Motor Lublin - GKM Grudziądz 24.06. godz. 18:00
Re: Motor Lublin - GKM Grudziądz 24.06. godz. 18:00
Po ten poprzedni zgłosił się raczej do Ciebie jako autora pomysłu a nie do mnie (ledwie) wykonawcy 
istred pisze:Nie zgodzę się. Stachyra szedł równo z Karpovem, gdy ten składając się w łuk lekko trącił Dawida tylnym kołem, przez co Dawid poszedł lekko na szeroką, a że tam był już Watt, to się obaj zderzyli.Dawid niestety zaliczyl makabryczny upadek z wlasnej winy... od jakiegos czasu jest wolniejszy na starcie i przesadzil teraz z dojazdem na prostym motocyklu...
Ciężko za taką sytuację winić któregokolwiek zawodnika. Pierwszy łuk, ciasno... tak bywa.
Jeśli już mamy doszukiwać się winy Stachyry, to żeby uniknąć takiej sytuacji musiałby zamknąć gaz i puścić rywali przodem, choć sam wcale z tyłu nie był.
Ta sytuacja jest bardzo dobrze widoczna na nagraniach itvl.
Swoją drogą itvl również dała radę. Komentarz dobry jak od kilku spotkań. Do tego (nie wiem czy pierwszy raz) doszedł normalny gość robiący wywiady w parku maszyn, aż miło było posłuchać.
Zdecydowanie masz rację istred w kwestii upadku Stachyry i Watt'a.
Ale od początku...
Gratulacje dla chłopaków za wspaniałe i emocjonujące widowisko, które stworzyli na torze choć ten nie wyglądał jakby został zrobiony pod naszych. Wyróżnienie dla Łukaszewskiego i Woodward'a - dobra robota panowie.
Czerwona kartka dla grudziądzkich działaczy próbujących załatwić sprawę wyniku poza torem. Niesmak pozostał a smród będzie się ciągnął stąd aż na pomorze...
Generalnie fajne widowisko, może ciut przydługie ale warto było przyjść i dopingować.
Głupia sprawa wyszła z tym nieszczęsnym deflektorem Dawida choć tak zupełnie abstrachując od tematu nie bardzo rozumiem jak to urządzenie może być w ogóle nieregulaminowe skoro jest dopuszczone przez FIM?
Pozdrowienia dla wszystkich i raz jeszcze gratulacje dla naszych.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Jeżeli chodzi o deflektor to na przedmeczowej odprawie sędzia powiedział zawodnikom, że deflektory z wytartym znaczkiem producenta nie mogą być uzywane na zawodach. I tu był błąd Dawida bo powinien wykręcić ten jeden deflektor z ledwo widocznym znaczkiem i wynieść go do busa. A on zostawił ten deflektor przy drugim motocyklu. Jak zaliczył dzwona to w szoku poupadkowym zmienił motocykl i zapomniał o tym deflektorze. Grudziądz natychmiat to zauważył i poskarżył się do sędziego. Sędzia punkty zostawił a za niezastosowanie się do poleceń sędziego wykluczył Dawida do końca zawodów.
Jeżeli chodzi o komenarz w itvl to dostaliśmy niezłe opierdziel od kibiców grudziądzkich za nieobiektywność. Muszę przyznać że ilość ludzi z Grudziądza oglądająca transmisję przeszła kilkukrtonie nasze oczekiwania. I w tym kontekście można było trochę mniej jechać po przeciwnikach. Ale kto mógł przypuszczać, że kibice z Grudziądza wykupią więcej relacji niż nasi z naszych wyjazdów???
OK. Nastęnym razem spróbujemy trochę mniej szowinizmu lokalnego

Jeżeli chodzi o komenarz w itvl to dostaliśmy niezłe opierdziel od kibiców grudziądzkich za nieobiektywność. Muszę przyznać że ilość ludzi z Grudziądza oglądająca transmisję przeszła kilkukrtonie nasze oczekiwania. I w tym kontekście można było trochę mniej jechać po przeciwnikach. Ale kto mógł przypuszczać, że kibice z Grudziądza wykupią więcej relacji niż nasi z naszych wyjazdów???
