15. Borowicz lub Michalski
Karol z tego co mówił po meczu nie chce już jezdzic z dziesiatka bo konczac bieg 2 nastepny ma dopiero 7 a jak sam twierdzil jemu taka dluga przerwa nie sluzy. " Ja bym wolal jechac nawet 4 biegi pod rzad niz tyle czekac na nastepny wyscig". Wiec moze tu tez mozna by pomyslec nad jakas zmiana?
- niespokojny
- Trener
No to ryzyk fizyk i Baran pod 13 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
To tylko zostaje 12 dla drugiej linii
na itvl jest dojazd do pierwszego biegu a potem zaczyba sie od 6 . żenua
Scibi pisze:jerry78 pisze:Ja bym zmienił. Jeleń pod 13, i Mads z Woodwardem, czyli
9. Misiek
10. Baran
11. Woodward
12. Korneliussen
13. Jeleniewski
14. Łukaszewski
Karol z tego co mówił po meczu nie chce już jezdzic z dziesiatka bo konczac bieg 2 nastepny ma dopiero 7 a jak sam twierdzil jemu taka dluga przerwa nie sluzy. " Ja bym wolal jechac nawet 4 biegi pod rzad niz tyle czekac na nastepny wyscig". Wiec moze tu tez mozna by pomyslec nad jakas zmiana?
czy Karol przypadkiem zarowno wczoraj, jak i w meczu z Ostrowem, nie zdobyl trojek w swoim drugim starcie, czyli 7 biegu?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Scibi pisze: Karol z tego co mówił po meczu nie chce już jezdzic z dziesiatka bo konczac bieg 2 nastepny ma dopiero 7 a jak sam twierdzil jemu taka dluga przerwa nie sluzy. " Ja bym wolal jechac nawet 4 biegi pod rzad niz tyle czekac na nastepny wyscig". Wiec moze tu tez mozna by pomyslec nad jakas zmiana?
Jesli to rzeczywiście słowa Barana, to tylko potwierdzają, że facet kompletnie nie mysli co mówi. Po pierwsze wszyscy cokolwiek jarzący zawodnicy mówią, że przy nowych tłumikach cięzko na jednym spasowanym motorze odjechac trzy biegi pod rząd (dwa po rząd to max, bo się przygrzewaja niemiłosiernie). Po drugie, bieg 7 wygrał więc przerwa źle na niego nie wpłynęła. Po trzecie, niedługo chyba zacznie wymagać aby miał zagwarantowane miejsce w nominowanych, na dostrojonym w 13 biegu motocyklu,startowac bez względu na tabelę meczową z toru pierwszego, mając za przeciwników co najwyżej zawodników z sumą KSM 5,0.
Każdemu jego Everest...
- luckylukelbn
Trzeba sie przeprosic z Madsem i niech jada z Paulem Monthem 10 razy spod tasy
Na Fishera raczej bym nie liczyl, moze Hlib jesli Krosno poszlo w diably? To nie jest zart.
to jest zart, bo Hliba to juz chyba z miesiac nikt nie widzial...
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jest pewnie tam, gdzie był już gdy jeździł dla Krosna. Bo i wtedy dojeżdżał zza granicy.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
A tak na powanie to mam nadzieje Łukaszewski powiezie Czarnoskórzanina
A CO
jak kolekcjonuje gwiazdeczki to niech ma 
ps.rawajas lepiej
ps.rawajas lepiej
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2012, o 20:32 przez Deri, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Odkąd usłyszałem to w piątkowym programie Wojciecha Manna w radiowej Trójce, wiem, że nie mówi się Murzyn, tylko Czarnoskórzanin

pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
grzesieck pisze:Scibi pisze:jerry78 pisze:Ja bym zmienił. Jeleń pod 13, i Mads z Woodwardem, czyli
9. Misiek
10. Baran
11. Woodward
12. Korneliussen
13. Jeleniewski
14. Łukaszewski
czy Karol przypadkiem zarowno wczoraj, jak i w meczu z Ostrowem, nie zdobyl trojek w swoim drugim starcie, czyli 7 biegu?
Sluszne spostrzezenie. Tez dopiero teraz polaczylem te oba fakty ale to sa naprawde slowa Karola. Przy tej rozmowie bylo jeszcze kilka osób z tego forum i mam nadzieje ze w swoim czasie to potwierdza.