OK. Nastęnym razem spróbujemy trochę mniej szowinizmu lokalnego
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Widziałem te zjebki w komentarzach do transmisji.
Dla mnie to idiotyzm. To jest "ITVL" gdzie "L" oznacza miasto LUBLIN.
Czy jak Niemiec będzie oglądał w polskiej telewizji mecz Polska - Niemcy to też ma mieć pretensje, że komentarz jest stronniczy?
Dla mnie to idiotyzm. To jest "ITVL" gdzie "L" oznacza miasto LUBLIN.
Czy jak Niemiec będzie oglądał w polskiej telewizji mecz Polska - Niemcy to też ma mieć pretensje, że komentarz jest stronniczy?
Ja juz wczesniej napisalem, do psychiatryka i tyle 
tezetomaniak pisze::roll:nie o Madsa chodzi
Czyli że co? Zakaz robienia lodów?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
tak na marginesie - ktoś raz puścił bzdurę, że Mads jest gruby i się teraz to powiela, nie mając wiedzy w tym zakresie. Ja na treningu nie zauważylem żeby miał nadwagę. Zawsze taki był i nic się tu nie zmieniło.
Jakby ktoś gdzieś natrafił na profesjonalne galerie z wczorajszego meczu to bardzo proszę o linki.
Gelu no prosze cie, spasiony jest (jak na zuzlowca) okrutnie. Postaw go chociazby przy Jeleniu i Misku. Spora roznica. Przy Karlssonie wygladalby jak paczek.
ale on ma po prostu taką budowe - taki jest od lat i nie przeszkadzało mu to w dobrej jezdzie. I pisanie ze jest gruby jest mocnym nadużyciem. Otyły to był Pawelec czy Kasprzak Zenon pod koniec kariery.
Ostatnio zmieniony 25 czerwca 2012, o 11:30 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Gelo pisze:tak na marginesie - ktoś raz puścił bzdurę, że Mads jest gruby i się teraz to powiela, nie mając wiedzy w tym zakresie. Ja na treningu nie zauważylem żeby miał nadwagę. Zawsze taki był i nic się tu nie zmieniło.
To może właśnie z powodu notorycznej nadwagi nic w tym sporcie jeszcze nie osiągnął?
Dla mnie on może ważyć i 300 kilo - ważne żeby dobrze jeździł. Tylko, że pisanie ze jest gruby jest bezpodstawne - jest normalny jak na siebie, nie nabrał "maćka" jak chociażby Puzon przed rokiem. A to że nic wielkiego nie osiągnął w tym sporcie - wobec wykluczenia Dawida chyba nie to jest najważniejsze. Przed Gnieznem trzeba przewartościować skalę problemów i zrobić wszystko, żeby chłopak przyjechał się spasować z torem. Trzeba dać mu szanse odjechania jednego meczu u nas. Jak spartoli - będzie wszystko czarno na białym. I nie jest to żadne branie kota w worku - mamy wybór miedzy Miesiącem, Baranem, Madsem i Ryanem. Dla mnie wybór jest oczywisty
Gelo pisze:mamy wybór miedzy Miesiącem, Baranem, Madsem i Ryanem. Dla mnie wybór jest oczywisty
Ryan Fisher - jedyny reprezentant kraju na najblizsze DPS w tym zestawieniu
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Z tego co kojarze Ryan tez nie grzeszy posturą sarenki 
Bardzo fajny mecz, a doping jeszcze lepszy 
Kilka fotek: https://picasaweb.google.com/1022841263 ... MGrudziadz
Kilka fotek: https://picasaweb.google.com/1022841263 ... MGrudziadz
Gelo pisze:Z tego co kojarze Ryan tez nie grzeszy posturą sarenki
Ale dobrze "fuckami" ciska i to podczas meczu, a nie na Facebooku
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Pytanie do Torsena: Cieszył Cię brak cyrków?
A jeszcze panowie meesha i sadychor, jednak ubijania nie było bo tor był nieźle przygotowany. Jednak czasem warto poczekać niż zakładać że będzie ubijanie
A jeszcze panowie meesha i sadychor, jednak ubijania nie było bo tor był nieźle przygotowany. Jednak czasem warto poczekać niż zakładać że będzie ubijanie
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Gelo pisze:Dla mnie on może ważyć i 300 kilo - ważne żeby dobrze jeździł.
Dla mnie też. Problem w tym, że wcale dobrze nie jeździ. Odjechał dwa mecze. W Łodzi bardzo słabo, w Gnieźnie przyzwoicie. Ani razu nie zachwycił (na treningach też nie).
Ale to czy miał brzuch w zeszłym roku czy nie, nie ma najmniejszego znaczenia. Widocznie ma "normalną" jak na siebie nadwagę.Tylko, że pisanie ze jest gruby jest bezpodstawne - jest normalny jak na siebie, nie nabrał "maćka" jak chociażby Puzon przed rokiem.
I nie chodzi o to, żeby nie przyjeżdżał. Jeśli będzie się prezentował OK, to niech i waży drugie tyle. Problem polega na tym, że nie prezentuje się dobrze, a nadwaga może być przyczyną tego, że jest wolny.
Skoro "odchudza" się motocykl żużlowy jak się da, skoro kierowcy F1 dbają bardzo mocno o niską wagę (a mają sprzęty nieporównywalnie mocniejsze) to chyba te kilka kilo może mieć znaczenie.
Dla mnie nie. I pokazują to wyniki wszystkich tych zawodników w tym sezonie, a także ich "sukcesy" w dotychczasowych karierach. Żaden z nich nic nie osiągnął i nigdy w polskiej I lidze nie błyszczał.I nie jest to żadne branie kota w worku - mamy wybór miedzy Miesiącem, Baranem, Madsem i Ryanem. Dla mnie wybór jest oczywisty
- tezetomaniak
- Trener
no tak jakis blad 
Misionis pisze:Sandychor - wpisz sobie na youtube żółty biały i niebieski świat - to jest inny kawałek niż chodź, pomaluj mój świat na żółto biało niebiesko(...)
Jesli to do mnie, to moze nie rozrozniam tytulow jak uczestniczy "jaka to melodia" i dzieki za tipa. Jakos mi blizej do "wiec chodz..." jak ktos pisze o hymnie napisanym przez kibica
kibicLBN pisze:A jeszcze panowie meesha i sadychor, jednak ubijania nie było bo tor był nieźle przygotowany. Jednak czasem warto poczekać niż zakładać że będzie ubijanie
Czyli cyrku (przed spotkaniem) nie bylo bo i tor bardziej taki bez niespodzianek w stylu kopy itp. Slady kol polewaczki sugeruja, ze takowa zrobila kilkanascie kolek przed meczem, ale to chyba standard.
pav pisze:Dziękuję bardzo za pozdrowienia. Jak widać znaki działają mobilizująco: zarówno ten z finału IMP Wrocław 2007 jak i ten z meczu z Ostrowem. Mam nadzieję na przynajmniej 10 punktów w Grudziądzu.
Bo jak nie to bedzie taki sam, ale wiekszy
Moze teraz Barana zmobilizujesz
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji
Manitou pisze:Mnie nurtuje pytanie czy zawodnik Jeleniewski zgłosił się do Ciebie po kolejny znak do swojej kolekcji czy tym razem nie był tak łasy na kibicowskie dzieło?
Jakby był do niego jakiś puchar dodatkowo do "pożyczenia" to by się pewnie zgłosił, a tak to nie warto
A czy ja pisałem, że będzie? Obśmiewałem tylko "ogólną tendencję". Inna rzecz, że obserwatora tez nie zaobserwowałem, ale może już mam okulary za słabe...A jeszcze panowie meesha i sadychor, jednak ubijania nie było bo tor był nieźle przygotowany.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...