Scibi pisze:Karol z tego co mówił po meczu nie chce już jezdzic z dziesiatka bo konczac bieg 2 nastepny ma dopiero 7 a jak sam twierdzil jemu taka dluga przerwa nie sluzy. " Ja bym wolal jechac nawet 4 biegi pod rzad niz tyle czekac na nastepny wyscig". Wiec moze tu tez mozna by pomyslec nad jakas zmiana?
ermen pisze:Jesli to rzeczywiście słowa Barana, to tylko potwierdzają, że facet kompletnie nie mysli co mówi. Po pierwsze wszyscy cokolwiek jarzący zawodnicy mówią, że przy nowych tłumikach cięzko na jednym spasowanym motorze odjechac trzy biegi pod rząd (dwa po rząd to max, bo się przygrzewaja niemiłosiernie). Po drugie, bieg 7 wygrał więc przerwa źle na niego nie wpłynęła. Po trzecie, niedługo chyba zacznie wymagać aby miał zagwarantowane miejsce w nominowanych, na dostrojonym w 13 biegu motocyklu,startowac bez względu na tabelę meczową z toru pierwszego, mając za przeciwników co najwyżej zawodników z sumą KSM 5,0.
Byłem przy tej rozmowie i faktycznie Karol wspominał,że takie przerwy nie należą do jego ulubionych ale po co od razu rozpisywać się,że gwiazdorzy skoro to była tylko jego sugestia i jeśli tak się nie stanie to katastrofy nie będzie.
Ale tutaj ciężko napisać chcieć sie podzielić czymkolwiek bo zaraz jakieś dziecko neo dorabia całą filozofię jednego zdania i wychodzi KUPA.
Zatem Karol mówił ze JEŻELI BĘDZIE MIAŁ MOŻLIWOŚĆ W DOBORZE NUMERU Z JAKIM WYSTARTUJE TO NIE WYBIERZE NUMERU 10
Ps.Kolego ermen a Ty pojmujesz pojęcie słowa powiedział??? Z tego co mi wiadomo owe słowo nie ma nic wspólnego ze słowem WYMAGAŁ więc chłopaku ogarnij się bo wprawiasz mnie w przekonanie,że kiepsko u Ciebie ze zrozumieniem
Żeby nie było moim zdaniem numer 13 nie bardzo dla Barana chyba,że w końcu dogada się z silnikami bo poza Dawidem i ew.Jeleniewskim nikt nie zna naszego toru tak dobrze jak On ale w obecnej dyspozycji sprzętu wolę Karola z 12
No ja zebym wiedzial ze to co napisalem spotka sie z krytyka Karola to wcale bym sie z tym nie wychylal na forum. W kazdym bac razie nie mialem zlych intencji i napewno nie chcialem mu tym zaszkodzic bo darze sympatia tego zawodnika.
GeloSMT pisze:Scibi pisze:Karol z tego co mówił po meczu nie chce już jezdzic z dziesiatka bo konczac bieg 2 nastepny ma dopiero 7 a jak sam twierdzil jemu taka dluga przerwa nie sluzy. " Ja bym wolal jechac nawet 4 biegi pod rzad niz tyle czekac na nastepny wyscig". Wiec moze tu tez mozna by pomyslec nad jakas zmiana?ermen pisze:Jesli to rzeczywiście słowa Barana, to tylko potwierdzają, że facet kompletnie nie mysli co mówi. Po pierwsze wszyscy cokolwiek jarzący zawodnicy mówią, że przy nowych tłumikach cięzko na jednym spasowanym motorze odjechac trzy biegi pod rząd (dwa po rząd to max, bo się przygrzewaja niemiłosiernie). Po drugie, bieg 7 wygrał więc przerwa źle na niego nie wpłynęła. Po trzecie, niedługo chyba zacznie wymagać aby miał zagwarantowane miejsce w nominowanych, na dostrojonym w 13 biegu motocyklu,startowac bez względu na tabelę meczową z toru pierwszego, mając za przeciwników co najwyżej zawodników z sumą KSM 5,0.
Byłem przy tej rozmowie i faktycznie Karol wspominał,że takie przerwy nie należą do jego ulubionych ale po co od razu rozpisywać się,że gwiazdorzy skoro to była tylko jego sugestia i jeśli tak się nie stanie to katastrofy nie będzie.
Ale tutaj ciężko napisać chcieć sie podzielić czymkolwiek bo zaraz jakieś dziecko neo dorabia całą filozofię jednego zdania i wychodzi KUPA.
Zatem Karol mówił ze JEŻELI BĘDZIE MIAŁ MOŻLIWOŚĆ W DOBORZE NUMERU Z JAKIM WYSTARTUJE TO NIE WYBIERZE NUMERU 10
Ps.Kolego ermen a Ty pojmujesz pojęcie słowa powiedział??? Z tego co mi wiadomo owe słowo nie ma nic wspólnego ze słowem WYMAGAŁ więc chłopaku ogarnij się bo wprawiasz mnie w przekonanie,że kiepsko u Ciebie ze zrozumieniem![]()
Jeśli nie wyczułes w tym zdaniu ze słowem "wymagał" ironii i przerysowania ostatnich wydarzeń z udziałem Karola, to... jesteś chyba jedynym użytownikiem tego forum, który tego nie wyczuł. Ale wcale mnie to nie dziwi. Czego mozna oczekiwac od osoby, który zawodnika swojej drużyny "lał by po mordzie" a innemu userowi piszę, że ma "mózg jak fistaszek"...
Każdemu jego Everest...
Przygotowałeś się to mnie cieszy
Z Jeleniem mnie poniosło wszak nadal mam obawy o jego występy na wyjazdach xd
Z Jeleniem mnie poniosło wszak nadal mam obawy o jego występy na wyjazdach xd
GeloSMT, spójrz na swoją datę dołączenia do forum i na datę dołączenia ermena i raz na zawsze naucz się szacunku do ludzi
spokojnie ravajas, masz szczescie, ze to ja, bo u Shacka pewnie bylby ban
- grzesiecek
spokojnie ravajas, masz szczescie, ze to ja, bo u Shacka pewnie bylby ban
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
- rafal13056
a ja bym postawil tak
9.Jeleniewski
10.woodward
11.baran .miesiac
12 miesiac baran
13.misiek
14 lukaszewski
15.michalski
troche przekminione ale trzeba sprawdzic w meczu o szczyt miesiaca i barana na play off
9.Jeleniewski
10.woodward
11.baran .miesiac
12 miesiac baran
13.misiek
14 lukaszewski
15.michalski
troche przekminione ale trzeba sprawdzic w meczu o szczyt miesiaca i barana na play off
Facet skoro Ty oceniasz ludzi po dacie dolaczenia do forum to moze sam daj sobie spokoj. Co sugerujesz tym? Ze ten co napisal np 1500 postow jest lepszy i ma wieksza wiedze o zuzlu od tego co ma 100? Otoz nie zawsze sie to sprawdza kolego i data dolaczenia do forum nie zawsze jest proporcjonalna do daty poczatku fascynacji tym sportem. Ps. ravajas stary wyjadaczu tego forum kto jak kto ale Ty chyba powinienes wiedziec ze regulamin zabrania uzywania slow niecenzuralnych... Swietny dajesz przyklad nowym uzytkownikom. 
ravajas pisze:GeloSMT, spójrz na swoją datę dołączenia do forum i na datę dołączenia ermena i raz na zawsze naucz się szacunku do ludzi
Ale userze sympatyczny bo nie możemy nazwać się wirtualnymi kolegami ze względu na szacunek do siebie samych i innych,Ja na tym forum nie obrażam nikogo z użytkowników jedynie wygłaszam swoje racje i poglądy bo przecież takie jest założenie tego forum
Jeśli ktoś ma do mnie jakieś zastrzeżenia uwagi to zapraszam na PW kolega(jego mogę tak nazwać bo jesteśmy "po słowie")Ermen tak zrobił wyjaśniliśmy sobie różnice zdań i że tak powiem Szafa gra
Na temat meczu z Gnieznem czy wcześniejszych spotkań miałem kilka razy odmienne zdanie i głośno o tym mówiłem bo takie jest chyba przesłanie forum,że nie mam obowiązku cukrowania np.Tobie ze względu na to,że dołączyłeś do forum X lat temu i masz na nim X postów bo dla mnie owe X lat i postów nic nie znaczą.
Powtórzę raz jeszcze na Gniezno postawiłbym Miśka z numerem 13 ze względu na jego szybkość i "samodzielność" jazdy
Scibi pisze:Otoz nie zawsze sie to sprawdza kolego i data dolaczenia do forum nie zawsze jest proporcjonalna do daty poczatku fascynacji tym sportem.
Za to często data dołączenia do forum jest proporcjonalna do daty początku fascynacji internetem, przez co sugeruję, żeby net-napinacze z Lublina nie spamowali forum Ostrovii, GKMu i innych zaprzyjaźnionych drużyn użytkowniku Scibi.
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Zdecydowanie nasz leader Misiek Racing z juniorem, bo to przybliża szansę średniej 3-3 w biegach młodzieżowych. Oczywiście życzę Mateuszowi żeby też punktował, ale nie wiadomo czy Misiek same trójki przywiezie
Cam powinien moim zdaniem w parze z Karolem bo obaj mają podobny zadziorny styl i może to przynieść efekty nawet po przegranym starcie któregoś zawodnika. I pozostaje ostatnia para, czyli z 9 Jeleń i z 10 Łełek
O Madsie zapomnijcie. Jeszcze mecz sprzeda
Cam powinien moim zdaniem w parze z Karolem bo obaj mają podobny zadziorny styl i może to przynieść efekty nawet po przegranym starcie któregoś zawodnika. I pozostaje ostatnia para, czyli z 9 Jeleń i z 10 Łełek
O Madsie zapomnijcie. Jeszcze mecz sprzeda